5 bästa VPN för Eurosport – Titta från var som helst 2020


Med live täckning av internationell fotboll, Grand Slam tennis, cykling, motorsport, och mycket mer, Eurosport är ett måste för alla globala sportfans.

Eurosports högteknologiska onlinespelare erbjuder strömning på begäran och visningsalternativ för flera kamera, vilket ger dig några av de bästa djupgående täckning av sport i världen. Tyvärr är den täckningen geo-begränsad till Europa.

Det betyder dig har inte tillgång till de flesta Eurosport-strömmar utanför Europa, även om du är en abonnent som reser utomlands.

Vi visar dig hur man tar sig runt geoblocken med en högkvalitativ VPN. Här är allt du behöver veta för att börja strömma det bästa av europeiska sporter just nu!

Snabbguide - Fem bästa VPN för Eurosport

Nedan tar vi dig igenom en enkel fyrstegsprocedur för att komma åt Eurosport var som helst i världen med hjälp av en VPN. Först, här är en snabb titt på de bästa VPN: n för jobbet - bläddra nedåt för mer information om dem.

 1. ExpressVPN
  ExpressVPN är den snabbaste VPN som vi testat och är perfekt för att titta på levande sporter. Det stöder inte heller på säkerhet och integritetsskydd.
 2. NordVPN
  NordVPN är rankad som 1 för den totala VPN-prestanda av våra experter. NordVPN erbjuder en SmartPlay-funktion som gör strömmande geo-begränsat videoinnehåll med ett klick enkelt.
 3. Cyberghost
  För en övergripande kombination av värde, tillförlitlighet och användarvänlighet är CyberGhost svårt att slå. Även om du aldrig har använt ett VPN kommer du att strömma Eurosport på några sekunder.
 4. PrivateVPN
  Om du letar efter en enkel, prisvärd VPN kan du lita på, kanske PrivateVPN är för dig. Gratis fjärrhjälp eliminerar all stress med installation och installation.
 5. IPVanish
  IPVanish är en solid VPN till ett vänligt pris och ger dig enkel åtkomst till toppsportnätverk över hela världen, inklusive ESPN och beIN SPORTS utöver Eurosport..

Hur man använder en VPN för att streama Eurosport online överallt

Så snart du har valt och prenumererat på en VPN-tjänst, så får du åtkomst till Eurosport:

Om du redan har ett Eurosport-prenumeration

 1. Ladda ner VPN-appen, starta den och logga in.
 2. Välj en server i ditt hemland i Europa.
 3. Navigera till Eurosport Player och logga in på ditt konto.
 4. Börja strömma!

Börja titta NU!

Om du inte har ett Eurosport-prenumeration

 1. Ladda ner och installera VPN-appen. Öppna appen och logga in på ditt konto.
 2. Välj en server i Europa. PRO TIPS: Priserna för prenumeration på Eurosport varierar från land till land, så att rätt serverplats kan spara mycket pengar. Vi rekommenderar Polen, Tyskland och Grekland för de lägsta prenumerationspriserna.
 3. Navigera till Eurosport-webbplatsen och skapa ett konto.
 4. Starta Eurosport Player och börja strömma!

Börja titta NU!

Varför du behöver en VPN för att titta på Eurosport

Geo-begränsade webbplatser använder din IP-adress för att identifiera din plats. Om Eurosport Player ser att du inte är i Europa kommer den inte att låta dig titta, även om du har prenumeration på tjänsten.

EN VPN (virtuellt privat nätverk) låter dig kringgå geoblockering genom att tilldela dig en ny IP-adress baserat på den servern du väljer. Högkvalitativa VPN: er har servrar spridda över hela Europa, vilket ger dig många val att få tillgång till Eurosport.

Men de flesta gratis leverantörer, och till och med många betalda VPN, kan inte avbryta Eurosport. Vissa har blockerats helt av plattformen, medan andra saknar bandbredd och hastighet som krävs för att titta på levande sporter.

Att välja en högst rankade VPN sparar dig mycket huvudvärk och tester och fel. Leta efter en med ett etablerat rykte för att låsa upp begränsade webbplatser som Netflix och HBO utöver Eurosport.

Vår rekommenderade VPN skyddar också din integritet online genom att kryptera all information som skickas till och från din enhet. Du kommer att skyddas även när du använder offentligt wi-fi, och topp-VPN: er blockerar spårning och de irriterande popup-annonserna.

De bästa VPN: erna för Eurosport i detalj

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN är ett populärt val bland sportfans, tack vare det branschledande hastighet och 99,9% drifttid. Det är också en geoblock-förbipasserande mästare som ger dig enkel åtkomst till svåråtkomliga tjänster som Hulu, Sling TV, BBC iPlayer och US Netflix.

ExpressVPN har över 2 000 servrar världen över, med hundratals att välja mellan från hela Europa. Det är lätt att komma igång tack vare ett enkelt användargränssnitt som gör att du är ansluten med några klick.

Och om du tänker på att allt det snabba och prestanda måste komma till en kostnad av försvagad säkerhet, tänk igen! ExpressVPN håller dina data säkra med AES-256-kryptering av militär kvalitet, DNS-läckageskydd och en verifierad politik utan loggar.

En automatisk dödsbrytare hindrar dina data från att någonsin spilla på det offentliga internet. ExpressVPN är inte den billigaste VPN som finns, men du kan prova det utan risk under a 30-dagars återbetalningsgaranti.

Titta med ExpressVPN NU!

2. NordVPN

NordVPN-enheter

Om du vill ha en enda tjänst som gör allt du någonsin behöver en VPN att göra, är NordVPN perfekt för dig. Med höga hastigheter, ultra-pålitliga anslutningar, bästa tillgängliga säkerhet, och enastående kundsupport, NordVPN är en leverantör utan svaghet.

NordVPN: s enorma globala nätverk inkluderar 2 406 servrar över hela Europa, med minst en i nästan varje land. Många av dessa servrar är optimerade för strömning, vilket garanterar dig smidig visning på Eurosport Player.

En strikt policy för ingen loggning och en kombination av 2048-bitars och AES-256-kryptering håller dig anonym, medan en unik CyberSec funktionen fungerar till blockera annonser, spårare och skadliga webbplatser.

Med enorma besparingar på långsiktiga prenumerationer är det inte konstigt att NordVPN är en favorit över hela världen. Se vad det kan göra för dig med a 30-dagars återbetalningsgaranti.

Titta med NordVPN NU!

3. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost har hundratals europeiska servrar att välja mellan, och över 5 700 i 90 länder världen över. Förkonfigurerade profiler gör det enkelt att komma igång med att titta på Eurosport, och avancerade användare kommer att hitta många anpassningsbara funktioner också.

Genom att ständigt lägga till nya servrar förblir CyberGhost ett steg före VPN-blockerande webbplatser som Hulu och Netflix. Många servrar i nätverket är optimerade för strömning, så du har inga problem med fördröjning när du tittar på live-sport.

CyberGhost har AES-256-kryptering av militär kvalitet, en dödsbrytare och DNS-läckskydd, tillsammans med stark, användarcentrerad sekretesspolicy. En generös 45-dagars återbetalningsgaranti ger dig god tid att bestämma om det är rätt VPN för dig.

Titta med CyberGhost NU!

4. PrivatVPN

privatavpn-enheter

PrivateVPN är ett annat bra val för sport, särskilt om du har en stram budget. Vi oroar oss ofta för nätverksnedgångar när en VPN bara erbjuder cirka 100 servrar över hela världen, men PrivateVPN visar oss fel med flammande hastigheter och smidig streaming.

Med servrar i 30 europeiska länder, PrivateVPN ger dig enkel tillgång till Eurosport. En prenumeration täcker upp till 6 samtidiga anslutningar, och en kombination av AES-256 och 128-bitars CBC-kryptering säkerställer att dina data förblir säkra.

EN 30-dagars återbetalningsgaranti ger dig möjlighet att pröva tjänsten, och långsiktiga prenumerationer kommer till ett pris.

Titta med PrivateVPN NU!

5. IPVanish

ipVanish-enheter

IPVanish har över 1 100 servrar världen över, med 396 att välja mellan i hela Europa. Dess hastigheter är mer än tillräckliga för strömning i HD, och användare älskar de enkla, färgglada apparna.

IPVanish använder bergfast AES-256-kryptering, medan a inbyggd kill-switch håller dina data säkra om din VPN-anslutning någonsin tappar. Tidigare incidenter avslöjade dock att IPVanish sparat vissa användardata, så det kanske inte är perfekt om sekretess är din högsta prioritet.

Ytterligare sportwebbplatser som ESPN, beIN SPORTS och BT Sport finns också med IPVanish, tillsammans med många andra populära TV-nätverk och streamingtjänster.

Denna prisvärda VPN är också bra för familjer med 10 samtidiga anslutningar tillåtet på en enda prenumeration. Men IPVanish's Pengar tillbaka garanti endast sist 7 dagar, så du måste bestämma snabbt om du vill hålla fast vid det på lång sikt.

Titta med IPVanish NU!

Sammanfattning och vidare läsning

Oavsett var du är, om du inte har full tillgång till Eurosport, är din sportupplevelse ofullständig! Med rätt VPN kommer den åtkomsten att bli din med bara några få klick.

För att lära dig mer om hur VPN: er ställer all världens bästa sporttäckning till hands, kolla in våra artiklar om:

Få enkel åtkomst till NBC Sports över hela världen

Titta på varje NFL-spel var som helst och när som helst

Vad kommer upp i UFC-åtgärder och hur du kan titta var som helst

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me