5 bästa VPN: er för Deluge 2020 – Torrent anonymt [& FAST]


Medan Deluge kan vara lite skrämmande för dem som är nya för att torrentera, hyllar vanliga användare det ofta som en av de mest underskattade BitTorrent-klienterna där ute.

Men även med sina fantastiska hastigheter, användbara plugins och kompatibilitet mellan plattformar är Deluge inte helt utan risk.

Liksom för alla torrenting klienter, kan sådd filer via Deluge sätta in dig på risk för att av misstag ladda ner farlig skadlig programvara.

Du kan också möter juridiska problem om du har hämtat nedladdning av upphovsrättsskyddat media medan din internetleverantör kunde begränsa din bandbredd om det upptäcker att du sporrar.

En bra VPN kan hjälpa till med dessa problem - och andra - att använda Deluge snabbt, enkelt och säkert.

De bästa VPN: n för Deluge: snabbguide

 • NordVPN - Med dedikerade torrentprofiler och utmärkta hastigheter är NordVPN vår bästa rekommendation.
 • ExpressVPN - ExpressVPN erbjuder de snabbaste hastigheterna för alla tjänster, idealiska för snabba nedladdningar.
 • CyberGhost - Med funktionsrika och prisvärda CyberGhost är en stor allrounder.
 • Surfshark - Optimerad för att strömma och erbjuda obegränsade nedladdningar av enheter, Surfshark ger dig mycket för dina pengar.
 • PrivateVPN - Ett bra alternativ för alla som är nya för att torrentera eller VPN: er, är PrivateVPN en kraftfull säker tjänst som fortfarande är enkel att använda.

Varför behöver du ett VPN för Deluge??

När du laddar ner filer från en BitTorrent-klient som Deluge, vet du inte alltid vad du får. Det är oerhört enkelt för hackare att göra det injicera skadlig programvara i befintliga filer, eller dölja det som legitim programvara.

Den här skadliga programvaran kan sedan bädda in sig på din enhet och ge ägaren tillgång till känslig information som din plats, lösenord och bankinformation.

De bästa VPN: n kommer med inbyggd malware och adware-blockerare. Dessa är utformade för att upptäcka misstänkta filer och förhindra att du laddar ner något farligt.

Med tanke på farliga nedladdningar kan lagligheten kring torrentering också vara ett grått område. Medan torrenting i sig är inte olagligt, många användare torrent för att ladda ner och distribuera upphovsrättsskyddat material som filmer, spel och musik.

Om du fastnar att ladda ner något av detta innehåll, även om det är av misstag, kan du möta det allvarliga juridiska problem.

En VPN kommer att förhindra att detta sker senast dölja din IP-adress och kryptera din trafik.

Det betyder att inget av ditt onlinebeteende, inklusive torrent, kan spåras tillbaka till dig. Premium VPN-tjänster har strikt ingen loggar policy som förhindrar att användarinformation lagras.

Det betyder också att din ISP kommer inte att kunna upptäcka att du strömmar, hindra dem från att implementera eventuella bandbreddbegränsningar.

Det här lagret med integritet kan vara användbart om du bor i ett land där torrenting har förbjudits. Eftersom torrenter så ofta används för att dela material olagligt, många länder verkställa geoblock på torrenting webbplatser.

Eftersom en VPN maskerar din IP-adress kan du göra det kringgå alla geo-begränsningar pålagd av din regering.

Allt du behöver göra är att använda ditt VPN till ansluta till en server i ett land där torrentplatser inte är blockerade.

Vad ska du leta efter i en VPN för Deluge?

När du väljer det bästa VPN som ska användas med Deluge bör du se upp för följande funktioner:

 • Torrentvänliga servrar som tillåter P2P-anslutningar
 • Supersnabba hastigheter för snabb sådd
 • Högsta säkerhet för att förhindra spårning och övervakning
 • Anti-malware-teknik för att upptäcka skadliga filer
 • Obegränsad bandbredd så att du inte blir avstängd efter halva nedladdningen
 • Ingen loggpolicy så ingen av dina data lagras eller säljs

De bästa VPN: n för Deluge

1. NordVPN

NordVPN för Bulgarier

NordVPN är högt rankad av våra användare för sin utmärkta kombination av hastighet, säkerhet och prisvärdhet.

Torrentoptimerade servrar och stabila, supersnabba hastigheter gör det enkelt att torrentera med NordVPN. Samtidigt tas din integritet och säkerhet hand om av kryptering av militär kvalitet och malware-blockerande CyberSec-programvara. NordVPN är också baserat i Panama så du kan lita på det ingen loggpolicy.

Njut av en månads lång riskfri prövning med NordVPNs 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Torrent med NordVPN nu!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN har konsekvent bevisat sig vara det den snabbaste VPN - perfekt för sömlös torrenting med Deluge. Bandbredd är obegränsad och ExpressVPN har gott om anpassningsbara inställningar för att optimera din profil för sådd.

Bland de bästa säkerhetsfunktionerna ingår AES 256-bitars kryptering och TrustedServer-teknik som torkar alla ExpressVPN: s servrar, garanterar inga loggar hålls.

Prova det själv med en 30-dagars återbetalningsgaranti eller läs varför våra användare betygsätter ExpressVPN så högt.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Torrent med ExpressVPN nu!

3. CyberGhost

Cyberghost

VPN-nybörjare kommer att njuta av CyberGhost's enkla appar medan mer rutinerade användare kommer att vara nöjda med en rad användbara funktioner.

En sådan funktion är CyberGhost "Anonymt spännande läge", en dedikerad profil som öppnar Deluge för dig och ansluter dig automatiskt till den bästa servern för torrenter.

AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet möter inbyggda annons- och malware-blockerare för att skydda dig medan du torrent. Du kommer också att skyddas av en automatisk dödsbrytare, DNS-läckageskydd och policy för ingen loggning.

CyberGhost ger sina kunder över en månad att testa sina funktioner, med en 45-dagars återbetalningsgaranti. Eller så kan du se vad våra användare har att säga.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer Torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Torrent med CyberGhost nu!

4. Surfshark

Surfshark-enheter

Om du letar efter ett billigare alternativ kan du inte gå fel med Surfshark. Trots att de har ett mindre nätverk än andra VPN: er är servrarna i Sufsharks nätverk nästan alla P2P-vänlig och optimerad för strömning.

CleanWeb, Surfshark's anti-malware, annonser, trackers och phishing-programvara är bara en av ett antal användbara funktioner. Kamouflageläge är särskilt användbart om du vill dölja din torrenting från din internetleverantör. Varje server är utrustad med privat DNS och Surfshark håller inga loggar.

Se varför våra användare betygsätter denna nya VPN eller prova själv med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Torrent med Surfshark Now!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

PrivateVPN är ett väsen utan krusiduller att ta hand om din säkerhet medan du torrent. Det är särskilt lämpligt för dem som är nya för VPN-användning med dess extremt enkla, enkla att installera appar.

Sekretess är i fokus med denna VPN, och kryptering av militär kvalitet och en strikt policy för icke-loggar kommer att se till att du kan strömma utan att oroa dig. P2P-vänliga servrar och obegränsad bandbredd kommer också att göra att använda Deluge till en bris.

Ta reda på varför detta VPN är så högt rankat för nybörjare eller komma igång nu med en 7-dagars gratisversion eller a 30-dagars återbetalningsgaranti.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer Torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Torrent med PrivateVPN nu!

Sammanfattning och vidare läsning

Torrent kan vara ett riskabelt företag men det behöver inte vara om du använder ett bra VPN. Skydda dig mot skadlig programvara, strypning och spårning genom att välja en av våra bästa rekommendationer.

När du har gjort ditt val, gå vidare till vår sida för erbjudanden och kupongkoder för att se till att du inte betalar för mycket för ditt VPN.

Är du ny på BitTorrent eller Deluge? Vi har en guide för att strömma säkert bara för dig.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me