5 bästa VPN: er för Nya Zeeland: Stream Fast & Stay Safe 2020

Oavsett om du bor i Nya Zeeland eller bara besöker är du troligt trött på territoriella begränsningar som blockerar din tillgång till Netflix och annat bra webbinnehåll. Det är därför att även om Nya Zeeland har minimal censur behöver du en bra VPN för att få säker, pålitlig åtkomst till geoblockerat innehåll. De bästa VPN: n ger också snabbt, virusfri nedladdning, skydd mot spionering, säker torrenting och en säker anslutning för bank transaktioner, även när du använder offentlig WiFi.

För att hjälpa dig hitta rätt VPN för dina behov har våra experter sammanställt en lista över topp fem VPN för Nya Zeelands invånare och besökare lika.

Snabbguide - De bästa VPN: erna för Nya Zeeland

 1. NordVPN - För högkvalitativ säkerhet i kombination med jämna hastigheter och P2P-vänliga servrar är NordVPN det perfekta valet.
 2. ExpressVPN - Denna VPN ger utmärkta hastigheter och stabila anslutningar utan nedladdning eller bandbreddgräns, vilket gör det idealiskt om du vill strömma geoblockerat innehåll.
 3. Cyberghost - Denna innovativa leverantör är ett utmärkt val för en stabil, säker och lättanvänd VPN som är torrent och P2P-vänlig.
 4. Hotspot Shield - Denna leverantör erbjuder ett intuitivt gränssnitt, fem samtidiga anslutningar, många servrar inom Nya Zeeland och god säkerhet.
 5. PrivateVPN - Även om det inte är så välkänt som vissa andra leverantörer, erbjuder detta solida VPN stabila anslutningar och snabba hastigheter utan nedladdningsbegränsningar.

Vad ska du leta efter i en VPN för Nya Zeeland?

Nya Zeelands invånare ständigt kämpa med geoblockering av strömmande innehåll, inklusive USA och Storbritanniens Netflix-erbjudanden. Därför när du väljer ett VPN för Nya Zeeland, pålitlig, säker tillgång till både lokalt innehåll och geoblockerad musik och filmer är ett måste. Se till att VPN kan komma förbi Netflix sofistikerade VPN-blockering.

Om du är besöker Nya Zeeland, du vill hålla jämna steg med geoblockerat innehåll och tjänster du använder hemma förutom att utforska lokalt innehåll. Se till att VPN som du väljer ger dig åtkomst till servrar både i Nya Zeeland och i ditt hemområde så att du kan ändra din IP-adress för att hålla kontakten. Eftersom VPN skyddar din identitet kan du också granska hotellen och restaurangerna du besöker utan att ge bort din plats.

En VPN för Nya Zeeland betyder förbättrad säkerhet för alla.

Oavsett om ditt hem är precis runt hörnet eller halvvägs runt om i världen, din personliga information riskerar varje gång du använder WiFi eller en WiFi-hotspot. En pålitlig VPN erbjuder en perfekt lösning på säkra din anslutning under resan.

För att vara säker på att VPN: n du använder i Nya Zeeland ger den åtkomst och säkerhet du behöver, leta efter en med:

 • stabila anslutningar, bra hastigheter och inga gränser för nedladdning eller bandbredd.
 • servrar i Nya Zeeland. Att välja en VPN-leverantör med servrar i Nya Zeeland ger dig säker, privat åtkomst till de populära gratis streaming-kanalerna TVNZ och TV3, såväl som betalda kanaler som Neon, Lightbox och Quickflix.
 • torrenta. Även om det inte är olagligt att torrentera i Nya Zeeland, är det att ladda ner copyright-material. Flera flödande webbplatser har stängts ned under de senaste åren på grund av tvister om upphovsrätt. Att använda en VPN skyddar dig genom att hålla din identitet och plats dold.
 • har servrar i USA / Storbritannien. Detta är ett måste om du vill komma åt geoblockerade webbplatser som Netflix, Hulu och BBC iPlayer. VPN måste också kunna förbli ett steg före de allt starkare blocken som Netflix och andra strömningstjänster använder för att hindra VPN-användare från att komma åt regionspecifikt innehåll.
 • har bra kundservice. Leta efter kundsupport dygnet runt, grundliga guider och informativa FAQ-sidor. Detta är tydliga indikatorer för de bästa VPN-leverantörerna.
 • ett användarvänligt gränssnitt. One-click native apps, simple downloads and lätt att följa instruktioner gör att du snabbt och enkelt kan upprätta en säker och privat internetanslutning.

Det här är de fem bästa VPN: erna för Nya Zeeland - här är varför

1. NordVPN 

VPN: s nummer 1 för Nya Zeeland

NordVPN-enheter

 • 5 000+ servrar, inklusive 19 på Nya Zeeland
 • Utmärkt kundservice dygnet runt
 • Fantastisk säkerhet garanterad av ett brett utbud av protokoll
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

NordVPN har största antalet servrar på Nya Zeeland bland alla större VPN-leverantörer, inklusive servrar som låter dig torrent säkert och säkert. Det är också en av få topp-VPN-tjänster som kan kringgå de tuffa Geoblocks som Netflix har infört. NordVPNs säkerhetsfunktioner gör det till en favorit bland granskarna och inkluderar 2048-bitars AES-kryptering, dubbel VPN, DNS-läckageskydd, en kill switch och ett val av protokoll. Tack till en strikt verkställt policy för ingen loggning, du kan surfa, strömma och torrent medveten om att din anslutning är säker och din integritet är skyddad.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

VISA SÄRSKILDA NordVPN-erbjudanden

2. ExpressVPN

Det snabbaste VPN som finns

expressleverantörsbild

 • Över 3 000 servrar över hela världen, inklusive en på Nya Zeeland
 • Snabba och stabila anslutningar
 • Strikt policy för ingen loggning
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

ExpressVPN är snabbaste VPN som pålitligt kan få åtkomst till geobegränsat innehåll. Det har inga bandbredd eller nedladdningsbegränsningar, vilket gör den perfekt för strömmande och strömmande. Det är bara ett av flera skäl till VPN: s många positiva recensioner. ExpressVPNs server på Nya Zeeland stöder en mängd protokoll inklusive OpenVPN, IKEv2, IPSec och PPTP. Dess split tunneling -funktionen låter dig få åtkomst till din bank på Nya Zeeland medan du strömmar US Netflix via en amerikansk server. ExpressVPN visar att det tar säkerhet på allvar med 256-bitars AES-kryptering, DNS / IPv6-läckeskydd och en kill-switch och erbjuder till och med webbläsarförlängningar för ytterligare webbsäkerhetssäkerhet.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

VISA SPECIALE ExpressVPN-DEALS

3. CyberGhost

Lätt att använda med P2P-stöd

cyberghost flera enheter

 • 10 servrar på Nya Zeeland
 • Dedikerade torrenting och fildelningsservrar
 • Praktiskt och enkelt att använda
 • 45-dagars återbetalningsgaranti och 7-dagars gratis provperiod

CyberGhost har ett nätverk med över 6 000 servrar över 90+ länder, inklusive 10 på Nya Zeeland. Dess lättanvänt gränssnitt är en av de viktigaste funktionerna som användare älskar, tillsammans med dess sju samtidiga anslutningar och möjlighet att få åtkomst till geobegränsat innehåll. CyberGhosts 256-bitars kryptering, automatisk kill switch, DNS- och IP-läcksskydd och OpenVPN-protokoll säkerställer att din anslutning är privat och säker.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

VISA SPECIALE CyberGhost-erbjudanden

4. Hotspot Shield

Perfekt sekretess och streaming

5 bästa VPN: er för Nya Zeeland: Stream Fast & Stay Safe 2020

 • Strömmar Netflix, Hulu och mer bra innehåll
 • Kryptering av militär kvalitet
 • Obegränsad data för upp till 5 enheter
 • 7-dagars gratisversion

Hotspot Shield är en användarvänlig VPN som erbjuder fem samtidiga anslutningar för att säkerställa att hela familjen skyddas. Det har många servrar inom Nya Zeeland, vilket gör att du kan göra det få tillgång till det innehåll du vill ha anonymt och säkert. Det ger blixt-snabba hastigheter samt kryptering av militär kvalitet, garanterar snabb, säker surfning.

Hotspot Shield är kompatibelt med alla operativsystem, har ingen policy för loggar och erbjuder dedikerad teknisk support. Du kommer att kunna få åtkomst till geobegränsat innehåll (som BBC IPlayer) var som helst, med vilken enhet som helst.

Dess användarvänlighet gör det till perfekt val för nybörjare och erfarna användare, som dess många fans påpekar.

Hotspot Shield kan avblockera:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Stödjer torrenting: 

 • Ja, P2P tillåtet på alla servrar.

Hotspot Shield fungerar på dessa enheter

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

VISA SÄRSKILDA Hotspot Shield DEALS

5. PrivatVPN 

En solid VPN som uppfyller alla dina behov

privatavpn-enheter

 • Ingen användning eller bandbreddbegränsningar
 • Lättlästa konfigurationsguider och tillgänglig kundtjänstsupport
 • 56 servrar över hela världen, inklusive en plats i Nya Zeeland
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

Även om PrivateVPN inte har så många servrar som vissa andra VPN-leverantörer, spänner dess serverplatser stora delar av världen, inklusive Nya Zeeland. Du kan avblockera och strömma båda lokala Nya Zeeland geobegränsat globalt innehåll med snabba hastigheter, som Hulu, utan bandbredd eller nedladdningsbegränsningar. Fantastisk kundservice gör denna leverantör till en användarfavorit. PrivateVPN använder en mängd protokoll för att skapa säkra anslutningar, inklusive OpenVPN, för att säkerställa att dina data är säkra oavsett om du är strömma, strömma eller genomföra finansiella transaktioner.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

VISA SÄRSKILDA privataVPN-erbjudanden

Slutsats

De viktigaste sakerna att leta efter i den bästa VPN som ska användas i Nya Zeeland är åtkomst, säkerhet och integritet. Alla VPN på vår lista innehåller dessa funktioner och många fler. Pengarna tillbaka-garantier som erbjuds av dessa leverantörer ger dig tid att hitta VPN som är perfekt för dina behov utan risk. Om du fortfarande är osäker på om fördelarna med en topp-VPN för Nya Zeeland är värda investeringen, läs vår VPN-guide för att lära dig mer om de många sätt som rätt VPN förbättrar din onlineupplevelse.

Du kanske också gillar:

 • Hur man får en Nya Zeelands IP-adress var som helst
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me