5 bästa VPN: er för Tjeckien – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Även om tjeckiska medborgare inte behöver oroa sig för censur på nätet, ett VPN kan förbättra din online säkerhet och frihet på många sätt.

Om du är en tjeckisk lokal resa utomlands, en VPN kan hjälpa dig få tillgång till tjeckiskt innehåll som är exklusivt tillgängligt inom republiken. Om du är turist, en VPN kommer att blockera geo-restriktioner så att du kan komma åt webbplatser som är blockerade i Tjeckien, som Netflix US, Hulu, och HBO GO.

En VPN kommer också att skydda dig medan du reser. Det kommer att kryptera dina uppgifter för att skydda din personliga information, så att dina bank- och resedata förblir säkrade hela tiden.

Nedan talar vi om hur ett VPN kommer att säkerställa din onlineaktivitet och låsa upp exklusivt innehåll från hela världen. Vi guidar dig också igenom att välja det bästa VPN för Tjeckien.

Sammanfattning av de bästa VPN: n för Tjeckien

 1. Hotspot Shield: 256-bitars kryptering och höga hastigheter gör det till en av de mest populära tjänsterna som finns tillgängliga för att låsa upp global internetanslutning.
 2. NordVPN: Dubbel VPN-kryptering säkerställer att dina data förblir privata och säkra. Det driver också det största servernätverket för alla premium-VPN-leverantörer.
 3. ExpressVPN: Det snabbaste VPN som finns. Dess kryptering i bästa klass kommer att skydda din personliga information medan du bläddrar.
 4. Cyberghost: Din internetanslutning kommer att vara säker och obegränsad med sina pålitliga servrar och supersnabba hastigheter.
 5. ProtonVPN: Med lättanvända appar för alla enheter är det bra för nybörjare. Du kommer att älska dess snabba anslutningar och obegränsade bandbredd.

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldprövning NU!

Vad du ska leta efter i en VPN för Tjeckien

Oavsett om du är tjeckisk besökare eller bosatt, behöver du ett premium-VPN med avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda din anslutning.

En bra VPN kommer också att göra det möjligt för dig låsa upp exklusivt internationellt innehåll. Om du är semestrar utomlands, du kan till och med använda ditt VPN för att hålla dig uppdaterad med dina favoritprogram och nyhetskällor hemifrån.

VPN: er ansluter din enhet till en fjärrserver genom en säker tunnel. Detta maskerar din IP-adress för att det ska se ut som om du har tillgång till internet från en annan plats. Det kommer det också kryptera dina data för att skydda den från hackare och spionera ögon.

Hackare stjäl din privata information, men hänsynslösa företag skörda din surfhistorik för att skapa riktade annonser. De ofta sälja dina uppgifter till tredje part för marknadsundersökningar och reklam utan din vetskap. En VPN kommer se till att din surfhistorik förblir sekretessbelagdt.

Välj ett VPN som erbjuder höghastighetsanslutningar och obegränsad bandbredd. Din leverantör bör driva en globala nätverk av servrar så att du kan komma åt geoblockerat innehåll från var som helst i världen.

Servrar i Tjeckien ger dig höghastighetsåtkomst till lokala webbplatser och streamingtjänster.

Du behöver också ett VPN med kryptering av militär kvalitet, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare.

Tjeckiens bästa VPN: er

1. Hotspot Shield

5 bästa VPN: er för Tjeckien - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Hotspot Shield's snabba anslutningar och obegränsad bandbredd gör det bra för strömmande, surfa och allt däremellan. Det fungerar en globala nätverk av servrar, inklusive höghastighetsserver i Tjeckien.

Hotspot Shield erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda och anonymisera din anslutning. Detta inkluderar 256-bitars kryptering, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare.

Du kan bläddra utan gränser på alla större plattformar. Du kommer också att njuta av en 7-dagars gratisversion och a 45-dagars återbetalningsgaranti på alla Hotspot Shield-prenumerationer. För att lära dig mer, läs de fantastiska saker som användare säger om Hotspot Shield.

Hotspot Shield kan avblockera:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Stödjer torrenting: 

 • Ja, P2P tillåtet på alla servrar.

Hotspot Shield fungerar på dessa enheter

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Visa Hotspot Shield-erbjudanden

2. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN är en extremt snabb och säker VPN. Dess dubbel VPN-kryptering protokollet leder dina data genom minst två humle innan de lämnar nätverket. Dess strikt no-logs policy ser till att din surfaktivitet aldrig spelas in, och alla dess appar har en automatisk dödsbrytare.

Det fungerar 5 200+ höghastighetsservrar i 62 länder, inklusive 45 servrar i Tjeckien.

Du kan prova NordVPN med en 7-dagars gratisversion, eller registrera dig riskfri med dess 30-dagars återbetalningsgaranti för att ta reda på varför det är så populärt bland VPN-användare.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Se NordVPN-erbjudanden

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN erbjuder blixt-snabb anslutningshastigheter och obegränsad bandbredd. Det säkrar dina data med kryptering av militär kvalitet, och det är strikt no-logs policy betyder att det inte håller uppgifter om din surfaktivitet.

Dess nätverk sträcker sig 94 länder, inklusive Tjeckien. Dess erbjudanden enkla appar för varje plattform, inklusive routrar. Men tar inte bara ord för det, kolla vad riktiga användare har att säga.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla sina VPN-tjänster och a 7-dagars gratisversion för mobilappar.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

4. Cyberghost

cyberghost flera enheter

CyberGhost är en pålitlig och Super snabb VPN. Det fungerar en globala nätverk av servrar, inklusive servrar i Tjeckien. Det håller en strikt no-logs policy, och alla dess appar har en inbyggd automatisk dödsbrytare.

När du använder CyberGhost skyddas dina data av militär styrka kryptering.

Du kan prova CyberGhost riskfritt med sin generösa 45-dagars återbetalningsgaranti för att ta reda på varför det är en användarfavorit för online-säkerhet.

CyberGhost erbjuder också en kostnadsfri 7-dagars provperiod för iOS-, Android- och Windows-användare.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Visa CyberGhost-erbjudanden

5. ProtonVPN

ProtonVPN iOS-enheter

ProtonVPNs Secure Core-teknik dirigerar dina data genom flera servrar innan det lämnar nätverket. Detta förhindrar avancerade angripare som övervakar din internettrafik på exit-servern och matchar din aktivitet till din IP.

Dess servrar är installerade i en Schweizisk armé fallout skydd det är 1 000 meter under jord. Prata om säkerhet!

ProtonVPN är Super snabb och lätt att använda. Det är en av de mest budgetvänlig VPN: er tillgängliga.

Det erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, men baserat på de utmärkta kundrecensionerna vill du behålla det mycket längre än så.

Visa ProtonVPN-erbjudanden

Sammanfattning

VPN kan förbättra och säkra din online-aktivitet på många sätt.

Premium VPNs skyddar dina data från online-tjuvar och spioner. Rätt tjänst tillåter dig till och med åtkomst till geoblockerad content från hela världen, som Netflix och HBO GO.

Är du fortfarande inte säker på vilket VPN som passar dig? Vi rekommenderar Hotspot Shield - du kan prova det gratis!

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldprövning NU!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me