5 GRATIS alternativ att påskynda – snabba och säkra alternativ 2020


Speedify är en relativt ung VPN som enligt VD Alex Gizis säger mer betoning på hastighet än säkerhet. Den förlitar sig på sin kanalbindningsfunktion för att kombinera kraften i flera anslutningar - som ditt wi-fi-hem och 4G-celldata - för att öka din internethastighet.

Förutom att denna bindningsfunktion är egentligen inte så användbar - eller snabb. Speedifys tjänst har varit ett hett ämne nyligen, med användare klagar på att det inte gör deras anslutningar snabbare. Klagomål är särskilt vanliga om den kostnadsfria versionen av tjänsten.

Faktum är att när vi testade Speedify för oss själva visade resultaten sig ganska betydande minskning av nedladdningshastigheter. Gratisversionen är den sämsta för hastigheten, men problemet kvarstår i alla betalda prenumerationsplaner.

Våra anslutningshastigheter utan Speedify:

5 hastighetstest (1)

Våra anslutningshastigheter med Speedify:

5 hastighetstest (2)

Allt som allt, Speedifys gratis VPN uppfyller inte sitt löfte om att öka din anslutningshastighet, och att uppgradera till en betald Speedify-plan löser inte problemet. Om du är villig att betala för ett VPN kommer du att vara mycket nöjdare med en premiumleverantör som NordVPN.

Värre, imponerande hastighet är bara ett av de problem du troligtvis kommer att stöta på med Speedify. Nedan tittar vi på Speedifys andra nackdelar i detalj och ge en lista över helt gratis tjänster som erbjuder snabbare anslutningar utan säkerhetskompromisser.

Först är det här ett bra trick att göra använd en toppnotch-betalad VPN-tjänst gratis under en kort tid.

Hur man får en gratis VPN-premium

Om du följer ett VPN för kortvarig användning, som att skydda dig själv när du reser utomlands, överväg att använda a gratis testversion av en premium VPN-tjänst istället för att sätta upp bristerna i en helt gratis tjänst.

Förutom kostnadsfria prövningar som sträcker sig från en dag till en vecka, har våra högst rankade VPN-pengar tillbaka-garantier, så du kan använd tjänsten i en månad eller mer helt gratis!

Det här är våra bästa val för premiumtjänster som erbjuder återbetalningar utan några frågor:

  1. Cyberghost
    Med tillgång till över 3 000 virtuella platser över hela världen och en 45-dagars återbetalningsgaranti, CyberGhost är det perfekta valet för kortvarig VPN-användning. Och om du letar efter en mer långsiktig lösning är dess ettåriga och längre paket budgetvänliga.
  2. NordVPN
    NordVPN är en av de mest populära leverantörerna på marknaden. Du kan prova sin premiumtjänst riskfri med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Det bästa av allt är att du kan säkra upp till sex enheter samtidigt med appar för nästan varje plattform.
  3. ExpressVPN
    Om det är hastigheten du är ute efter, överträffar ExpressVPN Speedify med jättehopp. Du kommer att kunna kringgå geoblockering och censur för att veta att din anslutning är så säker som möjligt. ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, så du kan prova denna kvalitetstjänst riskfri.

Prova CyberGhost GRATIS nu!

Ytterligare problem med Speedify

Speedify är en felaktig och nedslående VPN på många sätt, särskilt den gratis startplanen. Leverantören har anklagats för allvarliga DNS-läckor, föreslår att du bör ta VD på hans ord när han säger att säkerhet inte är företagets högsta prioritet.

En av de viktigaste - och dyra - problemen med Speedify är ökad dataanvändning. Genom att kombinera två anslutningar för att ladda en sida laddar du sidan två gånger och använder dubbelt så mycket data. Det är meningslöst att använda ett gratis VPN om resultatet är kostsamma datamängder.

Speedify kommer inte om det här problemet på sin webbplats, men när vi kontaktade användarsupport direkt bekräftade en representant vår rädsla: din dataanvändning kan skyrocket med Speedify. De erbjöd oss ​​en lösning - ställa in datakapslar på vårt konto. Med andra ord, de sa till oss att bara använda mindre data.

Och om du vill låsa upp kraftigt geoblockerat innehåll med Speedify är du tyvärr lycklig. Speedify-webbplatsen bekräftar det det kan inte avblockera Netflix.

Om din surfning är lätt kan du kanske leva med en trög VPN med begränsad funktionalitet. Tyvärr finns det en ännu viktigare anledning till oro för denna tjänst: Liksom många gratis VPN: er, Speedify kan inte lita på för att skydda din integritet.

Speedifys metoder för dataloggning

När du använder Speedify, leverantören loggar en del av dina uppgifter. Även om en hel del VPN: er registrerar grundläggande information som anslutningstider och bandbreddanvändning, förhindrar de mest pålitliga tjänsterna att deras loggar någonsin kopplas till dig eller dina enheter.

Enligt sin integritetspolicy, Snabba poster inte bara din åtkomstinformation utan också din IP-adress och unika identifierare från din enhets hårdvara. Speedify hävdar att den inte delar någon av dina personuppgifter med tredje parter - förutom naturligtvis de tredje parterna det har samarbetat med.

Dina användnings- och cookiedata delas till exempel med Google Analytics i syfte att leverera personliga annonser och förbereda rapporter som delas med andra Google-tjänster.

Om du rapporterar ett fel när du använder Speedify, appen skickar ett meddelande till Raygun, en tredjeparts felspårningstjänst. Detta meddelande innehåller din IP-adress och din e-postadress. Den här inställningen aktiveras som standard, men du kan välja bort dina kontoinställningar.

Speedifys sårbarhet för granskning av fem ögon

Speedify är baserat i USA, direkt under Five-Eyes Alliance jurisdiktion. För VPN i 5/9/14-Eyes territorier, strikt policy för icke-loggar är särskilt viktigt.

Eftersom Speedify loggar och delar en del av din personliga information med tredje parter, kan din säkerhet lätt äventyras.

En bra gratis VPN kan leverera höga hastigheter och förbikoppla geoblock utan att riskera dina data och enheter. Läs vidare för våra bästa rekommendationer för helt gratis, snabba och säkra alternativ till Speedify.

Alla gratis VPN: er har brister - Välj säkerhet först

De flesta gratis VPN: er saknar deras premiumkonkurrenters säkerhet, vilket gör att din anslutning utsätts för cyberbrottslingar.

I början av 2018, den fria VPN-leverantören Hola led en katastrofal attack när en hackare bröt mot sitt utvecklarkonto och omdirigerade användare av en cryptocurrency-webbplats till en phishing-sida.

Gratis tjänster tenderar också att kommer till kort när det gäller att kringgå geoblock och censur. En av orsakerna till att de flesta gratis VPN: er inte kan spärra Netflix US, till exempel, är att de inte kontinuerligt uppdaterar sina servers IP-adresser. Så Netflix lär sig att känna igen de statiska IP: erna och blockera dem.

Värst av allt samlar många gratis VPN: er in dina data och säljer dem. Därför för det ultimata skyddet och tillförlitligheten, Vi rekommenderar att du använder en gratis VPN som erbjuds av en premium VPN-leverantör. På så sätt äventyras din online-säkerhet aldrig.

VPN-företag erbjuder gratisversioner för att ge dig en smak av deras premiumtjänster och uppmuntrar dig att uppgradera till betalda planer. Det betyder naturligtvis att de gratis planerna har begränsningar (vanligtvis på serveråtkomst och dataanvändning), men de kommer alltid att vara det mer pålitliga än fristående gratis tjänster.

Bästa totalt GRATIS alternativ att påskynda

1. TunnelBear VPN

tunnelbear-enheter

TunnelBears Little Bear-plan erbjuder dig 500 MB gratis data varje månad. Även om detta inte räcker för ett Netflix-maraton, kommer det att göra det håller dig täckt när du använder allmän wi-fi eller bank online.

Och om du är orolig för censur ändrar GhostBear-läget VPN-signaturen på dina data för att undvika djup paketinspektion (DPI). Om du behöver mer data erbjuder TunnelBear mycket prisvärda premiumplaner (passande med titeln Giant and Grizzly Bear).

Med ditt gratis VPN från TunnelBear kommer du att njuta av en säker, snabb anslutning och ett val av virtuella platser i över 20 länder. Och till skillnad från Speedify, TunnelBear kan låsa upp geoblockerat innehåll som Netflix.

När läget Always On är aktiverat startar TunnelBear direkt när du ansluter till webben. Dess Vigilant Mode kommer in om din anslutning avbryts, blockerar all osäker trafik tills anslutningen har återställts. Sammantaget är det inte konstigt att TunnelBear är det en av våra bäst rankade VPN: er.

Få TunnelBear GRATIS

2. Hotspot Shield

hotspot-skärmanordningar

HotSpot Shields gratis VPN är ett av de mer begränsade alternativen med avseende på serverval, men det kompromissar inte med nätverkets kvalitet eller säkerhet.

Du kan välja mellan flera virtuella platser i USA och njuta av 500 MB gratis bandbredd per dag. Även om det finns en liten skillnad i anslutningshastighet jämfört med Hotspot Shields betalda Elite-alternativ, bör det inte påverka din vanliga surfning och strömning.

Dina data kommer att vara i goda händer med HotSpot Shields top-of-the-line SSL-krypteringsstandarder och en automatisk dödsbrytare. HotSpot Shield erbjuder också en kostnadsfri 7-dagars testversion av sin obegränsade premiumservice.

Du kan kolla vad kunder har att säga om HotSpot Shield i vårt granskningsarkiv.

Få Hotspot Shield GRATIS

3. ZenMate

5 GRATIS alternativ att påskynda - snabba och säkra alternativ 2020

Om du letar efter ett funktionspaket gratis VPN är ZenMate din perfekta match! Gratisversionen erbjuder en stort utbud av funktioner med liten kompromiss.

Med ZenMate kommer du att njuta av säkerhetsfunktioner som WebRTC-blockering, avancerad kryptering och en NAT-brandvägg som förhindrar cyberbrottslingar från att skanna din enhet.

Dess funktion On Always On startar ditt VPN så snart du går online, vilket säkerställer att dina data aldrig utsätts. De premiumversion av ZenMate är mycket budgetvänlig, och erbjuder obegränsade hastigheter och möjligheten att ansluta upp till 5 enheter samtidigt.

När du aktiverar ditt gratis konto kommer ZenMate att ge dig en 7-dagars kostnadsfri testversion av premiumservice. Ta reda på varför användare gillar om ZenMate VPN!

Skaffa ZenMate GRATIS

4. Windscribe VPN

Windscribe-enheter

Windscribes imponerande gratis VPN-tjänst låter dig ta full kontroll över din online-säkerhet. Som en grundläggande kontoanvändare kan du använda upp till 10 GB data varje månad att strömma, bläddra och låsa upp geoblockerat innehåll. Du har också full tillgång till en lång lista med VPN-verktyg, som en annonsblockerare.

Windscribe håller en strikt no-logs-policy och använder en AES-256-kodning med en 4096-bitars RSA-nyckel för att hålla dina data säkra, och dess enkla appar gör att det är lätt att komma igång.

De betalda pro-kontona är ännu mer spännande. Till skillnad från den kostnadsfria versionen kommer du att njuta av obegränsad data och åtkomst till servrar i över 50 länder. Dedikerade Windflix-servrar låter dig blockera Netflix USA och Storbritannien oavsett var du är i världen.

Bäst av allt, Windscribs remissprogram belönar dig för att du bjuder in dina vänner, med 1 GB extra gratis data per månad per remiss. Och, om din vän registrerar sig för ett proffkonto får du ett gratis!

Få Windscribe GRATIS

5. ProtonVPN

ProtonVPN iOS-enheter

ProtonVPN är en högdriven höghastighets VPN med en mängd kontoalternativ. De gratis plan erbjuder ett stabilt men låg hastighetsalternativ med tillgång till tre virtuella platser.

Eller så kan du uppgradera till den lågkostnadsplanen Basic, Plus eller Visionary till njuta av obegränsade funktioner, inklusive Tor-servrar, säker strömning och P2P-anslutningar.

ProtonVPN är omtyckt av användare eftersom det till skillnad från Speedify gynnas av starka lagar i sitt hemland Schweiz som skyddar din anonymitet. Det betyder att det inte kan tvingas spionera på dig eller dela ut din information till myndigheternas övervakningsorgan.

Skaffa ProtonVPN GRATIS

Sammanfattning

Gratis VPN kan vara riskabla - Många hotar din anonymitet och din säkerhet, bara för att ge dig en låg hastighet och opålitlig tjänst.

Även om dess VD gör imponerande påståenden, är Speedify en VPN-datadelning med nedslående anslutningshastigheter. En bra gratis VPN bör skydda dina data utan att kompromissa med servicekvaliteten.

De gratis VPN: n rekommenderar vi är designade av deras leverantörer för att locka dig att uppgradera till en betald tjänst, så du vet att de kommer aldrig att äventyra din säkerhet.

Och när det är dags att uppgradera till en premiumtjänst för långtidsskydd och tillgång till innehåll över hela världen, se till att besöka vår bästa kupongkod-sida för att få de hetaste erbjudanden som finns tillgängliga!

Börja din gratis test för CyberGhost NU!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me