5 bästa VPN för Irland – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Vad är craic med VPN, och varför behöver du en i Irland?

Irländska netizens njuter mycket av online-frihet. Lokala lagar skyddar din rätt till yttrandefrihet. Du kommer troligtvis inte att få problem för kommentarer du gör online.

dock, cyberbrottslingar rovar på osäkra anslutningar över hela världen. Om du surfar på internet utan VPN, du sätter dig själv i riskzonen.

VPN kryptera dina data och dölja din IP-plats. Detta stoppar hackare och spioner från att få åtkomst till din personliga information, som dina onlinebanklösenord.

IP-maskering gör det möjligt för dig förbikoppla geoblock till få tillgång till exklusivt innehåll från andra länder. Med rätt VPN kan du låsa upp streamingtjänster som Netflix US och Hulu, och få tillgång till lokala irländska tjänster från utlandet.

I den här guiden ger vi dig en översikt över hur en VPN skyddar din anslutning och ger din obegränsad tillgång till internet. Vi hjälper dig också välj det bästa VPN för dina behov.

Sammanfattning av de bästa VPN: n för Irland

  1. Hotspot Shield: Perfekt för höghastighetsinternet. Det kan zooma förbi geoblock och brandväggar.
  2. NordVPN: En av de mest populära VPN: erna. Det driver det största globala servernätet på marknaden.
  3. ExpressVPN: Marknadens snabbaste VPN säkrar dina data med säkerhetsfunktioner i militär kvalitet.
  4. Cyberghost: Supersnabba hastigheter med obegränsad bandbredd och appar som optimerar din anslutning.
  5. Surfshark: Njut av snabb, obegränsad tillgång till innehåll från alla hörn av världen.

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldprövning NU!

Vad du ska leta efter i en VPN för Irland

VPN: er ansluter din enhet till en fjärrserver genom en säker tunnel. Detta maskerar din IP och får det att se ut som du surfar från en annan plats.

Du kan använda ditt VPN till förbikoppla geoblock och få tillgång till utländska tjänster och webbplatser Netflix och Hulu. Allt du behöver göra är att ansluta till en server i ett land där innehållet är fritt tillgängligt.

Om du är planerar en utomlands semester, Du kan till och med använda ditt VPN för att hålla dig uppdaterad med dina favoritländska show. Anslut bara till en server i Irland.

Din VPN kommer också kryptera dina data för att skydda dig från hackare, spårare och spioner. Om en hacker avbryter en oskyddad anslutning, de kan komma åt dina bankuppgifter och mer. En VPN innebär att tredje parter inte kan läsa dina data så att du kan hålla dig säker online.

Kryptering stoppar också skrupelfria webbplatser och företag spåra din surfaktivitet och säljer det till tredje part för vinst. Det här kommer att sätta stopp för riktade annonser!

För mjukaste anslutning möjlig, välj ett VPN med höga hastigheter och obegränsad bandbredd. Det bör fungera a globalt servernätverk med servrar i Irland. Lokala servrar gör det möjligt för dig få tillgång till irländska webbplatser med hög hastighet.

Du behöver ett VPN med avancerade säkerhetsfunktioner. För det bästa skyddet, välj en tjänst som erbjuder 256-bitars kryptering, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare.

De bästa VPN: erna för Irland

1. Hotspot Shield

5 bästa VPN för Irland - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Detta hög hastighet VPN erbjuder obegränsad bandbredd på dess globalt servernätverk. Dess enkla appar göra inställningar och använd en bris. På grund av detta är det perfekt för nybörjare.

Dina data kommer alltid att vara säkra med 256-bitars kryptering, en strict no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare. Det kan förbikoppla geoblock lätt.

Hotspot Shield erbjuder en 7-dagars gratisversion och a 45-dagars återbetalningsgaranti för att komma igång. Läs de fantastiska saker som användare säger om detta topp-VPN för att lära sig mer.

Visa Hotspot Shield-erbjudanden

2. NordVPN

NordVPN-enheter

Dina data kommer att vara dubbelt så säkra med NordVPN: s Dubbel VPN-kryptering. Dess strikt no-logs policy betyder att din surfaktivitet aldrig kan falla i fel händer. Alla appar har en inbyggd dödsbrytare för att säkerställa att dina data aldrig exponeras.

NordVPN driver största servernätverk av alla premium-VPN: er. Du kan välja mellan 5 200+ servrar i 64 länder, inklusive höghastighetsserver i Irland. Detta är bara några av anledningarna till att det har tjänat så fantastiska kundrecensioner.

Du kan registrera dig på NordVPN riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Se NordVPN-erbjudanden

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN gör online-säkerhet enkelt. Det är också det snabbaste VPN som finns!

Det fungerar över 3 000 servrar i 94 länder. Du kommer att kunna njuta av obegränsad tillgång till geoblockerat innehåll från varsomhelst. Dess modernaste säkerhetsfunktioner skydda din personliga information medan du surfar.

EN 30-dagars återbetalningsgaranti låter dig prova ExpressVPN riskfritt för att se varför användare älskar det så mycket!  

Visa ExpressVPN-erbjudanden

4. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost ser allvar på att försvara din integritet. Dess appar erbjuder sex förinstallerade profiler designad för optimera din anslutning för olika typer av online-aktiviteter.

Dess otroligt snabbt, och dess obegränsad bandbredd gör det till ett populärt val bland VPN-användare. När det kommer till säkerhet, dess avancerade protokoll skyddar din känslig information.

Du kan prova CyberGhost riskfritt med en generös 45-dagars återbetalningsgaranti. Det erbjuder också gratis försök på upp till 7 dagar för Android-, iOS- och Windows-användare.

Visa CyberGhost-erbjudanden

5. Surfshark

5 bästa VPN för Irland - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Surfshark är en fan-favorit VPN, och det är lätt att se varför!

Det ger obegränsad bandbreddhöghastighetsservrar. Det skyddar också dina data med sofistikerade säkerhetsåtgärder, som dubbelkryptering.

Surfsharks intuitiva appar blockera annonser, skadlig kod och spårare. Även med alla dessa funktioner är det det lätt att installera och använda.

Du kan dra nytta av dess 30-dagars återbetalningsgaranti att testa det själv. Det erbjuder också gratis försök på upp till 7 dagar på mobilappar.

Se Surfshark-erbjudanden

Sammanfattning

I Irland, du behöver ett VPN för att skydda dina data och låsa upp geoblockerat innehåll.

Rätt VPN kommer stoppa cyberbrottslingar åtkomst till din personliga information. Det kommer det också stoppa riktade annonser i deras spår och förhindra företag som drar nytta av din surfaktivitet.

Är du inte säker på vilket VPN som passar dig? Vi rekommenderar Hotspot Shield och du kan prova det gratis!

Starta din kostnadsfria hotspot-sköldprövning NU!

Vidare läsning 

Spara pengar på din tjänst med våra bästa VPN-erbjudanden och kuponger.

Älskar du brittisk TV? Lär dig hur du tittar på ITV Hub från Irland!

Hungrig efter mer? Så här kan du låsa upp Netflix hela biblioteket var som helst.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me