Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming το 2020


Ενώ είναι αρκετά καινούργιο στη σκηνή, Ο Stan έχει κάνει αρκετά ένα όνομα για τον εαυτό του ως ένα κανάλι ροής που προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ αυθεντικών αυστραλιανών γεύσεων και δημοφιλών παραστάσεων από όλο τον κόσμο. Ο Stan έχει επιτύχει τεράστια δημοτικότητα στην Αυστραλία, αλλά, δυστυχώς, Το Stan είναι διαθέσιμο μόνο εντός των ορίων της Αυστραλίας.

Φυσικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορους άλλους σταθμούς συνεχούς ροής ενώ στο εξωτερικό, αλλά δεν θα μπορείτε να πάρετε αυτή την εβδομαδιαία λύση του Wolf Creek οπουδήποτε, εκτός από τον Stan. Εάν δεν μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς τον Stan στη ζωή σας, είναι δυνατόν να ξεγελάσετε την περιοχή για να πιστέψετε ότι βρίσκεστε στην Αυστραλία ακόμα κι αν δεν είστε.

Τα δίκτυα VPN - ή τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα - μπορούν να δημιουργήσουν μια ψεύτικη διεύθυνση IP που να την κάνει να φαίνεται σαν να βρίσκεστε στην Αυστραλία, ακόμη και αν κλιμακώνετε βουνά στο Περού. Ένα VPN δίνει στους χρήστες μια σφαίρα της μυστικότητας κρυπτογραφώντας τα δεδομένα που ταξιδεύουν προς και από τις συσκευές τους. Τα δίκτυα VPN επίσης αποκρύπτουν την πραγματική σας διεύθυνση IP και δίνουν μια ψεύτικη θέση, παρακάμπτοντας έτσι γεωγραφικά τμήματα όπως αυτά που χρησιμοποιεί ο Stan.

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες υπηρεσίες VPN που προσφέρουν ασφάλεια στους διαδικτυακούς φυλλομετρητές και επιτρέποντάς τους να κρύψουν την τοποθεσία τους και άλλα δεδομένα από αδιάκριτα μάτια. Μερικά δίκτυα VPN είναι πιο ακριβά από άλλα, αλλά συνήθως λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming το 2020

Το ExpressVPN είναι γνωστό για την ταχύτητα και την αποδοτικότητα, καθώς και για μια πληθώρα εξυπηρετητών που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ένας αξιόπιστος τρόπος πρόσβασης στην Stan από πέρα ​​από τα σύνορα της Αυστραλίας και, αν και ακριβός, αν σκοπεύετε να κάνετε πολλά streaming, αξίζει την επένδυση.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming το 2020

Ένα άλλο VPN που συνιστάται ιδιαίτερα για την πρόσβαση στο Stan είναι το PureVPN, καθώς χρησιμοποιεί διαχωρισμό σήραγγας για να κατανείμει μια αυστραλιανή διεύθυνση IP στους χρήστες του ενώ καλύπτει τις πραγματικές θέσεις τους. Το PureVPN είναι προσβάσιμο και απλό αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες προσαρμογής στις μεμονωμένες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι η ασφάλειά σας είναι αλεξίσφαιρη.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming το 2020

NordVPN είναι ένας υποψήφιος σε οποιαδήποτε κατάσταση VPN με κορυφαίες ταχύτητες και μερικές από τις πιο σύνθετες κρυπτογράφησης που σας προστατεύουν από κάθε πιθανή εικονική απειλή. Το NordVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της χρήσης σας και προσφέρει έναν αυτόματο διακόπτη κλειδώματος ο οποίος σας επιτρέπει να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να κλείσετε μόλις αποτύχει η σύνδεσή σας. Η προσκαλούμενη διεπαφή διευκολύνει επίσης την πλοήγηση για αρχάριους.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming το 2020

Με ανώνυμο torrenting ως ένα από τα χαρακτηριστικά του, IPVanish παρέχει μια αξιόπιστη υπηρεσία για να μπείτε στο Stan. Όλοι οι διακομιστές που χρησιμοποιούνται από την IPVanish ανήκουν επίσης σε αυτούς, με αποτέλεσμα επιπλέον ασφάλεια για τους πελάτες τους. Αν και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το ExpressVPN ή το NordVPN, το IPVanish είναι ευπροσάρμοστο, συμβατό με μια σειρά πλατφορμών και σας επιτρέπει να συνδέσετε μέχρι και πέντε συσκευές ταυτόχρονα και να φτάνετε ουσιαστικά φθηνότερα από μερικούς από τους αντιπάλους του.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming το 2020

Μια άλλη οικονομική επιλογή είναι η SaferVPN, η οποία μπορεί να γλιστρήσει μέσω γεωγραφικών καναλιών με μεγάλη αποτελεσματικότητα διατηρώντας παράλληλα μια προσβάσιμη διεπαφή. Οι διακομιστές τους στην Αυστραλία μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Stan από όπου κι αν βρίσκεστε.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming το 2020

Το Trust.Zone είναι ένας άλλος υποψήφιος όταν πρόκειται για την πρόσβαση στο Stan στην Αυστραλία. Παρόλο που η Αυστραλία πρότεινε ένα νομοσχέδιο για να αποκλείσει τα VPN, Το Trust.Zone εξασφάλισε στους πελάτες τους μια δήλωση ότι δεν μπορούν να αποκλειστούν πλήρως λόγω της κρυπτογράφησης τους. Έτσι, εάν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε την Αυστραλία για λίγο, αλλά εξακολουθεί να θέλετε ένα υποστηριζόμενο VPN, το Trust.Zone είναι μια καλή επιλογή.

Στο τέλος, η επιλογή VPN θα εξαρτηθεί από το πόσο συχνά και πόσο χρόνο θέλετε να περάσετε από το Stan, τη διάρκεια του ταξιδιού σας πέρα ​​από τα σύνορα της Αυστραλίας και το ποσό που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για μια αξιόπιστη υπηρεσία, ενημερωμένα με τα τελευταία επεισόδια των αγαπημένων σας εκπομπών Aussie.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me