5 bästa VPN: er för Indien – för säkerhet, strömning och hastigheter (2020)


Om du är en internetanvändare i Indien, du behöver ett VPN för att skydda din frihet och integritet.

Indien har en lång och komplicerad historia med internetbegränsningar. Netizens ofta hitta sina favoritwebbplatser plötsligt blockerade utan förklaring. Regerings tjänstemän i Kashmir Valley blockerade 22 sociala mediesajter i en månad, inklusive Facebook och Twitter.

Rätt VPN tillåter dig kringgå dessa innehållsfilter och öppna dina favoritwebbplatser om de blir blockerade. En VPN gör det också möjligt för dig få åtkomst till geoblockerade webbplatser i andra delar av världen, som Netflix USA och Hulu.

VPN kryptera och anonymisera din internettrafik. Detta skyddar din personliga information och förhindrar att din onlineaktivitet spåras tillbaka till dig. Det är också stoppar spioner och övervakningsagenter från att se dina privata meddelanden till vänner.

I den här guiden, vi talar om varför du behöver ett VPN för att skydda din frihet och integritet. Vi kommer också hjälper dig att välja det bästa VPN för dina personliga behov.

Sammanfattning av de bästa VPN: erna för Indien

 1. Cyberghost: Perfekt för nybörjare. Enkel installation och förkonfigurerade profiler för att optimera din anslutning.
 2. Hotspot Shield: Njut av total anonymitet och integritet med supersnabba hastigheter, obegränsad bandbredd och 256-bitars kryptering.
 3. NordVPN: Dubbel VPN-kryptering garanterar din online säkerhet och anonymitet.
 4. ExpressVPN: Det snabbaste VPN som finns. Bästa klassen kryptering skyddar din integritet.
 5. Privat internetuppkoppling: Enkla att använda appar och supersnabba hastigheter gör privat internetåtkomst till ett populärt val.

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldförsök NU!

Vad du ska leta efter i en VPN för Indien

Om du är en indisk invånare eller besökare, du behöver ett premium-VPN för att skydda din frihet och integritet.

Du kan komma i lagliga problem för de saker du säger online i Indien. Myndigheterna har kvarhållna människor för att sprida innehåll på Facebook och WhatsApp som regeringen ansåg kränkande. De också arresterade WhatsApp-gruppadministratörer även om de inte hade publicerat innehållet själva.

VPN kryptera dina data och anonymisera din online-närvaro. Detta förhindrar att din surfaktivitet spåras tillbaka till dig. Kom dock ihåg om du publicerar på sociala medier med ditt riktiga namn, dina inlägg kan fortfarande vara länkade till dig.

För optimal säkerhet, leta efter ett VPN som använder 256-bitars kryptering, har en strikt no-logs policy, och har en automatisk dödsbrytare.

Indiska myndigheter filtrera webbplatsens innehåll för att kontrollera medborgarnas internetaktiviteter. Det är svårt att övervaka vilka webbplatser som är blockerade i Indien eftersom regeringen inte släpper rapporterna. Vi vet det de blockerade minst 22 webbplatser på sociala medier för att kontrollera medborgarnas tal online tidigare.

Om dina sociala medier plötsligt är blockerade i Indien kan det isolera dig från dina vänner och familj. Detta kan känna sig ledsen och skrämmande oavsett om du är bosatt eller bara är på semester.

Lyckligtvis, en VPN kan kringgå filtren som den indiska regeringen använder och få åtkomst till alla blockerade webbplatser. Det kan också förbikoppla geoblock och censur till få tillgång till exklusivt innehåll från hela världen.

Du bör välja en VPN-tjänst som erbjuder höghastighetsanslutningar med obegränsad bandbredd. Det finns inget värre än en långsam anslutning!

Din VPN-leverantör måste driva en global server network så att du kan komma åt geoblockerat innehåll i andra länder. Att ansluta till servrar i Indien ger dig höghastighetsåtkomst till lokala webbplatser och tjänster.

De bästa VPN: erna för Indien

1. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost driver en globala nätverk av höghastighetsservrar. Det skyddar din personliga information med kryptering av militär kvalitet, en strikt no-logs policy, och inbyggd döda växlar i alla dess appar.

CyberGhost erbjuder en generös 45-dagars återbetalningsgaranti så du kan prova det riskfritt. Det erbjuder också 7-dagars fria studier för iOS-, Android- och Windows-användare. Kolla in vad VPN-användare säger om CyberGhost.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Visa CyberGhost-erbjudanden

2. Hotspot Shield

5 bästa VPN: er för Indien - för säkerhet, strömning och hastigheter (2020)

Alla Hotspot Shields planer erbjuder blixt-snabba hastigheter och obegränsad bandbredd. Det är toppen för streaming, surfa, ladda ner och allt du gör online.

Du kan ansluta till valfri server i dess globala nätverk för att låsa upp geoblockerat innehåll från hela världen. Dess indiska servrar ger snabb tillgång till lokala webbplatser och tjänster.

Hotspot Shield's avancerade säkerhetsfunktioner skydda och anonymisera din internettrafik medan du surfar. Det ger användarvänliga appar för alla större plattformar.

Du kan prova Hotspot Shield med en 7-dagars gratisversion och a 45-dagars återbetalningsgaranti för att se varför kunderna betygsätter det så högt.

Hotspot Shield kan avblockera:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Stödjer torrenting: 

 • Ja, P2P tillåtet på alla servrar.

Hotspot Shield fungerar på dessa enheter

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Visa Hotspot Shield-erbjudanden

3. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN s Dubbel VPN-protokoll krypterar dina data två gånger innan den lämnar servern för extra säkerhet. Dess strikt no-logs policy ser till att din online-aktivitet aldrig spelas in, och att alla dess appar har en automatisk dödsbrytare.

Du kan ansluta till över 5 200 servrar över 62 länder. Detta ger dig ett praktiskt taget obegränsat val av virtuella platser. NordVPN driver det största nätverket av alla premium-VPN: er, så det är inte konstigt att det är en användarfavorit.

Du kan testa NordVPN med en riskfri 30-dagars, inga frågor ställda, tillbaka-garanti.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Se NordVPN-erbjudanden

4. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN är marknadens snabbaste VPN. Alla planer har funktion obegränsad bandbredd och avancerade säkerhetsprotokoll. Dess lättanvända appar kommer med en inbyggd automatisk kill-switch.

Det fungerar 148 virtuella platser i 94 länder, inklusive Indien. Detta gör att du kan blockera innehåll från alla hörn av världen.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla sina VPN-tjänster och a 7-dagars gratisversion för mobilappar. Läs verkliga användarrecensioner för att se varför det är ett så populärt val.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

5. Privat Internet-åtkomst

Privata enheter för Internet-åtkomst

Privat internetåtkomst (PIA) är fullpakad med avancerade funktioner som skydda dina data medan du bläddrar. Det här populära VPN-kortet kan zooma förbi geoblock för att ge dig obegränsad internetåtkomst.

När du ansluter till PIA skyddas din personliga information av säkerhet på militär nivå protokoll. Dess intuitiva appar blockerar också annonser, spårare och skadlig programvara.

Du kan prova privat Internet-åtkomst riskfritt med en 7-dag tillbaka-garanti.

Visa PIA-erbjudanden

Sammanfattning

Om du använder internet i Indien, du behöver ett premium-VPN för att skydda din frihet och integritet.

Rätt VPN kommer att hjälpa dig kringgå geoblock och regeringsfilter för att komma åt alla dina favoritwebbplatser. Det kan till och med låsa upp åtkomst till strömmningstjänster som Netflix och HBO GO.

Om du fortfarande inte är säker på vilket VPN som passar dig, varför inte ge Hotspot Shield ett tag? Du kan prova det gratis!

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldförsök NU!

Vidare läsning 

Hur man får en IP-adress från Indien var som helst

Spara mer av dina hårt tjänade kontanter med våra bästa VPN-erbjudanden och kuponger.

Vad är ett VPN och varför behöver du en? Lär dig allt du behöver veta med vår omfattande VPN-guide.

Ta reda på varför VPN är det enda vapnet mot internetcensur.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me