Πώς να πάρετε μια δοκιμή ZenMate δωρεάν – πιο εύκολη χάκερ για το 2020


Σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις των χρηστών μας, το ZenMate είναι ένα από τα σπάνια VPN που είναι σε θέση να παρακάμψτε τους αυστηρούς γεωγραφικούς περιορισμούς που χρησιμοποιούνται από το BBC iPlayer. Το βρήκαμε επίσης περισσότερο από ικανή να απεμπλοκή Hulu και Netflix ΗΠΑ.

Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές έχουν επίσης αναφέρει απογοητευτικές ταχύτητες και απώλεια σύνδεσης με μια επιλογή διακομιστών ZenMate.

Τόσο πώς μπορείτε να ξέρετε αν αυτό το VPN αξίζει να εγγραφείτε; Νομίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να δοκιμάστε το για τον εαυτό σας προτού να πληρώσετε τίποτα.

Ευτυχώς, το ZenMate σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό με το δικό του Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Δωρεάν Δοκιμή ZenMate - Επισκόπηση

Ενώ μερικές υπηρεσίες VPN επιθυμούν να να περιορίσουν τις ταχύτητες ή το εύρος ζώνης τους για δωρεάν δοκιμαστικούς χρήστες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν περιορισμούς με το ZenMate.

Κατά τη διάρκεια της επταήμερης δωρεάν δοκιμής, θα έχετε πρόσβαση στο σύνολο των χαρακτηριστικών της ZenMate ώστε να μπορείτε πραγματικά να κατανοήσετε καλά την υπηρεσία και αν σας ταιριάζει.

Αυτό σημαίνει ότι θα προστατευθείτε Κρυπτογράφηση AES 256-bit ενώ περιηγείστε. Θα μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Οι αξιοθαύμαστες δυνατότητες απεμπλοκής του ZenMate και δοκιμάστε το VPN έως πέντε διαφορετικές συσκευές.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την δωρεάν δοκιμή του ZenMate είναι ότι εσείς δεν χρειάζεται να εισάγετε στοιχεία κάρτας για να ξεκινήσετε. Αυτό είναι μια δωρεάν δοκιμή που είναι πραγματικά εντελώς δωρεάν και αυτό σε βάζει δεν υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων χρεώσεων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας τώρα με τον εύχρηστο οδηγό μας για την προετοιμασία.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας ZenMate τώρα

Δωρεάν Δοκιμή ZenMate - Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

1. Μεταβείτε στην τοποθεσία Web ZenMate και κάντε κλικ όπου λέει 'Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών'.

Zenmate δωρεάν δοκιμή 1

2. Η σωστή εφαρμογή για τη συσκευή σας θα λήψη αυτόματα.

Μόλις το κατεβάσετε, ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" για να ξεκινήσει η εγγραφή.

Πώς να πάρετε μια δοκιμή ZenMate δωρεάν - πιο εύκολη χάκερ για το 2020

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στην επιλογή "Εγγραφή".

Πώς να πάρετε μια δοκιμή ZenMate δωρεάν - πιο εύκολη χάκερ για το 2020

4. Μεταβείτε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο στον οποίο σας στέλνει το ZenMate επιβεβαίωσε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή και το κάντε κλικ στην επιλογή 'Έναρξη δοκιμής'.

Πώς να πάρετε μια δοκιμή ZenMate δωρεάν - πιο εύκολη χάκερ για το 2020

5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που λένε "Κάντε κλικ για να ασφαλίσετε" και όλοι είστε έτοιμοι!

Πώς να πάρετε μια δοκιμή ZenMate δωρεάν - πιο εύκολη χάκερ για το 2020

Έχετε χρησιμοποιήσει το ZenMate Δωρεάν Δοκιμή σας - Τι είναι Next?

Επειδή το ZenMate δεν απαιτεί στοιχεία κάρτας για να κατεβάσετε τη δωρεάν δοκιμή του, μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντάς σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αυτόματες πληρωμές στο τέλος της εβδομάδας.

Μόλις λήξει η δωρεάν δοκιμή διάρκειας 7 ημερών, ο λογαριασμός σας θα είναι απλά rπάντα στη δωρεάν έκδοση του ZenMate. Αυτό σημαίνει πρόσβαση σε μόνο τέσσερις τοποθεσίες διακομιστών, μειωμένες ταχύτητες, και την προσβασιμότητα μόνο τρεις πλατφόρμες.

Εάν ακόμα δεν έχετε κάνει το μυαλό σας στο τέλος της δωρεάν δοκιμής σας, έχετε την επιλογή να αγοράσετε μια συνδρομητική συνδρομή ZenMate με Περίοδος επιστροφής 14 ημερών. Αυτό σας δίνει ένα δύο επιπλέον εβδομάδες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία - αν και θα πρέπει να κάνετε μια πληρωμή για αρχή.

Εάν αποφασίσετε ότι το ZenMate δεν είναι για σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ακυρώστε το λογαριασμό σας και ζητήστε επιστροφή χρημάτων μέσω της ομάδας υποστήριξης της ZenMate - πριν ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος των 14 ημερών. Το ZenMate έχει έναν οδηγό για να πάρει τα χρήματά σας πίσω στην ιστοσελίδα του, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Περίληψη

Το ZenMate ενδέχεται να μην προσφέρει τις ταχύτερες ταχύτητες γύρω, αλλά σας δίνει μια εντελώς δωρεάν δοκιμή που είναι απίστευτα εύκολη στη λήψη και τη χρήση. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερη περίοδο δοκιμών με την προσφορά επιστροφής 14 ημερών από τη ZenMate.

Θα προτιμούσατε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ένα VPN με λίγο περισσότερη ταχύτητα; Δοκιμάσαμε τα ταχύτερα διαθέσιμα 5 VPN.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε κάποια άλλα δίκτυα VPN με δοκιμές 7 ημερών.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me