Τα καλύτερα δίκτυα VPN για τα σκυλιά παρακολούθησης 2


Από τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα σκυλιά ρολογιών το 2014, πολλοί οπαδοί του παιχνιδιού συμφώνησαν ότι πήρε πολύ σοβαρά υπόψη. Ο κύριος πρωταγωνιστής που ονομάζεται Aiden Pearce έμοιαζε με έναν θυμωμένο άνδρα σε ένα υπερμεγέθη σακάκι. Επιπλέον, το σκηνικό του Σικάγου ήταν μια γκρίζα μελανιά νεκρή μητρόπολη. Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι συνολικά, πολλοί λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών θεώρησαν ότι δεν είχαν αρκετό χαρακτήρα. Το νέο Watch Dogs 2 επιδιώκει να διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

Εισάγετε τα ολοκαίνουργια σκυλιά ρολογιών 2

Watch Dogs 2 είναι μια ανάσα καθαρού αέρα με έναν ολοκαίνουργιο πρωταγωνιστή που ονομάζεται Marcus Holloway. Ενώ ο Μάρκος εξακολουθεί να είναι χάκερ, δεν επιδιώκει μόνο να εκδικηθεί έναν οικογενειακό θάνατο. Αντίθετα, θέλει απλά να είναι ελεύθερος από το ανήθικο σύστημα ασφαλείας που συλλέγει δεδομένα από όλους τους πολίτες και στη συνέχεια τα κατατάσσει με βάση την πιθανότητα να διαπράξουν εγκλήματα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που σίγουρα θα απολαύσετε μόλις πάρετε τα χέρια σας στο παιχνίδι.

Watch Dogs 2 πραγματικά υπερέχει στην προώθηση ενός από τα καλύτερα κομμάτια για hacking, το οποίο είναι απλώς δημιουργικό. Οι παίκτες έχουν τώρα όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαμορφώσουν τα δικά τους μονοπάτια στον ελεύθερο κόσμο και δεν αισθάνονται υποχρεωμένα να ακολουθήσουν κάποια προκαθορισμένα βήματα. Είναι μια πολύ πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού, και αισθάνεστε περισσότερο τον έλεγχο των hacks και των αποτελεσμάτων σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση. Αυτό εξηγεί γιατί πολλοί άνθρωποι είναι πολύ ενθουσιασμένοι για να πάρουν τα χέρια τους σε αυτό το παιχνίδι.

Η άλλη τεράστια περιοχή που έχει βελτιωθεί είναι η εισαγωγή μιας νέας πόλης. Ο κόλπος του Σαν Φρανσίσκο έχει αναπαραχθεί άψογα, και είναι απλά υπέροχο να το κοιτάξετε. Είναι ένας τεράστιος ανοιχτός κόσμος όπου μπορείτε να συμμετάσχετε σε επικίνδυνες κυνηγετικές διαδρομές στα κυριότερα δρομάκια του Σαν Φρανσίσκο, να διεισδύσετε στα αιχμηρά γραφεία της Silicon Valley και να διασχίσετε τις ζωντανές συνοικίες του Όκλαντ. Συνολικά, το παιχνίδι αναμένεται να λάβει πολύ θετική ανατροφοδότηση από τους άπληστους οπαδούς του.

Γιατί χρειάζεστε ένα καλό VPN για τα σκυλιά ρολογιών 2

Το online gaming έχει γίνει πολύ δημοφιλές στις μέρες μας, καθώς πολλοί άνθρωποι αναζητούν πλουσιότερη εμπειρία για πολλούς παίκτες. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η ταυτότητά σας και τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται όποτε ξεκινάτε το online παιχνίδι σας. Αυτό είναι όπου ένα καλό VPN για τυχερά παιχνίδια έρχεται, και μπορεί επίσης να προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη.

  • Ξεκλειδώστε τα σκυλιά ρολογιών 2 και παίξτε από οποιαδήποτε θέση.
  • Διατηρείτε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή online.
  • Προστατεύει το μηχάνημά σας από επιθέσεις DDoS
  • Καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης που μειώνουν τη συνολική υστέρηση
  • Απόκρυψη της διεύθυνσης IP έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να σας παρακολουθήσει.

Τα ακόλουθα δίκτυα VPN είναι τα καλύτερα για το Watch Dogs 2:

Παροχέας Κατάταξης Βαθμολογία Βαθμολογίας Χρήστη
Η επιλογή των συντακτών 5.0 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
2 4,9 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
3 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
4 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
5 4.7 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me