3 bästa VPN: er för att blockera Youku | Safe, Fast Hack för 2020


Eftersom YouTube är blockerat i Kina har Youku tagit över som en av landets mest populära streamingwebbplatser. Men på samma sätt som du inte kan se YouTube i Kina, du kan inte se Youku utanför Kina antingen.

Vissa innehåll kan fortfarande ses i andra länder, men huvuddelen av filmerna på Youku, inklusive dess filmer och TV-program, är geoblockerad för alla som tittar utan en kinesisk IP-adress.

Lyckligtvis kan IP-adresser geofro. En VPN kan lura Youku att tro att du tittar på från Kina, ger dig tillgång till hela webbplatsen.

Snabbguide: Bästa VPN för Youku

  1. Hotspot Shield - Hotspot Shield är enkelt att använda och prisvärt och har servrar i Kina och obegränsad bandbredd för strömning.
  2. HMA - Låt dig inte luras av namnet, denna VPN erbjuder några seriösa säkerhets- och dedikerade streaming-servrar i Kina.
  3. FlyVPN - En av de mindre kända tjänsterna, FlyVPN är baserat i Hong Kong och erbjuder några av de bästa hastigheterna i Kina.

Titta på Youku nu!

Varför du behöver ett VPN för Youku

Kina är ökänt för sin censur. Innehåll är ofta geoblockerat - både för medborgare i Kina och för de utanför landet som vill se kinesiska webbplatser.

Youku faller under den senare kategorin. Ibland känd som ”kinesisk YouTube”, erbjuder Youku faktiskt mycket mer än den internationella webbhotellvideo.

Förutom användaruppladdat innehåll, Youku strömmar nu hundratals TV-program och filmer också. För att följa internationella streamingregler, detta innehåll är geo-begränsat till människor som bor i Kina.

Om du vill titta på Youku utanför Kina, du behöver ett VPN.

Tricket för att strömma Youku var som helst i världen är att få streamingwebbplatsen att tro att du är baserad i Kina. Du kan göra detta genom geo-spoofing din IP-adress med ett VPN.

En VPN omdirigerar din trafik genom en av sina egna servrar för att dölja din riktiga IP-adress. När du ansluter till Youku kommer Streaming-webbplatsen att upptäcka VPN: s IP-adress istället.

Om du använda ett VPN med servrar i Kina, Youku kommer att tro att du är i Kina och ta bort allt innehåll.

Svårigheten är att hitta ett VPN som har servrar i Kina. Landet har gått ner på VPN-användning de senaste åren, så bara en handfull VPN: er har fungerande servrar i regionen.

Det är inte allt en VPN kan göra

När VPN omdirigerar dina data gör det genom en krypterad tunnel. Detta betyder att all din trafik är krypterad och privat - ingen kan upptäcka eller övervaka din onlineaktivitet.

Att hålla ditt online-beteende privat på detta sätt hindrar tredje part från att spionera på dig eller fånga din trafik för att stjäla känslig information. En VPN kan stoppa hackare, annonsföretag och myndigheter i deras spår.

Om du för närvarande reser utanför Kina men planerar att återvända kan en VPN vara särskilt användbar för att försvara din integritet mot regeringen.

VPN som NordVPN kan också kringgå den stora brandväggen. Om du ansluter till en server utanför Kina kan du få åtkomst till allt det geoblockerade innehållet som har censurerats av den kinesiska regeringen.

Kom dock ihåg att de flesta VPN är blockerade i Kina, så du måste göra det ladda ner och installera ditt VPN innan du kommer tillbaka.

Bästa VPN för Youku

1. Hotspot Shield

Snabbt, enkelt och lättanvänt, Hotspot Shield är utmärkt för att strömma Youku. Denna VPN är en av de sällsynta tjänsterna att erbjuda servrar i Kina och erbjudanden obegränsad bandbredd som låter dig strömma så mycket innehåll du vill.

Imponerande hastigheter kommer med VPN: s innovativa Catapult Hydra-protokoll. Hotspot Shield kan spärra Netflix, så du bör inte ha några problem med Youku.

När du strömmar kommer du att skyddas av kryptering av militär kvalitet, DNS- och IP-läcksskydd, en automatisk dödsbrytare, och a malware-blockerare.

Du behöver inte ta vårt ord för det, du kan läsa recensioner från riktiga Hotspot Shield-användare först eller prova tjänsten med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Titta på Youku med Hotspot Shield!

2. HMA VPN

En av de äldsta och mest populära VPN-tjänsterna, HMA är utmärkt för streaming. Det har dedikerade streaming-servrar, snabba hastigheter och obegränsad bandbredd så att du kan se Youku utan irriterande buffring eller avbrott.

HMA tillhandahåller användarvänliga, intuitiva appar över alla större plattformar. Varje app är utrustad med avancerad säkerhet; funktioner inkluderar kryptering av militär kvalitet, DNS-läckskydd och en automatisk dödsbrytare.

HMA erbjuder också en smart Frihetsläge utformad specifikt för att kringgå regeringscensur. Se vad våra granskare tycker om detta omtyckta VPN eller prova det själv med en 7-dagars gratis provversion eller 30-dagars återbetalningsgaranti.

Titta på Youku med HMA

3. FlyVPN

Kanske inte så väl känd som några av de större tjänsterna, FlyVPN har ändå servrar som fungerar i Kina. Dess Hong Kong-bas innebär att FlyVPN erbjuder utmärkta hastigheter i Kina.

Som våra andra rekommendationer ger FlyVPN också alla användare obegränsad bandbredd. Din integritet tas om hand av militär kvalitet, AES 256-bitars kryptering. Verkliga användare berömmer särskilt VPN: s bas i Hong Kong för att vara utanför Eyes Alliance 5/9/14.

FlyVPN kan vara lite dyrare än andra alternativ, men det är värt det om du vill Kinesiska servrar med de bästa hastigheterna. Du kan prova VPN själv med en 30-dagars återbetalningsgaranti så länge du betalar med PayPal eller AliPay.

Titta på Youku med FlyVPN!

Sammanfattning och vidare läsning

Det kan vara svårt att hitta ett VPN med fungerande servrar i Kina, men om du håller dig till våra rekommendationer bör du inte ha några problem med att blockera Youku.

Om du bor i Kina och bara behöver ett VPN för att titta på Youku tillfälligt, kanske du vill använda ett säkrare VPN när du kommer tillbaka. Vår bästa rekommendation är NordVPN, men du kan hitta en fullständig lista över de bästa VPN: erna för Kina här.

Är du intresserad av att ta reda på mer om att blockera kinesiska webbplatser när du är utanför landet? Här är en guide för att få en kinesisk IP-adress var som helst.

Eller, om du vill veta mer om kinesisk censur, läs vår artikel om varför VPN: er är olagliga i Kina.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me