VPN Terbaik untuk Menonton Disney + Anywhere pada tahun 2020


Pernahkah anda melihat semua filem Disney, Pixar, Marvel, dan Star Wars kegemaran anda hilang dari Netflix?

Berita baiknya ialah semua klasik dan siaran baru kini di Disney Plus.

Berita buruknya ialah Disney + kini hanya terdapat di Amerika Syarikat, Kanada, Belanda, Australia, New Zealand, dan Puerto Rico.

Terdapat rancangan untuk memperluaskan perkhidmatan ke beberapa negara Eropah dan Amerika Latin, tetapi tidak lama lagi.

Untuk sekarang, Disney Plus geoblocks kandungannya dalam semua tetapi enam negara.

Sekiranya anda tidak mahu menunggu, atau jika tiada tarikh pelepasan untuk negara anda, saya ada jawapannya.

VPN boleh menyahpasang Disney Plus untuk anda-tidak kira di mana anda berada di dunia.

Selepas menguji lebih daripada 15 VPN terbaik, saya dapati tiga VPN utama untuk membuka kunci dan menstrimkan Disney+. 

Saya telah menguji setiap orang untuk kelajuan, kebolehpercayaan, kemampuan, dan keselamatan supaya anda boleh yakin bahawa mereka akan membantu anda membuka dunia baru kandungan Disney Plus.

Panduan Cepat - Cara Mendaftar untuk Disney Plus

 1. Pilih VPN dengan pelayan di mana-mana enam negara di mana Disney + tersedia. NordVPN adalah kegemaran saya kerana VPN terbaik untuk streaming dan keselamatan.
 2. Muat turun apl VPN untuk peranti pilihan anda.
 3. Sambung ke pelayan di Amerika Syarikat, Kanada, Belanda, Australia, New Zealand, atau Puerto Rico. Saya cadangkan memilih negara yang terdekat dengan lokasi sebenar anda untuk menjamin kelajuan terbaik.
 4. Pergi ke laman web Disney +, pilih langganan, dan nikmati!

Mengapa Anda Perlu VPN untuk Menonton Disney Plus

Disney + adalah perkhidmatan penstriman yang agak baru. Ia masih merundingkan kontrak pelesenan untuk pelbagai negara.

Sehingga kontrak dipersetujui, Disney + tidak boleh ditayangkan kepada penonton di negara-negara di luar AS, Kanada, Belanda, Australia, dan New Zealand.

Untuk menghalang orang lain daripada menyesuaikan diri, Disney Plus harus menyembunyikan kandungannya.

Blok geografi menggunakan alamat IP anda untuk mengesan lokasi anda. Jika alamat IP anda menunjukkan anda berada di negara di mana Disney + tidak tersedia, akses anda disekat.

VPN membantu anda memotong sekatan geo menggunakan geo-spoofing. Ia mengarahkan lalu lintas anda melalui salah satu pelayannya sendiri supaya alamat IP pelayan VPN topeng alamat IP anda sendiri.

Apa yang perlu anda lakukan ialah berhubung dengan pelayan VPN di salah satu daripada enam negara di mana Disney Plus tersedia. Ini menipu perkhidmatan penstriman ke dalam pemikiran di mana anda berada, dan Disney+ menyekat semua kandungannya.

Apa Yang Perlu Diperhatikan Di dalam VPN untuk Disney Plus

Malangnya, tidak setiap VPN boleh melangkau geografi sekatan Disney Plus.

Anda memerlukan VPN premium dengan sangat baik kebolehan membuka kunci, kelajuan pantas, keserasian yang baik, dan keselamatan kedap udara.

Kebolehpercayaan

Untuk menyahtahkan secara aktif Disney +, VPN anda memerlukan yang besar, rangkaian pelayan yang sentiasa dikemas kini. 

Laman web streaming seperti Disney Plus sering menggunakan proksi atau pengesan VPN untuk menghalang anda daripada meniru dari negara lain. Hanya VPN yang terbaik dengan rangkaian terbesar dapat mengemas kini pelayan mereka dengan cepat untuk mengecoh langkah-langkah anti-VPN.

Pastikan anda pilih VPN yang mempunyai pelayan di sekurang-kurangnya satu negara di mana Disney + tersedia: Amerika Syarikat, Kanada, Belanda, Australia, dan New Zealand.

Lebih banyak pelayan VPN ada di setiap negara, lebih dipercayai ia menyekat bebola Disney+.

Kelajuan

Awak perlu sambungan super cepat untuk menyiarkan Disney Plus tanpa apa-apa penyerapan atau penolakan.

Beberapa VPN yang lebih kecil atau percuma mempunyai pelayan terhad atau dengan sengaja mengurangkan kecepatan. Mereka melambatkan sambungan anda supaya anda tidak dapat menyalurkannya dengan jayanya.

Pastikan anda pilih VPN yang menawarkan kelajuan pantas yang boleh bersaing dengan rutin penstriman anda. 

Semua saya tiga cadangan terbaik memberi anda kelajuan pantas supaya anda boleh nikmati Disney + buffer percuma.

Keserasian

Disney + mempunyai aplikasi untuk konsol permainan, TV pintar, dan peranti mudah alih, serta tersedia dalam penyemak imbas.

Untuk memanfaatkan langganan anda, VPN anda harus serasi dengan seberapa banyak peranti yang mungkin. Perhatikan keserasian router supaya anda boleh menggunakan VPN anda untuk menyiarkan Disney Plus pada konsol TV atau permainan pintar anda.

VPN terbaik juga membolehkan pelbagai sambungan serentak.

Disney Plus boleh mengalir ke empat peranti pada masa yang sama. Jika VPN anda sepadan dengan itu, anda boleh memasang dan menstrim dalam apa jua cara yang anda suka- atau berikan hadiah Disney + kepada rakan dan keluarga anda tanpa sebarang kos tambahan.

Keselamatan

VPN boleh melakukan lebih banyak daripada memintas geoblocks. Apabila VPN mengemas kini lalu lintas anda, ia juga menyulitkan sambungan anda.

Menyulitkan data anda berguna dalam beberapa cara. Pertama, tiada sesiapa yang boleh mengintip atau mengesan anda dalam talian semasa anda disambungkan ke VPN anda. Ini termasuk laman media sosial dan pelacak iklan, serta pihak ketiga yang lebih berniat jahat seperti penggodam.

Ia juga menghalang penyedia perkhidmatan internet anda (ISP) dari memantau aktiviti dalam talian anda. 

Jika anda menggunakan ISP yang dengan sengaja memperlahankan kelajuan anda semasa anda mengalir, VPN dapat membantu. Jika ISP anda tidak dapat melihat apa yang anda lakukan, ia tidak boleh memperlahankan anda. 

3 VPN Terbaik untuk Menonton Disney Plus

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN sentiasa pilihan pertama saya untuk streaming. Rangkaian globalnya yang besar 5,200+ pelayan di 59 negara menjadikannya hebat di memintas blok geografi. 

Ia mempunyai 1,500 + pelayan di Amerika Syarikat, 360+ di Kanada, 270+ di Belanda, 250+ di Australia, dan 40+ di New Zealand. Itu lebih daripada cukup menjamin anda sentiasa boleh menyahsekat Disney Plus.

Teknologi SmartPlay DNS bermakna ia juga boleh dipercayai buka kunci laman penstriman utama yang lain seperti Netflix, HBO GO, BBC iPlayer, Hulu, dan banyak lagi.

Rangkaian besar NordVPN bermaksud kelajuan pantas. Streaming Disney + adalah pantas dan mudah tanpa penimbal.

Pelayan yang terpinggir blok ISP anda daripada memantau penggunaan VPN anda jadi ia tidak boleh menghalang kelajuan anda, sama ada.

Ciri-ciri keselamatan lain termasuk penyulitan AES 256-bit enkripsi tentera, suis bunuh, perlindungan kebocoran DNS, dan dasar tanpa log yang ketat. Semua ciri-ciri canggih ini berfungsi bersama untuk menjamin itu maklumat peribadi anda tidak pernah bocor, disimpan, atau dijual dan aktiviti dalam talian anda tetap tanpa nama.

Ada juga penghalang iklan dan malware ihsan NordVPN yang inovatif Teknologi CyberSec. Ciri ini tidak membenarkan akses laman web berniat jahat ke peranti anda, menyimpan adware, ransomware, dan kandungan berbahaya yang lain di teluk.

NordVPN membenarkan anda enam sambungan serentak, jadi anda boleh membuat sebahagian besar langganan Disney Plus anda. Ia juga serasi dengan semua platform dan peranti utama.

Jangan hanya mengambil perkataan saya untuk itu, walaupun-kami ulasan NordVPN penuh panjang bersetuju dengan saya! Anda juga boleh menguji perkhidmatan untuk diri sendiri a Jaminan wang balik 30 hari.

 • 5,200 + pelayan global, termasuk lima buah negara Disney Plus yang serasi
 • SmartPlay DNS untuk pembatalan yang boleh dipercayai
 • Kelajuan pantas
 • Penyulitan gred ketenteraan dan ciri keselamatan CyberSec
 • Dasar tidak log
 • Enam sambungan serentak
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • 24/7 sokongan sembang hidup
 • Bekerja dengan: Disney +, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO, SKY GO
 • Serasi dengan: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox, penghala

Stream Disney Plus Dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

Kami baru-baru ini menguji VPN teratas untuk mencari yang terpantas. ExpressVPN keluar dari semua.

Ia mungkin dikenakan bayaran lebih sedikit sebulan daripada perkhidmatan lain, tetapi ia pilihan yang betul jika anda menghargai kelajuan kilat. 

ExpressVPN mempunyai impresif 3,000+ pelayan di 160 lokasi di seluruh dunia. Ini termasuk 28 lokasi di Amerika Syarikat, 6 di Australia, 5 di Kanada, 5 di Belanda, dan 1 di New Zealand-anda ada banyak pilihan untuk membuka kunci Disney+.

Saya juga mampu gunakan ExpressVPN untuk membuka sekatan semua perkhidmatan penstriman lain Saya telah diuji, termasuk Netflix dan Amazon Prime Video.

ExpressVPN menjamin privasi dan identiti anda dengan beberapa ciri keselamatan bertaraf dunia. Enkripsi gred ketenteraan memenuhi suis bunuh dan kedua-dua perlindungan DNS dan IPv6 kebocoran kepada mengelakkan pendedahan alamat IP anda.

Pusat pelayannya juga digunakan Teknologi TrustedServer untuk menghapus semua pelayan setiap kali mereka mematikannya. Tambahan dasar tidak ketat dan anda pasti ExpressVPN tidak pernah log atau lulus pada data anda.

Anda boleh memasang dan menggunakan ExpressVPN sehingga lima peranti pada masa yang sama. Ia serasi dengan semua pelayar dan platform yang saya uji.

Kami ulasan ExpressVPN komprehensif memberitahu anda semua yang anda perlu tahu. Atau anda boleh membuat fikiran anda sendiri apabila anda mencubanya a Jaminan wang balik 30 hari.

 • 5,700+ pelayan di 90 negara, termasuk AS, Kanada, Belanda, Australia, dan New Zealand
 • Streaming tanpa penimbal dengan kelajuan terpantas mana-mana VPN
 • Penyulitan AES 256-bit
 • Teknologi TrustedServer
 • Dasar sifar log
 • Lima sambungan serentak
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • 24/7 live chat boleh didapati
 • Bekerja dengan: Disney +, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Sling TV
 • Serasi dengan: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chromebook, penghala

Stream Disney Plus Dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Jika anda baru kepada VPN dan anda mahu cara cepat dan mudah untuk menstrasikan Disney Plus, pilih CyberGhost.

CyberGhost membuat penstriman mudah dengan pelayan yang dioptimumkan untuk streaming. Setiap pelayan dilabelkan dengan perkhidmatan penstriman yang terbaik di unblocking.

Semasa ujian saya, saya dapat nyahpasang Disney + dan beberapa tapak streaming besar lainnya seperti Netflix, dan Hulu.

Kebolehan unblocking yang sangat baik CyberGhost berasal dari rangkaiannya yang besar 5,700+ pelayan di 90 negara. Ia mempunyai lebih daripada 1,000 pelayan di AS, lebih daripada 200 di Kanada, lebih daripada 70 di Belanda, lebih dari 100 di Australia, dan 10 di New Zealand.

Itu 1,380+ pelayan serasi Disney Plus untuk dipilih!

Kelajuan lebih pantas daripada penimbal bebas penimbal, dan saya dapat mendapatkan sambungan yang boleh dipercayai dan cepat pada semua pelayan yang saya uji.

Semua pelayan CyberGhost datang iklan dan perisian menghalang malware yang melindungi anda daripada ancaman cybert dan popup yang menjengkelkan.

Maklumat anda tetap selamat dan tanpa nama dengan penyulitan gred ketenteraan yang tiada siapa yang boleh retak. Suis bunuh automatik dan dasar tidak log yang ketat adalah tambahan ciri keselamatan yang dilaksanakan oleh CyberGhost untuk memastikan data dan aktiviti dalam talian anda selamat dari mata prying.

Anda boleh menggunakan CyberGhost sehingga tujuh peranti di bawah satu lesen. Ia juga menawarkan keserasian yang sangat baik, menjadikannya teman hebat untuk langganan Disney + anda.

Terbaik sekali, CyberGhost memberi anda peluang untuk mencubanya tanpa risiko jaminan wang balik 45 hari. Ini adalah banyak masa untuk menguji semua ciri lanjutannya.

Baca kami ulasan CyberGhost penuh untuk mengetahui sama ada ia berbaloi.

 • 5,700+ pelayan di 89 negara, termasuk 1,380+ pelayan serasi Disney Plus
 • Pelayan yang dioptimumkan untuk streaming
 • Kelajuan pantas
 • Penyulitan gred ketenteraan dengan penghalang iklan dan malware
 • Dasar tanpa pembalakan
 • Tujuh sambungan serentak
 • Jaminan wang balik 45 hari
 • Sokongan sembang langsung
 • Bekerja dengan: Disney +, Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, SKY GO
 • Serasi dengan: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Raspberry Pi, penghala

Stream Disney Plus Dengan CyberGhost!

Soalan Lazim

Adakah VPN membenarkan saya menonton Disney Plus tanpa langganan?

Tidak. Anda masih perlu membeli langganan kepada Disney Plus untuk menstrim perkhidmatan, menggunakan VPN hanya membantu anda menyahsekat perkhidmatan di kawasan yang tidak tersedia. Lihat Panduan Pantas pada permulaan artikel ini belajar bagaimana anda boleh mendaftar untuk Disney Plus dari mana sahaja.

Akan menggunakan VPN memperlahankan kelajuan internet saya?

Menggunakan mana-mana VPN akan memperlahankan kelajuan sambungan ke tahap tertentu, tetapi dengan VPN premium seperti yang ada dalam senarai saya, anda tidak akan melihat banyak kesan.

Pembekal premium seperti NordVPN menawarkan liputan pelayan luas. Ia mempunyai lebih daripada 5,200 pelayan dan tidak mempercepatkan kelajuan, jadi peluang anda untuk menangani kesesakan semasa waktu puncak adalah minim. Dengan cara itu, anda tidak akan berurusan dengan buffering dan masa beban yang perlahan. Anda boleh aliran Netflix, Disney Plus, dan perkhidmatan popular lain pada kelajuan kilat-cepat.

Adakah ia menyalahi undang-undang untuk menggunakan VPN untuk mengakses Disney Plus di negara lain?

Selagi anda mempunyai langganan yang aktif dan berbayar untuk Disney Plus, ia benar-benar undang-undang untuk mengaksesnya dengan VPN. Namun, penting untuk memeriksa undang-undang VPN individu untuk negara anda sebelum memuat turun atau menggunakan VPN. Anda boleh membaca artikel kami Adakah VPN sah? Di manakah mereka haram ?, jika anda ingin belajar lebih lanjut.

Kesimpulannya

Disney + mungkin akan datang ke negara anda pada akhirnya, tetapi mengapa tunggu?

Dengan VPN yang baik, seperti NordVPN, anda boleh menyahsekat Disney Plus dan stream semua filem kegemaran anda dan tunjukkan sekarang-dengan tiada buffering dan tiada tekanan.

Gunakan terkini kami Kupon NordVPN dan anda juga boleh menikmati wang daripada cadangan streaming atas saya.

Mahu pergi dengan salah satu cadangan saya yang lain? Kami mempunyai yang paling banyak tawaran VPN terkini dan kod kupon untuk mereka juga.

Mencari lebih banyak pilihan streaming untuk New Zealand? Kami akan memberitahu anda bagaimana untuk mendapatkan IP New Zealand di mana sahaja.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map