5 bästa VPN: er för Iran – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Den iranska regeringen har ett fullständigt grepp över internetfriheten i Iran. Oavsett om du är bosatt eller turist, får tillgång till "oacceptabelt" innehåll eller Att publicera kommentarer mot regeringen kan till och med landa dig i fängelse.

Och det är inte allt. Iran blockerar också åtkomst till sociala mediesajter som Facebook och Twitter, så att iranska medborgare inte kan få tillgång till något innehåll som regeringen anser vara oacceptabelt av regeringen. För att verkställa detta övervakar den iranska regeringen ständigt användarnas trafik för att säkerställa att människors internetaktivitet är "acceptabel".

Om du använder ett VPN i Iran kommer du att kunna komma åt blockerade webbplatser. dock, inte alla VPN erbjuder de höga hastigheterna och högkvalitativ kryptering som krävs för att avbryta de geo-begränsningar som ställs av regeringen. Oavsett om du bor i Iran eller planerar att ta en resa dit, här är några VPN som kan hjälpa dig.

Snabbguide: De bästa VPN: erna för Iran

 1. NordVPN
  NordVPN erbjuder hög säkerhet och kryptering för att se till att de iranska myndigheterna inte kan övervaka dig. Dessutom erbjuder det en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så att du kan prova det riskfritt.
 2. ExpressVPN
  Med de höga hastigheterna för ExpressVPN kan du få tillgång till videoströmningstjänster i Iran utan fördröjning. Och eftersom ExpressVPN också tillåter strömning kan du ladda ner så många filmer eller spel du vill.
 3. Hotspot Shield
  Hotspot Shield ger dig full åtkomst även till webbplatser som blockerar VPN: n (som Netflix). Det erbjuder en 45-dagars återbetalningsgaranti, så om du inte är nöjd med tjänsten kan du få en full återbetalning.
 4. VyprVPN
  VyprVPN har Chameleon-teknik, vilket gör dig osynlig för regeringen. De erbjuder också höga hastigheter som är bra för att strömma videoinnehåll.
 5. PrivateVPN
  PrivateVPN erbjuder kryptering av hög kvalitet som hjälper dig att komma åt blockerade webbplatser utan att övervakas. Den har också en pengarna-tillbaka-garanti som erbjuder full återbetalning om du inte är nöjd med tjänsten.

Få 70% RABATT på NordVPN nu!

Varför du behöver ett VPN för Iran

Iran blockerar åtkomst till 50% av de 500 mest populära webbplatserna i världen, så om du planerar en resa till Iran vill du vara beredd på begränsad tillgång till internet. Medan lagar fortsätter att ändras och du vet aldrig när ett förbud mot en viss webbplats kan upphöra, hundratals webbplatser är förbjudna även vid bästa tidpunkter. Om du råkar vara en vanlig internetanvändare som älskar att spendera tid på sociala medier, kommer du att hata onlinecensurlagarna.

Enligt Reportrar utan gränser är Iran bland ”fiender på internet”. Du kan inte få tillgång till webbplatser på sociala medier, men det borde vara minst av dina bekymmer när du är där. Att komma åt bloggar som inte stöder regeringen (om de inte har blockerats än) kan få dig i allvarliga problem.

På grund av de allvarliga internetbegränsningarna, många internetanvändare i Iran använder nu VPN-tjänster som gör att de kan komma åt blockerat innehåll. EN VPN kommer att kryptera dina data, så den iranska regeringen eller ens din egen internetleverantör kan inte se vilka webbplatser du kommer åt. VPN hjälper också journalister, tillåter dem deras yttrandefrihet utan att behöva oroa sig för att deras privata information läcker ut.

Du hittar många lokala gratis eller billiga VPN i Iran, men kan du vara säker på att de inte har lagts fram av regeringen för att spåra din aktivitet? När det gäller restriktiv regeringspolitik, du vill bara lita på de mest pålitliga VPN: erna, som du kan vara säker på att inte kommer att ge dig bort.

De bästa VPN: erna för Iran

1. NordVPN

5 bästa VPN: er för Iran - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

 • Erbjuder AES-256-bitars kryptering av militär kvalitet
 • Dubbel VPN för dubbelt skydd
 • CyberSec för att blockera skadlig programvara
 • Lök över VPN

Med kryptering av militär kvalitet förblir dina uppgifter säkra, även från spionerade myndigheter. Och om det inte räcker kan du göra det använd Nords Onion Over VPN-tjänst för att kombinera säkerhetsfördelarna med Tor och VPN.

Du kan ansluta till Double VPN för att dubbla säkerheten, vilket alltid är ett bra alternativ för journalister och politiska aktivister. NordVPN erbjuder också CyberSec som skyddar dig mot adware och skadlig programvara.

Inte bara det, men Nord erbjuder stora hastigheter som gör att du kan strömma HD-innehåll utan fördröjning. Nord har alla kvalifikationer för att bli publikens favorit.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Se NordVPN-erbjudanden

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

 • AES-256-bitars kryptering av militär kvalitet
 • Split Tunneling
 • Killswitch
 • Höga hastigheter

ExpressVPN erbjuder kryptering av militär kvalitet som nästan är omöjligt att knäcka. Det är också erbjuder en delad tunnelfunktion som skickar en del av din trafik via krypterade kanaler och en del via internet utan säkerhet. Detta kan vara användbart när du bara vill dölja en del av din trafik.

Det är också kommer med en kill switch som direkt kopplar bort internet om VPN tappar. Detta kommer att säkerställa att din IP förblir dold och inte avslöjas för den iranska regeringen.

Eftersom P2P är tillåtet på ExpressVPN kan du ladda ner dina favoritfilmer och spel utan bekymmer.

ExpressVPN också erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket gör det till en riskfri investering. Dess högklassiga kryptering och höga hastigheter gör det till en favorit bland många användare.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

3. Hotspot Shield

hotspot-skärmanordningar

 • Kryptering av militär kvalitet
 • Automatisk dödsbrytare
 • Dödsbrytaren
 • Hög hastighet

Hotspot Shield använder bank-kryptering för att skydda dina data från hackare och spionera ögon. Dess användarvänliga appar har en automatisk dödsbrytare som stoppar oskyddad data som lämnar ditt nätverk i den sällsynta händelse att din anslutning misslyckas.

Det fungerar en globala nätverk av höghastighetsservrar som du kan använda för avblockera alla större webbplatser medan du är i Iran, inklusive Netflix. Detta är bara några av de funktioner som dess användare älskar.

Du kan prova Hotspot Shield med en 7-dagars gratisversion. Alla dess planer stöds av a 45-dagars återbetalningsgaranti.

Hotspot Shield kan avblockera:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Stödjer torrenting: 

 • Ja, P2P tillåtet på alla servrar.

Hotspot Shield fungerar på dessa enheter

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Visa Hotspot Shield-erbjudanden

4. VyprVPN

5 bästa VPN: er för Iran - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

 • Kryptering av militär kvalitet
 • Kameleonteknik
 • Höga hastigheter
 • NAT-brandvägg

VyprVPN har äganderätt Kameleonteknik som låter dig kringgå Irans restriktiva internet. Chameleon-tekniken är byggd på OpenVPN - det starkaste VPN-protokollet.

Den har också en NAT-brandvägg som filtrerar inkommande trafik, så dina data förblir säkra från skadliga enheter.

Med sina höga hastigheter kan du se HD-streamingfilmer utan problem. Videotjänster som YouTube är blockerade i Iran, men VyprVPN hjälper dig att effektivt blockera YouTube såväl som BBC iPlayer, så att du kan titta på dina favoritprogram och videor. Alla dessa funktioner gör VyprVPN till populärt val.

VyperVPN kan avblockera: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Stödjer torrenting: 

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

VyperVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, routrar, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Visa VyprVPN-erbjudanden

5. PrivatVPN

5 bästa VPN: er för Iran - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

 • Kryptering av militär kvalitet
 • Killswitch
 • Höga hastigheter
 • IPv6 läckageskydd

PrivateVPN erbjuder högkvalitativ kryptering, vilket gör det till ett bra val om du vill kringgå de begränsningar som den iranska regeringen har lagt. Det betyder att du kan till och med njut av spelwebbplatser som DAZN, som annars har tunga geoblock.

Den har också en kill switch som kopplar bort internet så snart VPN-anslutningen tappar. Dess IPv6-läckskydd säkerställer också att din identitet förblir dold, och IP-adressen inte läcker till de iranska myndigheterna. Den har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så du kan prova deras tjänster utan risk.

Med sitt högklassiga skydd, snabba hastigheter, dödsbrytare och läcksskydd har PrivateVPN allt det där de flesta användare önskan.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Visa PrivateVPN-erbjudanden

Medan den iranska regeringen förbjuder många webbplatser, det är inte olagligt att komma åt VPN-tjänster. Du vill dock se till att du väljer rätt VPN för dina behov och inte lita på gratis eller billiga lokala tjänster som kan övervakas av regeringen.

VPN: erna som vi har rekommenderat här är helt pålitliga. De har inte loggar, och de fungerar bra i Iran.

Se också till att du inte spenderar för mycket på VPN: er. Kolla in vår sida för igång erbjudanden och rabatter.

Få 70% RABATT på NordVPN nu!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me