5 bästa VPN-skivor för liveströmning av spanska La Liga var som helst under 2020

La Liga går fortfarande starkt under 2018-19, trots förlusten av Cristiano Ronaldo. Det är förmodligen den bästa ligan i världen för teknisk fotboll. Med Real Madrid som kämpar den här säsongen, Atletico Madrid har stigit för att utmana Barcelona om titeln.

Populära La Liga-sändare inkluderar Movistar, Gol, och vara LaLiga i Spanien, Elva sporter i UK, BEIN SPORTS i USA och Australien, TDN i Mexiko, och DirecTV-sport i Argentina. Tyvärr är de alla geo-begränsade till sina respektive regioner.

EN bra VPN tillåter dig att kringgå geoblock och strömma varje match på alla programföretag, överallt. Vi visar dig hur det fungerar, men först ser vi de bästa VPN: n för att titta på La Liga baserat på våra testresultat.

Snabbguide - Fem bästa VPN: er för La Liga

 1. ExpressVPN
  För smidig streaming av live fotboll behöver du ett VPN med snabba och pålitliga anslutningar. ExpressVPN har du täckt med de högsta hastigheterna för alla VPN som vi har testat.
 2. NordVPN
  Med ett SmartPlay-läge som automatiskt ansluter dig till den bästa servern för det nätverk du vill titta på, kan NordVPN vara det enklaste alternativet att strömma La Liga.
 3. IPVanish
  IPVanish tillåter en generös 10 samtidiga enhetsanslutningar per prenumeration, så det är ett utmärkt val om hela familjen deltar.
 4. Cyberghost
  CyberGhost, som är en vpnMentor-prisvinnare för prestanda och överkomliga priser, är ett av marknadens bästa alternativ för VPN-nybörjare.
 5. PrivateVPN
  Genom att effektivisera sin tjänst levererar PrivateVPN stora hastigheter och utmärkt geoblockomgång för ett anmärkningsvärt lågt pris.

Hur man tittar på La Liga med en VPN - Enkla trick

När du har valt din VPN-leverantör tar det bara några steg för att få anslutning och börja titta på La Liga från vilken plats som helst.

 1. Ladda ner och installera VPN-appen för din enhet. Starta appen.
 2. Välj en serverplats som matchar den Liga-sändaren du vill titta på (se programföretagslista Nedan).
 3. Navigera till programföretagens webbplats och skapa ett konto om det behövs.
 4. Börja strömma La Liga fotboll!

Börja titta NU!

Guide till La Liga Broadcasters och Server Locations

För att titta på La Liga på dessa programföretag ... ... Välj en VPN-server i det här landet
Movistar, Gol, i LaLiga Spanien
Elva sporter Storbritannien
beIN SPORTS - USA Förenta staterna
beIN SPORTS - AUS Australien
TDN mexico
DirecTV-sport argentina

Varför du behöver en VPN för att titta på La Liga

Ett VPN (virtuellt privat nätverk) ansluter dig till internet via en privat server. Din serveranslutning döljs från resten av internet av en krypterad tunnel. Din faktiska IP-adress, som skulle avslöja din plats, ersätts av serverns IP-adress.

För många begränsade webbplatser är det helt enkelt att få en IP i det land där webbplatsen är baserad för att övervinna geoblock. Men Top streaming-webbplatser gör det tuffare med aggressiva VPN-screeningverktyg som kan upptäcka förändrade IP-adresser.

De bästa VPN: erna kan ta sig runt VPN-blockerare med avancerade dämpningsmetoder. Våra rekommenderade leverantörer ger dig tillgång till inte bara La Liga, utan även Premier League, MLS, US Netflix, Hulu, BBC iPlayer, och mycket mer.

En VPN erbjuder också viktiga integritetsskydd som ingen internetanvändare ska vara utan. Dina data kommer att förvaras från hackarnas händer och du kan göra det bläddra helt anonymt. Inte ens din Internetleverantör kommer att kunna hålla reda på din onlineaktivitet.

De bästa VPN: n för streaming av La Liga - Detaljerad lista

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN är den snabbaste premium-VPN på marknaden, idealisk för att streama La Liga. Tack vare obegränsad bandbredd och 99,9% nätverksupptid, du behöver inte oroa dig för fördröjning eller buffring vid ett viktigt ögonblick i en match.

ExpressVPN har utmärkt kundservice (inklusive 24-timmars livechatsupport) och hög säkerhet, t.ex. 256-bitars AES-kryptering, en kill-switch och DNS-läcksskydd. Det går förbi några av de tuffaste VPN-blocken för att låsa upp innehåll över hela världen.

Med över 2 000 servrar världen över kan ExpressVPN ansluta dig till alla större La Liga-sändare. Du kan prova det utan risk under 30-dagars återbetalningsgaranti.

Titta med ExpressVPN NU!

2. NordVPN

NordVPN-enheter

Du kommer inte ha några problem med att blockera varje La Liga-ström med NordVPN tack vare ett enormt nätverk med över 5 000 servrar världen över. Många av leverantörens servrar i USA, Storbritannien, Australien och Spanien är optimerad för sömlös strömning av live-sport.

Att ansluta till den bästa servern för att titta på din favorit La Liga-programföretag är ett klick enkelt med den inbyggda SmartPlay-funktionen. Under tiden, CyberSec, en annan exklusiv NordVPN-funktion som blockerar skadlig programvara, annonser, skadliga webbplatser och spårning.

Din integritet online garanteras med 256-bitars AES-kryptering, DNS-läckskydd, en anpassningsbar kill-switch och en solid policy för att inte logga in. Du kan anslut upp till 6 enheter på en gång med en prenumeration, med inbyggda appar tillgängliga för alla större plattformar.

NordVPN-abonnemanget skyddar också en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Titta med NordVPN NU!

3. IPVanish

ipVanish-enheter

IPVanish är en bra val för engelska sändningar i La Liga, med över 500 servrar i USA, 101 i Storbritannien och 60 till i Australien. Stöd för upp till 10 samtidiga anslutningar gör IPVanish perfekt för ett hushåll fullt av fotbollsfans.

IPVanishs hastigheter är mer än snabba nog för att strömma liveidrott, och dina data kommer att vara säkra tack vare stark kryptering och avancerade säkerhetsåtgärder. Prisvärda prenumerationsalternativ hjälpa till att göra IPVanish till en publikfavorit bland streamare online.

De 7-dagars återbetalningsgaranti tillgängligt från IPVanish är kortare än de som erbjuds av andra premium-VPN-leverantörer, så var beredd att snabbt bestämma om du vill begå långsiktigt.

Titta med IPVanish NU!

4. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost levererar mycket värde för La Liga-fans, med förhandla priser på långsiktiga planer. Med hundratals servrar i USA, Storbritannien, Australien och Spanien ger CyberGhost dig snabb åtkomst till alla större La Liga-sändare.

Användargränssnittet är en dröm för VPN-nykomlingar, med en förkonfigurerad strömningsprofil som får dig ansluten med några enkla klick. Funktioner för integritetsskydd inkluderar 256-bitars kryptering, en dödsbrytare och förebyggande av DNS-läckor.

Med en mycket generös 45-dagars återbetalningsgaranti, CyberGhost gör det enkelt att testa detta enkla, effektiva VPN utan risk. Och om vi talar om generösa kommer en prenumeration att stödja upp till 7 anslutningar vid en tid.

Titta med CyberGhost NU!

5. PrivatVPN

privatavpn-enheter

Med sitt borttagna nätverk på cirka 100 servrar i 56 länder kanske PrivateVPN verkar på sin plats på denna lista. Men den här VPN bevisar gång på gång i våra tester att små kan vara vackra.

Med anmärkningsvärt snabba hastigheter och ett fantastiskt register över att blockera även hårt skyddade webbplatser, PrivateVPN kan ansluta dig till valfri La Liga-sändning i världen. Och prenumerationspriserna är bland de billigaste på premium-VPN-marknaden.

PrivateVPNs appar för alla större plattformar är inte de enklaste att använda, men leverantören kompenserar det med a one-of-a-kind Team Viewer Remote Help-tjänst. Tjänsten ansluter dig direkt till en dedikerad teknikgrupp som installerar och ställer in VPN för dig!

Med 6 samtidiga anslutningar tillåtet på en prenumeration, erbjuder PrivateVPN stort värde för dina pengar. Prova det riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Titta med PrivateVPN NU!

Sammanfattning och vidare läsning

Om du är ett seriöst fotbollsfan behöver du total tillgång till La Liga-sändningar - varje match, överallt. Oavsett var du är, gör rätt VPN det lätt att göra anslut och ström La Laiga i hög kvalitet på alla datorer eller mobila enheter.

För fler tips om hur du tittar på den bästa spanska tv-och sporttäckningen, kolla in vår översikt över de bästa VPN: erna för Spanien år 2020. Om du är en fan av amerikansk sport, lära dig att använda en VPN och Sling TV för att titta på allt från NBA till UFC titel kämpar.

Om du inte vill missa någon av de bästa fotbollerna på jorden, se till att du också läser vår guide för att titta på Premier League var som helst i världen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me