5 bästa VPN: er för Nepal – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Med regeringsdrivna filter på webbplatser som Google och Netflix, du behöver en VPN för vanlig internetuppkoppling i Nepal.

En bra VPN är också avgörande för att skydda dina data från hackare, komma runt geoblock och se till att din anslutning är så privat som möjligt. Men inte alla VPN kan få jobbet gjort - det är viktigt att välja ett högkvalitativt VPN som du kan lita på.

Oavsett om du bor i Nepal och vill få åtkomst till ofiltrerat innehåll, du letar efter få tillgång till nepalesiskt innehåll från utlandet, eller så reser du till Nepal och vill fånga upp dina favoritströmningskanaler hemma, en VPN är en no-brainer.

Snabbguide: De bästa VPN: erna för Nepal

 1. NordVPN
  Har förstklassig säkerhet med okrackbar kryptering och över 5000 servrar i över 60 länder.
 2. ExpressVPN
  Är en fantastisk allround-VPN med obegränsad snabbhastighetsströmning.
 3. IPVanish
  Har en loggförsäkringspolicy för absolut integritet och inga störande begränsningar.
 4. HMA VPN
  Har fler serverplatser än någon annan VPN och är optimerad för strömning.
 5. Buffrat VPN
  Är ett utmärkt val för både nybörjare och proffs, tack vare det intuitiva gränssnittet.

Skaffa NordVPN nu!

Vad du ska leta efter i en VPN för Nepal

Få åtkomst till blockerade webbplatser

I straffkodelagen 2018 infördes sekretesslagar som resulterade i pressrelaterad censur och förbjuda upp till 25 000 webbplatser, mycket kontroll över vilken typ av innehåll du kan konsumera i Nepal.

Förvirring är också olagligt, så torrentwebbplatser är inte lätt att hitta.

Du kan komma runt dessa begränsningar genom använder en VPN-tjänst i Nepal - något som fortfarande är helt lagligt.

Var noga med att välja ett VPN som kan kringgå de tuffaste censuråtgärderna.

Datasäkerhet

En VPN är avgörande för att skydda din integritet. En VPN kommer kryptera och säkra dina data, inklusive e-postmeddelanden, lösenord, fotografier och kreditkortsuppgifter.

Du kommer att förbli anonym medan du är online, så ingen - inklusive myndigheterna - kan hålla koll på din online-aktivitet.

Välj alltid ett VPN med en tydlig integritetspolicy så du vet vad som händer med dina data.

Bypass Geoblocks

Många webbplatser är bara tillgängliga på vissa platser, så om du reser och vill hämta lokala nyheter eller shower hemifrån, till exempel på Netflix USA eller BBC iPlayer, du kan ansluta till en server i ditt land för att få åtkomst.

Men inte alla VPN har åtkomst till dessa tjänster - du behöver en med bevisad förmåga att ta sig runt VPN-block.

Hög hastighet

Att använda ett VPN bromsar din anslutning - om du väljer en högkvalitativt VPN med optimerade servrar, du kommer knappt att märka skillnaden.

Pålitlig service

Det finns många gratis VPN på marknaden, men de har bandbredd och hastighetsbegränsningar och kan till och med innehålla malware, spyware eller trackers.

Du är bättre på att betala för en premium VPN-tjänst - Dessa tjänster har vanligtvis en Pengar tillbaka garanti, så du kan prova dem för att se om de passar dig.

De bästa VPN: erna för Nepal

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN har vattentätt, kryptering av militär kvalitet. Med 5 000+ servrar i över 60 länder, det erbjuder höga hastigheter, perfekt för strömning och strömning.

Avancerade säkerhetsfunktioner, till exempel dubbel VPN, upptäckt av DNS-läckor och en kill switch gör NordVPN perfekt för användning i Nepal. Andra unika funktioner inkluderar en Adblocker och krypterade proxy-tillägg för Chrome och Firefox.

Ta reda på varför NordVPN är en favorit bland användare, eller prova det riskfritt med 30-dagars återbetalningsgaranti.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Skaffa NordVPN nu!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN har 2 000+ servrar i 145+ länder världen över - inklusive Nepal själv.

Dess en av de snabbaste VPN: erna och det finns inte många webbplatser som det inte kan blockera - oavsett om det är Netflix eller Amazon Prime, du kan förvänta dig ofiltrerad, höghastighetsströmning.

Med samma krypteringsstandard som används av USA: s regering, har det visat sig det skydda även den mest klassificerade informationen.

Som sagt, det är det enkel att använda - perfekt om du är ny med VPN: er! Dess torrent vänlig och varje server stöder peer-to-peer-delning. Tillagda fördelar inkluderar en mängd olika säkerhetsprotokoll och a dödsbrytare.

ExpressVPN kan vara dyrare än andra alternativ på marknaden, men det är definitivt värt investeringen. Dessutom Pengar tillbaka garanti betyder att du har en månad riskfri! Det är därför användare väljer ExpressVPN.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Skaffa ExpressVPN nu!

3. IPVanish

ipVanish-enheter

IPVanish har över 1 000 servrar i 60 länder över hela världen Globen. Vi älskar det noll-loggningspolicy, det betyder att din online-aktivitet, plats och identitet alltid förblir privat.

Det tillåter delning av peer-to-peer och har till och med en SOCKS5-proxy för detta ändamål. Andra stora plusser av denna VPN inkluderar en dödsbrytare och förmågan att anslut upp till 10 enheter på en gång. En nackdel är dock att den inte har åtkomst till Netflix. Läs varför våra användare ändå gillar IPVanish.

IPVanish erbjuder en 7-dagars återbetalningsgaranti - inte så länge de garantiperioder som konkurrenterna erbjuder, men det kommer fortfarande att ge dig lite tid att kontrollera om det är rätt för dig.

IPVanish kan avblockera:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja.

IPVanish fungerar på dessa enheter: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, routrar.

Skaffa IPVanish nu!

4. HMA VPN

hidemyass enhet

HMA har fler servrar i fler länder än någon annan VPN-leverantör - över 190 länder runt om i världen, inklusive 2 servrar i Nepal.

HMA erbjuder också snabba anslutningar och tillgång till många begränsade webbplatser. Dessutom, eftersom den är optimerad för peer-to-peer-strömning, är det den perfekta VPN-tjänsten att använda om du vill titta på och dela dina favoritfilmer online. Se vad andra användare säger om HMA

Det finns en 7-dagars kostnadsfri prövning och en 30-dagars återbetalningsgaranti, så du kan alltid ta HMA för en provkörning, riskfri.

HMA kan avblockera: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 •  Ja, tillgängliga P2P-specialservrar

HMA fungerar på dessa enheter:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routrar.

Skaffa HMA nu!

5. Buffrat VPN

5 bästa VPN: er för Nepal - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Buffrade VPN: s intuitiva appar gör det till en bra val för nybörjare, men avancerade användare kommer att uppskatta dess avancerade säkerhetsprotokoll. Det fungerar höghastighetsservrar i 37 länder, inklusive Nepal.

Det finns appar för alla större plattformar, och du kan anslut upp till 5 enheter med ett enda konto. Om du har några frågor om ditt konto, dess vänlig kundservice är tillgängligt dygnet runt via livechatt.

Det här är bara några av de funktioner som gör Buffered VPN till ett populärt val..

Buffert VPN erbjuder en 30-dag tillbaka-garanti. 

Hämta buffert VPN nu!

Slutsats

När du letar efter den bästa VPN för Nepal, kontrollera alltid sekretesspolicyn för att se till att du vet vad tjänsten gör med dina personuppgifter och webbläsarhistorik.

Du har alltid bättre med en högkvalitativ premiumservice - men du kan enkelt spara lite pengar på ditt prenumeration. Besök vår sida med erbjudanden och kuponger för att ta reda på hur.

Anständiga VPN: er kommer vanligtvis med en kostnadsfri prövning eller återbetalningsgaranti, så du kan alltid prova dem innan du förbinder dig till en långsiktig plan.

Skaffa NordVPN nu!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me