Παρακολουθήστε το Westworld από οπουδήποτε | Εύκολη χάκερ για γρήγορη ροή


Το φεστιβάλ θεατρικής τηλεόρασης Westworld ήταν ένα τεράστιο χτύπημα για το HBO, με τους οπαδούς να περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη της σειράς τριών το 2020. Εάν πεθάνετε να μάθετε τι είναι η φασαρία, μπορείτε ρεύμα τις πρώτες δύο εποχές του επεισόδιο επιτυχίας στην υπηρεσία συνεχούς ροής του HBO, HBO NOW.

HBO NOW είναι μια αυτόνομη υπηρεσία συνεχούς ροής από την HBO, η οποία δεν απαιτεί να έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου. Ωστόσο, είναι δεν είναι μια υπηρεσία που είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο σε όσους ζουν στις ΗΠΑ ή σε ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ.

Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο HBO NOW. Αλλά με ένα VPN μπορείτε να ξεκλειδώσετε το HBO NOW και να παρακολουθήσετε το Westworld είτε είστε στη δυτική ή ανατολική πλευρά του κόσμου.

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN παρακάμπτοντας τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς και τη ροή του Westworld.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να παρακολουθήσετε το Westworld στο HBO

Με ένα κορυφαίο VPN, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσετε τους γεωπεριφράξεις του HBO NOW για να παρακολουθήσετε το Westworld από οπουδήποτε στον κόσμο. Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Επιλέξτε ένα ισχυρό VPN. Συνιστούμε το NordVPN καθώς διαθέτει ένα εντυπωσιακό παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών υψηλής ταχύτητας και κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας.
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό VPN σας στις συσκευές σας.
 3. Χρησιμοποιήστε το VPN για σύνδεση σε διακομιστή στις Η.Π.Α..
 4. Προχωρήστε στο HBO ΤΩΡΑ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε και ξεκινήστε να παρακολουθείτε binge-watching του Westworld.

Ξεκινήστε τη ροή του Westworld τώρα!

Πώς να εγγραφείτε για HBO NOW

Όταν εγγραφείτε στο HBO NOW, θα είστε ζήτησε μια αμερικανική πιστωτική κάρτα ως μέθοδο πληρωμής. Εάν κατοικείτε εκτός των ΗΠΑ, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος γύρω από αυτό. Μπορείς χρησιμοποιήστε μια κάρτα δώρου HBO NOW ως μέθοδο πληρωμής. Δεν απαιτείται μέθοδος πληρωμής στις ΗΠΑ.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Westworld

Το HBO NOW χρησιμοποιεί τεχνολογία γεωγραφικής κατανομής, η οποία εντοπίζει πότε οι χρήστες προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής εκτός των ΗΠΑ. Εάν δεν διαθέτετε διεύθυνση IP των ΗΠΑ, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο HBO NOW.

Με ένα VPN μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις Η.Π.Α., που σας δίνει τη διεύθυνση IP των ΗΠΑ που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε αυτά τα geoblocks.

Ωστόσο, η HBO NOW ενδέχεται να εντοπίσει ότι έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω ενός VPN και, στη συνέχεια, αποκλείετε τη σύνδεσή σας και τη μαύρη λίστα της διεύθυνσης IP. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει anti-VPN λογισμικό στη θέση του, και όχι κάθε VPN θα είναι σε θέση να το πάρει γύρω του.

Επιλέξτε ένα VPN που διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών στις ΗΠΑ. Όσο περισσότεροι διακομιστές έχει ένα VPN, τόσο λιγότερο πιθανό είναι ότι το HBO NOW θα μπορέσει να εντοπίσει ότι έχετε συγχωρήσει την τοποθεσία σας.

Επίσης, αναζητήστε ένα VPN που εκτελεί κρυμμένους διακομιστές. Αυτός ο τύπος διακομιστή θα κάνει σχεδόν αδύνατο για το HBO NOW να διακρίνει μεταξύ των δεδομένων VPN και των καθημερινών δεδομένων. Αυτό αποτρέπει την ανίχνευση του VPN σας, επιτρέποντας τη μετάδοση χωρίς προβλήματα.

Αυτό δεν είναι όλα ένα VPN μπορεί να κάνει

Ένα VPN είναι χρήσιμο για πολύ περισσότερα από το ξεπέρασμα των geoblocks των αγαπημένων σας υπηρεσιών streaming.

ΕΝΑ το VPN κορυφαίας ποιότητας διαθέτει σταθερά χαρακτηριστικά ασφαλείας, τα οποία προστατεύουν τα δεδομένα και το απόρρητό σας κάθε φορά που πηγαίνετε στο διαδίκτυο, όχι μόνο όταν κάνετε streaming.

Όταν πηγαίνετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα VPN, τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα και να παραμένουν μακριά από τους χάκερ, τους ιχνηλάτες και τους κατασκόπους.

Επιπλέον, με πολλά VPN premium, οι συσκευές σας θα είναι προστατεύονται από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε μη ασφαλισμένα δημόσια δίκτυα Wi-Fi.

Τα καλύτερα 3 VPN για την παρακολούθηση της Westworld

Ελέγξτε τις συστάσεις μας για τα καλύτερα 3 VPN για να παρακολουθείτε το Westworld στο HBO NOW από οπουδήποτε στον κόσμο.

1. NordVPN

NordVPN

Το NordVPN είναι η κορυφαία επιλογή VPN για την παρακολούθηση του Westworld στο HBO NOW, χάρη στο δικό του απεριόριστο εύρος ζώνης, γρήγορες ταχύτητες και ισχυρή ασφάλεια.

Έχει ένα εντυπωσιακό δίκτυο 1.800 διακομιστές υψηλής ταχύτητας στις ΗΠΑ μόνο, εξασφαλίζοντας τη συνεχή ροή του Westworld χωρίς προβλήματα.

Επιπλέον, το NordVPN Η λειτουργία SmartPlay προσδιορίζει τον διακομιστή που χρειάζεται για να ξεπεράσει τα γεωπλάγια του HBO NOW και σας μεταφέρει αυτόματα στο σωστό.

Επιπλέον, οι κατακερματισμένοι διακομιστές καθιστούν σχεδόν αδύνατο για την HBO NOW να διακρίνει ότι τα δεδομένα σας διοχετεύονται μέσω VPN, αποτρέποντας την ανίχνευση μέσω λογισμικού αντι-VPN.

Το NordVPN προσφέρει επίσης εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής βαθμίδας κρυπτογράφησης, υποστήριξη για το OpenVPN, πολιτική μηδενικής καταγραφής και ενσωματωμένο διακόπτη kill για όλες τις πλατφόρμες.

Το απόλυτο ολοκληρωμένο VPN είναι σίγουρα δημοφιλές στους χρήστες και μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας με ένα χωρίς εγγύηση 30 ημερών για την επιστροφή χρημάτων.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Stream Westworld με το NordVPN!

2. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το πιο γρήγορο VPN που δοκιμάσαμε. Με 32 τοποθεσίες διακομιστών στις ΗΠΑ, θα απολαύσετε την ομαλή ροή του Westworld στο HBO NOW.

Του αποδεδειγμένη ικανότητα να ξεπεράσουν τα γεωπλάγια και το λογισμικό anti-VPN σημαίνει ότι ποτέ δεν θα μείνετε αναμονή να μάθετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Με το ExpressVPN, streaming και όλες οι άλλες online δραστηριότητές σας θα είναι ασφαλείς, χάρη στην ισχυρή κρυπτογράφηση, δύο διαφορετικούς διακόπτες θανάτου, μια πολιτική μη-logs και την τεχνολογία TrustedServer που διασφαλίζει ότι δεν αποθηκεύονται δεδομένα και ότι κάθε διακομιστής διαθέτει το ίδιο ενημερωμένο λογισμικό ασφαλείας.

Μεγάλη απόδοση και εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν κάνει την ExpressVPN μια δημοφιλή επιλογή με τους χρήστες και μπορείτε να δοκιμάσετε όλα όσα έχει να προσφέρει με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Stream Westworld με ExpressVPN!

3. CyberGhost

Συσκευές CyberGhost

Απεριόριστο εύρος ζώνης, συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και πάνω από 700 διακομιστές στις ΗΠΑ, καθιστούν την CyberGhost μια εξαιρετική επιλογή για τη συνεχή ροή του Westworld χωρίς καθυστέρηση.

Επιπλέον, όταν έχετε πρόσβαση στο HBO NOW ή σε άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, είστε συνδέεται αυτόματα στον πιο γρήγορο διακομιστή, ιδανική για την παρακολούθηση των φλυαριών.

Ένα σταθερό και ασφαλές VPN, Το CyberGhost διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την ασφαλή ροή, συμπεριλαμβανομένης της στερεάς κρυπτογράφησης, των εφαρμογών που προστατεύουν τη διαρροή, ενός διακόπτη kill και μιας πολιτικής μηδέν-logs.

Η ευκολία χρήσης και το πάτημα ενός κουμπιού είναι μεγάλα μπόνους του CyberGhost και είναι δημοφιλής στους χρήστες. Δοκιμάστε τη διασύνδεση εύκολης πλοήγησης για τον εαυτό σας με το Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

CyberGhost μπορεί να απεμπλακεί:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, το αποκλειστικό προφίλ δείχνει χώρες και αριθμό χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Stream Westworld με το CyberGhost!

Περίληψη και περαιτέρω ανάγνωση

Ένα κορυφαίο VPN θα σας επιτρέψει να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς του HBO NOW, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το Westworld από οπουδήποτε στον κόσμο.

Συνιστούμε το NordVPN να παρακολουθήσετε το Westworld καθώς διαθέτει ένα εντυπωσιακό δίκτυο διακομιστών υψηλής ταχύτητας στις ΗΠΑ και την ισχυρή ασφάλεια που χρειάζεστε για γρήγορη και ασφαλή ροή.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ; Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me