Μπορείτε να πληρώσετε για το VPN σας με μια κάρτα δώρου; Μόνο αν το κάνετε αυτό


Η ιδιωτικότητα και η διαδικτυακή ασφάλεια που προσφέρει ένα VPN είναι αρκετή για τους περισσότερους χρήστες.

Ωστόσο, η αγορά ενός VPN μπορεί να είναι επικίνδυνη για κάποιους ανθρώπους. Οι πολίτες των χωρών όπου απαγορεύονται οι VPN, οι πολιτικοί ακτιβιστές ή οι δημοσιογράφοι που εργάζονται με πολιτικά ευαίσθητα δεδομένα θα μπορούσαν όλοι να θέλουν να αποκρύψουν το γεγονός ότι έχουν αγοράσει ένα VPN - πόσο μάλλον οι πληροφορίες που χρησιμοποιούν το εν λόγω VPN για πρόσβαση.

Αυτό εγείρει το ζήτημα των ασφαλών πληρωμών. Πώς μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα VPN ιδιωτικά πότε τα στοιχεία πληρωμής μπορούν συνήθως να αποθηκευτούν και να εντοπιστούν?

Μια επιλογή είναι να πληρώστε για το VPN σας με μια κάρτα δώρου. Ωστόσο, προειδοποιήστε: δεν είναι τόσο εύκολο, δεν είναι τόσο κοινό και δεν θα έχετε πάντοτε πρόσβαση στα καλύτερα δίκτυα VPN.

Γιατί πρέπει να πληρώσετε για το VPN σας με μια κάρτα δώρου

Όταν πληρώνετε για μια υπηρεσία VPN χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, είναι πιθανό ότι τα στοιχεία πληρωμής σας θα αποθηκευτούν. Πράγματι, η αποθήκευση των δεδομένων πληρωμής σας είναι σχεδόν εγγυημένη εάν επιλέξετε μια αυτόματη ανανέωση συνδρομής.

Φυσικά, όλες αυτές οι πληροφορίες θα αποθηκευτούν με ασφάλεια, και μερικές φορές από τρίτους που δεν έχουν σύνδεση με το VPN. Το πρόβλημα έρχεται αν ένα VPN είναι πάντα απαιτούνται από το νόμο για την παροχή πληροφοριών για εσάς, για παράδειγμα με κλήτευση ή άλλη νομική αίτηση.

Τα περισσότερα από τα καλύτερα δίκτυα VPN έχουν αυστηρές πολιτικές καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι μην τηρείτε κανένα αρχείο της χρήσης σας και επομένως δεν μπορεί να αποκαλύψει τα δεδομένα σας σε κανέναν ακόμη και όταν έχει διαταχθεί νόμιμα. Ωστόσο, οι πολιτικές καταγραφής δεν καλύπτουν μόνο την καταγραφή προσωπικών δεδομένων όπως η τοποθεσία σας ή οι ιστότοποι στους οποίους έχετε πρόσβαση όταν συνδέεστε στο VPN.

Οι πολιτικές καταγραφής δεν καλύπτουν τις πληροφορίες πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αγορά της συνδρομής σας.

Παρόλο που ο μέσος χρήστης VPN είναι απίθανο να κληθεί, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τους χάκερ, τους πολιτικούς ακτιβιστές, τους δημοσιογράφους ή όσους ζουν σε μια χώρα που έχει κάνει χρήση VPN παράνομη. Απόδειξη ότι έχετε πληρώσει για ένα VPN θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας υπό αυτές τις συνθήκες.

Χρησιμοποιώντας μια κάρτα δώρου για να πληρώσετε για το VPN σας είναι ένας τρόπος για να ξεπεράσετε το ζήτημα της ιδιωτικής ζωής των πληρωμών. Δώρο κάρτες που εκδίδονται από τους συμπαθεί του Amazon ή Best Buy μπορεί να είναι αγοράζονται με μετρητά από τα σούπερ μάρκετ, τα καφέ Internet, τα βενζινάδικα και άλλα καταστήματα.

Μόλις αγοραστεί, η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε VPN που δέχεται πληρωμές με κάρτες δώρων, αν εσείς απλά εισάγετε τον αναγνωριστικό αριθμό. Δεν απαιτούνται άλλες προσωπικές πληροφορίες και το πρωτότυπο η πληρωμή σε μετρητά δεν είναι εφικτή.

Ποια δίκτυα VPN δέχονται κάρτες δώρων?

Τα ακόλουθα δίκτυα VPN δέχονται όλες τις κάρτες δώρων που μπορούν να αγοραστούν με μη πληρωτέα μετρητά.

 • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο - Η PIA δέχεται κάρτες δώρων και είναι ιδανική για ανώνυμο torrenting. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι βασίζεται στις ΗΠΑ και δεν είναι αξιόπιστο όταν πρόκειται για την απεμπλοκή.
 • VPN Unlimited - Εξαιρετική για το ξεκλείδωμα και τη ροή, το VPN Unlimited βασίζεται επίσης στις Η.Π.Α., ώστε να μην μπορεί να προσφέρει εγγυημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής ακόμη και αν δέχεται κάρτες δώρων.
 • BlackVPN - Με έδρα το Χονγκ Κονγκ, το BlackVPN προσφέρει καλύτερες επιλογές απορρήτου και δέχεται κάρτες δώρων. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να βρουν απογοητευτικά υψηλά τα σημεία τιμών.

Ποια δίκτυα VPN δέχονται κάρτες δώρων App Store και Play Store?

Όπως μπορείτε να δείτε, πληρώνετε για το VPN σας με μια κάρτα δώρου που αγοράζεται με μετρητά περιορίστε τις επιλογές σας. Παρόλο που η πληρωμή σας μπορεί να είναι εντελώς ανιχνεύσιμη, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι ένα συμβιβασμό για ένα VPN που είναι πραγματικά λιγότερο ασφαλές στον εαυτό του.

Όχι μόνο σας εμποδίζει από τη χρήση των καλύτερων VPN, αλλά πληρώνετε με μια κάρτα δώρου έχει επίσης κάποια άλλα σημαντικά μειονεκτήματα.

Πρώτον, εάν δεν ζείτε στις Η.Π.Α., στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες χώρες όπου οι κάρτες δώρων είναι άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε δεν είναι σε θέση να αγοράσει μια δωροκάρτα με μετρητά καθόλου.

Δεύτερον, μια κάρτα δώρων θα καλύψτε μόνο τη συνδρομή σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περάσετε ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς μιας κάρτας δώρου όποτε λήξει η περίοδος εγγραφής σας.

Εάν θέλετε μια συνεχή συνδρομή σε μια υπηρεσία VPN, υπάρχουν και άλλοι ιδιωτικοί τρόποι πληρωμής. Για παράδειγμα, μερικά από τα τα καλύτερα δίκτυα VPN δέχονται κρυπτοσυχνότητες, τα οποία είναι ασφαλή και σε μεγάλο βαθμό ανιχνεύσιμη.

Μια άλλη επιλογή είναι να πληρώνετε για το VPN σας χρησιμοποιώντας μια κάρτα δώρου App Store ή Play Store. Όσο το επιλεγμένο VPN σας δέχεται πληρωμές μέσω του App Store ή του Play Store, θα μπορείτε να το αγοράσετε χρησιμοποιώντας μια κάρτα δώρου.

Μπορείτε να πληρώσετε για όλα τα παρακάτω δίκτυα VPN χρησιμοποιώντας μια κάρτα δώρου App Store ή Play Store.

1. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το NordVPN προσφέρει πολλούς τρόπους πληρωμής. Αυτά περιλαμβάνουν κρυπτοσυχνότητες, πληρωμές AliPay, WeChat και πληρωμές μέσω του App Store ή του Play Store.

Η ασφάλεια είναι εξίσου ικανοποιητική για τη χρήση του ίδιου του VPN. Το NordVPN είναι με έδρα τον Παναμά και εγγυάται α αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για το απόρρητό σας. Στρατιωτική κρυπτογράφηση και CyberSec διαφήμιση και τεχνολογία αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού θα σας κρατήσει ασφαλές καθώς περιηγείστε.

Προσθέστε σε αυτό μερικά από τα πιο προηγμένες δυνατότητες απεμπλοκής οποιουδήποτε VPN, γρήγορες ταχύτητες, διπλό VPN, χρήση σε έως και 6 συσκευές, και ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων και θα δείτε γιατί Το NordVPN είναι το κορυφαίο VPN μας.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Προστατέψτε το απόρρητό σας με το NordVPN τώρα!

2. CyberGhost

Συσκευές CyberGhost

Από Το CyberGhost δέχεται πληρωμές μέσω του App Store και του Play Store, θα μπορείτε να το αγοράσετε με μια κάρτα δώρου.

CyberGhost τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο 6.000+ εξυπηρετητών τα καταφέρνει εξαιρετική για streaming και torrenting, με καλές δυνατότητες απεμπλοκής και αξιοπρεπείς ταχύτητες. Η ασφάλειά σας θα διασφαλιστεί από Κρυπτογράφηση AES 256-bit, ένα καμία πολιτική αρχείων καταγραφής, και λογισμικό αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού.

Η CyberGhost επαινείται από τους πελάτες της για το μείγμα της προσιτής τιμής με ευκολία στη χρήση. Δοκιμάστε το τώρα με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Προστατέψτε την ιδιωτικότητά σας με το CyberGhost τώρα!

3. Surfshark

Συσκευές Surfshark

Αν ψάχνετε για ένα VPN χαμηλού κόστους που προσφέρει ακόμα πολλά χαρακτηριστικά, το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να αγοράσετε το Surfshark μέσω του App Store και Play Store και οι αξιολογητές μας το βαθμολογούν ανταγωνιστικές επιλογές τιμολόγησης.

Η ιδιωτικότητα διασφαλίζεται από ιδιωτικό DNS σε κάθε διακομιστή Surfshark καθώς και α καμία πολιτική αρχείων καταγραφής. Surfshark διαθέτει επίσης πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ad, κακόβουλο λογισμικό και τεχνολογία CleanWeb που εμποδίζει τον ιχνηλάτη και τη λειτουργία καμουφλάζ απόκρυψη της χρήσης VPN σας από τον ISP σας.

Το καλύτερο από όλα, προσφέρει Surfshark απεριόριστες συνδέσεις συσκευών κάτω από ένα προφίλ - δοκιμάστε το τώρα με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Προστατέψτε το απόρρητο με το Surfshark τώρα!

4. Ασπίδα Hotspot

Συσκευές θωράκισης Hotspot

Το τέλειο VPN για torrenting, το Hotspot Shield's πρωτοποριακό πρωτόκολλο Catapult Hydra προσφέρει εντυπωσιακές ταχύτητες αποστολής και λήψης χωρίς να θέτετε την ασφάλεια σας σε κίνδυνο.

Hotspot Ασπίδα δέχεται πληρωμές με κάρτες δώρων μέσω του App Store και του Play Store. Ωστόσο, θα πρέπει να το γνωρίζετε Το Hotspot Shield βασίζεται στις ΗΠΑ οπότε, αν παραμείνει αναλλοίωτη είναι το κύριο μέλημά σας, ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο, φθηνό VPN για torrenting όμως, το Hotspot Shield είναι ένα καλό στοίχημα. Οι χρήστες μας το βαθμολογούν εύχρηστες εφαρμογές και εξυπηρετική υποστήριξη πελατών αλλά μπορείτε να δείτε μόνοι σας με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών ή α Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το Hotspot Shield μπορεί να απεμπλακεί:

 • Δεν είναι δυνατή η απεμπλοκή σημαντικών τοποθεσιών ροής.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Hotspot Shield λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS και Chrome.

Προστατέψτε την ιδιωτικότητά σας με την Ασπίδα Hotspot τώρα!

5. ZenMate

Μπορείτε να πληρώσετε για το VPN σας με μια κάρτα δώρου; Μόνο αν το κάνετε αυτό

Αλλο οικονομικό VPN που είναι ιδανικό για αρχάριους, Ωστόσο, η ZenMate εντυπωσιάζει αξιοπρεπείς ταχύτητες και διακομιστές φιλικοί προς το torrent.

Στρατιωτική κρυπτογράφηση υποστηρίζεται από a δωρεάν προσθήκη αποκλεισμού διαφημίσεων και μπορείτε να πληρώσετε για το ZenMate μέσω του App Store και του Play Store. Έχετε υπόψη σας αυτό Η έδρα της Zenmate είναι στη Γερμανία, που είναι μια χώρα συμμαχίας 5/9/14-Eyes Alliance. Ωστόσο, το ZenMate κρατά ένα αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων έτσι ώστε να προστατεύεται το απόρρητό σας.

Δείτε τι λένε οι χρήστες μας για αυτό εύκολο στη χρήση VPN ή να το δοκιμάσετε με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών ή 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το ZenMate μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • HBO GO.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ZenMate λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox και Opera.

Προστατέψτε το απόρρητό σας με το ZenMate τώρα!

Περίληψη και περαιτέρω ανάγνωση

Η πληρωμή για την υπηρεσία VPN με μια δωροκάρτα είναι μια ασφαλής και ανιχνεύσιμη μέθοδος αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Μερικά από τα καλύτερα VPN στην αγορά σας δίνουν άλλους ιδιωτικούς τρόπους πληρωμής καθώς και μια πολύ καλύτερη υπηρεσία για τα χρήματά σας.

Εάν είστε ήδη πεπεισμένοι, μπορείτε να ελέγξετε τους κωδικούς κουπονιών NordVPN για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη προσφορά.

Αντιμετωπίζετε συνεχώς την αυστηρή λογοκρισία και το γεωγραφικό περιεχόμενο; Συγκεντρώσαμε έναν οδηγό σχετικά με τον τρόπο εύκολης παράκαμψης των μπλοκ VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me