10 bästa GRATIS strömmande webbplatser för filmer och TV-program 2020

En av de stora glädjen med att surfa på nätet är att hitta platser där du kan strömma filmer och TV-program GRATIS. Det finns en mängd material tillgängligt, från vintage biograf till de senaste avsnitten av dagens hetaste show.

Men inte allt du kan komma åt gratis på webben är lagligt eller säkert. Obehöriga videoströmmar och torrenter kommer med en mängd faror, från skadlig kod till rättsliga konsekvenser för brott mot upphovsrätten.

Innan jag går längre, bör jag klargöra att jag inte uppmuntrar eller på något sätt kondonerar någon form av piratkopiering. När du letar efter strömningswebbplatser är det ditt ansvar att kontrollera den lagliga och upphovsrättsliga statusen för det innehåll du har tillgång till.

Den goda nyheten är att det är möjligt att få tillgång till enastående gratis film- och TV-strömmar på ett säkert och lagligt sätt med en VPN. En kvalitets VPN krypterar din anslutning och blockerar påträngande annonser och spårare, och skyddar din privata data från hackare, scammers och phishingattacker.


Jag kommer att presentera dig för 10 bästa streamingwebbplatser för att se program och filmer gratis. Jag ska också visa dig hur du kan streama gratis innehåll på ett säkert sätt och få åtkomst till geobegränsat streaminginnehåll med ett VPN.

Bästa gratis streamingwebbplatser:

 1. Spraka - bra sökfunktion gör det enkelt att hitta både populära och dunkla program och filmer
 2. Popcorn Flix - bäst för klassiska filmer och TV-hits från gamla skolan
 3. Vudu filmer på oss - en välorganiserad katalog med högkvalitativt kostnadsfritt och kostnadsfritt innehåll
 4. Tubi TV - största katalog med gratis filmer och shower i USA
 5. Pluto TV - Det bästa alternativet för live-tv, sportsändningar och TV-program för barn
 6. CONtv - strömma din favoritfilm för skräck, sci-fi och kult
 7. SnagFilms - hitta fantastiska kultklassiker och oberoende filmer
 8. Klassisk film online - för alla dina glömda filmklassiker
 9. Veoh - Klassiska filmer av hög kvalitet och massor av användaruppladdat innehåll
 10. YouTube (USA) - bästa stället att hitta korta klipp och scener från dina favoritfilmer och TV-program

Hur man använder en VPN för att strömma filmer och TV-program - Snabbguide

 1. Välj en högst rankad VPN-leverantör som NordVPN, prenumerera på tjänsten och ladda ner appen.
 2. Starta appen, logga in och välj en amerikansk server för att få tillgång till det största utbudet av videor.
 3. Navigera till en av de bästa streamingwebbplatserna nedan.
 4. Välj din favorit titel och börja strömma!

Börja strömma med NordVPN nu!

Varför du behöver en VPN för att strömma filmer & TV-avsnitt och hur man väljer det bästa

Många av bästa tillgängliga streamingwebbplatser är geobegränsade, vilket betyder att om du inte är i den region som innehållet är avsett för kan du inte se det. Det finns många orsaker till att innehåll geoblockeras, men det beror vanligtvis på sändningsrättigheter.

EN VPN döljer din faktiska plats och låter dig ansluta till servrar över hela världen. Genom att ändra din virtuella plats kan du få åtkomst till ett större utbud av tjänster och innehåll. Till exempel, för att komma åt USA-baserade videosajter, anslut bara till en server i USA.

Ännu viktigare, en VPN skyddar dig mot de cybersäkerhetshot du stöter på gratis streamingwebbplatser.

Jag tittade noga på några av de mest populära gratis streamingwebbplatserna. Oroande, Jag upptäckte att många populära gratis streamingwebbplatser är osäkra, vilket ger dig helt utsatt för invasiva trackare, skuggiga annonser och till och med farlig skadlig programvara.

Medan de tio bästa webbplatserna jag hittat är mindre riskabla än de flesta gratis streamingwebbplatser, gör det inte dem säkra att använda utan VPN. Många av webbplatserna innehåller fortfarande popup-annonser från tredje part och dolda länkar, som kan användas som fordon för virus och annan skadlig programvara.

Många av dessa webbplatser spårar också din aktivitet och dina personuppgifter. De kan sedan sälja denna information eller lämna uppgifterna till myndigheter. Utan skydd av ett VPN kan all din aktivitet och personlig information spåras tillbaka till din IP-adress.

Med hjälp av ett VPN krypteras din trafik och döljer din plats, vilket gör det nästan omöjligt för någon att se vem du är, vart du går online eller vad du gör där. Detta förhindrar även din ISP från att samla in dina data och att sälja den till högstbjudande eller använda riktade annonser för att pressa dig att avbryta dina hårt tjänade pengar.

Lika viktigt, din VPN skyddar din enhet från hackare och cyberhot, så att du kan strömma dina favorit-TV-program och filmer utan att oroa dig för osäkra anslutningar.

Men allt detta är bara möjligt med en högkvalitativ VPN. Här är de viktigaste VPN-funktionerna att leta efter:

Funktion Ändamål VPN-rekommendation
Annonsblockerare Skydda din enhet från farliga popup-fönster och invasiva trackare Prova NordVPN med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Stark kryptering Säkra din anslutning och skydda dina privata uppgifter Prova Surfshark med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Snabba och stabila anslutningar Minska fördröjningen och förbättra din upplevelse Prova ExpressVPN med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Ingen loggningspolicy Se till att dina uppgifter inte kan lämnas bort eller säljas till tredje part Prova PrivateVPN med en 7-dagars gratis provperiod
Bra kundservice Ge snabbt hjälp om du stöter på ett problem när du strömmar Prova Cyberghost med en 7-dagars gratis provperiod för mobilanvändare

Bästa gratis streaming-webbplatser för filmer och TV-program

Jag skurade på internet för gratis och lagligt strömmande webbplatser för filmer och TV-program. De tio webbplatserna på den här listan har olika styrkor, så du är garanterad att hitta en som är värd för ditt favoritinnehåll.

1. Crackle

Felmeddelande om sprickor

Spraka ägs av Sony, vilket betyder att du får åtkomst till hela Sony-bakkatalogen. Det finns hundratals titlar, inklusive klassiker och originalshower i alla genrer. Webbplatsen roterar sina erbjudanden, så det finns alltid något nytt att titta på.

Webbplatsen är välorganiserad, vilket gör det enkelt att hitta intressanta program och filmer, både populära och dunkla. Du kan sök efter titel, skådespelare eller genre.

Det är inte nödvändigt att registrera sig för tjänsten för att få åtkomst till videor, men genom att göra det kan du skapa klocklistor. Crackle är endast tillgängligt i USA, så ett VPN med amerikanska servrar är ett måste för att nå det från någon annanstans.

Den enda nackdelen med webbplatsen är att den inkluderar annonser. Men med en premium-VPN som kommer med en annonsblockerare NordVPN, detta är inte ett problem.

2. Popcorn Flix

popcornflix-bild

Popcorn Flix erbjuder filmer och TV-program från ett brett spektrum av genrer. Även om du inte hittar några nya utgåvor bland dess titlar, inkluderar katalogen klassiska filmer, tidigare TV-hits, och några kanske bäst glömda B-filmkulturfavoriter.

Webbplatsen är organiserad efter genre, med separata avsnitt för filmer och TV-program. Det finns en grundläggande sökfunktion för att hitta specifika program eller filmer.

Ingen registrering krävs; som på de flesta webbplatser på den här listan stöter du dock på några annonser på Popcorn Flix. Några av inbäddade annonser är ganska misstänkta, så se till att använda ett VPN med annonsblockering och skydd mot skadlig programvara NordVPN.

jag ansluten via amerikanska servrar och kunde komma åt varje titel jag försökte. Uppspelningen var utmärkt varje gång.

3. Vudu-filmer på oss

Vudu-logotyp

Vudu filmer på oss ger ett brett utbud av kostnadsfria filmer och TV-program med betalbar film. Den har hundratals titlar att välja mellan i sin gratis katalog som täcker alla tänkbara genrer. Video kan strömmas i upp till 1080p, så kvalitet är inte en fråga.

Webbplatsen är välorganiserad - det är omedelbart klart vilka titlar som är gratis och vilka som är hyror. Det finns ett grundläggande sökalternativ om du letar efter något specifikt.

Du måste registrera dig för tjänsten, men det tar mindre en minut, och du behöver bara ange ett namn, e-postadress och lösenord.

Annonser presenteras före varje titel, vilket är det som gör det möjligt för webbplatsen att tillhandahålla så mycket gratis innehåll. jag var tvungen ansluta till en VPN-server i USA för att få åtkomst till de titlar jag valde.

4. Tubi TV

Tubi-felmeddelande

Tubi TV är endast tillgängligt i USA, vilket är inget problem om du använda ett VPN med amerikanska servrar. Det erbjuder ett brett utbud av innehåll, inklusive släpper så lite som två år gammal.

För att registrera dig måste du ange ditt namn, födelsedatum och en e-postadress. Använd ett riktigt e-postkonto eftersom du måste verifiera det under registreringen.

Webbplatsen är lätt att navigera, men naturligtvis föregås varje titel av en annons. Videouppspelning var dock bra för varje video jag valde, och annonserna är inte problem med ett premium-VPN som Surfshark eller Cyberghost.

5. Pluto TV

plutotv-bild

Pluto TV erbjudanden filmer, sportsändningar, barnshower och live-TV. Det främsta skälet till att det är så långt nere på listan är att det är mycket svårare att navigera än ovanstående strömsidor.

Men när du har lyckats navigera för att hitta den program eller filmen du vill ha, uppspelningen är utmärkt.

Det är möjligt att anslut till Pluto TV från USA, Storbritannien, Tyskland, Österrike och Schweiz. Om du ansluter från en annan plats kommer du att blockeras av ett felmeddelande.

Innehållet tillgängligt för dig och antalet kompatibla enheter beror på din plats. För enkel användning, Jag rekommenderar att du ansluter via en amerikansk VPN-server så att tjänsten fungerar direkt på de flesta enheter.

6. CONtv

CONtv-logotyp

Om du är en fan av skräck-, sci-fi- och kultfilmer, detta är den streamingtjänst du behöver.

CONtv är endast tillgängligt i USA, så för att få tillgång till det måste du ansluta till en USA-baserad VPN-server. Webbplatsen skapades av Cinedigm och Wizard World för att tillhandahålla innehåll till Comic-Con-samhället.

Även om sci-fi är kärnbjudandet för den här tjänsten, finns det mycket mer som är värt att utforska, inklusive fantasy, spel, superhjältar och kampsport. Du kan till och med titta på Comic-Con-evenemang.

Webbplatsen är lätt att navigera och innehåller en sökfunktion. Du måste registrera dig för att strömma, men du behöver inte ange någon betalningsinformation.

Videouppspelning är av hög kvalitet, men det är en bra idé att välja ett VPN med en annonsblockerare NordVPN, som annonser spelas upp före varje video.

7. SnagFilms

SnagFilms logotyp

SnagFilms erbjudanden över 2 000 titlar, inklusive kultklassiker och oberoende filmer. Dess katalog täcker de flesta genrer och inkluderar också ett bra utbud av TV-program och serier.

Du måste registrera dig för att använda tjänsten, men som med de andra strömsidorna inkluderar vi här, att registrera dig är enkelt och enkelt.

Annonserna är korta och diskreta, och innehållet är välorganiserat och lätt att navigera.

Det enda problemet jag hittade med den här webbplatsen är det vissa titlar jag valde skulle inte spela under min testning. Jag försökte ansluta till VPN-servrar i olika länder men fann att det inte gjorde någon stor skillnad.

Men med så många titlar att välja mellan är denna begränsning egentligen bara ett problem om det finns en specifik show eller film du vill titta på. Uppspelningskvaliteten var utmärkt på de titlar som fungerade.

8. Classic Cinema Online

Klassisk Cinema Online-logotyp

Klassisk film online är en dröm för älskare av vintage bio. Om du är en fan av tysta filmer eller förlorade Charlie Chaplin-filmer, du vill kolla in den här webbplatsen.

Du behöver inte registrera dig för att använda tjänsten, och jag kunde få tillgång till strömmarna med servrar i både Storbritannien och USA. Men snarare än att vara värd för filmer, ger webbplatsen länkar till var de kan hittas.

Jag upptäckte att en del innehåll bara är tillgängligt via torrenter, medan andra kräver att Flash är aktiverat. Det i sin tur betyder att du kommer att bli det länkar genom okända tredjepartswebbplatser, så att använda ett VPN är ett absolut måste.

Du behöver lite tålamod för att använda den här webbplatsen, men de dolda och glömda juvelerna som ingår i dess katalog är värda ansträngningen.

9. Veoh

Veoh-logotyp

Veoh ger dig tillgång till över 7 000 filmer, såväl som en mängd TV-program och annat innehåll.

Att skapa ett konto är valfritt för att strömma videor, men det krävs om du vill ladda upp innehåll. I vilket fall som helst krävs ingen betalningsinformation.

Förutom en stor katalog med gamla klassiska filmer, Veoh är värd för användaruppladdat innehåll, så du måste vara extra försiktig när du använder webbplatsen. Med ett VPN kan du upptäcka nytt innehåll utan att oroa dig för din säkerhet.

Innehållet är välorganiserat och väl utformad sökfunktion låter dig söka efter flera olika kriterier. Uppspelningen på filmerna som jag testade var utmärkt och jag hittade några fantastiska klassiska filmer såväl som underhållande användaruppladdade hits.

10. YouTube (USA)

YouTube-felmeddelande

Ingen lista över gratis streamingwebbplatser är komplett utan Youtube. Plattformen är full av annonser och trackare, men du kan undvika dessa problem genom att använda ett VPN som blockerar dem, som NordVPN.

Återigen använder du ett VPN till ansluta till amerikanska servrar för att få tillgång till ett större utbud av innehåll. Naturligtvis har YouTube otaliga gratisvideor, men de mest populära filmerna och TV-avsnitten finns endast tillgängliga på betalningsbasis.

Du behöver inte skapa ett konto för att få åtkomst till YouTube, men med en sådan kan du skapa spellistor, ladda upp videor och ta emot aviseringar när dina favoritkanaler erbjuder nytt innehåll.

Topp-VPN: er för att skydda dig när du använder strömmande webbplatser

Laddar ner dold skadlig programvara eller om din visningshistorik såldes till tredje part kan göra din gratis videoströmning till en mycket kostsam upplevelse.

Innan du väljer de titlar du vill titta på måste du se till att dina data och din enhet är skyddad.

För att säkert komma åt någon av strömmande webbplatser på min lista rekommenderar jag starkt att du använder ett högkvalitativt VPN. Här är mina de tre bästa VPN-rekommendationerna, som alla är perfekta för streaming av gratis filmer och TV-program.

1. NordVPN

NordVPN-enheter

 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Servrar i 59 länder, alla säkrade med 2048-bitars AES-kryptering
 • Adblocker, automatisk kill switch och Onion Over VPN
 • Strikt policy för ingen loggning
 • Arbetar med: Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Showtime, Amazon Prime Video, Sling TV och mer
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox och vissa routrar

NordVPN kombinerar kraftfull säkerhet med sömlös strömning, vilket ger dig allt du behöver för att titta på gratis filmer och show på ett säkert och enkelt sätt.

Denna VPN driver ett imponerande nätverk av 5 000+ servrar, inklusive tusentals i USA, så du behöver aldrig oroa dig för att trånga servrar bromsar dig.

NordVPN kan få tillgång till alla gratis streamingwebbplatser på denna lista, och jag blev imponerad av mitt snabba anslutningshastigheter och hög strömningskvalitet på alla servrar jag testade.

SmartPlay-funktionen gör det enkelt att strömma geoblockerat innehåll på nästan alla enheter utan att oroa dig för den manuella installationen. När du har anslutit till en server i ett land med åtkomst till det innehåll du vill titta på, allt du behöver göra är att trycka på play.

NordVPN erbjuder också effektiv annonsblockering, vilket är extremt användbart för gratis streamingwebbplatser. Genom att blockera annonser med datahogging förbättrade NordVPN mina laddningshastigheter och minskade buffring under min strömningstest.

NordVPNs annonsblockering ökar också din säkerhet med skyddar dig från skadliga popup-fönster som kan innehålla skadlig programvara. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar kryptering av militär kvalitet, skydd från spårare, en automatisk dödsbrytare och IP / DNS-läcksskydd.

NordVPN har också en strikt no-logg-policy och fungerar vidare från det sekretessvänliga Panama säkerställa din anonymitet och online-integritet.

Om du har problem med att komma åt någon av dina favoritströmningswebbplatser kan du nå NordVPN: s 24/7 livechatsupport för snabb och vänlig hjälp. Med NordVPN kan du göra det anslut upp till sex enheter samtidigt till ett enda konto, så hela familjen kan strömma när de vill utan att kämpa över TV: n.

Detta är bara några av anledningarna till att NordVPN entusiastiskt rekommenderas för streaming. Läs mer om vad vi tycker om tjänsten i vår djupgående granskning.

Stream med NordVPN nu!

2. CyberGhost

cyberghost flera enheter

 • 7-dagars gratisversion på iOS och Android
 • 5 700+ servrar i 90+ ​​länder, säkrade med 256-bitars AES-kryptering
 • Obegränsad trafik och bandbredd, tillsammans med dedikerade streaming-servrar
 • DNS-läckageskydd, ingen loggningspolicy och en automatisk dödsbrytare
 • Arbetar med: Netflix, BBC iPlayer, HBO, Hulu, ESPN, Comedy Central, Eurosport, Sky Go och mer
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, Amazon Fire Stick och vissa routrar

CyberGhost erbjuder alla funktioner du behöver för att säkert få tillgång till de gratis streamingwebbplatserna på den här listan. Trots sina kraftfulla funktioner har denna VPN en användarvänligt gränssnitt det är extremt lätt att använda, även om du är ny på VPN: er.

Cyberghost s specialströmningsservrar, inklusive a dedikerad YouTube-streamingserver i USA, kan hjälpa dig att komma förbi de tuffaste geobegränsningarna på strömmande webbplatser.

Jag kunde enkelt komma åt alla webbplatser på den här listan med CyberGhost, mest utan att ansluta till en specifik streamingserver.

Du behöver inte heller oroa dig för strömning på osäkra webbplatser med CyberGhost. VPN: s robust kryptering skyddar din anslutning från hackare och spionera ögon, medan dess läckskydd och strikt loggpolicy säkerställa din anonymitet.

Cyberghost s automatisk dödsbrytare håller dig säker, även över opålitliga internetanslutningar. Om din VPN-anslutning plötsligt tappar stänger den automatiska dödsbrytaren din anslutning tills du ansluter till VPN så att ingen av dina data läcker under några omständigheter.

Det får du göra anslut upp till sju enheter på en gång till CyberGhost. Utan bandbreddskåpa kan alla i ditt hushåll ström utan gränser.

Kolla in vår grundlig granskning för att lära sig mer om denna leverantørs engagemang för integritet, liksom snabba anslutningar och växande servernätverk.

Stream med CyberGhost nu!

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Blixtsnabba hastigheter
 • 3 000+ servrar på 160 platser över hela världen, säkrade med 256-bitars AES-kryptering
 • DNS / IPv6 läckeskydd, en automatisk dödsbrytare och split tunneling
 • Strikt policy för ingen loggning
 • Arbetar med: Netflix, BBC iPlayer, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och mer
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox och vissa routrar

Med snabba snabba hastigheter och möjligheten att kringgå tuffa geobegränsningar är ExpressVPN ett utmärkt val för att strömma gratis filmer och show.

Faktiskt, ExpressVPN erbjuder de snabbaste och mest pålitliga anslutningarna till alla VPN: n som jag testat.

ExpressVPN: s stora nätverk inkluderar servrar på 28+ amerikanska platser, så du har många alternativ för att få tillgång till gratis streaminginnehåll i USA. Under mina tester fick jag utmärkta hastigheter och upplevde nästan ingen buffring när jag strömmade.

VPN är kompatibel med alla större plattformar, och med dess MediaStreamer-tjänst kan du göra det strömma filmer och program på ännu fler enheter, inklusive de som vanligtvis inte stöder VPN: er.

Du kan snabbt få hjälp av ExpressVPN: s 24/7 livechatsupport om du har problem med att strömma innehåll på någon av webbplatserna i den här listan.

Hastighet är inte allt ExpressVPN har att erbjuda. Det säkrar också din anslutning till stark kryptering, en automatisk kill-switch och IP / DNS-läcksskydd så din identitet och privata data exponeras inte, även på osäkra webbplatser.

Samtidigt skyddas din anonymitet av dess policy utan loggning och avancerad TrustedServer-teknik.

Ta en titt på vår omfattande ExpressVPN-granskning för att lära sig mer om tjänstens förespråkare för internetfrihet och integritet, liksom dess exceptionella hastigheter och användarvänliga funktioner.

Strömma med ExpressVPN nu!

De bästa gratis strömmande webbplatserna du behöver en VPN för att komma åt

Om du är orolig för att säkert strömma filmer och TV kommer du gärna att veta det några av de största TV-nätverken och studiorna i världen har nu stora gratis premiumströmningskanaler för sig. 

Dessa ger tillgång till nya avsnitt av TV-program omedelbart efter att de har sänts, decennier av klassiska TV-serier, live-streaming och mycket mer. Ännu bättre, det garanterar strömning av hög kvalitet och är helt lagligt och säkert. 

Det finns en fångst: Många begränsar tillgången till tittare i sina egna länder. Om du inte bor i USA, Storbritannien, Kanada eller vilket land som är värd för innehållet, behöver du ett VPN för att få tillgång till dessa gratis premiumkanaler.

Med ett VPN kan du ansluta till en server i det land som du vill komma åt en specifik kanal - till exempel, anslut till en brittisk server för att se BBC iPlayer gratis.

Detta är överlägset det säkraste och mest praktiska sättet att titta på några av de bästa filmerna och TV i världen. Här är bara en smak av de bästa gratis premiumströmningskanalerna du kan komma åt när du använder ett VPN.

Storbrittanien

BBC iPlayer - Storbritanniens största sändare erbjuder nästan varje show i sitt arkiv gratis online för brittiska invånare. Detta inkluderar alla episka David Attenborough-naturdokumentärer du någonsin har velat binge-watch.

ITV Hub - Storbritanniens bästa skyldiga nöje har att erbjuda, från realityshows till klassiska tvåloperor och allt däremellan.

Alla 4 - Knäckiga komedier, insiktsfulla dokumentärer och banbrytande drama från båda sidor av Atlanten - TV som inte får missa och svårt att glömma.

USA

NBC - Hem till några av de mest populära primetime-TV i staterna, erbjuder NBC gratis tillgång till nya avsnitt av sina sena nattprogramchat, klassiska serier och mycket mer på sin streaming kanal.

ABC Go - Förutom populära TV-program strömmar ABC också klassiska filmer som Lion King på sin kanal.

Disney Now - Med många av dina barns favoritprogram på ett ställe, kan Disney Now hålla dem (och kanske du) underhöll i timmar.

Räv - Få tillgång till de största kanalerna och programmen på Fox-nätverket. Du kan strömma allt från nyheter och kommentarer till sport och reality-TV, helt gratis.

kanada

CBC Gem - Ett kuraterat bibliotek med de bästa TV och filmer från Kanada och över hela världen. CBC Gem ger dig tillgång till kanalens hela bibliotek med shower, sport, dokumentärer och filmer.

Australien

ABC iView - iView ger dig tillgång till alla program som sänds över nätverkets kanaler, både australiensiska och internationella. Nyheter, konst, komedi, barnshower och mer säkerställer att hela familjen underhålls gratis.

SBS OnDemand - Det är hem för några av de största prestigefyllda TV- och sportevenemang från hela världen. SBS OnDemand erbjuder gratis tillgång till de bästa dramorna, levande sporter, klassiska filmer och komedier från Australien, USA, Storbritannien och mer, allt på ett ställe.

Vanliga frågor

Finns det några gratis VPN som fungerar för att strömma tv-program?

Det är värt att nämna det alla gratis VPN kommer med en fångst, och tyvärr är de flesta begränsningar och begränsningar på funktioner som gör strömningen bättre. Som sagt, det finns gratis VPN som fungerar för streaming  filmer och TV-program på nätet, samt avblockera populära tjänster som Netflix.

För obegränsad blixt-snabb strömningskapacitet, plus tillgång till flera servrar och topp säkerhetsfunktioner, rekommenderar vi NordVPN.

Är det olagligt att använda VPN: er för att komma åt geoblockerade strömsidor och tjänster?

Strömma allt innehåll från legitima tjänster som du prenumererar på medan anslutet till en VPN, är helt lagligt.

Medan att använda ett VPN är olagligt i vissa länder, de flesta tillåter användning av VPN: er för en mängd olika syften. Du kan läsa vårt inlägg Är VPN: er lagliga? Var är de olagliga? för mer information om ämnet.

Vad mer är en VPN bra för, förutom åtkomst till Netflix och andra streamingtjänster?

En VPN kan göra mycket mer än att blockera strömningssidor och tjänster, det är ett verktyg för identitetsskydd och säkerhet för enhetssäkerhet.

Premium-VPN-erbjudanden militär kvalitetskryptering för att förhindra hackare att komma åt dina känsliga data med hjälp av keylogging-tekniker. En VPN kan också hindra ISP: er, myndigheter och annonsörer från att spåra din verkliga plats eller surfvanor.

Sammanfattning

Det finns en mängd gratis streaming-innehåll tillgängligt online om du vet vart du ska titta. Med de fantastiska gratis streamingwebbplatserna på den här listan kan du titta på dina klassiska favoriter och upptäcka nytt otydligt innehåll.

Kom bara ihåg att det är avgörande för skydda dig mot skadlig programvara och spionera med en pålitlig VPN.

När du har anslutit dig till din valda streamingwebbplats med hjälp av ett VPN ser du den många andra fördelar en VPN kan erbjuda, inklusive skydd från hackare och tillgång till innehåll från hela världen.

Kan du fortfarande inte bestämma vilket VPN du ska välja? besök vår kuponger sida för att kolla aktuella VPN-erbjudanden och rabatter.

Jag rekommenderar NordVPN för att titta på gratis filmer och TV-program eftersom det inte bara uppfyller de grundläggande kraven för att säkert använda strömmande webbplatser; det överskrider dem med lätthet.

Skaffa NordVPN nu!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me