10 bästa billiga VPN: er 2020 – Få bästa säkerhet för mindre än $ 3 / månad!

Det är svårt att hitta en balans mellan pris och kvalitet.

Många VPN som påstår sig tillhandahålla en budgetvänlig tjänst ger dig inte stort värde för dina pengar. Varför betala för ett VPN - till och med ett billigt VPN - som inte garanterar säkerhet, tillförlitlighet eller anslutningshastigheter tillräckligt snabbt för HD-strömning?

Du behöver inte betala en förmögenhet för en premiumtjänst. Hemligheten med att få det bästa priset är att välja en lång abonnemangsplan.

Många högst rankade VPN erbjuder fantastiska erbjudanden på sina längre planer. Faktum är att de blir billigare än tjänster som erbjuder dig mycket mindre för dina pengar.

Här är de 8 bästa, billigaste VPN: erna som erbjuder exceptionell kvalitet till de lägsta priserna på marknaden.

Snabbguide - Bästa billiga VPN: er

 1. Surfshark har avancerade säkerhetsfunktioner och stöd för ett obegränsat antal samtidiga enheter.
 2. NordVPN erbjuder en lång lista med premiumfunktioner till otroligt värde för pengarna.
 3. ZenMate gör det enkelt att njuta av streaming till ett överkomligt pris.
 4. Cyberghost erbjuder en fantastisk tjänst som kombinerar avancerade funktioner med ett användarvänligt gränssnitt.
 5. Hotspot Shield har ett stort servernätverk, vilket innebär att denna VPN kan erbjuda stora hastigheter och tillförlitlighet till ett lågt pris.
 6. PrivateVPN är en enkel, prisvärd VPN som har alla premiumfunktioner som ger stor säkerhet och anonymitet online.
 7. HMA erbjuder några kraftfulla säkerhetsfunktioner och är superenkelt att använda på grund av dess användarvänliga förinställda lägen.
 8. Trust.Zone ger enkelt, säkert skydd till ett bra pris med hastigheter som är tillräckligt snabba för strömning.
 9. SaferVPN är en prisvärd VPN känd för sina robusta säkerhetsfunktioner och bra kundservice.
 10. VyprVPN ett billigt VPN som kan kringgå en del av den striktaste sensuren på internet.

Billig VPN eller gratis VPN: Vilket är bättre?

säkerhet

Du vill inte betala för något du kan få gratis. Många populära VPN: n säger att de erbjuder en helt gratis tjänst, och det kan vara frestande att undvika att betala för ett VPN helt och hållet.

Medan vissa gratis VPN: er är säkra, är det osannolikt att de människor som utvecklar och hanterar dessa gratistjänster gör det av hjärtans godhet. Frågan att ställa är, hur tjänar gratis VPN: er?

Det är enkelt: du är produkten. Majoriteten av gratis VPN tjänar pengar med samla in och sälja dina data till annonsörer. Många är inbäddade med skadlig programvara och trackers från tredje part som följer allt du gör online. Även om de är avsedda att skydda din integritet, kan gratis VPN göra dig mer sårbar online.

Å andra sidan kompromissar de bästa billiga VPN: n inte med din säkerhet. De erbjuder premiumtjänster till överkomliga priser, vilket innebär att du kan njuta av branschledande säkerhet på en budget.

Streaming och Netflix

Om du hoppas att använda en VPN för att kringgå geoblock på populära streamingwebbplatser som Netflix, Hulu och Amazon Prime, förvänta dig inte att en gratis VPN kommer dig dit. Streamingwebbplatser är bra på att upptäcka och blockerag VPN: er, och de flesta gratis VPN kan inte kringgå dessa block.

Premium VPN kan övervinna både geoblock och VPN-block, vilket ger dig obegränsad åtkomst till dina favoritprogram och kanaler. De erbjuder också större servernätverk, vilket gör det mycket mindre troligt att de kommer att upptäckas i första hand.

Dessutom många gratis VPN: er har datagränser och har begränsade anslutningshastigheter. Detta innebär att även om de tillåter strömning kommer du att nå din datakapacitet snabbt och inte kan se det innehåll du älskar. Du måste också kämpa med buffring.

Prisvärda VPN-apparater lockar inte dina data och kan skryta med blixt-snabba hastigheter. 

De bästa billiga VPN: erna för Netflix och streaming

 • Surfshark
 • NordVPN
 • ZenMate
 • Cyberghost
 • Hotspot Shield
 • PrivateVPN
 • SaferVPN

Torrenting och P2P

Gratis VPN kan äventyra din säkerhet, så du bör undvika att torrentera med dem. Faktum är att många inte ens stöder P2P-aktivitet på sina servrar.

Förutom att stödja torrenting erbjuder många premium-VPN: er - till och med billiga - dedikerade P2P-servrar. Detta garanterar din säkerhet så att du kan torrent säkert.

De bästa billiga VPN: erna för Torrenting

 • Surfshark
 • NordVPN
 • ZenMate
 • Cyberghost
 • PrivateVPN
 • HMA (dedikerade servrar i USA och Storbritannien)
 • SaferVPN
 • Trust.Zone

Hur mycket kostar en VPN?

Även om det är trevligt att få saker gratis, bör du inte spela när det gäller cybersäkerhet. Plus, du bör inte kompromissa med den strömmande eller flödande du älskar.

Att investera i ett högkvalitativt VPN behöver inte kosta mycket. Faktum är att våra bästa rekommendationer nedan betyder att du kan njut av premiumsäkerhet för mindre än $ 3 / månad!

För att njuta av de bästa priserna på de bästa VPN: erna måste du anmäla dig till den längsta tillgängliga planen. Det är här du hittar de bästa rabatterna, och betala så mycket som 85% mindre än månatliga planer från samma leverantör.

Alla VPN på denna lista erbjuder långsiktiga planer för $ 3 / månad eller mindre. Planerna tenderar att sträcka sig från 18 - 36 månader. Leverantörerna är etablerade VPN med några av de bästa säkerhets- och avblockeringsfunktionerna på marknaden, så vi är övertygade om att en långsiktig plan är en bra investering.

De bästa billiga VPN: erna

1. Surfshark

Surfshark-enheter

Surfshark erbjuder supersnabba hastigheter och avancerad säkerhet till ett lågt pris. Denna VPN: s avancerade funktioner och säkra protokoll skyddar din säkerhet och integritet medan du torrent eller surfar på webben.

Surfshark har 1041+ servrar i 61+ länder och kan kringgå geoblockeringar Netflix och andra populära streamingwebbplatser. De brittiska Jungfruöarna-baserade leverantören är strikt no-logs policy och engagemang för öppenhet gör det till ett populärt val för integritet.

Denna VPN är också bra för hushåll med många enheter eftersom Surfshark låter dig ansluta en obegränsat antal samtidiga enheter på en enda prenumeration.

Du kan dra nytta av Surfshark's 30-dagars återbetalningsgaranti för att testa tjänsten riskfri.

Skaffa Surfshark idag!

2. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN är inte bara en av de högst rankade VPN: er som pengar kan köpa, utan också en av de billigaste premium-VPN: erna på marknaden.

Med ett nätverk av över 5 000 servrar världen över, branschledande säkerhetsfunktioner och supersnabba hastigheter allt packat i ett snyggt, användarvänligt gränssnitt, NordVPN erbjuder ett fantastiskt värde för sitt pris.

Panama-baserade NordVPN tillåter strömning på dedikerade P2P-servrar och skyddar din integritet med en strikt policy för icke-loggar.

Denna VPN håller dig säker med säker kryptering, alla större protokoll, DNS / IP-läcksskydd och ett automatisk dödsbrytare. De genomgående snabba hastigheterna och förmågan att kringgå geoblock på stora strömningswebbplatser som Netflix gör detta VPN till bra val för streaming.

Du kan också hålla hela ditt hushåll täckt med stöd för upp till sex samtidiga enheter. Du kan dra fördel av NordVPN: s stora prisfria pris med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Skaffa NordVPN idag!

3.ZenMate

Zenmate-enheter-1024x768_optimized

ZenMate s förkonfigurerade strömnings- och torrentprofiler gör det till ett av de mest användarvänliga VPN-enheterna som finns tillgängliga. Det finns inget behov att söka igenom tusentals servrar för att hitta en som fungerar. ZenMate har gjort allt arbete åt dig. Fördelarna förbättras bara med dess strömningsgaranti. Om du inte kan avmarkera en specifik plattform ger ZenMate dig en rabatt på ditt nästa prenumeration, vilket gör det ännu mer prisvärd.

Prispunkten återspeglar inte de funktioner som ZenMate erbjuder sina användare. Hittar du kryptering på hög nivå, OpenVPN-protokoll och en kill-switch. Alla dessa säkerställer att din anslutning förblir privat och säker. ZenMate verkar 300+ servrar i över 30 länder, vilket hjälper dig att få åtkomst till georestrikt innehåll över hela världen.

Dess enkelhet och pris gör ZenMate till ett populärt alternativ bland VPN-användare. Du behöver dock inte ta ordet för det. ZenMate erbjuder en 7-dagars gratisversion för sin premiumservice. Den har också en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Skaffa ZenMate idag!

4. CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost är en publikfavorit som har mycket att erbjuda till ett utmärkt pris. Förutom dess säker kryptering, DNS / IP-läcksskydd och automatisk kill-switch, CyberGhosts förinställda lägen gör det superlätt att använda för strömning, strömning och maximering av sekretess.

De snabba hastigheter och pålitliga anslutningar på CyberGhost's 5 700+ servrar är idealiska för HD-strömning, och du har inga problem med att komma åt populära streamingwebbplatser som Netflix.

CyberGhost är också baserat i sekretessvänligt Rumänien och har en strikt no-logs policy. Genom att prenumerera på detta VPN kan du ansluta upp till sju samtidiga enheter.

Förutom CyberGhosts generösa 45-dagars återbetalningsgaranti, Du kan också prova tjänsten med en 24-timmars gratis prøveversion.

Skaffa CyberGhost idag!

5. Hotspot Shield

10 bästa billiga VPN: er 2020 - Få bästa säkerhet för mindre än $ 3 / månad!

Hotspot Shield är en populär VPN som erbjuder snabba och pålitliga anslutningar med 2 500+ servrar i 25 länder runt världen. Denna VPN är känd för sitt unika sätt att uppnå stora hastigheter genom att komprimera data med sitt proprietära Catapult Hydra-protokoll.

Med denna VPN får du obegränsad bandbredd och möjligheten att kringgå geoblock på toppströmningssidor som Netflix och BBC iPlayer.

Hotspot Shield skyddar din säkerhet och integritet med 256-bitars kryptering och en automatisk kill-switch, även om torrenting inte stöds.

Du kan ansluta till fem samtidiga enheter med Hotspot Shield och en 7-dagars kostnadsfri provperiod och 45-dagars återbetalningsgaranti gör det enkelt att ta tjänsten för en snurr.

Få hotspot-sköld idag!

6. PrivatVPN

privatavpn-enheter

PrivateVPN har ett relativt litet nätverk på under 100 servrar, men med servrar i över 40 länder, obegränsad bandbredd och möjligheten att kringgå Netflix geo-restriktioner, PrivateVPN är fortfarande ett bra val för streaming.

Användare älskar PrivateVPN: s användarvänliga gränssnitt och stöd för strömning. Denna VPN skyddar din säkerhet och anonymitet på upp till sex samtidiga enheter med säker kryptering och en strikt no-logs policy.

Om du inte är säker på om PrivateVPN är rätt val kan du prova det riskfritt med en 7-dagars gratis provperiod och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Skaffa PrivateVPN idag!

7. HMA VPN

HideMyAss VPN!

HMA är en budgetvänlig VPN med ett attraktivt gränssnitt packat med användarvänliga funktioner. Med 280 serverplatser att välja mellan och möjligheten att komma åt Netflix och andra populära webbplatser med tuffa geobegränsningar, är HMA ett utmärkt val för HD-strömning.

Denna VPN stöder torrent och håller dig säker med säker kryptering och en automatisk kill-switch. Användare har också fantastiska saker att säga om HMA: s effektiva och användarvänliga förinställda lägen.

Du kan ansluta till fem enheter på en gång med en enda prenumeration. HMA erbjuder också en 7-dagars gratis provperiod och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla planer.

Skaffa HMA idag!

8. Trust.Zone

10 bästa billiga VPN: er 2020 - Få bästa säkerhet för mindre än $ 3 / månad!

Trust.Zones tjänst ger ett stort värde för dina pengar. Denna VPN är baserad utanför jurisdiktion för 5/9/14-Eyes Alliance i Seychellerna, och användare uppskattar dess åtagande till integritet.

Du kan komma åt geo-begränsat Netflix-innehåll med Trust.Zones nätverk av 160+ servrar på 80+ platser runt världen. Trust.Zone också stöder strömning och erbjuder pålitliga, snabba anslutningar som är bra för streaming.

Det är lätt att prova Trust.Zone med en 3-dagars gratis provperiod och 10-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan också ansluta till tre enheter på en gång med denna VPN.

Få Trust.Zone idag!

9. SaferVPN

safervpn-enheter

SaferVPN är en populär leverantör som är känd för sin snabba anslutningshastigheter, stark kryptering och bra kundservice.

Denna billiga VPN är ett utmärkt val för streaming på grund av dess stora nätverk av 700+ servrar och möjligheten att kringgå geoblock på Netflix och andra populära webbplatser. SaferVPN stöder torrent på ett litet antal servrar.

SaferVPN stöder också upp till fem samtidiga anslutningar och erbjuder stark säkerhet med 256-bitars kryptering, en automatisk kill-switch och smart wi-fi-skydd.

Du kan prova tjänsten riskfri med en 24-timmars gratis provperiod och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Skaffa SaferVPN idag!

10.VyprVPN

VyprVPN-enhet

VyprVPN ger användare högkvalitativa säkerhetsfunktioner i ett litet paket. Det är en av de bästa VPN: erna för kringgå hård internetcensur. VyprVPNs Chameleon-protokoll är ett kraftfullt verktyg som låter dig ansluta till säkra servrar, även i Kina.

Du får också ett VPN som kan få tillgång till gott om strömmande innehåll från USA som Netflix och Amazon Prime Video. Dess strikt ingen loggar politik har också hjälpt VyprVPN bli ett populärt val för torrentering. VyprVPN kompromissar inte med hastighet till förmån för säkerhet. Dess servrar använder AES 256-bitars kryptering utan att bromsa din anslutning.

VyprVPN erbjuder användare två olika planer att välja mellan, en begränsad grundplan och en premiumplan. Om du vill ha ett enkelt skydd för tre enheter eller mindre är VyprVPNs grundläggande plan ett stort värde. Du kan försök antingen planera riskfritt med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Skaffa VyprVPN idag!

Slutsats

VPN: erna på den här listan ger dig premiumfunktionerna hos en högst rankad VPN för mindre än kostnaden för en kopp kaffe.

Även om det kan vara frestande att gå med ett gratis VPN, har de vanligtvis så många begränsningar, säkerhetsbrister och så dåliga prestanda att de är mer besvärliga än de är till hjälp.

Tänk på det om du är orolig för att göra en längre plan dessa VPN erbjuder gratis prövningar och återbetalningsgarantier. Detta innebär att du kan dra fördel av dessa fantastiska erbjudanden utan risker.

Skaffa Surfshark idag!

Vidare läsning

Bästa VPN-erbjudanden och kupongkoder

Gratis VPN vs betald VPN - vilket är rätt för dig?

Dolda faror för att använda gratis VPN: er

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me