Κορυφαία δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια Ενημερώθηκε το 2020

Ένα δωρεάν VPN τυχερού παιχνιδιού μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή λύση για να προστατευθείτε από επιθέσεις DDoS ή swatting. Ωστόσο, τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι σπάνια καλές για τυχερά παιχνίδια.

Πολλοί δεν παρέχουν την ασφάλεια που προσφέρουν οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Έτσι, αν θέλετε να προστατέψετε τη διεύθυνση IP σας, η χρήση ενός δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια μπορεί να είναι αντιπαραγωγική.

Όταν προσθέτετε όρια δεδομένων, περιορισμένες ταχύτητες, και θέματα συμβατότητας, πολλά δωρεάν VPNs μπορούν να καταλήξουν να καταστρέψουν την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Για τα VPN παιχνιδιών, προτείνω μια προνομιακή επιλογή χαμηλού κόστους. Υπηρεσίες όπως το NordVPN είναι προσιτές και σας προσφέρουν την ασφάλεια και την ταχύτητα που χρειάζεστε για ασφαλή, αδιάκοπα παιχνίδια.

Αν θέλετε να προχωρήσετε με ένα ελεύθερο παιχνίδι VPN, μπορώ να βοηθήσω.

Πήγα σε μια αναζήτηση δοκιμάστε πάνω από 49 δωρεάν VPN για ασφάλεια, ταχύτητα και συμβατότητα. Ενώ οι συστάσεις μου έρχονται με κάποιους περιορισμούς, εδώ είναι τα καλύτερα δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια που βρήκα.

Τα καλύτερα δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια - Σύντομος οδηγός

 1. NordVPN: Χρησιμοποιήστε το καλύτερο VPN μου για τυχερά παιχνίδια χωρίς κόστος για ένα μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αφιερωμένους διακομιστές τυχερών παιχνιδιών, γρήγορες ταχύτητες, ασυναγώνιστη ασφάλεια και απεριόριστη πρόσβαση.
 2. Εγγραφείτε: Ελεύθερο VPN συμβατό με δρομολογητή με δωρεάν δεδομένα 10GB ανά μήνα. Διαχωρισμός σήραγγας και πρόσβαση σε 10 τοποθεσίες εξυπηρετητών P2P.
 3. PrivateVPN: Αποκτήστε μια απεριόριστη δωρεάν χρήση εβδομάδας αυτού του premium VPN με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Γρήγορες, απεριόριστες ταχύτητες και ασφάλεια παγκόσμιας κλάσης.
 4. Hotspot Ασπίδα: Ένα δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια στο PC - δεν απαιτείται εγγραφή. Γρήγορες ταχύτητες και 500MB δωρεάν δεδομένα καθημερινά.
 5. ProtonVPN: Παίξτε χωρίς περιορισμούς χρησιμοποιώντας αυτή την απεριόριστη δωρεάν υπηρεσία. Premium ασφάλεια και συμβατότητα δρομολογητή ακόμη και για τους δωρεάν χρήστες.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τυχερά παιχνίδια

Όταν συνδέεστε σε έναν δημόσιο διακομιστή τυχερών παιχνιδιών, το πρωταρχικό σας ανησυχία είναι η έκθεση της διεύθυνσης IP σας σε άλλους παίκτες.

Ένας κακόβουλος gamer μπορεί χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση IP για να ξεκινήσετε επιθέσεις DDoS ή DoS. Αυτά μπορούν να μειώσουν το οικιακό σας δίκτυο και να σας εμποδίσουν να παίξετε.

Οι χάκερ μπορούν ακόμη και ανακαλύψτε την πραγματική σας θέση και πυροδοτήσετε μια επίθεση.

Το Swatting σημαίνει αποστολή ένοπλης αστυνομίας SWAT σε άλλο σπίτι του gamer με απειλητή δόξα. Το μπορεί να είναι επικίνδυνο και έχει οδηγήσει σε θανάτους στο παρελθόν.

Ένα VPN μπορεί να σας προστατεύσει με την ανακατεύθυνση της επισκεψιμότητάς σας μέσω ενός διακομιστή σε διαφορετική τοποθεσία. Το κρύβει τη διεύθυνση IP σας από την κοινή γνώμη.

VPNs μπορούν επίσης μειώστε το ping και την καθυστέρηση και αυξήστε την ταχύτητα.

Εάν ζείτε μακριά από ένα διακομιστή παιχνιδιών, το αυξημένο ping μπορεί να προκαλέσει ενοχλητικές καθυστερήσεις ενώ παίζετε. Με σύνδεση σε διακομιστή VPN που βρίσκεται πιο κοντά στον διακομιστή παιχνιδιών, μειώνετε αυτήν την καθυστέρηση και απολαμβάνετε υψηλότερες ταχύτητες.

Geo-spoofing η διεύθυνση IP σας έχει το επιπλέον πλεονέκτημα να σας δίνει πρόσβαση σε διεθνείς διακομιστές παιχνιδιών. Ένα VPN σας επιτρέπει να κάνετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο και παιχνίδι με φίλους σε όλο τον κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε VPN για τυχερά παιχνίδια πρέπει να έχει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών στις σωστές θέσειςαπεριόριστο εύρος ζώνης και γρήγορες ταχύτητες.

Εάν παίζετε σε κονσόλα, θα χρειαστείτε επίσης VPN με συμβατότητα δρομολογητή.

Πού βρισκόμαστε στο πρόβλημα με δωρεάν VPN.

Τι είναι το Catch With Free VPN?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν χρεώνουν τέλη συνδρομής, οπότε πρέπει να κάνουν χρήματα με άλλους τρόπους.

Οι περιορισμοί που προκύπτουν μπορούν συμβιβαστείτε τόσο την ασφάλειά σας όσο και την εμπειρία του παιχνιδιού σας.

Συμβατότητα

Οι περισσότερες κονσόλες παιχνιδιών δεν περιλαμβάνουν υποστήριξη VPN. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το VPN σας στο δρομολογητή σας. Η κονσόλα σας προστατεύεται αμέσως μόλις συνδεθεί στο δίκτυό σας.

Δυστυχώς, η συμβατότητα δρομολογητή είναι συνήθως αποκλειστικά για premium VPN. Είναι δύσκολο να βρείτε ένα δωρεάν VPN που να υποστηρίζει τη σύνδεση δρομολογητή.

Pro-tip

Τα δωρεάν δίκτυα VPN χωρίς συμβατότητα με το δρομολογητή εξακολουθούν να λειτουργούν με PC ή κινητά παιχνίδια. Γι 'αυτό θα βρείτε μερικούς στον κατάλογό μου.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ένα δωρεάν VPN στο φορητό υπολογιστή σας και να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας με την κονσόλα σας. Ωστόσο, ο επιπλέον σύνδεσμος στη σύνδεση μπορεί να παρεμποδίσει ακόμη περισσότερο τις ταχύτητες.

Ασφάλεια

Τα δωρεάν δίκτυα VPN σπάνια προσφέρουν τα ίδια επίπεδα ασφάλειας που λαμβάνετε από μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας.

Ένα δωρεάν VPN με ανεπαρκή ασφάλεια δεν μπορεί να εγγυηθεί το απόρρητο και την προστασία από τις επιθέσεις DDoS.

Ορισμένα δωρεάν δίκτυα VPN είναι ακόμη γνωστά καταγράψτε και να πουλήσετε τα δεδομένα σας σε τρίτους.

Περιορισμοί

Τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN περιορίζουν τον αριθμό των διακομιστών στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να συνδεθείτε με το σωστό διακομιστή παιχνιδιών.

Σημαίνει επίσης ότι οι διαθέσιμοι διακομιστές συχνά έχουν συμφόρηση, καθιστώντας τους αργή και αναξιόπιστη.

Για να αποφευχθεί η κατάρρευση των διακομιστών, πολλά δωρεάν δίκτυα VPN περιορίστε τις ταχύτητές σας και περιορίστε το εύρος ζώνης σας και τη χρήση.

Τα τυχερά παιχνίδια χρησιμοποιούν μέχρι και 300MB δεδομένων ανά ώρα, επομένως αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να είναι υπερβολικά περιοριστικοί.

Τα καλύτερα δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια ενημερώθηκαν τον Ιανουάριο του 2020

Ένα δωρεάν VPN μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για τυχερά παιχνίδια και όλα τα δωρεάν VPN έχουν ορισμένους περιορισμούς, ωστόσο, έχω κάνει κάποια εκτεταμένη έρευνα και δοκιμή των διαφόρων διαθέσιμων επιλογών. Ακολουθούν οι προτάσεις μου για τα δέκα καλύτερα δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια βασισμένα στην ταχύτητα, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και την ευκολία χρήσης.

1. NordVPN

nordvpn

 • 5.100+ διακομιστές σε 59 χώρες
 • Αφιερωμένους διακομιστές P2P
 • Ασφάλεια παγκόσμιας κλάσης
 • Βελτιωμένες ταχύτητες
 • Ο δρομολογητής είναι συμβατός
 • 30 ημέρες απεριόριστης πρόσβασης premium με εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Λειτουργεί με όλους τους σημαντικούς σταθμούς ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Amazon Prime Video, HBO, iPlayer και Hulu
 • Συμβατό με όλες τις μεγάλες συσκευές και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox και δρομολογητές

Το NordVPN βρίσκεται ήδη στην κορυφή της λίστας μας τα καλύτερα VPN για τυχερά παιχνίδια. ΕΝΑ 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων σημαίνει ότι οι ελεύθεροι χρήστες μπορούν να το απολαύσουν για ολόκληρο μήνα.

Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αν θέλετε να παίξετε στο εξωτερικό ή να προστατεύσετε τον εαυτό σας από μια προσωρινή απειλή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα απολαύσετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά premium του NordVPN.

5.100+ διακομιστές σε 59 χώρες θα σας βοηθήσει να παίξετε σε διακομιστές παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε θέσεις σε περίπτωση επίθεσης DDoS.

Το μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο του NordVPN εγγυάται γρήγορες ταχύτητες. Δεν είχα εμπειρία σε καμία επιπλέον υστέρηση ή λανθάνουσα κατάσταση κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου.

Η υπηρεσία σας προστατεύει παγκόσμιας κλάσης ασφάλειας. Κρυπτογράφηση AES 256-bit, προστασία από διαρροές DNS και αυτόματο διακόπτη kill που προστατεύει τη διεύθυνση IP σας από οποιεσδήποτε απειλές στον κυβερνοχώρο από άλλους παίκτες.

Τεχνολογία CyberSec αποκλείει το κακόβουλο λογισμικό και τις ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις.

Το NordVPN παρέχει ακόμη ειδικούς κρυμμένους διακομιστές που μπορεί να αποκρύψει τη χρήση του VPN από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου. Είναι βολικό αν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας είναι επιρρεπής στον περιορισμό της σύνδεσης σας ενώ παίζετε.

Ωστόσο, σας αρέσει το παιχνίδι, το NordVPN είναι συμβατό με όλες τις σημαντικές συσκευές και πλατφόρμες - συμπεριλαμβανομένων δρομολογητών.

Διαβάστε μας πλήρη αναθεώρηση για να μάθετε γιατί η NordVPN είναι η υψηλότερη βαθμολογία μας τόσο για τυχερά παιχνίδια όσο και για γενική χρήση.

Αποκτήστε το NordVPN δωρεάν!

2. Εγγραφείτε

παράθυρο

 • Διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες και 110 πόλεις
 • Μηνιαίο επίδομα 10GB
 • Στρατιωτική κρυπτογράφηση
 • Υποστήριξη διαχωριστικών σηράγγων και P2P
 • Συμβατό δρομολογητή
 • Λειτουργεί με το αμερικανικό δίκτυο Netflix, αλλά μόνο με ένα premium λογαριασμό
 • Συμβατό με έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές NAS καθώς και με όλες τις σημαντικές συσκευές και πλατφόρμες

Το δωρεάν, έκδοση συμβατή με τον δρομολογητή των υπηρεσιών της με λίγους περιορισμούς.

Θα πάρεις 10GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα. Αυτό αρκεί για λίγο περισσότερο από 33 ώρες παιχνιδιού σε ένα από τα πιο βαριά παιχνίδια όπως το Destiny 2.

Παίρνετε ακόμα περισσότερο χρόνο σε ελαφρύτερα παιχνίδια όπως Fortnite ή Call of Duty. μόλις πάνω από 10 ημέρες παιχνιδιού.

Μπορείτε να προσθέσετε δεδομένα 5GB στον λογαριασμό σας, μέσω της διεύθυνσης της εταιρείας.

Το δίκτυο της Windscribe καλύπτει 60 χώρες, αλλά μόνο θα έχετε πρόσβαση σε 10 τοποθεσίες εάν είστε ελεύθερος χρήστης. Αυτές οι χώρες περιλαμβάνουν τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και τη Γερμανία, οπότε θα πρέπει να βρείτε τους περισσότερους σημαντικούς διακομιστές παιχνιδιών που καλύπτονται.

Η υπηρεσία εγγραφής στο διαδίκτυο είναι πολύ ασφαλής για ένα δωρεάν VPN. Καθώς στρατιωτική κρυπτογράφηση, η υπηρεσία προσφέρει ένα ενσωματωμένη διαφήμιση και αποκλεισμό κακόβουλου λογισμικού.

Η υπηρεσία προσφέρει επίσης δωρεάν χρήστες P2P φιλικών εξυπηρετητών και split-tunneling. Μου άρεσε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη διαίρεση σήραγγας για να προστατεύσω τη σύνδεση παιχνιδιών μου ενώ μπορώ να περιηγώσω κανονικά αλλού.

Επιταχύνει τους δωρεάν διακομιστές του Windscribe μπορεί να είναι αργή κατά τους χρόνους αιχμής. Μπορεί να έχετε περιορισμούς ως προς το πότε μπορείτε να παίξετε χωρίς ενοχλητική υστέρηση.

Μπορείτε να πάρετε απεριόριστη πρόσβαση στην υπηρεσία καταχώρησης μέσω αναβάθμισης σε ένα premium λογαριασμό με a 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μάθετε αν νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο μας στα περιεκτικά μας Αναθεώρηση κατάταξης.

Πάρτε το ταξίδι για δωρεάν!

3. PrivateVPN

Συσκευές PrivateVPN

 • Περισσότεροι από 150 διακομιστές σε 60 χώρες
 • Απεριόριστη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Στρατιωτική ασφάλεια
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Συμβατό δρομολογητή
 • Λειτουργεί με όλες τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες ροής όπως το Netflix, το BBC iPlayer, το Amazon Prime Video και πολλά άλλα
 • Όλοι οι διακομιστές είναι φιλικοί προς P2P, αλλά η PrivateVPN συνιστά τους διακομιστές της στη Σουηδία για καλύτερα αποτελέσματα
 • Συμβατό με τα Windows, MacOS, iOS, Android και Linux

Το PrivateVPN είναι ένα από τα κορυφαία VPN μου, ειδικά για την ασφάλεια.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν με μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Θα πρέπει να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή, αλλά το PrivateVPN δεν θα ζητήσει λεπτομέρειες πληρωμής. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματες ανανεώσεις και απρόσμενες χρεώσεις.

Θα απολαύσετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά premium του PrivateVPN σε όλη τη δοκιμή σας. Αυτό σημαίνει χωρίς περιορισμούς στην ταχύτητα, το εύρος ζώνης ή τη χρήση.

στην πραγματικότητα, Το PrivateVPN εγγυάται χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση και υψηλή ταχύτητα. Αυτοί είναι δύο παράγοντες ζωτικής σημασίας για την ομαλή, αδιάκοπη gaming.

Σημαίνει επίσης ότι θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα VPN 150+ τοποθεσίες διακομιστών σε 60 χώρες.

Το PrivateVPN είναι γνωστό για τα μέτρα ασφαλείας του. Είστε προστατευμένοι από επιθέσεις DDoS και DoS με κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, διακόπτη kill, και προστασία από διαρροές DNS και IPv6.

Η υπηρεσία είναι επίσης συμβατή με δρομολογητή, με εκτενή tutorials εγκατάστασης στην ιστοσελίδα της.

Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το PrivateVPN κατά τη διάρκεια της δοκιμής σας, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια premium συνδρομή. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και μπορείτε να απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερη δοκιμαστική περίοδο με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Απλά θυμηθείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν τελειώσει ο μήνας για να δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Μάθετε γιατί το PrivateVPN είναι ένα από τα πέντε κορυφαία VPN μου στο δικό μας σε βάθος αναθεώρηση.

Αποκτήστε το PrivateVPN δωρεάν!

4. Ασπίδα Hotspot

Συσκευές Ασφαλείας Hotspot

 • Πλήρως δωρεάν υπηρεσία
 • 500MB ελεύθερων δεδομένων ανά ημέρα
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Συμβατό με τα Windows, macOS, Android, iOS, Chrome και Firefox

Παράλληλα με την έκδοση Premium, το Hotspot Shield προσφέρει μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία. Δεν θα χρειαστεί να καταχωρίσετε στοιχεία πληρωμής ή ακόμα και να εγγραφείτε για να το χρησιμοποιήσετε. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή και συνδεθείτε.

Το Hotspot Shield σας δίνει ένα ημερήσια αποζημίωση 500MB. Αυτό σας δίνει τουλάχιστον μια ώρα και ένα μισό παιχνιδιών την ημέρα.

Το Hotspot Shield's πρωτοποριακό πρωτόκολλο Catapult Hydra εγγυάται ταχύτητα και ασφάλεια. Βρήκα τη σύνδεσή μου με το Hotspot Shield ήταν αρκετά γρήγορο για τυχερά παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν Κρυπτογράφηση AES 256-bit και ενσωματωμένη τεχνολογία αποκλεισμού κακόβουλων προγραμμάτων.

Το δίκτυο Hotspot Shield καλύπτει 70+ χώρες, αλλά αυτές προορίζονται αποκλειστικά για premium χρήστες. Θα μπορείτε να συνδεθείτε μόνο με τον προεπιλεγμένο διακομιστή των ΗΠΑ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το VPN.

Εάν θέλετε να συνδεθείτε μόνο σε διακομιστές παιχνιδιών των Η.Π.Α., αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Εντούτοις, ενδέχεται να βρείτε περιοριστικό τον περιορισμό του διακομιστή αν ψάχνετε για διεθνές gameplay ή για έγκαιρη πρόσβαση σε γεωγραφικό περιεχόμενο εκτός των ΗΠΑ.

Το Hotspot Shield δεν είναι συμβατό με το δρομολογητή. Δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την κονσόλα παιχνιδιών σας. Παρόλα αυτά, κάνει τους πέντε κορυφαίους όσο είναι γρήγορο, ασφαλές και εξαιρετική δωρεάν υπηρεσία για τυχερά παιχνίδια στο PC.

Μάθετε περισσότερα στο πλήρες μας Επανεξέταση του Hotspot Shield.

Αποκτήστε την ασπίδα Hotspot δωρεάν!

5. ProtonVPN

παράθυρα protonvpn

 • Πολλαπλοί εξυπηρετητές σε 36 χώρες
 • Πραγματικά δωρεάν υπηρεσία χωρίς όρια
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Ενσωματωμένος μηχανισμός αποκλεισμού διαφημίσεων
 • Συμβατό δρομολογητή
 • Λειτουργεί με Netflix, YouTube, Spotify και Kodi
 • Συμβατό με Android, Windows, macOS, iOS, Linux και δρομολογητές

Η υπηρεσία χωρίς κόστος του ProtonVPN είναι ένα από τα λίγα VPN που προσφέρουν ένα απεριόριστη υπηρεσία δωρεάν.

Θα απολαύσετε απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστο εύρος ζώνης για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίζετε όποτε θέλετε, όσο θέλετε.

Η υπηρεσία είναι πλήρως συμβατό με τους δρομολογητές, ώστε να μπορείτε να προστατέψετε τη σύνδεσή σας, είτε παίζετε στον υπολογιστή σας είτε σε μια κονσόλα.

Τα μέτρα ασφαλείας του ProtonVPN είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά για δωρεάν υπηρεσία. Ως ελεύθερος χρήστης, εξακολουθείτε να προστατεύεστε από στρατιωτική κρυπτογράφηση, από αυτόματο διακόπτη σκοτώματος και από προστασία από διαρροές DNS. Υπάρχει ακόμη και ένας ενσωματωμένος μηχανισμός αποκλεισμού διαφημίσεων.

Η υπηρεσία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο σε 36 χώρες, αν και θα έχετε πρόσβαση μόνο σε διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ολλανδία και την Ιαπωνία.

Δυστυχώς, αυτοί οι περιορισμοί διακομιστή παρεμποδίζουν τις ταχύτητες του ProtonVPN. Βρήκα τους διαθέσιμους διακομιστές να είναι αργή και αναξιόπιστη κατά περιόδους, η οποία μπορεί να είναι προβληματική για τυχερά παιχνίδια.

Εάν θέλετε πλήρη πρόσβαση σε όλο το δίκτυο του ProtonVPN, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση. Οι Premium συνδρομητές επωφελούνται επίσης από τις μεγαλύτερες ταχύτητες και τους διακομιστές με δυνατότητα P2P. Μπορείτε να λάβετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δωρεάν για ένα μήνα με το ProtonVPN's 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μάθετε πώς ProtonVPN στοιχηματίζει σε άλλες υπηρεσίες freemium στο δικό μας πλήρη αναθεώρηση.

Πάρτε το ProtonVPN δωρεάν!

6. hide.me

windows hide.me

 • 2GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα
 • Δεν υπάρχουν περιορισμοί ταχύτητας
 • Στρατιωτική ασφάλεια
 • Συμβατό δρομολογητή
 • Λειτουργεί με το YouTube, το Kodi και το Spotify
 • Συμβατό με το Android, το MacOS, το iOS, το Linux, το Chrome, το Firefox, τα Windows και το Windows Phone και το Amazon Fire OS

hide.me είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας προσφέρει 2GB δωρεάν δεδομένα κάθε μήνα. Αυτά είναι τουλάχιστον επτά ώρες ασφαλούς παιχνιδιού.

Οι ταχύτητες και τα μέτρα ασφαλείας είναι απεριόριστα για δωρεάν χρήστες. Είστε προστατευμένοι από κακόβουλους παίκτες με κρυπτογράφηση AES 256 bit και αυτόματο διακόπτη kill.

Ωστόσο, η πρόσβαση σε διακομιστές είναι περιορισμένη. Θα έχετε πρόσβαση μόνο σε πέντε από τις 47 τοποθεσίες server του hide.me. Δεν το θεωρώ υπερβολικά περιοριστικό. Οι ελεύθεροι χρήστες μπορούν ακόμα να συνδεθούν με διακομιστές στις Η.Π.Α., τον Καναδά, τις Κάτω Χώρες και τη Σιγκαπούρη, γεγονός που είναι αρκετά αξιοπρεπές σε παγκόσμιο επίπεδο.

hide.me είναι επίσης πλήρως δρομολογητή συμβατή. Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει ακόμα μια σειρά εύχρηστων οδηγών για τη ρύθμιση του VPN στο δρομολογητή σας.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία - συμπεριλαμβανομένου του αν αξίζει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων - στο βάθος μας hide.me κριτική.

Αποκτήστε το hide.me δωρεάν!

7. TunnelBear

συσκευές σήραγγας

 • Διακομιστές σε 22 χώρες
 • 500ΜΒ μηνιαία αποζημίωση δεδομένων
 • Στρατιωτική κρυπτογράφηση
 • Εύχρηστος
 • Λειτουργία Ghost Bear για να αποφευχθεί ο περιορισμός του ISP
 • Λειτουργεί μόνο με το HBO GO, χωρίς άλλους σταθμούς ροής
 • Όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P
 • Συμβατό με Android, Windows, macOS, iOS, Chrome, Firefox και Opera. Δεν υπάρχει συμβατότητα δρομολογητή ή έξυπνης τηλεόρασης

Το TunnelBear σου δίνει 500MB δωρεάν δεδομένα κάθε 30 ημέρες. Αυτό είναι περίπου μια ώρα και ένα μισό των τυχερών παιχνιδιών ανά μήνα.

Ωστόσο, το TunnelBear είναι έτσι εύχρηστος ότι θα μπορούσε να ταιριάξει με τον πιο casual PC gamer. Βρήκα τις εφαρμογές της να είναι διαισθητικές και φιλικές προς το χρήστη - τέλεια αν δεν είστε συνηθισμένοι σε VPN.

Λέω PC gamer γιατί Το TunnelBear δεν είναι συμβατό με δρομολογητή. Το κάνει για στρατιωτικό βαθμό Κρυπτογράφηση AES 256-bit, αν και.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε για να απολαύσετε απεριόριστα δεδομένα με το TunnelBear, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να βασιστείτε.

Είναι ένα ασφαλές δωρεάν VPN τυχερού παιχνιδιού, αλλά άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι καλύτερες εάν πρόκειται να πληρώσετε. Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμά μας Ανασκόπηση TunnelBear για να μάθετε γιατί.

Πάρτε το TunnelBear δωρεάν!

8. Betternet

συσκευές

 • Στρατιωτική ασφάλεια
 • 500MB ελεύθερα δεδομένα καθημερινά
 • Συμβατό με συσκευές Android, Windows, macOS, iOS και Chrome

Η Betternet σας προσφέρει μια εντελώς δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας ασφάλισής της 500MB δωρεάν δεδομένα κάθε μέρα. Αυτό είναι περίπου μιάμιση ώρα παιχνιδιού την ημέρα.

Θα απολαύσετε όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας Premium της Betternet με δωρεάν συνδρομή. Αυτά περιλαμβάνουν στρατιωτική κρυπτογράφηση και το πρωτόκολλο Catapult Hydra που χρησιμοποιείται από το Hotspot Shield για να αυξήσει τις ταχύτητες.

Δυστυχώς, Η Betternet δεν υποστηρίζει τη συμβατότητα του δρομολογητή, αν και η ιστοσελίδα της αναφέρει ότι αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, είναι ένα αξιοπρεπές δωρεάν VPN για τυχερά παιχνίδια στο PC.

Διαβάστε μας Αναθεώρηση Betternet για να μάθετε περισσότερα.

Πάρτε Betternet δωρεάν!

9. Επιταχύνετε

 • Καλές ταχύτητες για παιχνίδια μέσω σύνδεσης καναλιών
 • 2GB μηνιαία δωρεάν δεδομένα
 • Λειτουργεί με Netflix, Hulu, Kodi και Spotify
 • Συμβατό με Android, Windows, MacOS, iOS. Δεν υπάρχει συμβατότητα δρομολογητή

Το Speedify διαφέρει από άλλα VPN χρησιμοποιώντας τεχνολογία συγκόλλησης καναλιών για την αύξηση των ταχυτήτων. Οι γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις του είναι ιδανικές για παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση.

Δυστυχώς, η σύνδεση καναλιών χρησιμοποιεί περισσότερα δεδομένα από μια κανονική σύνδεση VPN. Μπορεί να βρείτε ότι αυτό εξαντλεί το δικό σας μηνιαία 2GB δωρεάν δεδομένα αρκετά γρήγορα.

Η επιτάχυνση διασφαλίζει τα δεδομένα σας 128 κρυπτογράφηση GCM. Αυτό δεν συμβαδίζει με τα στρατιωτικά πρότυπα. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι αρκετά ασφαλές για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας ενώ παίζετε.

Η επιτάχυνση είναι επίσης δεν είναι συμβατό με τους δρομολογητές. Ωστόσο, ο ιστότοπός του προσφέρει ένα χρήσιμο φροντιστήριο για την κοινή χρήση της σύνδεσής σας με την κονσόλα σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση καναλιών στο σε βάθος μας Επιταχύνετε την αναθεώρηση.

Πάρτε Speedify για δωρεάν!

10. OperaVPN

εικόνα της όπερας

 • Απεριόριστη χρήση
 • Απεριόριστες ταχύτητες
 • Εξαιρετικό για το gaming στο πρόγραμμα περιήγησης
 • Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα περιήγησης Opera σε Android, Windows, macOS, iOS και Linux.

Το OperaVPN είναι μια δωρεάν επέκταση του ασφαλούς προγράμματος περιήγησης Opera. Σε αντίθεση με άλλα VPN, το OperaVPN θα λειτουργεί μόνο σε browser. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό με το gaming κονσόλας.

Ωστόσο, είναι τέλειο εάν παίζετε σε προγράμματα περιήγησης πολλαπλών παικτών όπως το Isleward ή το Viking Village.

Αξίζει επίσης να το συστήσετε, διότι δεν περιορίζει τους χρήστες όταν πρόκειται για ταχύτητες, εύρος ζώνης ή δεδομένα.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε με διακομιστές συγκεκριμένων χωρών με το OperaVPN. Ωστόσο, μπορείτε επιλέξτε μεταξύ των ΗΠΑ, της Ασίας ή της Ευρώπης, η οποία θα σας δώσει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Μάθετε περισσότερα στο πλήρες μας Ανασκόπηση OperaVPN.

Αποκτήστε το Opera VPN δωρεάν!

Συχνές ερωτήσεις

Τα δίκτυα VPN είναι νόμιμα?

Η νομιμότητα των VPN διαφέρει από χώρα σε χώρα. Ορισμένες χώρες προσπαθούν να περιορίσουν ή να απαγορεύσουν τη χρήση VPN λόγω της σύνδεσής τους με την εγκληματική δραστηριότητα.

Στις περισσότερες χώρες, τα δίκτυα VPN δεν είναι παράνομα - να τα χρησιμοποιείτε μόνο για παράνομες αναζητήσεις μπορεί να σας προκαλέσει πρόβλημα.

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα με τις χώρες που απαγορεύουν τα VPN στο δικό μας οδηγό για VPN και το νόμο.

Έχει ταχύτητα επιρροής VPN?

Τα δίκτυα VPN λειτουργούν αναπροσανατολίζοντας την επισκεψιμότητά σας μέσω ενός από τους δικούς τους ιδιωτικούς διακομιστές. Αυτό προσθέτει ένα ακόμα βήμα στη σύνδεσή σας με μια υπηρεσία ή έναν ιστότοπο.

Εκεί είναι πάντα ο κίνδυνος μειωμένων ταχυτήτων.

Ωστόσο, τα καλύτερα δίκτυα VPN προσφέρουν τέτοιες ταχύτητες γρήγορης σύνδεσης, ώστε να μην παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά όταν χρησιμοποιείτε ένα.

Δυστυχώς, τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν μπορούν συνήθως να παρέχουν την υποδομή για να παρέχουν αυτές τις ταχύτητες. Πρέπει πάντα να περιμένετε πιο αργές ταχύτητες από ένα δωρεάν VPN.

Κάντε αυτούς τους δωρεάν παροχείς VPN κρατήστε τα αρχεία καταγραφής?

Μια ανησυχία όταν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN είναι η καταγραφή και η πώληση των δεδομένων χρήσης σας.

Από όσο γνωρίζω, κανένα από τα 10 δωρεάν συνιστώμενα δίκτυα VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας περιήγησης.

Ωστόσο, τα ελεύθερα δίκτυα VPN ενδέχεται να είναι ασαφή στις πολιτικές απορρήτου τους. Ορισμένα δίκτυα VPN, όπως το Speedify, θα διατηρούν αρχεία ανώνυμων δεδομένων, όπως τα timestamps.

Αν ανησυχείτε για την καταγραφή, θα συνιστούσα πάντα να επιλέγετε μια χαμηλού κόστους υπηρεσία υψηλής ποιότητας με μια αυστηρή πολιτική χωρίς λογαρίσματα.

Περίληψη

Τα VPN μπορούν να παρέχουν εξαιρετική προστασία από επιθέσεις DDoS και DoS. Ωστόσο, λειτουργούν μόνο με τυχερά παιχνίδια αν είναι ασφαλή, συμβατά με τη συσκευή σας και αρκετά γρήγορα για να καταπολεμήσουν την καθυστέρηση.

Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ένα δωρεάν VPN που σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για τυχερά παιχνίδια. 

Οι περισσότεροι θα σας αφήσουν με χαμηλές ταχύτητες, ανεπαρκή ασφάλεια ή περιοριστικά όρια δεδομένων.

Εάν μπορείτε να ανεχτείτε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους περιορισμούς, θα μπορείτε να βρείτε ένα συμβατό VPN ανάμεσα στις συστάσεις μου.

Αλλά όταν υπηρεσίες premium όπως το NordVPN μπορούν να σας προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού σε χαμηλή τιμή, γιατί θα έπρεπε να αναλάβετε τον κίνδυνο?

Σχετική ανάγνωση

Μάθετε περισσότερα στο δικό μας ολοκληρωμένο οδηγό για τους κρυμμένους κινδύνους των δωρεάν VPN.

Ή, απολαύστε ακόμα περισσότερα χρήματα από τις συνιστώμενες υπηρεσίες μας τις κορυφαίες προσφορές αυτού του μήνα και τους κωδικούς κουπονιών.

Ψάχνετε για ένα VPN για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι; Έχουμε οδηγούς για την επιλογή του καλύτερου VPN για Τμήμα 2Dota 2FIFA 19Mortal Kombat 11Λεγεώνα των Θρύλων, και πολλά άλλα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me