VPN atas 6 (100% PERCUMA) untuk Stick Kebakaran | Dikemaskini Januari 2020

Apabila anda sudah membayar untuk beberapa langganan streaming, itu menjengkelkan untuk menghadapi geoblocks di Amazon Fire TV Stick anda.

Saya telah menguji 35 VPN dan telah mengumpulkan satu senarai enam VPN percuma terbaik untuk Stick Fire untuk membuka kunci semua kandungan tambahan itu.

Walau bagaimanapun, anda harus mengetahui risiko yang timbul dengan menggunakan VPN percuma. Dari menghadkan data anda untuk menjejaskan keselamatan anda, VPN percuma tidak selalunya pilihan yang paling selamat.

Ia jauh lebih selamat dan kurang tertekan untuk menggunakan perkhidmatan seperti NordVPN, VPN premium kos rendah. Ia boleh menawarkan kelajuan yang cepat dan sambungan yang boleh dipercayai yang anda perlukan untuk streaming, ditambah dengan tidak dikenali dan privasi.


Anda juga boleh menggunakan NordVPN secara percuma buat sementara waktu, dengan jaminan wang balik 30 hari.

Daripada VPN saya diuji, hanya lima orang lain yang datang untuk menawarkan kelajuan, keserasian dan keselamatan disediakan oleh NordVPN. Kebanyakan mereka masih mempunyai batasan tetapi harus berfungsi dengan baik jika anda tidak keberatan beberapa sekatan.

VPN Terbaik untuk Stick Amazon Fire TV - Panduan Pantas

 1. NordVPN: Data tidak terhad, pelayan berkelajuan tinggi, dan keupayaan untuk nyahsekat 140+ perkhidmatan penstriman. Anda boleh menggunakannya tanpa risiko dengan jaminan wang balik 30 hari.
 2. Bercerita: Dapatkan sehingga 15GB data percuma setiap bulan dengan VPN percuma mesra pengguna ini. Kelajuan yang baik dan 10 lokasi pelayan untuk dipilih, tetapi ia tidak boleh menyahsekat Netflix. 
 3. PrivateVPN: Nikmati penggunaan VPN premium tanpa had minggu ini dengan satu Percubaan percuma 7 hari. Kelajuan, keselamatan, dan kebolehpercayaan yang sangat baik.
 4. hide.me: VPN benar-benar percuma dengan 2GB data percuma setiap bulan. Kelajuan dan jalur lebar yang tidak terhad sempurna untuk streaming, tetapi anda terhad kepada hanya lima lokasi pelayan. 
 5. Perisai Hotspot: Cepat, selamat, dan mudah dipasang, tetapi 500MB data percuma setiap hari hanya cukup untuk aliran selama 30 minit dalam definisi standard.

Mulakan Streaming dengan NordVPN!

Apa yang Tangkap dengan VPN Percuma?

VPN percuma mungkin tidak membebankan sebarang wang, tetapi mereka boleh menjimatkan masa, kemudahan dan keselamatan anda.

Keserasian

Aplikasi VPN untuk Amazon Fire TV Stick agak baru. Malah beberapa perkhidmatan berbayar belum serasi dengan peranti ini.

VPN percuma tidak mempunyai sumber untuk mengikuti aplikasi yang ditawarkan oleh VPN premium. Banyak perkhidmatan percuma tidak menawarkan aplikasi untuk Stick Fire.

Keselamatan

Biasanya, hanya VPN premium yang dapat menjamin keselamatan anda. Kebanyakan perkhidmatan percuma menawarkan ciri keselamatan yang lemah atau terhad.

Sesetengah VPN percuma meninggalkan maklumat peribadi anda yang terdedah kepada penggodam dan pelacak. Dalam beberapa kes, VPN itu sendiri boleh log dan menjual data anda.

VPN Premium menggunakan ciri keselamatan lanjutan seperti penyulitan 256-bit untuk melindungi data anda. Perkhidmatan berkualiti tidak pernah log atau menjual data anda, sama ada.

Had

Banyak perkhidmatan percuma hanya versi terhad VPN premium. Mereka menyekat data anda, jalur lebar dan kelajuan.

Rangkaian kecil dan pelayan yang sesak memperlahankan sambungan anda. Perkhidmatan percuma jarang boleh memintas geoblock atau penapisan. 

Premium VPN menawarkan data tanpa had, kelajuan, dan jalur lebar tanpa had. Mereka mengendalikan rangkaian pelayan besar yang boleh mengakses perkhidmatan geografi dan tapak streaming.

VPN Percuma Terbaik untuk Bar Alat Kebakaran Amazon (Dikemaskini 2020)

Berikut adalah VPN percuma terbaik untuk Stick Fire anda, mengikut ujian saya yang menyeluruh.

Sebagai perkhidmatan percuma, VPN ini masih mempunyai batasan. Bahawa dikatakan, mereka semua bekerja dengan Amazon Fire TV Stick dan telah diuji untuk kelajuan, keselamatan, dan kualiti.

1. NordVPN

VPN atas 6 (100% PERCUMA) untuk Stick Kebakaran | Dikemaskini Januari 2020

 • VPN Premium
 • Penggunaan percuma selama satu bulan dengan jaminan wang balik 30 hari
 • Aplikasi Amazon Fire berdedikasi
 • 5,100+ pelayan di 59 negara
 • Kelajuan kilat cepat
 • Keselamatan gred tentera
 • Bekerja dengan: Amazon Prime Video, Netflix, HBO, BBC iPlayer, Hulu dan beberapa platform streaming lain
 • Serasi dengan: Amazon Fire TV Stick, TV pintar, Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, dan penghala.

NordVPN sentiasa perkhidmatan disyorkan atas saya untuk streaming. Jadi berita baik itu anda boleh menikmati perkhidmatan sehingga satu bulan dengan jaminan wang balik 30 hari.

Ini adalah ideal jika anda hanya memerlukan VPN untuk Stick Stick buat sementara waktu. Jika anda melancong dan anda mahu menstrimkan kandungan biasa anda dari mana-mana sahaja di dunia, NordVPN adalah pilihan terbaik.

NordVPN menawarkan aplikasi khusus untuk peranti Amazon Fire. Laman webnya juga termasuk panduan terperinci dan tutorial video untuk membantu anda memuat turun aplikasinya dan disiapkan.

Rangkaian di seluruh dunia 5,100+ pelayan di 59 negara bermaksud NordVPN boleh menyahsekat sebahagian besar platform penstriman. Anda juga boleh mengharapkan kelajuan super pantas - jadi tidak menjejaskan penampungan atau lag semasa anda aliran.

Teknologi SmartPlay menggabungkan DNS pintar dengan keupayaan VPN untuk menawarkan anda keduanya keupayaan pembasmian yang sangat baik dan jaminan yang terjamin. Ciri-ciri keselamatan lain termasuk penyulitan AES 256-bit, suis bunuh automatik, perlindungan kebocoran DNS, dan polisi tidak log yang ketat.

Ia perisian CyberSec yang unik walaupun menyekat iklan dan malware.

Yang terbaik antara semua, NordVPN mudah digunakan. Tidak ada konfigurasi rumit, hanya gunakan ciri Sambung Cepat untuk menyambung ke pelayan terbaik untuk lokasi yang anda inginkan.

Anda juga boleh memilih pelayan secara manual. Senarai drop-down memberi anda beberapa pilihan untuk dipilih, termasuk pelayan yang disembunyikan yang mampu menyembunyikan penggunaan VPN anda. Pelayan jenis ini bagus jika anda tidak mahu ISP anda untuk mengintip aktiviti anda dan mendaptkan jalur lebar anda.

Ketahui mengapa perkhidmatan ini sentiasa teratas dalam senarai saya di dalamnya ulasan NordVPN penuh.

Bermula dengan NordVPN!

2. Berlainan

tingkap windscribe

 • Aplikasi Alat Mudah Alih TV Kebakaran untuk digunakan
 • 10GB data percuma / bulan
 • Kelajuan yang baik
 • Penyulitan gred ketenteraan
 • Bekerja dengan: YouTube, HBO GO, iPlayer, Kodi, Pemain ITV, Sky GO, Spotify
 • Serasi dengan: Amazon Fire TV Stick, Nvidia Shield, Kodi, Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera, router, dan peranti NAS

Windscribe serasi dengan hampir setiap peranti dan platform yang saya uji, termasuk Stick Fire TV Amazon. Itu mengesankan untuk VPN percuma.

Anda mendapat murah hati 10GB data percuma setiap bulan. Itu kira-kira lima jam kandungan HD streaming - atau lebih jika anda berpuas hati dengan video SD berkualiti rendah.

Jika anda memerlukan data tambahan, anda juga boleh tweet syarikat itu untuk menerima 5GB tambahan. Itulah aliran dua setengah jam lagi!

Kelajuan Windscribe adalah keseluruhan yang baik, walaupun VPN boleh menjadi perlahan pada waktu puncak atau pada pelayan yang popular. Semasa ujian saya, saya mendapati sukar untuk mengalir pada masa ini kerana mengalami beberapa penimbal dan penangguhan.

Windscribe mempunyai rangkaian yang munasabah yang merangkumi lebih dari 60 buah negara, tetapi pengguna percuma hanya boleh menyambung ke 10 lokasi. Anda mempunyai akses ke pelayan di Hong Kong, AS, UK, Belanda, Jerman, dan Perancis.

Malangnya, pengguna percuma tidak boleh mengakses pelayan Windflix khas Windscribe untuk membuka kunci kunci Netflix.

Ini bermakna itu perkhidmatan ini tidak 100% boleh dipercayai apabila memintas batasan-batasan geo. Anda mungkin mendapati bahawa anda tidak dapat mengakses beberapa kandungan streaming geoblock dan anda tidak akan dapat menyekat apa-apa di luar Hong Kong, AS, UK, Belanda, Jerman, atau Perancis.

Sebaliknya, keselamatan adalah kadar pertama untuk VPN percuma. Jangkakan penyulitan gred tentera, a dasar tidak ketat, dan a penghalang untuk iklan dan pelacak media sosial.

Baca kami ulasan keseluruhan Windscribe untuk mengetahui mengapa saya kagum dengan VPN percuma ini.

Dapatkan Berangkah untuk Bebas!

3. PrivateVPN

peranti privatevpn

 • VPN tertinggi
 • Penggunaan tanpa had dengan percubaan percuma 7 hari
 • Sangat laju
 • Keselamatan bertaraf dunia
 • Bekerja dengan: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, ABC, dan banyak lagi
 • Sesuai dengan: AmazonFire TV Stick, Nvidia Shield, Kodi, Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera, router dan peranti NAS

PrivateVPN adalah salah satu perkhidmatan premium tertinggi saya. Jika anda mahu menggunakannya secara percuma, bagaimanapun, anda boleh selama seminggu dengan a Jaminan wang balik 7 hari.

Itu memberi anda satu minggu penuh untuk menguji segala yang ditawarkan oleh PrivateVPN, tanpa risiko sepenuhnya.

Anda tidak perlu memasukkan sebarang butiran pembayaran untuk mendaftar untuk PrivateVPN, yang bermaksud anda tidak perlu bimbang tentang caj pembaharuan automatik. Hanya mendaftar akaun, muat turun aplikasi Amazon Fire Stick, dan nikmati tujuh hari penggunaan percuma.

PrivateVPN menawarkan anda kelajuan kilat-cepat tanpa sekatan - Sesuai untuk penstriman. Apabila saya menguji PrivateVPN, saya tidak mengalami apa-apa penimbal dan dapat menerbangkan terus dengan tiada penangguhan.

Percubaan percuma PrivateVPN juga memberikan anda akses penuh kepada 150+ lokasi pelayan di 60 negara. Anda tidak terhad kepada pelayan yang penuh sesak.

PrivateVPN mampu membuka kunci semua tapak penstriman utama, termasuk Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, HBO GO, dan BBC iPlayer. Ia sesuai jika anda ingin memintas sekatan geografi pada Stick Amazon Fire TV anda.

VPN juga terkenal dengan protokol keselamatannya. Data anda dilindungi oleh Penyulitan 256-AES, suis membunuh, dan perlindungan kebocoran DNS dan IPv6.

Ini bermakna alamat IP anda tidak boleh bocor semasa anda tersambung ke VPN. Ia juga bermakna anda disimpan dari mana-mana pelacak, penggodam, atau pihak ketiga yang ingin memantau aktiviti dalam talian anda.

Ketahui lebih lanjut mengenai salah satu VPN kegemaran saya dalam kami kajian semula PrivateVPN sepenuh masa.

Dapatkan PrivateVPN untuk Percuma!

4. hide.me

VPN atas 6 (100% PERCUMA) untuk Stick Kebakaran | Dikemaskini Januari 2020

 • Aplikasi Amazon Fire intuitif
 • Perkhidmatan percuma tanpa pendaftaran
 • Elaun data bulanan 2GB
 • Kelajuan dan jalur lebar yang tidak terhad
 • Keselamatan gred tentera
 • Bekerja dengan: Spotify, Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Kodi
 • Serasi dengan: Amazon Fire TV Stick, Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux, dan router

Hide.me adalah VPN yang benar-benar percuma untuk Stick Fire. Tiada pendaftaran atau pendaftaran yang diperlukan, dan anda tidak perlu memasukkan sebarang butiran pembayaran. Muat turun sahaja aplikasi Amazon Fire intuitif untuk memulakan.

Proses persediaan mudah adalah berita baik untuk privasi anda. Ini bermakna hide.me tidak mendapat akses kepada mana-mana data sensitif anda seperti nama atau maklumat perbankan. Ia juga bermakna tidak ada risiko bahawa anda akan dikenakan sebarang caj.

Anda akan nikmati kelajuan tanpa had dan jalur lebar dengan hide.me, yang hebat untuk streaming. Malangnya, anda terhad kepada kira-kira 40 minit kandungan HD dengan anda elaun 2GB bulanan. Sesetengah pengguna mungkin mendapati bahawa terlalu terhad ketika datang untuk menangkap dengan menunjukkan atau filem kegemaran anda.

Hide.me mempunyai rangkaian besar 1,400+ pelayan di 57 negara. Jika anda bukan pelanggan berbayar, anda berada terhad kepada lima lokasi: AS Timur, AS Barat, Kanada, Belanda, dan Singapura.

Hide.me mendakwa dapat menyahsekat Netflix, Hulu, dan iPlayer. Walau bagaimanapun, saya mendapati bahawa keupayaan membuka kunci tidak boleh dipercayai.

Anda boleh menaik taraf ke akaun premium untuk melihat apakah itu meningkatkan akses. Hide.me menawarkan a Jaminan wang balik 14 hari jadi anda boleh mengujinya tanpa risiko.

Sementara itu, data anda disimpan secara peribadi dan selamat oleh langkah-langkah keselamatan yang sama dinikmati oleh pengguna premium. Ini termasuk penyulitan gred tentera, suis bunuh, perlindungan kebocoran IP, dan dasar tidak ketat.

Baca lebih lanjut mengenai pilihan percuma yang sangat baik ini ulasan hide.me lengkap.

Dapatkan hide.me for Free!

5. Hotspot Shield

VPN atas 6 (100% PERCUMA) untuk Stick Kebakaran | Dikemaskini Januari 2020

 • Aplikasi Amazon Fire berdedikasi
 • 500MB data percuma setiap hari
 • Kelajuan pantas
 • Selamat dan terkawal
 • Bekerja dengan: YouTube, Spotify, ITV Player, CBS TV
 • Serasi dengan: Amazon Fire TV Stick, Android TV Box, iOS, Android, macOS, Windows, Chrome, dan Firefox

Perisai Hotspot mempunyai aplikasi VPN sendiri untuk digunakan dengan peranti Amazon Fire. Mengunduh dan memasang aplikasi adalah pantas dan mudah.

Saya menguji apl merentas beberapa peranti dan platform lain yang berbeza dan mendapati mereka semua intuitif dan mudah digunakan. Menyambung ke pelayan VPN Hotspot Shield adalah semudah membuka aplikasi dan mengklik "Sambung".

Walaupun terdapat versi perkhidmatan dibayar, anda boleh menggunakan Hotspot Shield secara percuma tanpa perlu mendaftar atau memasukkan butiran pembayaran.

Hotspot Shield memberikan anda 500MB data percuma setiap hari. Itu cukup untuk 30 minit penstriman di Amazon Fire TV Stick anda.

VPN itu Protokol Catapult Hydra yang kuat menjamin kelajuan pantas, serta melindungi privasi anda. Saya dapati bahawa sambungan saya cukup cepat untuk aliran lancar, tidak terganggu.

Ciri-ciri keselamatan lain termasuk penyulitan gred tentera dan pengesanan malware. Kedua-dua ciri ini hebat untuk melindungi peranti anda dari ancaman penggodam dan siber.

Walau bagaimanapun, saya ingin melihat sejenis perlindungan DNS atau IPv6 kebocoran, atau suis bunuh. Hotspot Shield tidak menjamin bahawa alamat IP anda akan disimpan secara peribadi sekiranya sambungan terjatuh.

Walaupun Hotspot Shield mampu membuka kunci beberapa tapak penstriman utama, Keistimewaan ini malangnya digunakan untuk membayar pelanggan. Pengguna percuma juga terhad kepada pelayan US default VPN.

Itu boleh menyebabkan beberapa geoblock Amazon agak rumit.

Sekiranya anda mahukan akses sepenuhnya ke tapak penstriman dan penggunaan tanpa had, anda perlu menaik taraf kepada langganan berbayar Hotspot Shield.

Ketahui cara menggunakan Hotspot Shield untuk VPN percuma yang lain ulasan menyeluruh.

Dapatkan Perisai Hotspot untuk Percuma!

6. Speedify

mempercepatkan peranti

 • 2GB data percuma bulanan
 • Teknologi ikatan saluran
 • Bekerja dengan: Sesetengah kawasan Netflix dan Amazon Prime Video (walaupun tidak boleh dipercayai), YouTube, Spotify
 • Serasi dengan: Amazon Fire TV Stick, Android, iOS, Windows, macOS, Linux

Jenis baru VPN, Speedify, menggunakan teknologi ikatan saluran kepada memaksimumkan kelajuan sambungan anda.

Ikatan saluran menggunakan semua sambungan peranti anda untuk memindahkan data beberapa kali. Walaupun ini membuat pemindahan data (dan oleh itu streaming) lebih cepat, ia boleh juga memakan elaun data wi-fi dan sel anda.

Speedify mempunyai aplikasi Amazon Fire berdedikasi sendiri dan panduan komprehensif untuk pemasangan dan konfigurasi yang boleh anda dapati di laman webnya.

Anda mendapatkan 2GB data percuma sebulan, jadi anda perlu menonton kira-kira dua jam TV SD.

Malangnya, terdapat laporan pengguna campuran mengenai kemampuan unblocking Speedify. saya telah tidak dapat menyahsekat kebanyakan laman streaming yang boleh dipercayai, dan Speedify menyatakan di laman webnya bahawa ia tidak menawarkan jaminan.

Speedify juga hanya menggunakan 128 penyulitan GCM dan menyimpan beberapa log penggunaan anda.

Ketahui sama ada ikatan saluran adalah pertukaran dagangan yang layak untuk data anda dalam kami ulasan Speedify penuh.

Dapatkan Speedify Percuma!

Premium VPN Terbaik yang Kami Sarankan Untuk Stick Fire TV Amazon

Seperti yang anda boleh lihat, ia tidak mudah untuk mencari VPN percuma yang serasi dengan Stick Fire.

Kebanyakan VPN percuma juga tidak mampu melangkau geoblocks.

VPN premium kos rendah menawarkan kedua-dua keserasian dan kemampuan unblocking yang sangat baik - semua untuk harga yang agak kecil.

Mereka mungkin tidak sepenuhnya bebas, tetapi untuk jaminan kemudahan dan keselamatan, kami fikir VPN premium ini berbaloi.

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak

Soalan Lazim

Apakah faedah menggunakan VPN dengan Stick Amazon Fire TV saya?

VPN boleh membantu anda memintas geoblock pada Stick Fire anda, tetapi ia juga menawarkan faedah lain.

Apabila anda menyambung ke rangkaian tidak selamat, seperti WiFi awam, anda terdedah kepada intipan oleh penggodam, pelacak, dan pihak ketiga yang lain.

Sekiranya ISP anda mengesan penggunaan jalur lebar yang tinggi, ia juga dapat mendekatkan sambungan anda.

VPN menyembunyikan anda dari mata yang prying. Ia melindungi data anda daripada dipantau dan boleh menghalang ISP anda dari sengaja mengurangkan kelajuan anda.

Sesetengah VPN juga datang perlindungan malware terbina dalam. Penghalang perisian perosak mengesan dan menghalang sebarang muat turun yang mencurigakan. Ini amat berguna jika anda mencari VPN untuk Kodi pada Stick Kebakaran.

Adakah saya akan menggunakan Fire Stick VPN percuma dengan peranti saya yang lain?

VPN percuma biasanya tidak menawarkan pelbagai aplikasi. Biasanya, hanya VPN premium mempunyai aplikasi untuk semua platform utama.

Itu dikatakan, Saya menguji semua cadangan atas keserasian saya. Mereka semua bekerja dengan pelbagai jenis peranti.

Adakah kelajuan impak VPN?

Server VPN bertindak sebagai orang tengah antara anda dan laman web atau perkhidmatan yang anda akses.

Menggunakan VPN menambah satu lagi perhentian untuk data anda. Anda harus selalu mengharapkan ini memberi kesan kepada kelajuan anda.

Mujurlah, VPN premium menawarkan kelajuan pantas sedemikian sehingga sebarang kelewatan hampir tidak dapat dilihat. Hanya dengan VPN percuma yang mungkin anda perhatikan beberapa penimbal atau ketinggalan.

Ringkasan

Terdapat beberapa VPN percuma yang selamat yang tersedia yang bersesuaian dengan Stick Amazon Fire TV.

Malangnya, VPN percuma sering begitu terhad yang menggunakannya dengan Stick Fire anda tidak berguna.

Mereka boleh menawarkan lapisan keselamatan dan privasi tambahan, tetapi mereka tidak boleh selalu membantu anda mengakses kandungan geoblock.

Saya akan selalu membayar untuk menggunakan VPN premium, seperti NordVPN, untuk menjamin keserasian dan pembasmiannya.

Sekiranya anda hanya memerlukan VPN percuma untuk Stick Kebakaran buat sementara waktu, anda juga boleh menggunakan VPN premium secara percuma dengan percubaan atau jaminan wang balik.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai VPN premium kami cadangkan untuk Stick Kebakaran, semak panduan lengkap kami.

Atau, untuk mendapatkan bantuan lanjut mengenai pemasangan dan konfigurasi, kami mempunyai tutorial berguna bagaimana untuk memasang VPN di Amazon Fire TV Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me