2 sätt att titta på UFC Fight Night utanför USA


Kampkvällar är fulla av action och mycket energi. Om du är i USA kan du titta på den på Fox eller strömma den online.

Om du inte är i USA, måste du arbeta hårdare eftersom dessa streamingwebbplatser är blockerade för de utanför USA. Så här gör du.

Ändra din plats till USA.

Det finns två sätt att titta på UFC Fight Night. Du kan antingen titta på den på UFC Fight Pass eller Sling TV. Båda dessa alternativ erbjuder liveströmmar för varje kamp, ​​men de är blockerade för de utanför USA För att få tillgång till dessa webbplatser behöver du en VPN.

En VPN kan ändra din IP-adress så det ser ut som om du är belägen i Amerika. (Du kan läsa mer om hur ett VPN fungerar här.)

För att strömma behöver du en VPN som har servrar i USA med hög hastighet och obegränsad bandbredd. Dessa VPN ger dig den bästa strömningsupplevelsen.

De bästa VPN: erna för att titta på Fight Night 

Rankleverantör Vår poäng Användarbetyg
Redaktörens val 5,0 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
2 4,9 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
3 4,8 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
4 4,8 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
5 4,7 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida

2 sätt att titta på UFC Fight Night

Strömma det på UFC.TV

Gå till UFC.TV och välj Fight Pass. Med Fight Pass-åtkomst kan du titta på Fight Night och få tillgång till bilder bakom kulisserna och flera andra MMA-godsaker.

Fight Pass kräver prenumeration, som du kan betala med ett amerikanskt kreditkort eller via PayPal. Det erbjuder också en 7-dagars gratis provperiod. Medan den 7-dagars rättegången är en trevlig förmån, måste du köpa ett prenumeration för att titta på alla slag.

Strömma på Sling TV

Sling TV erbjuder betal-per-view-åtkomst till UFC-evenemang. Sling erbjuder Fox Sports 1 så att du kan titta på alla Fight Nights på den. Det accepterar inte PayPal och det enda betalningssättet är via ett USA-baserat kreditkort.

dock, du kan köpa Sling TV-presentkort med PayPal. Köp ett kort och använd det på Sling TV för att få åtkomst till dess tjänster. Vi visar hur du gör det steg för steg i den här artikeln.

Sling-TV kostar mer än Fight Pass men det ger dig tillgång till andra shower ocksål.

Genom att använda Sling TV eller Fight Pass får du tillgång till alla spännande slagsmål; du behöver dock ett VPN för att göra det.

Klicka här för att se våra mest rekommenderade VPN: er.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me