5 bästa VPN för Ungern – för säkerhet, strömning och hastigheter 2020


Cybersäkerhet är ett stort problem i Ungern, med många användare som faller till hackare som stjäl sina personliga uppgifter: kreditkortsinformation, ID-nummer och mer. Även om regeringen inte engagerar sig i online-filtrering eller blockering av innehåll, kan innehållet (om det är förtalande) får dig i problem med myndigheterna.

Det finns dock ett bra sätt att göra säkra din online-aktivitet så att ingen, inklusive den ungerska regeringen, kan se vad du gör online och vilka webbplatser du besöker: en bra VPN.

VPN skyddar din integritet, vilket är särskilt viktigt om du planerar att använda oskyddade wi-fi-hotspots i Ungern.

Om du vill få åtkomst till geobegränsade streamingtjänster som Hulu och Netflix USA när du är i landet kan du använda en VPN för att kringgå geoblocken.

Om du är bosatt i Ungern som reser utomlands och du vill strömma dina favorit ungerska TV-kanaler som M1 till M4, kan en VPN ge dig åtkomst även om du är utanför gränserna.

Det är viktigt att välja ett VPN med alla funktioner du behöver, och våra experter har satt upp en lista över de bästa tillgängliga. Vi kommer också att lyfta fram de viktiga funktionerna du bör leta efter.

De bästa VPN: erna för Ungern

Det finns många VPN på marknaden idag, men inte alla skapas lika. Vi har använt vår erfarenhet för att handplocka de bästa VPN: n för Ungern.

 1. NordVPN
  Med sina oöverträffade säkerhetsfunktioner och snabba hastigheter kan denna VPN kringgå de mest avancerade geoblocken.
 2. ExpressVPN
  En av de snabbaste VPN: erna med utmärkta krypterings- och säkerhetsfunktioner.
 3. Cyberghost
  Dess användarvänliga gränssnitt gör det till ett utmärkt val för nybörjare, med dedikerade servrar för strömning och torrenting.
 4. PrivateVPN
  Med denna VPN kan du ansluta upp till 6 enheter samtidigt, och den kommer med en strikt policy för icke-loggar.
 5. HMA
  Det kan ha ett roligt namn, men denna VPN tar din integritet och säkerhet på allvar.

Prova NordVPN riskfri nu!

Vad ska du leta efter i en VPN för Ungern?

Att veta vilka viktiga funktioner du ska leta efter i ditt VPN hjälper dig att göra ett klokt val. Tänk på följande funktioner:

 1. Server täckning - Om du vill ha tillgång till strömmningstjänster i Ungern, se till att ditt VPN har servrar i de relevanta länderna (till exempel för att få åtkomst till Netflix USA, behöver du servrar i USA). Om du letar efter åtkomst Ungerska webbplatser och kanaler utanför landet, se till att få en VPN med servrar i Ungern.
 2. Höga hastigheter - På grund av krypteringsprocessen kan en VPN bromsa din anslutning. Med en bra VPN som erbjuder höga hastigheter kommer du knappt att märka skillnaden.
 3. Avblockera kapacitet - Idag kan inte alla VPN-användare komma förbi VPN-blocken som ställts in av Netflix, Hulu och andra strömningstjänster, så det är viktigt att välja ett som kan ge dig tillgång till det innehåll du vill ha.
 4. Enkel användning - Speciellt om du är ny på VPN-skivor vill du ha ett som är enkelt att ladda ner och installera med ett intuitivt, användarvänligt gränssnitt.
 5. Flera anslutningar - En bra VPN tillåter vanligtvis att ansluta flera enheter till ett enda konto.
 6. Integritetspolicy - Om din integritet online är viktig för dig, se till att få ett VPN med en strikt no-logs policy.

De bästa VPN: erna för Ungern

Låt oss ta en djupare titt på bästa VPN för Ungern.

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN kan avblockera nästan vad som helst, ger dig obegränsad tillgång till Netflix USA och allt annat innehåll du är intresserad av. Dess enorma globala nätverk inkluderar 10 servrar i Ungern.

Inte bara det, utan det kommer säkra din anslutning och kryptera alla dina data, även när du använder offentliga wi-fi-hotspots i Ungern.

NordVPN stöder alla stora plattformar och du kan anslut upp till 6 enheter med ett enda konto.

Med en 30-dagars återbetalningsgaranti, det finns ingen anledning att inte prova. Ta reda på varför användare gillar det så mycket.

Skaffa NordVPN nu!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN har servrar i 90+ ​​länder, Ungern ingår - så oavsett om du vill titta på ungerska TV-kanaler i utlandet, eller om du vill få tillgång till Hulu och Netflix USA från Ungern, ExpressVPN kan enkelt kringgå alla geoblock du kan stöta på under vägen.

Med dess avancerade sekretess- och säkerhetsfunktioner och strikt no-logs policy gör ExpressVPN din onlineaktivitet enbart till ditt eget företag. Läs varför det är en användarfavorit.

Företaget erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti med en policy utan frågor.

Skaffa ExpressVPN nu!

3. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost kan enkelt komma runt geoblock, och dess användarvänliga gränssnitt gör det till ett utmärkt val för nybörjare. Det stöder alla stora plattformar och du kan anslut upp till 7 enheter med ett enda konto.

Dess servernätverk inkluderar 20 servrar i Ungern, och det erbjuder en hög krypteringsnivå, wi-fi-skydd och en strikt loggpolicy.

Klicka här för att läsa varför det är populärt bland användare - men med en generös 45-dagars återbetalningsgaranti, du kommer att ha lång tid att testa det och se om det passar dina behov.

Skaffa CyberGhost nu!

4. PrivatVPN

privatavpn-enheter

PrivateVPN kan komma åt Netflix USA och andra streamingwebbplatser och med dess imponerande hastigheter, du behöver inte oroa dig för att fördröja eller buffra.

Det ger avancerade säkerhetsfunktioner och en mängd protokoll, och det finns appar för alla större enheter. Du kan anslut 6 enheter samtidigt med ett enda konto.

Den har 100+ servrar i 50+ länder, inklusive Ungern.

Läs vad andra tycker om det eller dra fördel av 30-dagars återbetalningsgaranti och prova det själv.

Skaffa PrivateVPN nu!

5. HMA VPN

hidemyass enhet

HMA är en annan populär VPN som erbjuder 2 servrar i Ungern. Det erbjuder också dedikerade servrar för strömning och strömning.

HMA tar din integritet på allvar med avancerad kryptering och wi-fi-skydd, och du kan hålla fem enheter skyddade med ett enda konto. Om du stöter på några problem, 24/7 kundsupport kan hjälpa dig.

Läs varför HMA är så populär bland användare, eller bara ladda ner 7-dagars gratisversion och se själv.

Skaffa HMA nu!

Slutsats

När du besöker ett främmande land kan ett bra VPN vara din mest värdefulla följeslagare - du har tillgång till allt innehåll du vill från hela världen och du behöver aldrig oroa dig för din integritet och säkerhet.

Alla VPN på vår lista erbjuder gratis försök och / eller tillbaka-garantier, så det finns ingen anledning att inte prova dem. För att spara ännu mer pengar, missa inte vår kupongsida, där du kan hitta några otroliga erbjudanden!

Skaffa NordVPN nu!

Du kanske också gillar:

 • Hur man får en IP-adress från Ungern var som helst
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me