Πώς να παρακολουθήσετε Voot στις ΗΠΑ το 2020

Μπορείς μόνο έχετε πρόσβαση στον εξαιρετικό προγραμματισμό από την υπηρεσία κατ 'απαίτηση της Voot εάν ζείτε στην Ινδία. Έξω από την Ινδία, το περιεχόμενό της - συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων όπως Bigg Boss, Badman, ή Splitsvilla - είναι geoblocked.

Για να παρακολουθήσετε το Voot στις ΗΠΑ, θα πρέπει να ξεπεράσετε αυτούς τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Με ένα συμπαγές VPN, αυτό είναι πολύ απλό να το κάνεις. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να έχετε πρόσβαση στο Voot στις Η.Π.Α., και από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να παρακολουθήσετε το Voot από οπουδήποτε

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα και θα παρακολουθείτε το Voot μέσα σε λίγα λεπτά.

 1. Επιλέξτε ένα premium VPN. Συνιστούμε το NordVPN καθώς διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών στην Ινδία και προσφέρει συνεχώς υψηλές ταχύτητες ροής.
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το επιλεγμένο VPN στις συσκευές σας.
 3. Χρησιμοποιήστε το VPN σας για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ινδία.
 4. Εγγραφείτε ή συνδεθείτε στο Voot, βάλτε τα πόδια σας επάνω και αρχίστε τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών.

Ξεκινήστε την Παρακολούθηση του Voot Now!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να δείτε το VoIP

Το Voot είναι geoblocked έξω από την Ινδία. Αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, θα μπλοκαριστεί.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, η κυκλοφορία σας είναι κρυπτογραφημένη και δρομολογείται μέσω ασφαλούς διακομιστή σε τοποθεσία της επιλογής σας. Αν συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ινδία, θα σας εκχωρηθεί ένα Ινδική διεύθυνση IP και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε Voot στις ΗΠΑ (ή οπουδήποτε αλλού).

Ακριβώς επειδή ένα VPN έχει διακομιστές στην Ινδία, δεν εγγυάται αυτόματα ότι θα έχετε πρόσβαση στο Voot. Δεν είναι δυνατόν όλα τα δίκτυα VPN να ξεπεράσουν αξιόπιστα τα γεωπλάγια, καθιστώντας σημαντικό να επιλέξετε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας.

Πολλοί ιστότοποι ροής έχουν λογισμικό αντι-VPN, το οποίο θα εντοπίσει όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ένα VPN, οδηγώντας στο κλείδωμα του VPN σας. Μπορείτε να παρακάμψετε αυτόν τον κίνδυνο επιλέγοντας ένα VPN που εκτελεί κατακερματισμένους διακομιστές.

Αυτός ο τύπος διακομιστή καλύπτει το γεγονός ότι τα δεδομένα σας έχουν κρυπτογραφηθεί από ένα VPN. Επομένως, η υπηρεσία Voot και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ κάθε δεδομένων και των δεδομένων VPN.

Αυτό δεν είναι όλα ένα VPN μπορεί να κάνει

Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, απολαμβάνετε πολλά πλεονεκτήματα εκτός από το γεγονός ότι είναι σε θέση να παρακάμψετε geoblocks και να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση σε παγκόσμιο περιεχόμενο.

Ένα premium VPN διατηρεί την ιδιωτική σας δραστηριότητα στο Διαδίκτυο και ασφαλή με την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και spoofing τη διεύθυνση IP σας.

Αυτό εμποδίζει τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) σας και τους διαφημιζόμενους να παρακολουθούν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Συν, οι ευαίσθητες πληροφορίες προστατεύονται από τα αδιάκριτα μάτια και τους χάκερ, ακόμα και σε μη ασφαλισμένα δημόσια δίκτυα Wi-Fi.

Τα πιο αξιόπιστα δίκτυα VPN έχουν ένα μηδενική πολιτική καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύουν κανένα από τα δεδομένα σας. Κανένα στοιχείο δεν σημαίνει τίποτα που να μεταβιβάζεται ή να πωλείται σε τρίτους.

Ένα συμπαγές VPN με διακομιστές υψηλής ταχύτητας σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε απεριόριστο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο με ασφάλεια, χωρίς περιορισμό ή καθυστέρηση.

5 καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του Voot

Ακολουθούν οι συστάσεις μας για το πέντε καλύτερα δίκτυα VPN για ροή Voot στις Η.Π.Α..

1. NordVPN

Πώς να παρακολουθήσετε Voot στις ΗΠΑ το 2020

Η κορυφαία επιλογή VPN για την παρακολούθηση του Voot στις ΗΠΑ είναι το NordVPN, καθώς ο συνδυασμός ταχύτητας, ασφάλειας και σταθερότητας είναι δύσκολος.

Με πάνω 5.600 διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 20 + θέσεις στην Ινδία, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα σύνδεσης με Voot. Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε θα επιλυθεί γρήγορα από την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ζωντανής συνομιλίας 24/7.

Το NordVPN λαμβάνει την ασφάλεια σας πολύ σοβαρά, και σας προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων και δύο διαφορετικούς διακόπτες θανάτου για καλό μέτρο.

ο Πρωτόκολλο DoubleVPN σας δίνει ένα επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης, κάνοντας το Nord VPN α εξαιρετική επιλογή για τη συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής.

Το μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο, οι υψηλές ταχύτητες και η σταθερότητα του NordVPN την καθιστούσαν αγαπημένη.

Μπορείτε να δείτε γιατί με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κινδύνους. 

Είστε έτοιμοι να εγγραφείτε; Εξοικονομήστε χρήματα με τον κωδικό κουπονιού NordVPN.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Παρακολουθήστε το Voot με το NordVPN!

2. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Όχι μόνο το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN στην αγορά, αλλά είναι επίσης το ταχύτερο. ο οι ταχύτητες φουσκώματος των διακομιστών της είναι ιδανικές για streaming και με τοποθεσίες διακομιστών στην Ινδία, βλέποντας Voot θα είναι χωρίς προβλήματα.

Τα χαρακτηριστικά είναι υψηλής ποιότητας και περιλαμβάνουν υποστήριξη για όλα τα μεγάλα πρωτόκολλα VPN, split-tunneling, διακομιστές stealth, στρατιωτική κρυπτογράφηση, πολιτική μη λογαρίθμων και προστασία από διακόπτες.

Οι χρήστες αγαπούν τη δυνατότητα MediaStreamer που σας επιτρέπει να μεταφέρετε υπηρεσίες Voot και άλλες υπηρεσίες σε συσκευές που συνήθως δεν υποστηρίζουν VPN, όπως η έξυπνη τηλεόραση, η τηλεόραση Amazon Fire, η τηλεόραση Apple και οι κονσόλες παιχνιδιών.

Ελέγξτε τις πολλές δυνατότητες του ExpressVPN με το χωρίς ερωτήσεις, 30 ημερών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το ExpressVPN δεν είναι φθηνό, αλλά παρέχει εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας. Και μπορείτε να πάρετε επιπλέον αξία εάν χρησιμοποιείτε τον κωδικό κουπονιού μας.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Παρακολουθήστε το Voot με το ExpressVPN!

3. CyberGhost

Συσκευές CyberGhost

Το CyberGhost διαθέτει ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο 5.900+ διακομιστές που καλύπτουν 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 20 τοποθεσιών στην Ινδία, για συνεχή ροή Voot.

Οι ευαίσθητες πληροφορίες σας εξασφαλίζονται με ισχυρή κρυπτογράφηση, εφαρμογές που προστατεύουν τη διαρροή, με πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής και με αυτόματο διακόπτη kill σε όλες τις συσκευές.

ΕΝΑ απλή διασύνδεση, εύχρηστες εφαρμογές και άμεση εξυπηρέτηση πελατών κάνουν το CyberGhost δημοφιλές VPN με αρχάριους.

ο 45-ημερών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων σας δίνει αρκετό χρόνο να δοκιμάσετε αυτό το σταθερό και αξιόπιστο VPN για τον εαυτό σας.

Το CyberGhost είναι α φιλικό προς τον προϋπολογισμό VPN, και μπορείτε να το κάνετε ακόμη πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό με τον κωδικό κουπονιού μας.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Παρακολουθήστε το Voot με το CyberGhost!

4. Surfshark

Συσκευές Surfshark

Ακόμα και η μεγαλύτερη οικογένεια των οπαδών Voot μπορεί να προβάλει τις αγαπημένες τους εκπομπές με το Surfshark όπως προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.

Αυτό το σπάνιο επίδομα απεριόριστων συνδέσεων θα ήταν άσκοπο εάν η απόδοση του Surfshark ήταν κακή, αλλά είναι στην πραγματικότητα εξαιρετική.

Αυτό το σχετικά νέο VPN είναι σίγουρα ένα όνομα για τον εαυτό του με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του που περιλαμβάνουν διπλή κρυπτογράφηση, διαχωρισμός σήραγγας, ισχυρή ασφάλεια και λειτουργία NoBorders για επιπλέον ρυθμίσεις παρατήρησης.

Το αναπτυσσόμενο δίκτυο των 800+ εξυπηρετητών σε περισσότερες από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών διακομιστών στην Ινδία, σας εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση ομαλή ροή του Voot στις ΗΠΑ.

Συμμετοχή στον αυξανόμενο αριθμό ανεμιστήρων Surfshark και δοκιμάστε την ταχύτητα και τη σταθερότητα αυτού του VPN με το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. 

5. IPVanish

IPVanish συσκευές

Αξιοπρεπείς δυνάμεις απεμπλοκής, ισχυρή ασφάλεια, απεριόριστο εύρος ζώνης, και οι γρήγορες ταχύτητες κάνουν την IPVanish μια άλλη μεγάλη επιλογή VPN για streaming Voot.

Με το IPVanish δεν θα έχετε προβλήματα με τις συνδέσεις ή την προσωρινή αποθήκευση, και μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές με ευκολία. Πλέον με IPVanish, μπορείτε να το κάνετε μέχρι και μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα.

Αν και βασίζεται στις ΗΠΑ, αυτό εφαρμόζει πολιτική μηδενικής καταγραφής, οπότε δεν θα υπάρχουν δεδομένα προς παράδοση σε περίπτωση αίτησης DMCA. Καλά νέα αν εκτιμάτε το ιδιωτικό απόρρητό σας στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικά ασφάλειας ποιότητας - συμπεριλαμβανομένου του σβήσε το διακόπτη και τις πρόσθετες ρυθμίσεις παρατήρησης - κάνουν το IPVanish ένα αξιόπιστο VPN για τους χρήστες.

Η περίοδος επιστροφής των επτά ημερών μπορεί να είναι μεγαλύτερη, αλλά εξακολουθεί να σας δίνει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε αυτό το μεγάλο all-around VPN.

Το IPVanish μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, BBC iPlayer

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P

Το IPVanish λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, τηλέφωνο Windows, δρομολογητές, Chromebook, Amazon Fire TV

Παρακολουθήστε το Voot με το IPVanish!

Περίληψη και περαιτέρω ανάγνωση

Αν θέλεις παρακολουθήστε Voot στις ΗΠΑ, ο απλούστερος τρόπος είναι με ένα premium VPN.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ινδία, δίνοντάς σας την ινδική διεύθυνση IP που χρειάζεστε για να παρακάμψετε τα geoblocks του Voot και να ξεκινήσετε τη ροή.

Τα δικα σου το απόρρητο και οι ευαίσθητες πληροφορίες θα προστατεύονται από την ισχυρή ασφάλεια και την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας. Μπορείτε να ρεύσετε με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας είναι μακριά από τους χάκερ και τα αδιάκριτα μάτια, ακόμα και σε μη ασφαλισμένα δημόσια δίκτυα Wi-Fi.

Η κορυφαία σύσταση του VPN για την παρακολούθηση του Voot στις ΗΠΑ είναι NordVPN, χάρη στους πολυάριθμους διακομιστές υψηλής ταχύτητας στην Ινδία και την ισχυρή ασφάλεια που παρέχει.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εύκολη απόκτηση μιας ινδικής διεύθυνσης IP.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me