5 bästa VPN: er för Kanada – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Om du bor eller semester i Kanada, du behöver ett VPN för att skydda din internetanslutning och låsa upp geoblockerade webbplatser.

Kanadensiska netizens njuter av mycket online-frihet, men cyber brottslingar diskriminerar inte. Din personliga information är sårbar för hackare och spioner varje gång du går in på internet utan VPN.

VPN kryptera och anonymisera din internettrafik. Detta skyddar den känsliga informationen du delar online, till exempel din inloggnings- och bankinformation.

När du använder ett VPN, tredje parter kan inte läsa dina uppgifter. Detta förhindrar också giriga företag från samla in och sälja din surfaktivitet för vinst.

Du behöver också ett VPN till få åtkomst till geoblockerade webbplatser och streamingtjänster, som Netflix USA och Hulu. Om du planerar en semester utomlands kan du göra det håll dig uppdaterad med alla dina favorit-TV-program hemifrån.

I den här guiden, vi talar om varför du behöver ett VPN för att skydda och låsa upp din internetanslutning. Vi kommer också hjälper dig att välja det bästa VPN för dina personliga behov.

Sammanfattning: De bästa VPN: erna för Kanada

  1. Hotspot Shield: Njut av komplett anonymitet online med supersnabba hastigheter, obegränsad bandbredd och 256-bitars datakryptering
  2. NordVPN: Dubbel VPN-kryptering garanterar din online-säkerhet. Välj mellan över 5 200 servrar i 62 länder för att låsa upp geoblockerat innehåll över hela världen.
  3. ExpressVPN: Det snabbaste tillgängliga VPN skyddar din personliga information med den bästa klassen kryptering.
  4. Cyberghost: Enkel installation och användarvänliga appar gör det perfekt för nybörjare.
  5. VyprVPN: Perfekt för streaming. Dess egenutvecklade kameleonteknologi kan kringgå nästan alla geobegränsningar eller VPN-block.

Starta din kostnadsfria Hotspot Shield-test NU!

Vad du ska leta efter i ett VPN för Kanada

Om du är en kanadensisk internetanvändare, du behöver en högkvalitativ VPN för att skydda din personliga information medan du bläddrar.

Rätt VPN kommer också förbikoppla geoblock och censur till få tillgång till exklusivt innehåll från hela världen.

Tjänster som Netflix US och Hulu använd IP-detektion för att blockera utländska tittare. VPN maskera din IP-plats så det ser ut som att du surfar från en annan plats. Det här kommer att anonymisera din onlineaktivitet och låter dig göra det förbikoppla geoblock.

VPN: er också kryptera dina data för att skydda den från cyber-tjuvar och spårare. När du är ansluten till ett VPN kan ingen se din surfaktivitet förutom dig.

För optimal säkerhet behöver du ett VPN med kryptering av militär kvalitet, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare.

Du bör välja en VPN-tjänst som erbjuder höghastighetsanslutningar med obegränsad bandbredd. Det finns inget värre än en försenad anslutning!

Din VPN-leverantör måste operate ett globalt servernätverk så att du kan komma åt geoblockerat innehåll i andra länder. Att ansluta till servrar i Kanada ger dig det höghastighetsåtkomst till lokala webbplatser och tjänster.

De bästa VPN: erna för Kanada

1. Hotspot Shield

5 bästa VPN: er för Kanada - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Hotspot Shield erbjuder supersnabba anslutningar och obegränsad bandbredd. Detta gör det perfekt för streaming, surfa, ladda ner och allt däremellan.

Dess globalt servernätverk ger dig tillgång till geoblockerat innehåll runt om i världen. Det fungerar höghastighetsservrar i Kanada för att optimera din hastighet på lokala webbplatser och streamingtjänster.

Dess avancerade säkerhetsfunktioner skydda och anonymisera din internettrafik medan du surfar. Det ger användarvänliga appar för alla större plattformar.

Du kan prova Hotspot Shield med en 7-dagars gratisversion och a 45-dagars återbetalningsgaranti för att se varför kunderna betygsätter det så högt.

Visa Hotspot Shield-erbjudanden

2. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN s Dubbel VPN-protokoll skickar dina data genom två humle innan den lämnar servern, vilket gör den helt oläslig. Leverantörens strikt no-logs policy säkerställer att ingen av dina onlineaktiviteter spelas in, och att alla dess appar har en automatisk dödsbrytare.

Det fungerar en global nätverk med över 5 000 servrar, inklusive 367 servrar i Kanada. Det här är det största nätverket av alla premium-VPN: er. Det är inte konstigt att det är en användar-favorit!

Du kan testa NordVPN riskfritt med en 30-dagars, inga frågor ställda, tillbaka-garanti.

Se NordVPN-erbjudanden

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Med ExpressVPN kommer du att njuta av blixt-snabba anslutningar och obegränsad bandbredd. Det skyddar dina data med kryptering av militär kvalitet, en strikt no-logs policy, och en inbyggd automatisk dödsbrytare.

ExpressVPN fungerar servrar i 94 länder, inklusive flera kanadensiska platser. Det ger användarvänliga appar för varje plattform, inklusive routrar. Gör dock inte bara vårt ord för det. Se vad verkliga användare har att säga om topp-VPN.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla sina VPN-tjänster och a 7-dagars gratisversion för mobilappar.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

4. CyberGhost

cyberghost flera enheter

Med somtrong nätverk av servrar över hela Kanada och världen är CyberGhost en pålitlig och snabb VPN. Det skyddar din personliga information med kryptering av militär kvalitet, en strikt no-logs policy, och inbyggd döda växlar i alla dess appar.

CyberGhost erbjuder en generös 45-dagars återbetalningsgaranti så du kan prova det riskfritt. Det erbjuder också 7-dagars fria studier för iOS-, Android- och Windows-användare. Kolla in vad VPN-användare säger om CyberGhost.

Visa CyberGhost-erbjudanden

5. VyprVPN

5 bästa VPN: er för Kanada - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

VyprVPN: s proprietära Chameleon VPN-teknik utmärker sig vid kringgå geo-restriktioner och VPN-block. Det ger sig själv en tydlig fördel i hastighet och tillförlitlighet genom att äga och underhålla sina egna servrar.

VyprVPNs plats är idealisk för högsta säkerhet och sekretess online. Det är baserat i Schweiz, ett land som är rankat som ett av de friaste på jorden. Det styrs också av världens stränga lagar om integritetsskydd.

VyprVPN erbjuder nya användare a 30-dagars återbetalningsgaranti. Baserat på de stora kundrecensionerna vill du hålla tjänsten mycket längre än så.

Visa VyprVPN-erbjudanden

Sammanfattning  

Rätt VPN kommer förbättra din online frihet och säkerhet. Det ger dig också tillgång till exklusivt geoblockerat innehåll från hela världen, till exempel Netflix och HBO GO.

Om du fortfarande inte är säker på vilket VPN som passar dig, varför inte ge Hotspot Shield ett tag? Du kan prova det gratis!

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldprövning NU!

Vidare läsning

Våra experter som har budgeten har sammanställt en lista över de bästa VPN-erbjudanden och kuponger till sparar pengar på din tjänst.

Vad är ett VPN och varför behöver du en? Läs allt du behöver veta i vår omfattande VPN-guide.

Hungrig efter underhållning? Lär dig hur du låser upp Hulu var som helst. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me