VPN απεριόριστη λειτουργεί με Netflix ΗΠΑ – Εδώ είναι πώς | Ενημέρωση 2020

Είσαι συνδεδεμένος στο Netflix, ενθουσιασμένος που παρακολουθεί τελικά τη νέα ταινία, όταν ανοίγει ένα ενοχλητικό μήνυμα σφάλματος: "Ωχ, κάτι πήγε στραβά ...".

Ακούγεται οικείο? Αν η απάντηση είναι "ναι" τότε πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει το λάθος VPN για να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix σε μια διαφορετική χώρα.

Netflix's λογισμικό αντι-VPN είναι εξαιρετικά ισχυρό και δεν είναι δυνατόν όλα τα VPN να παρακάμψουν τα γεωπλάγια.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες αξιόπιστες VPN εκεί έξω ικανή να ξεπεράσει την ανίχνευση VPN του Netflix. Ένας από αυτούς είναι το VPN Unlimited.

Μέρος της ομάδας προστασίας προσωπικών δεδομένων KeepSolid, το VPN Unlimited είναι μια σχετικά μικρή υπηρεσία σε σύγκριση με άλλα δίκτυα VPN. Παρά το μέγεθος της, οι δοκιμές έχουν δείξει ότι το VPN Unlimited είναι αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να ξεκλειδώσει Netflix ΗΠΑ και Netflix Καναδά - παρόλο που οι διακομιστές σε άλλες τοποθεσίες όπως η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένουν αποκλεισμένοι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN Unlimited για να παρακολουθήσετε το Netflix: Σύντομος οδηγός

 1. Επιλέξτε ένα σχέδιο πληρωμής VPN Unlimited που σας ταιριάζει.
 2. Κατεβάστε το σχετική εφαρμογή για τη συσκευή σας.
 3. Επίλεξε το αποκλειστικό διακομιστή Netflix.
 4. Συνδεθείτε στο Netflix ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.
 5. Λήψη συνεχούς ροής!

Πώς απενεργοποιείται το VPN Unlimited Netflix

Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix μέσω VPN, η υπηρεσία συνεχούς ροής είναι σε θέση να εντοπίστε ότι τα δεδομένα σας έχουν κρυπτογραφηθεί. Τότε θα γίνει μαύρη λίστα τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε, εμποδίζοντας τον διακομιστή VPN να παρακάμψει το geoblock του.

Κανονικά, μόνο τα πιο ισχυρά δίκτυα VPN με το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών είναι σε θέση να απεμπλακούν το Netflix. Έχουν τους πόρους και τους διακομιστές για να παρακολουθήσουν ποιες διευθύνσεις IP βρίσκονται στη μαύρη λίστα αλλάζουν τους πελάτες στους διακομιστές που λειτουργούν.

Με το δίκτυο των 400+ εξυπηρετητών, το VPN Unlimited είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με τους αντιπάλους του, γι 'αυτό εκπλήσσει το γεγονός ότι είναι σε θέση να παρακάμψτε τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας της Netflix.

Το μυστικό βρίσκεται στο VPN Unlimited's KeepSolid Wise τεχνολογία. KeepSolid Wise είναι ένα ειδικό σύστημα stealth που αποκρυπτογραφεί τους διακομιστές του VPN.

Αυτό σημαίνει ότι υπηρεσίες όπως το Netflix δεν μπορούν να διαφοροποιήσουν την κανονική επισκεψιμότητα από την επισκεψιμότητα μέσω του διακομιστή VPN. Το λογισμικό αντι-VPN της υπηρεσίας ροής δεν ανιχνεύει καμία δραστηριότητα VPN δεν αποκλείει τη διεύθυνση IP.

Το VPN Unlimited διαθέτει διακομιστές τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καταργήστε την αποκλεισμό του Netflix US και του Netflix Canada από οπουδήποτε στον κόσμο.

Τι άλλο κάνει VPN απεριόριστο Great για Netflix ΗΠΑ?

 • Η τεχνολογία θωράκισης δεν είναι μόνο τεχνάσματα αντι-VPN, αλλά μπορεί επίσης αυξήστε τις ταχύτητες σύνδεσης. Ο ISP σας δεν θα μπορέσει να εντοπίσει ότι κάνετε streaming, έτσι υπάρχει δεν υπάρχει κίνδυνος στραγγαλισμού τη σύνδεσή σας.
 • Το VPN Unlimited έχει ένα εξειδικευμένο διακομιστή συνεχούς ροής Netflix για σύνδεση εύκολη και γρήγορη.
 • Όλες οι μεγάλες πλατφόρμες και συσκευές υποστηρίζονται έτσι δεν περιορίζεστε στον τρόπο ή τον τόπο ροής.

Άλλα οφέλη του VPN Unlimited

 • VPN Unlimited προσφέρει Κρυπτογράφηση AES 256-bit, αυτόματο διακόπτη σκοτώματος, και Προστασία διαρροής DNS. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπηρεσία είναι εγγεγραμμένος στις Η.Π.Α., έτσι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα ιδιωτικότητας.
 • Οι χρήστες σε Windows, Linux και Android θα επωφεληθούν από το πρόσθετη προστασία του OpenVPN. Οι χρήστες Mac και iOS έχουν λιγότερη ασφάλεια, αλλά απολαμβάνουν μεγαλύτερες ταχύτητες.
 • Συνδέω-συωδεομαι έως 5 συσκευές κάτω από ένα λογαριασμό.
 • Δοκιμάστε την υπηρεσία με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Συμπέρασμα και περαιτέρω ανάγνωση

Το VPN Unlimited δεν είναι το μεγαλύτερο, το καλύτερο ή το ισχυρότερο VPN εκεί έξω, αλλά φαίνεται να προσφέρει αξιόπιστη ροή Netflix προς το παρόν. Δείτε τι σκέφτονται οι χρήστες μας σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

Εάν θέλετε να μάθετε ποια VPNs είναι τα μεγαλύτερα, τα καλύτερα και τα πιο ισχυρά, ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα VPN συνολικά.

Για περισσότερες επιλογές όσον αφορά τη ροή Netflix, έχουμε επίσης βάλει μαζί έναν εύχρηστο οδηγό για τα καλύτερα VPN για το Netflix.

Παρακολουθήστε Netflix με VPN Unlimited

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me