5 bästa VPN: er för Nordkorea – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Nordkorea är en av de mest kraftigt censurerade regioner i världen. Internetåtkomst är sällsynt och ofta reserverad för elitklasserna. Citizens of Pyongyang har fri tillgång till landets intranät, men det erbjuder väldigt lite innehåll.

Turister kan komma åt internet i vissa hotell och internetkaféer, eller genom att köpa en SIM-kort för utlänningar. Det finns mycket lite information om den här tjänsten. Det är inte känt om den nordkoreanska regeringen använder övervakning taktik för att se vad besökare publicerar online.

På grund av detta, det enda säkra sättet att få tillgång till internet i Nordkorea är att använda en VPN.

VPN använder kryptering och IP-maskering till anonymisera din internetanslutning. Detta kommer att förhindra att regeringen ser din surfaktivitet. Det kommer det också låsa upp geoblockerade och censurerade webbplatser, som ger dig obegränsad internetåtkomst i Nordkorea.

Nedan kommer vi att förklara hur en VPN skyddar din frihet i Nordkorea. Vi kommer också hjälper dig att välja den bästa servicen för dina behov.

Sammanfattning av de bästa VPN: erna för Nordkorea

  1. Hotspot Shield: avancerade säkerhetsfunktioner håller din surfaktivitet hemlig i Nordkorea.
  2. NordVPN: Omgå censur med NordVPN: s omfattande globala nätverk.
  3. ExpressVPN: Få tillgång till alla dina favoritwebbplatser säkert och anonymt med marknadens snabbaste VPN.
  4. CyberGhost: Intuitiva appar och okrossbar säkerhet gör det perfekt för Nordkorea.
  5. StrongVPN: Anonyma förbikoppling av censur med denna höghastighets VPN.

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldförsök NU!

Vad du ska leta efter i en VPN för Nordkorea

När du är online i Nordkorea behöver du ett VPN med ofördelbara säkerhetsprotokoll till Anonymisera din surfaktivitet.

Välj en leverantör som använder 256-bitars kryptering och en strikt no-logs policy. Det är viktigt att ha en automatisk dödsbrytare för att förhindra att data utan säkerhet lämnar ditt nätverk om din VPN-anslutning misslyckas.

Kryptering kommer också att göra din personliga information oläslig för hackare, spårare och spioner.

Leta efter ett VPN som erbjuder höghastighetsanslutningar, obegränsad bandbredd, och appar för alla dina enheter.

Vi rekommenderar ladda ner och installera VPN-programvaran innan du anländer i Nordkorea. Det beror på att regeringen kanske redan har censurerat webbplatsen för din valda leverantör.

Du bör välja ett VPN med en globala nätverk av servrar, inklusive servrar i närliggande fria länder. Ju närmare din server är Nordkorea, desto snabbare blir din anslutning

De bästa VPN: erna för Nordkorea

1. Hotspot Shield

5 bästa VPN: er för Nordkorea - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Hotspot-sköld skyddar dina data med avancerad säkerhet och avblockera censurerade webbplatser i Nordkorea. Det ger höghastighetsanslutningar, obegränsad bandbredd, och appar för alla enheter.

Det använder 256-bitars kryptering, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare för att skydda din personliga information. Hotspot Shield driver en globalt servernätverk, så att du kan komma åt geoblockerat innehåll var som helst i världen.

Du kan prova det riskfritt med en 7-dagars gratisversion och a 45-dagars återbetalningsgaranti för att se varför det är en favorit bland VPN-användare.

Visa Hotspot Shield-erbjudanden

2. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPNs Double VPN-funktion krypterar dina data två gånger, säkerställa att det är ospårbart.

Det håller en strikt no-logs policy, och alla dess appar har en inbyggd automatisk dödsbrytare. Med NordVPN är dina data alltid skyddade.

NordVPN verkar 5 200 000 servrar över 64 länder, så att du kan låsa upp innehåll var som helst i världen. Och detta är bara några av anledningarna till att användare älskar det!

Du kan prova NordVPN riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Se NordVPN-erbjudanden

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN har blixt-snabba hastigheter och de bästa tillgängliga säkerhetsfunktionerna. Det ger kryptering av militär kvalitet och a dödsbrytare. Det håller också absolut ingen registrering av din online-aktivitet.

ExpressVPN s nätverket spänner över 92 länder. Det erbjuder användarvänliga appar för varje plattform. ExpressVPN är en av marknadens bästa VPN. Men ta inte bara vårt ord för det, kolla vad riktiga användare har att säga.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla sina VPN-tjänster och a 7-dagars gratisversion för mobilappar.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

4. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost är en pålitlig och snabb VPN för Nordkorea. Det fungerar 6 000+ höghastighetsservers över hela världen och skyddar dina uppgifter med top-of-the-line säkerhetsåtgärder.

Du kan försöka riskfri i 30 dagar för att ta reda på varför det är en användarfavorit för online-säkerhet. Det erbjuder också gratis försök på upp till 7 dagar för iOS-, Android- och Windows-användare.

CyberGhost VPN

5. StrongVPN

StrongVPN-enheter

StrongVPN kommer säkra din anslutning och kringgå Nordkoreas stränga censur. Det skyddar dina data med 256-bitars kryptering och en automatisk dödsbrytare. Bäst av allt, det håller inget register av din surfaktivitet.

Du kommer att njuta enkla appar för alla plattformar och a 30-dagars återbetalningsgaranti med StrongVPN. Läs verkliga användarrecensioner för att läsa mer om detta högst rankade VPN. 

Visa StrongVPN-erbjudanden

Sammanfattning

Om du besöker Nordkorea, du behöver ett VPN för att skydda din frihet och integritet.

Rätt VPN kommer bypass censur och anonymiserar din anslutning. Detta kommer att skydda dig från statlig övervakning och kontroll.

Är du inte säker på vilket VPN som passar dig? Vi rekommenderar Hotspot Shield och du kan prova det gratis!

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldprövning NU!

Vidare läsning

För att vara säker på att du får det bästa priset på din tjänst, kolla in våra VPN-erbjudanden och kuponger.

Tänker du också besöka Sydkorea? Det här är de bästa VPN: erna när du är där.

Läs mer om varför VPN är det enda vapnet mot censur på internet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me