5 bästa VPN för Norge – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Norska internetanvändare skyddas av frihets- och integritetslagar. På grund av detta kommer du osannolikt att få problem med kommentarer du gör online, såvida de inte är diskriminerande eller våldsamma.

dock, tInternet är fortfarande en farlig plats. Om du ansluter utan VPN, dina data är sårbara till hackare och angripare. Cyberbrottslingar kan skörda din personliga information, och spioner kan spåra din surfaktivitet.

Om du inte använder ett VPN är du också det missar hundratals geoblockerade webbplatser och streamingtjänster. Detta inkluderar Netflix USA, HBO GO och Hulu.

VPN krypterar din internettrafik och maskera din IP-plats. Detta hindrar cyberbrottslingar att få tillgång till din personliga information och gör det möjligt för dig förbikoppla geoblock.

I den här guiden förklarar vi hur VPN skyddar din privata information och utöka din online frihet. Vi hjälper dig också att välja det bästa VPN för dina behov.

Sammanfattning av de bästa VPN: erna för Norge

  1. Hotspot Shield: Erbjuder höghastighetsåtkomst och obegränsad bandbredd. Det kan kringgå tuffa geoblock och filter.
  2. NordVPN: En av de mest kraftfulla VPN: erna. Det driver ett enormt globalt nätverk av servrar.
  3. ExpressVPN: Det bästa valet för säkerhet och hastighet. Det skyddar dina data med kryptering av militär kvalitet.
  4. Cyberghost: Super-snabb hastigheter och appar för alla enheter.
  5. Göm mig: Perfekt för nybörjare. Det erbjuder oslagbara säkerhetsprotokoll.

Vad du ska leta efter i ett VPN för Norge

VPN maskera din IP-adress för att det ska se ut som om du har tillgång till internet från en annan plats. De också kryptera dina data för att skydda den från hackare, spårare och spioner.

Du kan använda ditt VPN till åtkomst till geoblockerade tjänster och webbplatser Netflix och Hulu. Allt du behöver göra är att ansluta till en server i en region där webbplatsen är tillgänglig.

Du kan till och med använda ditt VPN till hålla dig uppdaterad med dina favorit-norska shower och få tillgång till annat innehåll när du är utomlands på semester.

Den norska regeringen filtrerar många fildelningsplatser, inklusive Pirate Bay. En bra VPN kan kringgå detta filter och ger dig tillgång till dessa tjänster.

Kryptering gör din internettrafik oläslig för hackare, spårare och spioner. Det förhindrar också webbplatser och företag spåra din online-aktivitet och använda den för att skapa riktade annonser.

Leta efter ett VPN med höghastighetsanslutningar och obegränsad bandbredd. Den leverantör du väljer ska driva en globala nätverk av servrar, inklusive servrar i Norge.

Välj en VPN som erbjuder för bästa säkerhet 256-bitars kryptering, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare.

De bästa VPN: erna för Norge

1. Hotspot Shield

5 bästa VPN för Norge - för säkerhet, strömning och hastigheter 2020

Hotspot Shield är en höghastighets VPN med obegränsad bandbredd. Det fungerar servrar över hela världen, inklusive Norge, USA och Storbritannien.

Hotspot Shield är perfekt för nybörjare. Det har enkla appar för alla enheter, och installationen är en bris.

Dina data kommer alltid att vara säkra med 256-bitars kryptering, somtrict no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare. Det kan kringgå geoblock och filter lätt.

Hotspot Shield erbjuder en 7-dagars gratisversion och a 45-dagars återbetalningsgaranti för att komma igång. Läs de fantastiska saker som användare säger om detta topp-VPN.

Visa Hotspot Shield-erbjudanden

2. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN: s Double VPN-protokoll krypterar dina data två gånger för extra skydd. Det fortsätter ingen registrering av din online-aktivitet, och alla dess appar har en inbyggd automatisk dödsbrytare.

Det driver ett enormt nätverk av 5 200+ servrar i 64 länder. Det betyder att du kan få tillgång till allt geoblockerat innehåll i världen. Det är inte konstigt att det är en hit bland VPN-användare.

Du kan registrera dig på NordVPN riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Se NordVPN-erbjudanden

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN är marknadens snabbaste VPN. Det ger obegränsad bandbredd2 000+ servrar i 94 länder, och det kan förbikoppla geoblock och filter.

Att installera ExpressVPN är enkelt och det har det appar för alla större plattformar. Den är full av säkerhetsfunktioner, inklusive 256-bitars kryptering och en automatisk dödsbrytare.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars, inga frågor ställda, Pengar tillbaka garanti på alla dess tjänster. Du kan också prova detta högst rankade VPN-fria i 7 dagar på dina Android- och iOS-enheter. Läs riktiga kundrecensioner för att lära dig mer. 

Visa ExpressVPN-erbjudanden

4. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost har en stark fokusera på din säkerhet och integritet. Det kan också kringgå geoblock och filter för att ge dig obegränsad internetåtkomst, oavsett om du tittar på Netflix eller BBC iPlayer.

Du kommer att njuta av intuitivt appar för alla dina enheter och obegränsad bandbredd på ett globalt nätverk av servrar.

CyberGhost erbjuder en enorm 45-dagars återbetalningsgaranti, så att du själv kan se varför det är publikens favorit.

Visa CyberGhost-erbjudanden

5. Göm.me

hideme-enheter

Hide.me är känd för sin hastighet och säkerhet. Det fungerar 55 virtuella platser över 34 länder. Även om det har ett mindre nätverk, kommer dess dedikerade servrar att ge dig hög hastighet, obegränsad internetuppkoppling. 

Det skyddar dina data med AES-256-kryptering, en strikt ingen loggpolicy, och SOCKS5 för ökad anonymitet.

Du kan prova det riskfritt med en 14-dagars återbetalningsgaranti. Kolla in vad verkliga användare har att säga om Hide.me. 

Visa Hide.me-erbjudanden

Sammanfattning

Om du använder internet i Norge, du behöver ett VPN för att skydda dina data och förbikoppla geoblock.

Rätt VPN kommer skydda din personliga information från cyberbrottslingar. Det kommer det också stoppa riktade annonser och förhindra företag som drar nytta av din surfaktivitet.

Är du inte säker på vilket VPN som passar dig? Vi rekommenderar Hotspot Shield och du kan prova det gratis!

Vidare läsning

Vill du se till att du får det billigaste priset på din VPN-tjänst? Kolla in våra bästa VPN-erbjudanden och -kuponger för att spara några av dina hårt tjänade kontanter!

Norska invånare, läs mer om Runbox, en säker postlåda som är skyddad av lagen.

Om du är på semester utomlands och vill komma åt norskt innehåll kan du ta reda på hur du får en norsk IP-adress var som helst i världen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me