5 Bästa GRATIS alternativ till Alluc: Få GRATIS filmer och TV år 2020

Alluc är inte längre online, så du behöver ett bra alternativ. Vi är här för att hjälpa dig hitta de bästa gratisalternativen till Alluc så att du kan återgå till att hitta och strömma ditt favoritinnehåll.

År 2018, efter 13 år och mer än en miljard unika besökare, Allucs utvecklare beslutade att ta ner en av de mer populära streaminglänksidorna på webben.

Flera så kallade Alluc-webbplatser har dykt upp de senaste månaderna, men ingen av dem stöds av det ursprungliga utvecklingsgruppen. Praktiskt taget alla dessa webbplatser är falska och döljer potentiellt farlig skadlig programvara som kan riskera din enhet.

Den goda nyheten är att det finns flera starka och säkra alternativ till Alluc. Läs vidare för att ta reda på mer.

Vad du kan göra nu när Alluc har stängts av

Vårt team övervakar alltid webben för de bästa tillgängliga streamingtjänsterna. Vi vill se till att du kan hitta dina favoritfilmer och program medan undvika farliga webbplatser som är infekterade med skadlig kod som kan skada din enhet.

Innan vi börjar med de bästa Alluc-alternativen vill vi påminna dig om att du är skyddad online. Vi rekommenderar starkt att du använder ett VPN för att strömma eller torrentera video online. VPN hjälper dig att skydda dig från rättsliga konsekvenser och kan också skydda din enhet från virus eller skadlig programvara.

Nu är det dags att komma till de bästa Alluc-alternativen.

De 5 bästa Alluc-alternativen

Dessa fem streamingwebbplatser erbjuder gratis innehåll som du kan njuta av från många olika enheter.

1. Tubi

5 Bästa GRATIS alternativ till Alluc: Få GRATIS filmer och TV år 2020

Tubi är en gratis streamingvideotjänst. Till skillnad från flera andra webbplatser på denna lista, Tubi stöds av annonser, som tillåter tjänsten att lagligt betjäna användare licensierat innehåll. Annonserna kan vara lite irriterande, men Tubi har en av de största gratis katalogerna online och listan över filmer växer alltid.

Du kan använda Tubi på praktiskt taget alla enheter, inklusive Android- och iOS-enheter och även på Amazon Fire TV, PlayStation 4 och Xbox One.

Besök Tubi

2. TwoMovies

5 Bästa GRATIS alternativ till Alluc: Få GRATIS filmer och TV år 2020

TwoMovies är en gratis streamingwebbplats som låter dig titta på filmer från deras onlinebibliotek.

TwoMovies har över 50 000 filmer och shower i sitt bibliotek och webbplatsen uppdaterar ständigt innehållet.

TwoMovies låter dig filtrera din sökning utifrån olika kriterier, till exempel året då showen eller filmen släpptes. Denna användarvänlighet gör det TwoMovies är ett av de mer praktiska alternativen för gratis online-strömning.

Besök TwoMovies

3. Popcorn Time

5 Bästa GRATIS alternativ till Alluc: Få GRATIS filmer och TV år 2020

Popcorn Time är en populär app som är tillgänglig på Android-, Windows-, macOS- och Linux-enheter. Det kan också laddas ner till iOS-enheter.

Popcorn Time ger besökarna tillgång till en stor katalog med filmer och show från flödande webbplatser. Hitta filmen du vill titta på, och du kan välja din videokvalitet och om du vill ha bildtexter eller inte.

Popcorn Time är ganska populär på grund av dess intuitivt gränssnitt och bra urval av filmer och shower.

Besök Popcorn Time

4. MovieWatcher

5 Bästa GRATIS alternativ till Alluc: Få GRATIS filmer och TV år 2020

MovieWatcher är en online-plattform för streaming och filmer. MovieWatcher har en en omfattande databas som ger besökarna granskningsinformation från webbplatser som IMDB. Många av strömmande erbjudanden har också HD-alternativ.

MovieWatchers trafik fortsätter att växa när plattformen ökar antalet tillgängliga filmer och shower.

Besök MovieWatcher

5. MovieNinja

5 Bästa GRATIS alternativ till Alluc: Få GRATIS filmer och TV år 2020MovieNinjas bibliotek innehåller bara HD-filmer och shower.

Fokus på högupplösta filmer är det som skiljer MovieNinja från andra gratis strömningstjänster online. Även om webbplatsen är fokuserad på filmer, den innehåller också flera säsonger av populära TV-program.

MovieNinja har en stark filmförslagsfunktion, som är bra för att hitta liknande filmer du kanske tycker om.

Besök MovieNinja

VPN håller dig säker när du strömmar online

Vi rekommenderar att du använder ett VPN när du strömmar filmer eller visar online för att skydda din enhet och dina personuppgifter. VPN: er ger dig tillgång till geobegränsat innehåll, och de förhindrar tredjeparter från att se din online-aktivitet. Eftersom gratis streamingwebbplatser innebär större risk är det alltid tillrådligt att använda ett VPN.

Håll dig skyddad från skadliga annonser och webbplatser från tredje part

En majoritet av gratis streaming-webbplatser använder annonser för att få intäkter. Tyvärr, dessa onlineannonser kan innehålla skadlig kod som kan skada din enhet eller till och med kapa din webbläsare.

De bästa VPN: n erbjuder annonsblockeringsfunktioner och antivirusskydd som kan skydda din enhet.

Håll dig skyddad från juridiska konsekvenser

Om du laddar ner en film eller show från en webbplats utan rätt upphovsrätt, kan du möta en juridisk strid mot upphovsrättsintrång. VPN: er låter dig undvika dessa problem med kryptera din onlinetrafik och maskera din IP-adress.

Den här processen skyddar din online-aktivitet och gör den virtually omöjligt för tredje part att ta reda på vad du tittade på. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för om din strömningswebbplats går överens med internationell upphovsrätt.

Få åtkomst till filmer och program som inte finns i din region

Varje region har vissa filmer och program som inte är tillgängliga på grund av problem med immateriella rättigheter. VPN: er låter dig gå förbi geoblock genom maskera din IP-adress, som gör att du kan komma åt innehåll som inte är tillgängligt i ditt land.

När du ansluter till en VPN-server i ett land där innehållet inte är blockerat har du full åtkomst.

Undvik ISP-trottling

När du inte använder ett VPN känner din internetleverantör (ISP) all din onlineaktivitet. Internetleverantörer är ökända för att stryka anslutningarna från användare som besöker strömnings- och torrentersidor.

Throttling är en process där din Internetleverantör avsiktligt sänker din anslutningshastighet, vilket gör det svårt att titta på filmer eller serier online. Throttling leder vanligtvis till frustrerande problem som buffring och fördröjning.

Med hjälp av en VPN, kommer du att kunna undvika dessa problem och titta på dina favoritfilmer och -program utan hot om ISP-throttling. Detta innebär att du kan se vilken strömningstjänst du vill utan fördröjningsproblem.

De bästa VPN-skivorna för streaming

1. NordVPN

NordVPN för Bulgarier

NordVPN är mest känd för sina kryptering av militär kvalitet och obegränsad bandbredd. Detta gör det till ett av de bästa VPN: n som finns tillgängliga för streaming av filmer och program.

CyberSec är NordVPN: s annons- och malware-blockerare. Funktionen håller din enhet skyddad från farliga annonser som kan påverka din enhet negativt.

Med NordVPN kan du strömma på så många som 6 enheter samtidigt. Du kan strömma från enheter som Windows, macOS eller Android.

NordVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla prenumerationer.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routers.x, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Börja strömma med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN är en av snabbaste VPN-er tillgängliga, och det ger dig fullständig anonymitet medan du strömmar online.

Med över 160 platser i 90 länder, kan du vara säker på att du alltid kommer att kunna komma åt en server som låter dig kringgå innehållsbegränsningar.

ExpressVPN låter dig använda så många som 3 enheter på en gång.

Prova ExpressVPN riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Börja strömma med ExpressVPN!

3. Cyberghost

CyberGhost VPN

CyberGhost har ett intuitivt gränssnitt och starka krypteringsfunktioner. Det har också över 4 600 servrar i 60 länder.

CyberGhost kommer att blockera skadligt innehåll genom sin säkra URL-testfunktion, som hindrar dig från att komma åt farliga webbplatser.

Du kan prova CyberGhost idag med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer Torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Börja strömma med CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark för Peru

Surfshark har över 500 servrar och använder avancerade säkerhetsprotokoll för att skydda användare online.

Surfshark blockerar spårare, annonser och skadlig programvara, vilket hjälper dig att få en trevligare upplevelse när du tittar på filmer och shower. Tjänsten ger också användare 24/7 levande kundsupport.

Surfshark erbjuder användare a 30-dagars återbetalningsgaranti.

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Börja strömma med Surfshark!

5. PrivateVPN

PrivatVPN för Bulgarien

PrivateVPN har servrar i över 60 olika länder, och stöder obegränsad bandbredd och serverväxlar.

Användare kan underhålla upp till 6 samtidiga anslutningar över enheter som macOS, Windows och Android.

PrivateVPN är en av de snabbaste VPN: erna att installera, med 1-klick-inställning för datorer, smartphones, surfplattor och routrar.

Ge PrivateVPN ett skott med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Börja strömma med PrivateVPN!

Sammanfattning

Avlägsnandet av Alluc från webben har varit ganska svårt för dem som gillar att strömma filmer och shower online. Tyvärr är nya webbplatser som dyker upp och påstår sig vara Alluc praktiskt taget alla falska och potentiellt farliga att använda.

Men du behöver inte söka igenom skadliga webbplatser som låtsas vara Alluc. Istället kan du säkert använda Alluc-alternativen som rekommenderas i det här inlägget. Se till att du håll dig säker när du strömmar online med ett premium VPN.

VPN: n som vi har rekommenderat tillåter dig att göra det åtkomst till blockerat innehåll och skydda dig från tredje parter som vill se din online-aktivitet. Dessa VPN hjälper dig också att undvika juridiska konsekvenser från strömmande webbplatser som kanske inte uppfyller internationell upphovsrättslag.

De bästa VPN: n har alla premiumerbjudanden, men det finns några lågprisalternativ som du kan dra nytta av. Ta en titt på vår sida med kupongkoder och hitta rätt erbjudande för dig.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me