5 bästa alternativ till Flixtor: Få GRATIS filmer och TV år 2020


 

Bästa Flixtor-alternativ:

 1. MoviesJoy
 2. Popcorn Time
 3. SubsMovies
 4. Projekt gratis tv
 5. Titta på serien

Tyvärr är det officiellt: Flixtor är offline, och det finns inget beräknat datum för dess återkomst.

Under extremt tryck från filmbranschen, en av våra favoritfria film- och TV-strömningstjänster har tagits bort från webben. Om du har besökt en så kallad Flixtor-webbplats nyligen, vänligen läs vidare, eftersom du sätter dig själv i riskzonen.

Dussintals nya sajter har visat sig vara den "nya Flixtor", men de är alla falska och osäkra. Flixtors utvecklare bekräftade i ett offentligt uttalande att varje webbplats som påstår sig vara en ny version av tjänsten är ett bedrägeri.

flixtoralt (1)

Vad kan du göra medan Flixtor inte är tillgängligt?

Lyckligtvis, det finns säkra alternativ till Flixtor, så att du fortfarande kan fixa din TV och film.

Vi övervakar ständigt strömningssidor för att hitta de bästa tillgängliga tjänsterna och hjälpa dig att hålla dig borta från webbplatser som kan sprida skadlig programvara eller kapa din webbläsare. Vi kommer att dela några av våra favoritalternativ till Flixtor nedan.

Men först en snabb anteckning om din online-säkerhet: Om du sporrar filmer eller strömmar video från någon gratis webbplats online rekommenderar vi starkt att du använder ett VPN.

Genom att hålla dig anonym, a VPN kan skydda dig från juridiska problem om webbplatsen du använder inte har fått rättigheterna att distribuera filmerna du tittar på. Så vi rekommenderar också de bästa VPN-skivorna att använda för gratis strömningswebbplatser.

Bästa alternativ till Flixtor som fungerar just nu

Vi testade dessa webbplatser noggrant för säkerhet, kvalitet och tillförlitlighet. Du behöver inte registrera dig för att titta på deras innehåll, och de bombarderar inte dig med annonser, särskilt om din VPN har en annonsblockerare.

1. MoviesJoy

flixtoralt (2)

MoviesJoy är en gratis film- och TV-streamingtjänst med nollannonser. Det är snabbt och erbjuder HD-strömning. Under testningen upptäckte vi dock att några av HD-videorna faktiskt bara är 720p (standard HD), inte 1080p (full HD) som vi hoppades på.

Alla videor är märkta som antingen HD eller kam för att hjälpa dig hitta den högsta kvalitetversionen av varje film eller show snabbt. "Cam" -filmer spelades in med en videokamera i en biograf.

Den enda riktiga nackdelen som vi upptäckte när vi testade MovieJoy är att det finns inget sätt att ta bort stängda bildtexter från videor som har dem. Bildtexterna var inte påträngande och tog inte mycket skärmutrymme, men det skulle ändå vara trevligt att kunna stänga av dem.

Sammantaget är MoviesJoy en väldesignad, annonsfri webbplats med en stort urval av över 1 000 titlar.

Besök MoviesJoy

2. Popcorn Time

flixtoralt (3)

Tekniskt sett är Popcorn Time en app, inte en webbplats, men den är så imponerande att den förtjänar ett omnämnande här.

När du öppnar appen har du tillgång till en katalog med tusentals TV-program och filmer från olika torrenting webbplatser. Allt du behöver göra är att välja en film, välja videokvalitet och bestämma om du vill ha stängda bildtexter. Appen gör resten!

Popcorn Time-appen är tillgänglig för Windows-, Mac OS-, Linux- och Android-enheter. Du kan också ladda ner den till din iOS-enhet från en PC eller Mac.

Besök Popcorn Time

3. SubsMovies

flixtoralt (4)

SubsMovies har ett snyggt gränssnitt som är lätt att använda. Videor är organiserade efter deras kvalitet och källa för att hjälpa dig hitta snabbt den bästa tillgängliga versionen av den titel du letar efter.

Gränssnittet är också mycket kraftfullare än det kan se ut i början också. Det ser ut som ett enkelt videoindex, men ditt vald video spelas direkt på SubsMovies webbplats. Du behöver aldrig ta dina chanser med okända strömningssidor från tredje part.

Som webbplatsens namn antyder fokuserar SubsMovies på förbättra tillgängligheten för undertexter. Detta är en bra funktion om du har nedsatt hörsel eller inte kan hitta många filmer på ditt modersmål. Pausa bara videon när som helst för att få en översättning av undertexten.

Besök SubsMovies

4. Projektfri TV

flixtoralt (5)

Project Free TV är egentligen inte en strömmande webbplats. Snarare är det en lättanvänt TV-programindex. När du hittar showen du vill titta på måste du följa länken till en webbplats från tredje part som är värd för videon.

PFTV är inte så smidig och intuitiv att använda som våra tre bästa val, och du kan behöva prova några länkar för att hitta en som fungerar.

Vi stötte inte på några annonser på huvudwebbplatsen utan tredjepartswebbplatser kan skicka några annonser på din väg. Vissa webbplatser låter dig välja om du vill streama eller ladda ner videon. Vi rekommenderar inte att du laddar ner innehåll från tredje parts webbplatser.

Projektfri TV har nästan varje show du kan tänka på, med mer som läggs till varje dag.

Besök Project Free TV

5. Titta på serien

flixtoralt (6)

Watch Series erbjuder en enorm katalog över program och filmer, men det har fler popup-fönster än de andra webbplatserna på vår lista. Använder en VPN med en annonsblockerare hjälper mycket - du måste klicka på några annonser medan du surfar på webbplatsen, men de kommer inte att störa dina strömmar.

Webbplatsen är extremt snabb och lyhörd. Precis som Project Free TV, skickar Watch Series dig dock till en värdwebbplats från tredje part för att strömma din video. Återigen kommer du att behöva lite tålamod eftersom den första länken du försöker kanske inte fungerar.

Watch Series är en en välorganiserad webbplats som gör det enkelt att hitta filmer och TV-program du vill titta på. Se bara till att använda ett bra VPN och undvika att ladda ner innehåll från tredje parts webbplatser.

Besök Watch Series

Varför du ALLTID ska använda en VPN när du strömmar

För att skydda din integritet, säkra din enhet mot internetbrott och få enkel åtkomst till geobegränsat innehåll rekommenderar vi att du använder ett VPN när du går online. Att använda gratis streaming-webbplatser innebär flera risker som gör VPN-användning avgörande.

Skydd mot osäkra annonser och skadliga tredjepartswebbplatser

De flesta gratis streamingwebbplatser är värd för annonser och onlineannonser kan vara farliga. Annonser med skadlig kod för att kapa din webbläsare är ett vanligt hot. Några av dem lurar dig med ett "X" som ser ut som om det borde stänga fönstret. Klicka på den utlöser faktiskt en nedladdning av koden.

De bästa VPN: n har kraftfull inbyggd annonsblockering för att hjälpa dig att vara säker. De kommer också varnar dig om den tredje parts webbplats som är värd för din video är osäker, och blockera sidan innan den kan smitta din enhet.

Skydd mot juridiska följder av brott mot upphovsrätt

Det är perfekt lagligt att se en video på en webbplats som har säkrat rättigheter att distribuera den. Men om webbplatsen inte har tillstånd att visa videoklippet, kan du komma in i lagliga strider om intrång i upphovsrätten.

Genom att kryptera din trafik och maskera din IP-adress, VPN gör det nästan omöjligt för någon att spåra din onlineaktivitet tillbaka till dig. Så även om streamingwebbplatsen har problem med att bryta mot upphovsrättslagar kommer du inte.

Tillgång till ett större utbud av filmer och program

Streamingwebbplatser är blockerade i vissa länder med tung regeringscensur på internet. I andra länder kanske du hittar det vissa strömningswebbplatser eller specifika videor som du vill ha åtkomst är geoblockerade av innehållsleverantören.

En bra VPN: s IP-maskering låter dig gå förbi geoblock och censur till få tillgång till strömningssidor och videor som inte är tillgängliga i din region, säkert och anonymt.

Allt du behöver göra är att ansluta till en VPN-server i ett land där innehållet inte är blockerat. Med bara några få klick får du omedelbar, obegränsad åtkomst.

Förebyggande av ISP-trottling

Om du inte använder ett VPN vet din internetleverantör (ISP) exakt vilka webbplatser du besöker. Internetleverantörer minskar ofta medvetet anslutningshastigheter för användare besöker torrenting eller streaming-webbplatser, en process som kallas throttling.

ISP-strypning kan förstöra din filmkväll, med strömmar som ständigt avbryts av fördröjning och buffring. Den militära kvalitetskryptering som används av topp-VPN: er gör det omöjligt för din Internetleverantör att övervaka din trafik, så du kommer strömmande i full hastighet hela natten.

Bästa VPN-skivor att använda för strömning

Många VPN: n lovar hög hastighet och oslagbar säkerhet, men vi tar inte deras ord för det, och du bör inte heller. Vi rekommenderar bara VPN: er som står över resten i vår grundliga test.

Om du letar efter gratis filmer och TV-program kan det vara frestande att också leta efter ett gratis VPN. dock, Vi rekommenderar starkt mot gratis VPN-användning. I bästa fall kommer en gratis VPN att vara frustrerande långsam. I värsta fall kommer det att äventyra din säkerhet eller till och med sälja dina uppgifter till tredje part.

Det här är de VPN-leverantörer du kan lita på för att skydda din personliga information och hålla din anslutning igång i topphastighet.

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN kombinerar obegränsad bandbredd och kryptering av militär kvalitet för att ge dig den bästa höghastighets VPN-en för gratis streaming-webbplatser.

Särskilt not är dess inbyggd annons- och malware-blockerare, CyberSec. Denna unika säkerhetssvit eliminerar popup-annonserna på webbplatser som Watch Series och skydda din enhet från hackare och farliga webbplatser.

Du kan strömma och bläddra på upp till 6 enheter på en gång med NordVPN, och leverantören erbjuder appar för alla större enheter, inklusive Android-TV-apparater.

Du kan prova NordVPN riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla prenumerationspaket.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Ström med NordVPN NU!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-fördelar

ExpressVPN är en blixt-snabb VPN-tjänst som gör strömning säker, anonym och enkel.

Oavsett om du är nybörjare eller VPN-veteran har ExpressVPN täckt. Dess intuitiva appar är enkla att installera och anpassa och inkludera avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar din onlineaktivitet dygnet runt.

Med ExpressVPN kommer du att njuta av obegränsad bandbredd upp till 3 enheter på en gång, med en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla planer. Du kan till och med prova det gratis i 7 dagar på Android- och iOS-enheter.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Stream med ExpressVPN NU!

3. CyberGhost

cyberghost flera enheter

Med 3000+ servrar i 60 länder, avancerade säkerhetsfunktioner, och en lättanvänt gränssnitt, CyberGhost är ett toppval för streaming online.

CyberGhost blockerar automatiskt annonser och kontrollerar webbadressen till varje webbplats du besöker för att säkerställa att den är säker. Om en webbplats inte kan lita på kommer CyberGhost att förhindra att den laddas. DET äR perfekt skydd om du tittar på videor som är värd på tredjepartswebbplatser.

Du kan testa CyberGhost själv med en generös 45-dagars återbetalningsgaranti.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Stream med CyberGhost NU!

Sammanfattning

Försvinnandet av Flixtor har varit en enorm förlust för den världsomspännande torrent och strömmande gemenskapen. Vi alla vill tro att varje "New Flixtor" -sida som visas är den riktiga saken, men det är inte det, och det är förmodligen farligt.

Låt dig inte luras av skadliga, förfalskade webbplatser. Håll dig säker genom att hålla oss till de utmärkta Flixtor-alternativen som vi har rekommenderat, och använd ett premium-VPN varje gång du besöker en strömmande eller torrentande webbplats.

Rätt VPN kommer att låsa upp censurerade och geoblockerade webbplatser, skydda din enhet från cyberattacker och skydda dig från rättsliga konsekvenser om en strömmande webbplats bryter mot upphovsrättslagar.

Och även om de bästa VPN: n inte är gratis, är de mycket billigare än du kanske tror. Kolla in vår sida med kupongkoder för alla de hetaste erbjudandena.

Skaffa NordVPN NU!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me