6 gratis alternativ till windscribe – säkra och snabba VPN för 2020


Medan premiumversionen av Windscribe är en solid och prisvärd VPN förblir gratisversionen mycket populär trots sina begränsningar. Det ger god säkerhet med AES-256-kryptering och du kommer upp till 10 GB data per månad - generös i jämförelse med många andra gratis VPN.

Men om du strömmar videor eller laddar ner torrenter, du kommer att stöta på gratis Windscribs datakapacitet snabbt.

Vi gillar Windscribes engagemang för din integritet även om du inte betalar för ett prenumeration. Tyvärr är gratisversionen av Windscribe kommer inte att blockera amerikanska Netflix, och ger dig bara åtkomst till servrar i 11 länder. Du kommer sannolikt att uppleva tröga hastigheter på grund av stor serverbelastning.

Verkligheten är det, gratis VPN har alltid nackdelar av design. Begränsade funktioner, databegränsningar och långsamma hastigheter förväntas eftersom leverantören vill att du ska uppgradera till betalda planer. Om ingen betald plan finns tillgänglig, VPN kan äventyra din säkerhet för att tjäna pengar på din användning.

Om du använder gratis Windscribe och vill ha det fler funktioner och data utan att betala för att uppgradera, eller så letar du bara efter de bästa gratis VPN: erna, den här artikeln är för dig. Beroende på dina behov finns det sätt att få en VPN med premiumfunktioner utan att betala ett öre.

Är en gratis VPN rätt för dig?

Om du bara behöver dölj kort din IP-adress för att kringgå en relativt svag geoblock eller surfa på webbplatser som är begränsade av din arbetsplats eller internetleverantör, kan en gratis VPN verkar vara en attraktiv lösning, och några av dem kommer att göra jobbet fint.

Men när det gäller att erbjuda ett val av höghastighetsservrar runt om i världen, tillhandahåller avancerade funktioner för enkel användning och fullständig säkerhet, eller låser upp Netflix, BBC, Hulu, och andra populära streamingwebbplatser, gratis VPN kommer ofta till kort.

En bra VPN kostar pengar att designa och underhålla. Vid slutet av dagen, Oavsett om de är fria att använda eller inte, är VPN: s vinstdrivande företag.

Så precis som Facebook, Youtube eller någon annan digital tjänst, VPN måste på något sätt tjäna pengar på sin tjänst. Om de inte tar ut en prenumerationsavgift betalar du på andra sätt.

Vet hur din gratis VPN fungerar och vad avvägningen är

Att betala räkningarna, mest gratis VPN: s värdannonser från tredje part. Bortsett från att vara irriterande, kan dessa annonser bromsa din anslutning eller till och med länka till farliga webbplatser och sätta din enhet i riskzonen från skadlig programvara.

Vissa gratis VPN till och med sälja dina surfdata till tredje part, fullständigt förnekar det viktigaste skälet till att använda ett VPN i första hand - skydda din integritet online.

Generellt sett är det mer troligt att gratis VPN som inte erbjuder ett alternativ att uppgradera till en betald plan är värd för annonser eller använder teknik som äventyrar din säkerhet. Av den anledningen, Vi rekommenderar att du väljer ett gratis VPN från en leverantör som också erbjuder en betald version av sin tjänst.

Hur man får en Premium VPN GRATIS för en kort tid

Innan vi kommer till vår lista över de mest pålitliga gratis VPN-alternativen till Windscribe, vill vi låta dig in på ett bra trick för att få alla besparingar av en gratis tjänst utan några av kompromisserna.

De bästa premium-VPN: erna erbjuder gratis försök eller återbetalningsgarantier, som är idealiska om du tillfälligt vill använda ett VPN men inte vill ha de begränsningar som följer med de flesta gratis tjänster. Se bara till att avbryta tjänsten inom den tillåtna tiden för att få tillbaka dina pengar.

Med hjälp av denna teknik kan du ha sinnesfrid i järnklädd säkerhet och den mest effektiva geoblocken kringgå, tillsammans med inga datagränser, inga annonser och ingen loggning av dina data, allt utan kostnad.

Om du vill testa ett premium-VPN gratis med hjälp av en försök eller garanti, är detta våra bästa val.

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN toppar för närvarande vår lista över bästa övergripande VPN: er med höga poäng för säkerhet, design och kundservice. Det erbjuder snabba hastigheter, mer än 5 000 servrar i 62 länder, skydd för upp till 6 enheter samtidigt med en prenumeration, och extremt pålitliga anslutningar.

NordVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, så du kan prova det riskfritt. Du kan begära återbetalning via livechatten som är tillgänglig dygnet runt och ta emot den på ungefär en minut.

Prova NordVPN riskfri idag!

2. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost erbjuder ett växande nätverk med över 5 700 servrar, plattformskompatibilitet, 7 samtidiga anslutningar, och användarvänliga funktioner som ett val mellan automatisk anslutning (till den bästa tillgängliga servern världen över) eller manuellt välja en specifik plats och server.

EN 7-dagars gratisversion av CyberGhost är tillgänglig för användare av Windows, Android och iO, och alla får försäkran om en 45-dagars återbetalningspolicy. Kontakta bara kundserviceteamet via livechatt för att få återbetalning.

Börja din gratis test för CyberGhost nu

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN lever upp till sitt namn och vinner konsekvent topputmärkelser i våra VPN-hastighetstester. Liksom andra premium-VPN: er är det säkrat med militär kvalitet, AES 256-bitars kryptering. Ett nätverk med över 3 000 servrar världen över gör detta en av de bästa geoblockbrytarna på VPN-marknaden.

Du kan prova ExpressVPN gratis i 7 dagar på din mobila enhet, och leverantören erbjuder alla nya prenumeranter en "inga frågor ställd" pengar-tillbaka-garanti i 30 dagar.

Starta din kostnadsfria ExpressVPN-test nu

4. Hotspot Shield Elite

hotspot-skärmanordningar

Hotspot Shield erbjuder en gratis version av sin tjänst (se nedan), men den betalade versionen är ganska imponerande. Det inkluderar obegränsad bandbredd på upp till 5 enheter samtidigt, tillsammans med det unika Catapult Hydra-protokollet, som komprimerar sändningar för maxhastighet.

EN 7-dagars gratisversion är tillgängligt för Hotspot Shield Elite och Pengar tillbaka garanti på alla planer sträcker sig till 45 dagar efter att du har loggat in, även om du bara köper en månads prenumeration. Så om du glömmer att be om återbetalning innan månaden är slut har du fortfarande 15 dagar på dig.

Starta din gratis hotspot-sköld Elite-test nu

Om du fortfarande letar efter en helt gratis VPN-tjänst som ersätter Windscribe, läs vidare.

De bästa gratis alternativa VPN: erna för att prenumerera

Ingen gratis VPN är någonstans nära perfekt, men det finns några bra alternativ där ute om du håller dina förväntningar på hastighet, säkerhet och andra funktioner realistiska. Det här är våra favoriter.

1. Hotspot Shield

hotspot-skärmanordningar

Du behöver Hotspot Shields betalda plan (Elite) om du vill få åtkomst till svåråtkomligt innehåll som Netflix, men leverantörens grundversion är ett av de bättre gratis VPN-alternativen. Du kommer få snabba hastigheter och AES-256 (militär kvalitet) kryptering för att hålla din identitet säkert dold.

Avvägningarna här är tredjepartsannonser, begränsade avblockeringsfunktioner och en låg månatlig datakapacitet.

Fördelar

 • Kryptering av militär kvalitet
 • Cross-platform kompatibilitet
 • Pålitligt snabba anslutningshastigheter

Nackdelar

 • Inbyggda annonser
 • Månadsdatakap 500MB
 • Inte bra för Netflix-, Hulu- och BBC-strömning

Om du kan leva med besväret med annonser och din surfning generellt är lätt, kan Hotspot Shield gratis tjäna dig bra. Kom bara ihåg att leverantören hoppas för att styra dig mot Elite-betaltjänsten.

Till exempel kommer du att möta inbyggda betalväggar om du försöker få tillgång till populära streamingtjänster som Netflix. För att ta bort dessa begränsningar måste du registrera dig för Elite - men kom ihåg att dra nytta av gratisversionen!

Få Hotspot Shield GRATIS

2. TunnelBear

tunnelbear-enheter

TunnelBears gratisversion har några funktioner vi älskar, som automatisk start, dubbelkryptering av ”GhostBear”, en strikt policy för icke-loggar, och a dödsbrytare som skyddar dina data om din serveranslutning oväntat avbryts.

Vi gillar också att TunnelBear erbjuder sitt fulla utbud av funktioner på sin gratistjänst. Den enda stora kompromissen är en strikt datakapacitet till endast 500 MB per månad. Du kan få ytterligare 1 GB om du tweetar om TunnelBear, men du behöver den obegränsade betalda planen om du strömmar mycket.

Fördelar

 • Inga loggar
 • Auto-anslutningsfunktion
 • AES 256-bitars kryptering
 • Dödsbrytaren
 • Alternativ för att få ett större datatillskott genom att marknadsföra TunnelBear

Nackdelar

 • Månadsdatakap 500MB
 • Serverplatser i bara 20 länder

Intressant nog är TunnelBears huvudbrister - policy som förbjuder P2P-aktiviteter, ett litet servernätverk, ingen livechattkundservice och inkonsekvent åtkomst till Netflix, Hulu och BBC - finns både i dess gratis och betalda versioner.

Få TunnelBear GRATIS

3. ProtonVPN

6 gratis alternativ till windscribe - säkra och snabba VPN för 2020

En av de största fördelarna med Proton VPN (från skaparna av Proton Mail) är brist på datakapslar för gratis användare. Den gratis versionen är dock betydligt långsammare än den betalda versionen och tillåter bara en anslutning per konto.

Den kostnadsfria planen ger dig bara åtkomst till 3 av nätverkets ungefär 300 servrar. vidare, medan P2P-aktiviteter som torrent stöds på betalda ProtonVPN-planer, det är de förbjudet på den fria planen.

Fördelar

 • AES-256-kryptering
 • Inga loggar
 • DNS-läckskydd
 • Dödsbrytaren
 • Inga datakapslar

Nackdelar

 • Ingen iOS-version ännu (fortfarande under utveckling)
 • P2P inte tillgänglig
 • Serverplatser i bara tre länder
 • Lägre hastigheter

Säkerhet och integritet är höjdpunkterna i ProtonVPNs gratis plan. Förutom att tillhandahålla den starkaste krypteringsnivån och de säkraste VPN-protokollen (OpenVPN och IKEv2) är företaget styrs av tuff schweizisk integritet lagar som garanterar din anonymitet.

Sammantaget är den gratis ProtonVPN-tjänsten utan krusiduller inte dålig, men den är väldigt lätt på funktioner jämfört med andra ProtonVPN-produkter.

Skaffa ProtonVPN GRATIS

4. Göm.me

6 gratis alternativ till windscribe - säkra och snabba VPN för 2020

Göm mig innehåller data för sin kostnadsfria tjänst med 2 GB per månad - inte tillräckligt för att torrent eller titta på dina favoritprogram och filmer, men inte dåligt i jämförelse med andra gratis VPN. den är inte värd för annonser, behåller inte användarloggar och erbjudanden bra kundsupport, alla vinner med en gratis tjänst.

Fördelar

 • Inga loggar
 • Bra kundsupport
 • Inga annonser

Nackdelar

 • Månadsvis 2 GB datakapacitet
 • Ansluts till endast tre platser
 • Färre funktioner än den betalade versionen
 • OpenVPN-protokollet stöds inte

Den största nackdelen med Hide.me gratis tjänst är att du kommer att vara det begränsat till bara tre serverplatser, Den betalda tjänsten inkluderar tillgång till servrar i 28 länder.

Hide.me (antingen gratis eller betald) är också rekommenderas inte att låsa upp strömsidor som amerikanska Netflix.

Skaffa Hide.me GRATIS

5. OperaVPN

6 gratis alternativ till windscribe - säkra och snabba VPN för 2020

Fram till nyligen var OperaVPN en av de mest populära gratis VPN: erna, men apparna gick i pension i april 2018. leverantören erbjuder nu bara en inbyggd webbläsarproxy som är felaktigt märkta som VPN.

Medan denna proxy-tjänst fortfarande utför några av de funktioner du förväntar dig av ett VPN (t.ex. kan det ändra din IP-adress och innehåller några verktyg som blockerar spårning), det erbjuder inte kryptering och har andra stora brister.

Fördelar

 • Minimal installation - ladda bara ner Opera-webbläsaren och klicka på "aktivera VPN" i inställningarna
 • Kan ändra din IP-adress

Nackdelar

 • Inte en riktig VPN - det är en proxy (ingen kryptering)
 • Inget skydd utanför webbläsaren
 • Loggar information och använder den för marknadsföringsändamål
 • Ingen plattformskompatibilitet - endast tillgänglig via Opera-webbläsaren
 • Begränsad till tre platsval
 • Inget stöd för torrenting

Förutom att de saknar de flesta säkerhetsåtgärder du kan förvänta dig av en bra VPN, har OperaVPN också loggar och medger att du använder din information för ”begränsade” marknadsföringsändamål.

Verkligen är de enda fördelarna med OperaVPN nästan omedelbar installation och möjligheten att slå på och stänga av höger i webbläsarinställningarna. Med tanke på hur lite tjänsten har att erbjuda, rekommenderar vi att du letar någon annanstans efter ett gratis VPN som inte äventyrar din säkerhet.

Skaffa OperaVPN GRATIS

6. Penguin Proxy

Om obegränsad data och global åtkomst är dina högsta prioriteringar, bör nykomlingen Penguin Proxy vara på din korta lista över gratis VPN. Till skillnad från topp-VPN, men det använder inte riktigt kryptering från ende till slut.

Leverantören rekommenderar att du använder HTTPS Everywhere för att få ytterligare kryptering på webbplatsnivå.

Eftersom det faktiskt är en P2P-proxyservertjänst, Penguin Proxy förlitar sig på antalet deltagande användare för snabbhet och åtkomst till olika regioner. Tyvärr utsätter tjänstens P2P-karaktär dig också potentiellt för virus eller skadlig programvara från andra användare.

Fördelar

 • Inga annonser
 • Säljer inte din webbläsarhistorik
 • Inga hastigheter eller datagränser
 • Inga loggar
 • Få åtkomst till amerikanska Netflix och BBC iPlayer

Nackdelar

 • Får inte stanna gratis; leverantören planerar att erbjuda betald tjänst i framtiden
 • Brist på VPN-tunnelprotokoll innebär mindre säkerhet än en-till-än-kryptering
 • P2P-strukturen skapar vissa säkerhetsrisker

Penguin Proxy är en undantag från regeln att alla VPN-leverantörer söker vinst. Tjänsten är för närvarande ett "proof of concept" -projekt, vilket innebär att det inte är tänkt att tjäna pengar i det här skedet.

Penguin Proxy har uttalat att det kommer aldrig att sälja webbläsarhistorik eller värdannonser, men planerar att tjäna pengar på tjänsten i framtiden, troligen genom att lägga till ett betalt abonnemangsnivå.

Sammanfattning

Om du bara behöver ett VPN i några minuter - kanske medan du går in på en begränsad webbplats eller använder ett öppet wi-fi-nätverk - kan ett gratis alternativ vara allt du behöver. Men som Windscribe själv, har alla gratis VPN: er begränsningar, och vissa innebär till och med säkerhetsrisker.

Kom ihåg att eftersom VPN-leverantörer behöver tjäna pengar så slutar du alltid på något sätt, oavsett om det är i långsamma hastigheter eller datakapslar avsedda att påverka dig att stiga upp till en betald tjänst, eller i annonser och datainsamling som resulterar i komprometterad säkerhet och förlorad sekretess.

Det är därför som om du letar efter en gratis VPN-tjänst under några dagar eller veckor rekommenderar vi starkt att du använder de kostnadsfria prövningarna och återbetalningsgarantierna som erbjuds av premiumleverantörer.

När du är redo att förbinda dig till ett VPN som ger dig det skydd, hastighet och åtkomst du vill, kolla in vår fantastiska erbjudanden sida för att se hur nära de bästa VPN-skivorna kan vara fria.

Prova NordVPN riskfri idag!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me