5 bästa VPN för Argentina – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Argentinas regering bekräftar regelbundet sitt åtagande till yttrandefrihet, medborgarnas integritet och icke-diskriminering. Dessa prioriteringar är emellertid inte alltid lätta att balansera, och vagt språk i lagar skapar oavsiktliga hot till internetfrihet i landet.

Till exempel, a svepande uppgifter om hyresrätt som antogs 2004 var slog av högsta domstolen i Argentina för dålig formulering och otydlig kränkning av individens integritet. Men andra oklara lagar som fortfarande finns Internetleverantörer har ett stort utrymme för att samla in användardata.

Offentliga wi-fi-användare i Argentina, både invånare och besökare, möter också cyberbrottsrisker. I slutet av 2017, hackare kapade kunders enheter på flera Buenos Aires Starbucks butiker, inklusive en amerikansk VD: s bärbar dator, för att bryta cryptocurrency.

Du kommer också att upptäcka att många populära webbplatser och tjänster, inklusive USA Netflix, BBC iPlayer och Spaniens Teledeporte är inte tillgängligt i Argentina på grund av geo-restriktioner.

Så oavsett om du surfar på webben, arbetar på distans eller bara hoppas att strömma dina favoritprogram, är det en bra idé att använda en tillförlitligt virtuellt privat nätverk (VPN) för att få förbi geoblock och säkra din anslutning när du går online i Argentina.

Snabbguide: De bästa VPN: erna att använda i Argentina

Från Buenos Aires till Córdoba har vi samlat de bästa VPN-skivorna du kan använda i Argentina, med stöd av användarrecensioner och våra egna tester.

 1. NordVPN
  NordVPN är konsekvent rankad som topp-VPN av både användare och tekniska webbplatser och ger höga hastigheter och några av de bästa säkerhetsåtgärderna på VPN-marknaden.
 2. ExpressVPN
  Om du vill ha en VPN som säkrar dina data och också ger dig blixt-snabba anslutningar för strömning och streaming är ExpressVPN den för dig.
 3. Cyberghost
  Med ett bildbaserat, intuitivt gränssnitt är detta en bra VPN för nybörjare. Du kan ansluta sju enheter på ett konto, mer än de flesta premium-VPN: er tillåter.
 4. HMA
  HMA påstår sig ha den mest kompletta globala täckningen av alla VPN, med goda skäl. Det är nästan omöjligt att namnge ett land utan en HMA-server!
 5. VyprVPN
  Med sin unika Chameleon-teknik är denna VPN ett fast val för att kringgå geoblock. Snabba hastigheter och obegränsad bandbredd gör det också bra för streaming.

Skaffa NordVPN nu

Vad du ska leta efter i en VPN för Argentina

Totalt sett stöder Argentina gratis och öppen webbtillgång. 2017 gav Freedom House landet en fantastisk poäng för internetfrihet eftersom den gör inte aktivt övervakning av medborgarna eller censurinnehåll.

Brist på aktiv statlig övervakning garanterar inte din integritet, dock.

Internetleverantörer i Argentina samlar in användardata och än en gång gör dåligt formulerade lagar det mycket svårt att veta hur länge de behåller den. Det som är uppenbart är att lagar kräver det leverantörer av digitala tjänster överför dataloggar till myndigheter med en giltig stämning.

Dessutom visade Starbucks-incidenten 2017, där Stensul-vd Noah Dinkin var en av många kunder som fick sin bärbara dator kapad, att internationella hackare utnyttjar svagheter i Argentinas ISP-nätverk.

Allt som allt finns det många skäl att begära en extra säkerhet och integritet för en VPN när du går online i Argentina. En bra VPN fungerar som en sköld mellan dig och din internetleverantör, hålla din aktivitet anonym och krypterad.

Topp-VPN: er ger dig också obegränsad åtkomst till geoblockerat innehåll från hela världen, som Netflix och den BBC.

För de snabbaste anslutningarna och bredaste åtkomsten, leta efter ett VPN med servrar i Argentina såväl som i alla länder med webbplatser och tjänster du vill nå (t.ex. USA för Netflix, Spanien för Teledeporte).

Om du besöker Argentina vill du också ha VPN med servrar i ditt hemland för att komma åt dina favoritprogram och webbplatser hemma.

Det är inte alltid lätt att berätta för de bra VPN: n från det dåliga, men vi har fått dig täckt med våra experter. bästa VPN-tjänster för Argentina till få förbi geoblock och skydda din integritet.

De 5 bästa VPN: erna för Argentina

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN har en strikt no-logs policy och erbjuder en enorm lista med funktioner. Primära säkerhetsåtgärder som 2048-bitars kryptering, en kill switch och ditt val av flera säkerhetsprotokoll stöds av Double VPN och fullständig anonymitet av Onion via VPN.

NordVPN-nätverket har 5 000+ servrar i 60 länder, inklusive 6 i Argentina, över 30 i Spanien och nästan 2 000 i USA. Med ett prenumeration kan du ansluta upp till 6 enheter samtidigt över alla större operativsystem.

Snabba anslutningar och bra geoblock-förbikoppling betyder sömlöst strömning av amerikanska Netflix, europeiska sportnätverk, och mer, vilket har bidragit till att göra NordVPN till en global favorit.

NordVPN erbjuder alla användare a 30-dagars återbetalningsgaranti.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Se NordVPN-erbjudanden

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Användare älskar ExpressVPN för strömning på grund av dess oöverträffade nätverkshastigheter. Med ett servernätverk som sträcker sig över 94 länder, inklusive USA, Storbritannien, Argentina och Spanien, låser denna powerfrul VPN upp innehåll från hela världen.

Nätverkssäkerhet och din integritet är högsta prioriteringar för ExpressVPN, med funktioner som en verifierad no-logs policy, automatisk kill switch och kryptering av militär kvalitet. Du har ditt val av VPN-protokoll, eller så kan du låta det enkla gränssnittet välja det bästa för dig.

Denna leverantör utmärker sig också vid kundservice och erbjudande 24/7 livechatsupport med agenter som verkligen känner till sina saker. Priserna är på hög sida, särskilt med tanke på 3-enhetsgränsen per konto, men detta är en premium VPN-tjänst på alla sätt.

Mobilanvändare får en 7-dagars gratisversion, och alla prenumeranter är skyddade av en 30-dagars återbetalningsgaranti.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

3. CyberGhost

cyberghost flera enheter

Cyberghost s enkla, förkonfigurerade profiler kommer du att bläddra, strömma eller strömma på ett ögonblick. Men det finns mycket här för den avancerade användaren också med din val av protokoll och anpassningsbara inställningar på upp till sju enheter samtidigt.

CyberGhosts stora nätverk med över 5 700 servrar i nästan 90 länder inkluderar 10 snabba enheter i Argentina. CyberGhost stöder P2P-aktiviteter med dess torrent anonymt profil och spärrar konsekvent Netflix, Sky och många fler strömningstjänster.

Denna leverantørs engagemang för pågående förbättringar av nätverk och tjänster har vunnit många fans i Argentina och världen över. Du kan prova iOS- eller Android-appen gratis i 7 dagar, och du omfattas av en 45-dagars återbetalningsgaranti oavsett vilken enhet du använder.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Visa CyberGhost-erbjudanden

4. HMA VPN

hidemyass enhet

Om du vill dölja din plats, ett VPN med servrar i nästan alla länder på jorden är inte ett dåligt val. HMA täcker Argentina väl med servrar i Buenos Aires, och dess europeiska och nordamerikanska nätverk ger dig tillgång till alla de bästa streamingtjänsterna.

Det populära användargränssnittet är extremt enkelt - välj bara det läge som passar det du vill göra, oavsett om det är strömmande, surfa eller dela P2P. Oavsett vilken du väljer kommer du att vara väl skyddad av stark kryptering och avancerade säkerhetsfunktioner.

Vi bör nämna att HMA har mycket begränsade anslutningsloggar, men endast för diagnostiska ändamål. Det finns ingen post av din surfhistorik eller vad du laddade ner eller strömmade.

Testa HMA med 7-dagars gratisversion, eller prenumerera med förtroende tack vare a 30-dagars återbetalningspolicy.

HMA kan avblockera: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 •  Ja, angivna P2P-servrar tillgängliga

HMA fungerar på dessa enheter:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routrar.

Visa HMA-erbjudanden

5. VyprVPN

5 bästa VPN för Argentina - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

VyprVPN: s Chameleon-teknik erbjuder fantastiskt integritetsskydd och det är också en stark geoblockbrytare. Denna VPN: s höga hastigheter och obegränsad bandbredd gör det till ett utmärkt val för streaming.

Vi rekommenderar inte VyprVPN för strömning på grund av leverantörens strikta regler för praxis. Men vi gillar att det tillåter 5 samtidiga enhetsanslutningar per konto och erbjudanden dedikerade appar för alla större plattformar.

VyprVPN s premium säkerhetsfunktioner ta bort en kill switch, en NAT-brandvägg för skydd mot skadlig programvara och 256-bitars kryptering. Leverantören uppger att partiella loggar endast sparas för felsökningsändamål och att dessa loggar skyddas av strikta schweiziska sekretesslagar.

VyperVPN erbjuder en Buenos Aires-server och flera amerikanska och brittiska servrar. EN 30-dagars återbetalningsgaranti gäller för alla prenumerationer.

VyperVPN kan avblockera: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Stödjer torrenting: 

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

VyperVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, routrar, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Visa VyprVPN-erbjudanden

Sammanfattning

Att använda en VPN för att säkra din anslutning och utöka din webbåtkomst är en bra idé i alla länder, och Argentina är inget undantag. Landets åtagande till frihet och integritet är äkta, men den dåliga formuleringen i vissa lagar lämnar kryphål som kan riskera dina uppgifter.

Oavsett om du bor i Argentina eller bara besöker, behöver du inte låta geoblock för innehåll hindra dig från åtkomst till dina favoritwebbplatser och streamingtjänster, oavsett var de är baserade.

De bästa VPN: erna för Argentina kommer att lägga allt innehåll du vill ha inom fingrarna, samtidigt som du håller dig säkert dold för både ISP-övervakning och cyberbrottslingar försöker kapa dina enheter.

Om du fortfarande inte är säker på vilket VPN som är bäst för din internetanvändning i Argentina, kan du lära dig mer av våra experter i deras sammanfattning av de bästa övergripande VPN: erna på marknaden idag.

Prova NordVPN riskfri idag!

Du kanske också gillar:

 • Hur man får en argentinsk IP-adress var som helst
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me