VPN Terbaik untuk Penghala – Mudah Disediakan dan Digunakan pada tahun 2020


Terdapat banyak kelebihan untuk menjalankan penghala VPN yang dibolehkan. Sama ada ia adalah perlindungan tambahan untuk semua peranti anda atau membuka kunci kandungan untuk keseluruhan rumah, kombo VPN / router kedua-duanya penyelesaian yang berkesan dan cekap untuk privasi terjamin dan akses tidak terhad.

Menyediakan VPN pada penghala anda boleh menjadi cabaran.

Walau bagaimanapun, dengan pembekal yang boleh dipercayai oleh pihak anda, anda akan angin melalui setiap langkah, dari memuat turun firmware untuk merenung dengan tetapan. Dan dalam beberapa kes, anda tidak perlu bergerak jari.

Tertarik? Kemudian tunggu untuk roundup kami VPN terbaik untuk router anda boleh mendapatkan tangan anda sekarang.

Untuk senarai ini, kami melihat dua item teratas pada senarai permintaan pengguna - persediaan bebas dan kerumitan yang hebat - dan kami memilih pilihan kami sesuai untuk kemudahan anda.

Periksa sama ada Penghala Anda Serasi

Tidak semua router berfungsi dengan VPN. Anda memerlukan penghala dengan firmware DD-WRT atau Tomato di atasnya, yang disokong oleh majoriti pembekal VPN.

Dalam sesetengah kes, anda perlu melancarkan penghala anda, yang bermaksud untuk menyusun semulanya. Sekiranya anda perlu berbuat demikian, kami cadangkan anda menyemak tutorial langkah demi langkah kami tentang cara melakukannya.

Satu perkara lagi: apabila anda melihat VPN yang akan diperolehi, pastikan untuk mencari banyak pelayan, kelajuan pantas, keselamatan yang hebat, dan sokongan pelanggan yang tersedia. Ini akan memastikan VPN anda tidak akan menghalang penghala anda daripada berfungsi.

Sekarang bahawa anda mengetahui asas-asasnya, mari kita perhatikan yang terbaik yang ditawarkan oleh industri VPN untuk penghala anda:

VPN Terbaik untuk Penghala DD-WRT dan Tomato

1. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

 • Sangat cepat
 • Datang pra-konfigurasi pada router yang dipilih
 • Persediaan manual adalah mudah dengan panduan yang hebat
 • 24/7 sokongan pelanggan yang boleh membantu
 • Cuba sebelum anda membeli dengan Jaminan wang balik 30 hari

ExpressVPN menawarkan perkhidmatan yang luar biasa, yang boleh dipindahkan sepenuhnya ke penghala anda dengan mudah.

Nama tidak berbohong: VPN ini dengan senang akan memuatkan apa-apa dari graf Tumblr ke filem Netflix tanpa anda pernah melihat bonggol pada kelajuan purata anda. Dan sebelum kamu bertanya - ya, anda boleh menyahturkan perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix dan Hulu. P2P juga merupakan pilihan.

Apa yang membezakan ExpressVPN selain daripada pembekal lain adalah router pra-konfigurasinya. Itu betul, anda hanya boleh mendapatkan router yang bersedia untuk pergi dari kotak dan melupakan semua masalah anda. Ia tidak menjadi lebih mudah daripada itu.

Jika anda sudah mempunyai penghala (dengan DD-WRT atau Tomato), anda boleh memilih kilat manual. Walaupun agak lebih kompleks, ExpressVPN's panduan mendalam menjadikannya mudah dilakukan. 

Sokongan tidak terhad kepada arahan bertulis; anda mempunyai ejen yang tersedia sepanjang masa melalui sembang langsung, e-mel, dan tiket untuk semua soalan anda, besar atau kecil.

ExpressVPN bukanlah yang paling murah, tetapi anda mendapat banyak VPN untuk apa yang anda bayar - kelajuan tinggi, pelayan jalur lebar tinggi di lebih daripada 90 negara, dan jangan lupa tentang dasar pembalakan sifar yang terbukti.

Sekiranya anda masih tidak yakin, cubalah pada salah satu komputer atau telefon pintar anda sebelum penghala anda-anda mempunyai 30 hari untuk mendapatkan bayaran balik selepas melanggan!

Lihat Tawaran

2. NordVPN

NordVPN Faedah Infographic

 • Beribu-ribu pelayan di 60+ negara
 • Penuh dengan ciri-ciri cemerlang untuk pengguna lanjutan
 • Panduan persediaan manual mudah difahami
 • Sokongan 24/7 yang kompeten
 • Jaminan wang balik 30 hari

Ketika datang ke pelayan, NordVPNFalsafah adalah "lebih, lebih baik." Anda mendapat lebih daripada 3,500 daripada mereka, dan apa saja dari aliran dan meresap ke Perlindungan VPN Double dan keserasian Tor boleh didapati.

Anda boleh mempunyai semua itu pada router anda juga. Seperti dengan ExpressVPN, peranti pra-peluru dan panduan DIY yang terperinci kedua-duanya tersedia.

Pada hakikatnya, untuk pengguna purata satu-satunya (hampir tidak) perbezaan ketara antara kedua-dua pembekal adalah kelajuan - walaupun NordVPN baru-baru ini telah memperkenalkan peningkatan besar kepada sambungan pelayan di seluruh rangkaian mereka.

Forte NordVPN terletak di arsenal ciri lanjutan yang disediakannya. Kami telah menyebut penyulitan berganda dan Bawang-atas-VPN, tetapi itu hanya permulaan - perlindungan anti-DDoS proprietari, IP statik, dan banyak tambahan lain yang ada untuk mereka yang mencari canggih dalam keselamatan VPN.

Yang berkata, banyak ciri-ciri di atas boleh membuktikan tidak perlu untuk peminat VPN yang sederhana. Sekiranya anda berada di pagar mengenai NordVPN, anda boleh melihat apa yang berlaku dan membuat pilihan anda bebas risiko, terima kasih kepada jaminan wang balik 30 hari.

Lihat Tawaran

3. VyprVPN

VPN Terbaik untuk Penghala - Mudah Disediakan dan Digunakan pada tahun 2020

 • Aplikasi router asli memberi anda lebih banyak tetapan (firmware Tomato sahaja)
 • Panduan persediaan router maklumat untuk pemasangan mudah
 • Sesuai untuk aktiviti jalur lebar tinggi (kecuali P2P)
 • Jaminan wang balik 30 hari

VyprVPN telah banyak berlaku untuk itu - protokol tersembunyi tersuai, lebih daripada 200,000 alamat IP yang tersedia, dan prestasi yang sangat baik di bawah beban menjadikan pembekal ini kuasa besar sejati.

Apabila penghantar masuk ke dalam gambar, terdapat berita yang lebih baik lagi. Untuk satu, VyprVPN menawarkan "Router App" sendiri - plugin yang menambah beberapa ciri yang bernilai seperti memilih peranti yang dihubungkan yang mendapat faedah dari VPN dan menukar pelayan yang lebih mudah.

Aplikasi ini memberikan VyprVPN kelebihan serius, tetapi ia serasi hanya dengan rangka MIPS / ARM Tomato.

Ini tidak bermakna VyprVPN tidak berfungsi dengan firmware yang lebih tradisional - ia benar-benar tidak, tetapi router DD-WRT tidak akan mempunyai barang tambahan yang datang dengan apl router khusus.

Bagi bantuan yang anda boleh jangkakan, VyprVPN mempunyai sokongan pakar tersedia 24/7, sebagai tambahan kepada panduan berguna untuk melihat anda melalui proses konfigurasi.

Terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan, bagaimanapun - salah satunya adalah pendirian VPN pada P2P. Mari kita letakkannya dengan cara ini: jika torrenting adalah sesuatu yang anda lakukan, anda lebih baik melihat pembekal yang berlainan, seperti Golden Frog (syarikat induk VyprVPN) menghormati permintaan DMCA.

VypVPN menawarkan pengguna baru a Jaminan wang balik 30 hari, jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko. Nilai itu pasti ada, tetapi di sini nasihat: bacalah kajian penuh kami pada VyprVPN dan pastikan ia adalah perkhidmatan yang tepat untuk anda sebelum membeli.

Lihat Tawaran

4. CyberGhost

VPN Terbaik untuk Penghala - Mudah Disediakan dan Digunakan pada tahun 2020

 • Tiada ciri khusus router, tetapi prestasi yang boleh dipercayai
 • Imbangan keselamatan dan kelajuan pepejal
 • Sokongan sembang langsung
 • Jaminan wang balik 45 hari

Jika anda mahu contoh utama perkataan "comeback" bermakna, lihat sahaja CyberGhost.

Berikutan kemas kini perkhidmatan yang besar, VPN ini dengan cepat meningkat melalui pangkat dan kini menjadi perlawanan tetap apabila ia berkaitan dengan keselamatan, kebolehpercayaan, dan kandungan unblocking seperti Netflix US. Dengan pelayan dalam beribu-ribu, kelajuan yang hebat, dan penyulitan kelas atas, CyberGhost benar-benar membuat usaha untuk memenuhi nama.

Bahagian yang terbaik? Anda boleh melengkapkan penghala anda dengan semua itu.

Walaupun tidak ada aplikasi mewah atau peranti pra-di sini, CyberGhost berfungsi dengan sifar sifar pada penghala yang serasi. Konfigurasi VPN bukan sesuatu yang biasa, dan anda boleh mengharapkan sambungan yang cepat dan stabil sebaik sahaja anda selesai.

Anda boleh berunding dengan panduan persediaan yang ditulis dengan baik, atau menjatuhkan mesej ke sembang langsung CyberGhost jika anda memerlukan bantuan peribadi yang lebih banyak. Apa pun keadaannya, anda akan mendapat bantuan yang anda layak dengan VPN ini.

Satu-satunya sebab CyberGhost tidak lebih tinggi dalam senarai kami adalah kerana ia tidak benar-benar bersinar dengan apa-apa yang istimewa, sejauh mana router pergi. Ia semata-mata tanpa VPN yang mendapat pekerjaan yang dilakukan - untuk sesetengah orang, ini adalah kelebihannya sendiri.

Ceri di atas adalah yang anda boleh Uji CyberGhost sehingga 45 hari dan dapatkan kembali wang anda. Cubalah - semua tanpa kehilangan sepeser pun!

Lihat Tawaran

5. Akses Internet Persendirian

Peranti akses internet peribadi

 • Bekerja dengan DD-WRT, Tomato, pFsense
 • Privasi dan keselamatan yang sangat baik
 • Sangat murah
 • Bukan pilihan terbaik untuk melangkau geoblock
 • Cuba selama seminggu dan dapatkan kembali wang anda

Akses Internet Persendirian (PIA) adalah VPN yang sangat menarik untuk semua sebab yang betul - prestasi yang boleh dipercayai, kemudahan penggunaan, dan kemampuan.

Pengguna kegemaran pada belanjawan yang ketat, PIA juga boleh menjadi penyelesaian yang kos efektif untuk penghala anda. Selain DD-WRT dan Tomato, pembekal ini juga serasi dengan gateway pFsense.

Router sebelum ini tidak tersedia secara langsung (anda boleh mendapatkannya di laman web pihak ketiga), dan tidak ada aplikasi berdedikasi. Tambahan pula, PIA bukan pencipta mana-mana firmware yang dihubunginya, jadi anda akan menggunakannya mengikut budi bicara anda sendirin. Untuk apa yang sepatutnya, PIA tidak cuba menyembunyikannya dalam apa cara sekalipun, sebaliknya jelas menjelaskan keadaan kepada pengguna - kudos untuk itu.

Walau bagaimanapun, proses persediaan dijelaskan dengan jelas dan walaupun pemula perlu mempunyai masa yang mudah mencari maklumat. Dan sebaik sahaja anda selesai berkelip, semuanya berjalan lancar dari situ.

PIA adalah VPN bagi mereka yang memberi keutamaan kepada perlindungan murah tetapi kuat terhadap aksesibiliti - jadi semasa anda mungkin menghadapi beberapa isu semasa anda cuba membuka kunci perkhidmatan penstriman popular, anda dilindungi sepenuhnya di bahagian privasi.

Semua dalam semua, jika masa yang lebih selamat di Internet adalah apa yang anda benar-benar berminat, anda tidak akan dapat mencari VPN yang menawarkan lebih banyak wang untuk PIA.

Namun, bagi mereka yang mencari kesepakatan menyeluruh, ada pilihan yang lebih baik. Mahu memberikannya satu pukulan? Tidak ada yang menghentikan anda dengan jaminan wang balik 7 hari.

Lihat Tawaran

Ia adalah Masa untuk Membuat Router Anda Lebih Baik dengan VPN

Setiap VPN yang disenaraikan di atas membawa sesuatu yang berbeza kepada jadual, tetapi kedua-dua perkara yang mereka persis adalah proses persediaan yang lancar di router dan nilai terbaik yang anda dapati. Terpulang kepada anda untuk memilih mana yang sesuai dengan keperluan anda.

Adakah anda mencari artikel ini berguna? Kongsi dengan orang lain yang memerlukan VPN untuk router!

Mencari VPN yang mempunyai apa yang diperlukan untuk menyahsekat perkhidmatan penstriman yang paling popular? Kami telah mendapat anda dilindungi - lihat VPN terbaik untuk Netflix, Hulu, dan BBC iPlayer!

Sekiranya anda perlu menghidupkan penghala anda, lihat panduan langkah demi langkah kami yang tidak akan memecahkan penghala anda.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me