Πώς να παρακολουθήσετε Γκαρσία vs Πάσχα νεώτερος στις 28 Ιουλίου για ΔΩΡΕΑΝ

Στις 28 Ιουλίου, ένας από τους πιό αναμενόμενους αγώνες πυγμαχίας του έτους θα πραγματοποιηθεί στο Staples Center στο Λος Άντζελες.

Στις 3:25 μ.μ. PST, η συσσώρευση στην ελαφριά πάλη ενοποίησης μεταξύ Γκαρσία και Πάσχα νεώτερος αρχίζει. Με ένα undercard που περιλαμβάνει τον Luis Ortiz εναντίον του Razvan Cojanu, αυτό είναι σίγουρα μια νύχτα που δεν θέλετε να χάσετε.

Ο αγώνας διοχετεύεται αποκλειστικά από το Showtime στις ΗΠΑ, διατίθενται μέσω υπηρεσιών συνδρομής που περιλαμβάνουν Showtime ως μέρος του πακέτου σας. Ωστόσο, λόγω του γεωφυσικού αποκλεισμού, αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Showtime μέσω οποιουδήποτε καναλιού, συμπεριλαμβανομένης της δικής του ιστοσελίδας.

Ευτυχώς, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε αυτό το geo-block. Χρειάζεστε ένα VPN που διαθέτει πολλούς διακομιστές στις ΗΠΑ, εξαιρετική κρυπτογράφηση, γρήγορες ταχύτητες και σταθερές συνδέσεις. Συνιστούμε.

Πώς να παρακολουθήσετε Γκαρσία vs Πάσχα νεώτερος με ένα VPN σε 3 απλά βήματα

 1. Επιλέξτε ένα VPN αυτό είναι εξαιρετικό για streaming και έχει διακομιστές στις ΗΠΑ και να εγγραφείτε.
 2. Συνδεθείτε σε διακομιστή ΗΠΑ, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεστε στην Αμερική.
 3. Πηγαίνετε στο Showtime, εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, και απολαύστε τον αγώνα.

Αποκτήστε ένα VPN τώρα

Πώς να επιλέξετε ένα VPN (και να πάρετε ένα Premium για δωρεάν)

Ένα VPN είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, όπως ο αγώνας Garcia vs Easter Jr.. Αλλά με τόσους πολλούς VPN στην αγορά, πώς ξέρετε ποιον να επιλέξετε?

Πρωτα απο ολα, χρειάζεστε ένα VPN που μπορεί να παρακάμψει γεω-μπλοκ. Δεν είναι όλα τα VPN ισάριθμα σε αυτή την πτυχή και εκείνα που μπορούν να παρακάμψουν τα μπλοκ, δεν έχουν όλοι την απαιτούμενη ταχύτητα ή τοποθεσίες διακομιστή για να σας δώσουν την εμπειρία προβολής ποιότητας που χρειάζεστε.

Το κόστος είναι άλλο θέμα. Ενώ το Showtime δεν είναι κανάλι ελεύθερης προβολής, μπορείτε επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δείτε τον αγώνα - και κάθε άλλη επερχόμενη εκπομπή που σας ενδιαφέρει - χωρίς κόστος. Έτσι, γιατί να πληρώσετε για ένα VPN όταν υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν VPN?

Τα πλήρως δωρεάν δίκτυα VPN είναι σπάνια, και είναι δεν προτείνεται επειδή θέτουν σε κίνδυνο τα δεδομένα και τα προσωπικά σας δεδομένα. Ακόμη και ένα δωρεάν VPN χρειάζεται να κερδίσει χρήματα με κάποιο τρόπο, έτσι αντί να χρεώνει ένα τέλος συνδρομής, είτε τοποθετούν διαφημίσεις στην υπηρεσία τους είτε εκποιούν τα δεδομένα σας. Οι καλύτεροι είναι εκ των προτέρων σχετικά με αυτό και είναι σαφείς σχετικά με τα δεδομένα που διατηρούν και διαβιβάζουν.

Ωστόσο, όταν οποιοδήποτε από τα δεδομένα σας χρησιμοποιείται ή προσπελάζεται με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει πάντα κίνδυνος για το απόρρητό σας - έτσι δεν συνιστούμε να χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN.

Τούτου λεχθέντος, είναι δυνατόν επιλέξτε μια πληρωμένη υπηρεσία VPN που δεν θα σας κοστίσει: δηλαδή από εκμεταλλευόμενοι δωρεάν δοκιμές και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Με επιλέγοντας ένα VPN με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, μπορείτε να εγγραφείτε, να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής εκδήλωσης - πράγμα που σημαίνει ότι δεν συμμετέχετε ποτέ σε μια δεκάρα.

Αν εσύ επιλέξτε έναν πάροχο που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η διαδικασία είναι παρόμοια, εκτός από εσάς που πληρώνετε για τον πρώτο μήνα, προσέξτε τον αγώνα και στη συνέχεια ζητήστε τα χρήματά σας πίσω μέσα στην περίοδο εγγύησης. Ωστόσο, μόλις βιώσετε την ελευθερία επιλογής και τη βελτιωμένη ασφάλεια στο διαδίκτυο που παρέχει ένα VPN, είναι πιθανό να είστε ευτυχείς να συνεχίσετε να πληρώνετε τη συνδρομή σας και να αποκομίζετε τα οφέλη.

Top 5 VPN για την παρακολούθηση του Garcia Vs Easter Jr.

Εδώ είναι τα κορυφαία μας πέντε VPN που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τον Garcia Vs Easter Jr. και να επωφεληθείτε από την εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων σας online.

1. CyberGhost VPN

CyberGhost είναι ένα αξιόπιστο και σταθερό VPN που παρέχει ένα απλό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας με μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά. Έχει ένα δίκτυο πάνω από 2.000 διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων 406 στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία είναι εγγυημένη για να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση στο Showtime. 

Το CyberGhost χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit και παρέχει στους χρήστες προστασία με διαρροή DNS και διακόπτη kill. Οι χρήστες επωφελούνται επίσης από μια σειρά πρωτοκόλλων και μπορείτε χρησιμοποιήστε το CyberGhost σε επτά συσκευές ταυτόχρονα!

Ο πωλητής προσφέρει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και εάν εγγραφείτε και χρησιμοποιήσετε το VPN σε iOS ή Android, επωφεληθείτε επίσης από ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Πάρτε το CyberGhost τώρα

2. ExpressVPN

Αυτό είναι ένα τα πιο γρήγορα διαθέσιμα VPN που μπορούν να παρακάμψουν γεω-μπλοκ και να παρέχουν μια σταθερή και ασφαλή σύνδεση χωρίς όρια download ή bandwidth. ExpressVPN είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει 28 τοποθεσίες διακομιστών εντός των ΗΠΑ, που σημαίνει εύρεση μιας σύνδεσης για τον αγώνα δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα.

ExpressVPN προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης 256-bit AES, διαχωρισμού σήραγγας, προστασίας από διαρροές DNS / IPv6, διακόπτη kill και αυστηρής πολιτικής μη καταγραφής.

Ενώ το ExpressVPN δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, έχει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Αποκτήστε το ExpressVPN τώρα

3. NordVPN

Το NordVPN διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 4.000 διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων των πάνω από 1.700 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παίρνει ασφάλεια στο Διαδίκτυο στο επόμενο επίπεδο με ανώνυμες επιλογές πληρωμής, διπλή κρυπτογράφηση, Onion Over VPN, διακόπτη kill, αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και κρυπτογράφηση AES 2048-bit.

Το NordVPN είναι εύχρηστος και λήψεις σε λεπτά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα, έτσι ώστε όλοι στο νοικοκυριό σας να μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Το NordVPN προσφέρει εξαιρετικές συμφωνίες εγγραφής και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αποκτήστε το NordVPN τώρα

4. PrivateVPN

Αν ψάχνετε για αναζήτηση απλότητας και αξιοπιστίας, Το PrivateVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι εγγενείς εφαρμογές είναι απλή στην πλοήγηση και οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν μέσα σε λίγα λεπτά από την εγγραφή τους στην υπηρεσία.

Οι χρήστες επωφελούνται επίσης δωρεάν απομακρυσμένη βοήθεια, κανένα εύρος ζώνης ή όρια λήψης, ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων και εξαιρετικές ταχύτητες.

Η κρυπτογράφηση AES 2048-bit AES του PrivateVPN διασφαλίζει την ασφάλεια της σύνδεσης σας σε μία από τις 10 τοποθεσίες διακομιστή της στις ΗΠΑ.

Ο πωλητής προσφέρει επίσης ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων - Ωστόσο, σας ζητείται να δώσετε έναν λόγο για τον οποίο ζητάτε επιστροφή χρημάτων.

Αποκτήστε το PrivateVPN τώρα

5. Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)

Το PIA είναι ένα από τα πιο οικονομικά και φιλικά προς το χρήστη VPN στην αγορά, με περισσότερους από 3.000 διακομιστές ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περίπου 2.000 με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το PIA προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, αξιόπιστες ταχύτητες, πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και πολλές ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις. Η σύνδεσή σας είναι ασφαλισμένη είτε με κρυπτογράφηση AES 128-bit ή 256-bit, προστασία από διαρροές IPv6, διακόπτη αποκλεισμού διαφημίσεων και κλειδώματος, καθώς και αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Η PIA προσφέρει μόνο ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε με την υπηρεσία.

Πάρτε PIA Τώρα

Μόλις βρείτε το VPN που ταιριάζει στις ανάγκες σας, θα ανοίξετε έναν κόσμο δυνατοτήτων: από τη ροή ζωντανών, γεω-αποκλεισμένων περιεχομένων από όλο τον κόσμο, για να προστατευθείτε από κρατική επιτήρηση και χάκερ.

Πώς να παρακολουθήσετε Γκαρσία εναντίον του Πάσχα νεώτερος στην ώρα για σόου για δωρεάν

Μόλις αποκτήσετε το VPN σας, είναι εξαιρετικά εύκολο να εγγραφείτε στο Showtime και να παρακολουθήσετε τον επικό αγώνα. Εδώ είναι πώς να το κάνουμε.

 1. Ενεργοποιήστε το VPN σας και συνδεθείτε σε διακομιστή των Η.Π.Α..
  Αν δεν συνδεθείτε σε διακομιστή των ΗΠΑ, θα λάβετε αυτό το μήνυμα όταν μεταβαίνετε στο Showtime.
  Πώς να παρακολουθήσετε Γκαρσία vs Πάσχα νεώτερος στις 28 Ιουλίου για ΔΩΡΕΑΝ
 2. Πηγαίνετε στο Showtime και εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή.
  Πώς να παρακολουθήσετε Γκαρσία vs Πάσχα νεώτερος στις 28 Ιουλίου για ΔΩΡΕΑΝ
 3. Επιλέξτε το σχέδιό σας και πληρώστε με το PayPal.
  Πώς να παρακολουθήσετε Γκαρσία vs Πάσχα νεώτερος στις 28 Ιουλίου για ΔΩΡΕΑΝ
 4. Παρακολουθήστε Garcia εναντίον του Πάσχα νεώτερος στις 28 Ιουλίου!

Απλά θυμηθείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας προτού ξεκινήσετε τις 30 ημέρες σας!

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε δωρεάν τον αγώνα στο Showtime.

Αν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι γιατί θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα VPN, τότε διαβάστε τον οδηγό VPN. Εάν θέλετε να βρείτε πολλά για ένα VPN, κάντε κλικ εδώ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me