5 bästa VPN: er för Tinder [Få obegränsad tillgång 2020]


För de flesta är Tinder den enda datingappen som är värd att använda. Dess enkelhet betyder 26 miljoner människor matchas på Tinder varje dag. 

Mest förvånande, med tanke på sitt rykte som en hook-up-app, 80% av Tinder-användare hävdar att de letade efter ett seriöst och meningsfullt förhållande. Vad betyder detta för dig, ensamstående? 

Du måste verkligen vara på Tinder. 

Men tänk plötsligt att du tappar åtkomst till ditt konto eller är blockerad från appen. Detta händer faktiskt mycket. Skolor, universitet och hela länder har blockerat Tinder. Några av moraliska skäl, men mestadels eftersom det är så distraherande. 

För att se till att detta aldrig händer dig, installera ett VPN på din telefon så förlorar du aldrig åtkomst till Tinder. Det tar några minuter och kommer med en mängd andra fördelar.

Snabbguide: De bästa VPN: n för Tinder

1.NordVPN:Inte bara det mest populära valet hos våra läsare, NordVPN är världens högst rankade VPN. 5 700+ säkra servrar globalt säkerställer att du aldrig tappar åtkomst till Tinder.

2.ExpressVPN:Med hastighetsoptimerade servrar på över 160 platser är ExpressVPN marknadens snabbaste VPN. Lättanvända iOS- och Android-appar gör detta till ett populärt val.

3.CyberGhost:Gratis tester för iOS- och Android-användare, tillsammans med enkel installation på flera enheter, gör Cyberghost perfekt för Tinder.

4.Surfshark: Med otroligt värde, med anpassningsbara funktioner och obegränsat enhetsskydd, fortsätter Surfshark att växa i popularitet.

5.PrivateVPN:För den budgetmedvetna VPN-användaren är PrivateVPN perfekt. En nybörjarvänlig lösning, det erbjuder enkla appar och snabb installation.

Få åtkomst till Tinder med NordVPN

Varför du behöver en VPN för att komma åt Tinder

Varje dag, runt om i världen, finns det 1 miljard swipes på Tinder. Enkelheten och lättheten att hitta en potentiell partner gör det en av de mest distraherande apparna i världen. 

Av denna anledning, många institutioner och företag har förbjudit Tinder i sina lokaler. Universitet, skolor, kontor, regeringsbyggnader försöker alla begränsa tillgången till Tinder och minimera störningen som det orsakar. Naturligtvis finns det också moraliska och religiösa problem - vilket leder till att appen är förbjudet i några små länder och religiösa samhällen. 

Oavsett anledning till någon för att begränsa Tinder är metoden alltid densamma: blockera appen från att laddas ner eller användas i sina nätverk. Varje gång du använder internet i ett sådant nätverk förlorar du åtkomsten till Tinder-appen. 

På en sidanote, detta avser också Facebook. Eftersom Tinder förlitar sig på ditt Facebook-konto för att verifiera din information, om du går in i ett land eller byggnad där Facebook är förbjudet, kommer du också att tappa åtkomsten till Tinder. 

Det finns en enkel lösning på allt detta. Med ett VPN kan du dölja din onlineaktivitet när du använder ett offentligt nätverk.

Med hjälp av kryptering av militär kvalitet och ett globalt nätverk av säkra servrar, en VPN slår in dina data, trafik och till och med din plats i en skyddstunnel. den döljer dig från nätverket du använder för att komma åt internet och låter dig göra det kringgå eventuella begränsningar placeras på den. 

Detta innebär att när du går online via VPN kommer du att njuta av ofiltrerat, öppet internet i varje app du använder, inklusive Tinder.

Få åtkomst till Tinder med NordVPN

De många fördelarna med att använda ett VPN

Samma VPN-teknik som ger dig obegränsad åtkomst till Tinder har ett brett utbud av ytterligare fördelar. 

Kryptera dina data och använda säkra, privata servrar ökar din övergripande integritet och säkerhet online exponentiellt. Genom att ansluta till en VPN: s servrar kan du göra det dölja dina data, identitet och fysiska plats. Detta håller dig säkert mot skadlig programvara, bedrägerier, stalkers, cybercriminals, annonsörer och myndighetskontroll. 

När du använder ett VPN för att ansluta till en server utanför ditt hemland, du kringgå regeringscensur och få tillgång till annars "Geo-begränsat" innehåll på webbplatser som Netflix. 

Detta är bara några av de otroliga fördelarna med VPN: er. Om du vill veta mer har vi skrivit en komplett guide för nybörjare. Under tiden, kolla in de 5 bästa VPN: erna för Tinder Nedan.

Få åtkomst till Tinder med NordVPN

De 5 bästa VPN: erna för Tinder

1.NordVPN

5 bästa VPN: er för Tinder [Få obegränsad tillgång 2020]

NordVPN är övergripande högst rankade VPN och får ständigt fantastiska recensioner från våra läsare. Med över 5 700 säkra servrar runt om i världen, kommer du aldrig att förlora åtkomsten till Tinder.

Ett enda NordVPN-konto kan skydda upp till 6 enheter samtidigt, ger dig militär integritetsverktyg över alla enheter, inte bara din telefon. Du kommer att dra nytta av AES-256-kryptering, en automatisk kill-switch, en strikt no-logs-policy, DNS-läcksskydd, och mycket mer.

Tack vare NordVPN: s oöverträffad-geoblock busting förmågor och hastighetsoptimerade servrar, du kommer också att njuta av gränslöst internet var som helst i världen. Prova med en riskfri, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. 

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Prova NordVPN riskfri nu!

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

De världens snabbaste VPN, ExpressVPN kommer att hålla dig ansluten till varje match och varje potentiellt datum, var du än är. Mer än bara otroliga hastigheter, denna leverantör erbjuder världsklassskydd för alla enheter, så att du kan svepa med sinnesfrid hemma eller på resande fot.

Med över 3 000 servrar i 90+ ​​länder, ExpressVPN levererar enkelt på löfte om komplett anonymitet online, utan att bromsa dina anslutningar. Installera den på din telefon och datorer så kommer du vara det 100% säkert från alla onlinebaserade hot. 

Det är lätt att se varför våra läsare älskar denna VPN. Dra fördel av 30-dagars återbetalningsgaranti att ta reda på själv.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Prova ExpressVPN riskfritt nu!

3.CyberGhost

CyberGhost-enheter

Det finns många skäl som CyberGhost är den perfekta VPN för Tinder. Först erbjuder det användare lufttäta, avancerade säkerhets- och integritetsverktyg, vid sidan av påskyndade surfhastigheter på över 3 900 severs. 

För det andra gör CyberGhost skydda många enheter otroligt enkelt. När du har installerat den på vilken enhet som helst skapar du en profil som automatiskt delar dina individuella inställningar på upp till sju enheter totalt. 

Slutligen har CyberGhost de mest generösa provperioderna på denna lista. Nya iOS-användare får en provperiod på 7 dagar, medan Android-användare får 1 gratis dag. Alla Cyberghost-användare omfattas av en 45-dagars återbetalningsgaranti. Läs mer om detta kraftfulla VPN i vår fullständiga recension. 

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Prova CyberGhost riskfritt nu!

4.Surfshark

Surfshark-enheter

VPN: s 'Rising Star', Surfshark är en ny VPN som snabbt har höjt våra rankningar. Erbjudande obegränsat samtidigt enhetsskydd på ett enda konto, för en fast prenumeration är det lätt att se varför.

Surfshark skryter en svit med exklusiva, mycket anpassningsbara integritets- och säkerhetsverktyg tillsammans med standardfunktioner som AES-256-kryptering, DNS-läcksskydd, en automatisk kill-switch, och mycket mer.

Surfshark, som är mindre än mest pålitliga, premium-VPN: er, kan flyga under radaren och lätt förbikoppla geoblock, censur och eventuella Tinder-begränsningar. Testa det, riskfritt, med en 30-dagars återbetalningsgaranti. 

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Prova Surfshark riskfri nu!

5.PrivateVPN

PrivateVPN-enheter

Om du är ny på VPN och bara vill testa en på Tinder, kanske PrivateVPN passar just dig. Denna leverantör har skapat en nybörjarvänligt, VPN-budget som fortfarande ger robust säkerhet och snabb surfning. 

I varje steg på vägen erbjuder PrivateVPN en fantastisk nivå 24/7 levande kundsupport. Det har också en 60-sekunders installation och enkla att följa guider för varje enhet. När det har installerats, detta enkel och effektiv VPN kommer att hålla dig online och svepa överallt i världen.

Testa det, riskfritt, med en 30-dagars återbetalningsgaranti, och läs vår fullständiga recension för mer information.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Prova nu PrivateVPN-riskfritt!

Sammanfattning

Riskera inte plötsligt att förlora åtkomsten till din Tinder och missar 100-tal potentiella matcher. Eller ännu värre att ha din telefon hackad och alla dina privata data stulna.

Installera ett VPN på din enhet till hålla dig säker och ansluten var som helst i världen, kringgå till och med de tuffaste begränsningarna och se till att ditt datingliv inte tar någon hit. Om du fortfarande inte är säker,NordVPN erbjuder alla nya användare en 30-dagars återbetalningsgaranti, så du kan testa det riskfritt.

Prova NordVPN riskfri nu!

Vidare läsning

Letar du efter kärlek på OkCupid? Du kommer att uppleva samma begränsningar som Tinder, så vi har också valt de bästa VPN: n för OkCupid.

Ta en titt på våra recensioner för de bästa VPN: n på Android och iOS. 

När du är redo att investera i ett VPN kan du kolla in de absolut bästa erbjudanden och kupongerbjudanden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me