Amit Bareket, grundare av Safer VPN, gör komplicerade VPN-tjänster enkla, snabba och enkla


Amit Bareket vet att konsumenter som vill surfa på internet säkert med VPN, gillar sina system snabbt, enkelt och enkelt.

Han och hans grundare Sagi Gidali började SaferVPN 2013, och de har nu 150 servrar på mer än två dussin platser runt om i världen. Eftersom SaferVPN har utvecklat appar för Windows, Mac, iOS, Android, Chrome och routrar, kommer deras kunder att upptäcka att de sömlöst kan hoppa på internet.

Resultatet är säker och ocensurerad tillgång till globalt internet.

Contents

vpnMentor: Berätta om din bakgrund. Vad gjorde dig som du är idag?

Jag är en väldigt teknisk kille. Jag var en nörd när jag var liten. Teknik och dess tillgänglighet fascinerade mig. Min uppfattning var att internet var vidöppen - anslutande människor från hela världen.

När jag blev vuxen visste jag att jag ville bo i Tel-Aviv och studera datavetenskap. Som en del av ett arbetsstudieprogram kunde jag få erfarenhet av att arbeta med stora företag som BigBand, IBM och IDF. Det var på dessa arenor som jag lärde mig att samarbeta och växa vidare inom denna bransch.

Samarbete är nyckeln till framgång och det är hur SaferVPN också fungerar.

vpnMentor: Hur blev du intresserad av IoT och särskilt VPN-tjänster?

SaferVPN började av en slump - jag träffade min affärspartner på universitetet och vi började arbeta på en mobilapp tillsammans. Vi vann Microsoft Imagine Cup med den första appen.

Vi upptäckte dock snart att appmarknaden var svår att spricka, men vi släppte inte. Vi skapade ett företag för att utveckla säkerhetsåtgärder för sociala appar, och vårt första projekt var ett antivirusprogram för Facebook.

Marknaden för mobilappar är knepiga och har inte en tydlig ekonomisk fördel - det är svårt att motivera, så vi svängde snabbt mot online-säkerhet. En sak ledde till en annan, inklusive grundandet av vårt företag Safer Social Ltd, vars första produkt är SaferVPN.

vpnMentor: Vad kan du dela med dina grundare? Hur fungerar det tillsammans med en start med dem?SaferVPN-team

Att arbeta tillsammans är riktigt bra. Vi skulle inte vara där vi är idag utan varandra.

Det team vi har är det viktigaste när vi samarbetar om produktprofessionalitet. Vi kompletterar varandra väl när vi skapar den enklaste och snabbaste VPN-tjänsten.

Min grundare Sagi kommer från användarupplevelsevärlden och min bakgrund är inom infrastruktur och lagring som är både snabb och pålitlig. Vi försökte kombinera vår upplevelse för optimal framgång.

vpnMentor: Du har fyra amerikanska patent (Push-meddelanden om systemhändelser i ett begränsat nätverk, inbyggd sökindexering för NAS-system, synkronisering av användarstater över flera klienter i ett NAS-system, och innehållsberikad översättning av applikationstexter. Vilken var din favorit, och varför?

Min favorit är den för Push Notifications eftersom den kopplar något som anses ganska komplex till något som människor använder varje dag. Jag gillar det också eftersom titeln är den lättaste att förstå.

vpnMentor: Du har gjort mycket arbete med NAS-system. Hur skiljer sig krypteringen för dessa system från VPN-kryptering?

I slutändan är kryptering kryptering. Båda metoderna är mycket starka.

Varje industristandard är kryptering av militär kvalitet, men krypteringens framgång ligger i hur du gör det. Du kan inte ta genvägar eller så kommer du att uppleva fallgropar; Felaktig implementering kan riskera dina kunder.

Du kan inte göra misstag.

vpnMentor: Vilka råd har du för andra företagare som vill engagera sig i IoT, särskilt om de har en bakgrund inom programvaruteknik?

Tänk noggrant på din MVP - din minsta möjliga produkt. Vilka funktioner behövs och vilka funktioner behövs inte? Tänk sedan från dag noll hur du tar det ut på marknaden. Sammanfattningen är att det ska bevisa att varje dollar du investerar kan göra dig mer pengar ganska snabbt för att motivera dess kommersiella existens, såvida inte ditt mål är en exitstrategi.

vpnMentor: Vad anser du som ditt primära fokus för ditt företag?

Vi gör vårt absolut bästa för att tillhandahålla den mest säkra, enklaste och bästa avancerade lösningen för internetsäkerhet, men vi måste utbilda eleverna att göra det rätt.

Ta till exempel din lokala WiFi-hotspot. Många individer inser inte att dessa anslutningar är helt osäkra, och de kan lämna dina personuppgifter sårbara för nyfikna ögon och främlingar.

På SaferVPN skickar vi ett informationsmeddelande varannan vecka om den senaste utvecklingen på VPN-marknaden och hur användare kan skydda sin integritet online - inklusive vilka åtgärder de behöver vidta. Till exempel är en ny funktion som vi driver från SaferVPN en varning för våra användare att de måste ansluta till ett VPN när de använder offentliga nätverk. Kunderna är inte alltid medvetna om när de ska byta till VPN. Utbildning är en stor del av det vi gör.

Lyckligtvis är vårt system lätt att använda om klienter håller uppdaterade.

vpnMentor: Varför behöver konsumenter SaferVPN?

Vi kom med ett tydligt uppdrag att tillhandahålla gränslöst internet. Det som driver ekonomi är i princip prisdiskriminering, och sättet att diskriminera mellan individer över hela internetmarknaden är av din IP-adress. Jag tror att denna diskriminering inte är rätt.

safervpn.com-enheter

SaferVPN stöder alla större plattformar

vpnMentor: Cybersäkerhet är ett av dina specialområden. Vad vill du att den genomsnittliga personen ska veta om SaferVPN: s cybersäkerhet?

I slutändan gör vi enorma ansträngningar för att vara ett mycket pålitligt toppsäkerhetsföretag och vi respekterar våra användares integritet. Vår tjänst är mycket säker på grund av flera åtgärder vi har vidtagit för att säkerställa online-säkerhet och säkerhet. När användare vill vara säkra ska de använda de högsta möjliga krypteringsnivåerna. Det är vad SaferVPN tillhandahåller.

Metoderna som används av hackare, snoopers och regeringar blir allt mer sofistikerade och det finns fler och fler fönster med möjligheter för dem att dra nytta av osäkra data.

Vi har ett dedikerat team här som ansvarar för att producera uppdateringar av tjänster eller infrastruktur till våra kunder samt appar för klienter. Vi gör vårt absolut bästa för att erbjuda marknadens säkraste VPN.

vpnMentor: Varför ska konsumenter vara oroliga för 256-bitars kryptering av militär kvalitet?

Det finns alltid Big Brother, vilket är ett stort problem i min synvinkel, och VPN hindrar andra från att bryta in sig för privatlivet. Konsumenter ska inte behöva oroa sig för att företag och till och med regeringar håller reda på deras online-rörelser.

vpnMentor: Bör Apple hålla sin iPhone-kryptering säker?

Ja, det borde vara säkert. En mobiltelefon är en privat sak, en fråga om förtroende inom företaget, och Apple bör göra sitt absolut bästa för att skydda användarnas integritet, precis som vi gör.

Det är ett stort problem att ha en bakdörr till en privat telefon. Din telefon är den mest personliga tekniken du har.

vpnMentor: Du tävlar med jättar som HMA som nu är en del av AVG och andra märken. Vad är konkurrensfördelen med SaferVPN?

Vi äger, konstruerar och hanterar vårt eget VPN med fokus på hög tillförlitlighet, snabbhet och användarvänlighet. Andra företag förlitar sig på tredjeparts VPN-tjänster.

Dessutom arbetar vi ständigt med att lägga till nya platser, och vi har gett varje ny plats mycket hänsyn och tanke, utför stresstestning och ser till att vi väljer det bästa stället för att installera våra servrar.

Vårt specialsystem utför ett stresstest en gång i timmen med hjälp av lastbalansering mellan servrarna. SaferVPN erbjuder inte lika mycket plats som jättarna gör, men utifrån vad vi förstår från våra kunder bryr de sig inte om antalet platser. De bryr sig om att de stora kommer att vara där och prestera sömlöst.

SaferVPN levererar en av de snabbaste och mest enkla tjänsterna. På grund av de avancerade servrarna vi äger, konstruerar och övervakar, vet vi att en snabb anslutning är avgörande när vi väljer en VPN-tjänst.

vpnMentor: SaferVPN lanserade just sin nya Chrome VPN-förlängning. Hur hjälper detta dina kunder?

Chrome-tillägget är bokstavligen en bra förlängning av vår snabba, enkla och lättanvända tjänst. Lätt och intuitivt, det ger alla fördelarna med att använda VPN.

Kunder vill njuta av obegränsad och obegränsad VPN-åtkomst som är den enklaste och snabbaste tjänsten som möjligt; Chrome VPN-förlängningen tillhandahåller det.

vpnMentor: SaferVPN är kompatibel med iOS, Android och PC. Vilka planer finns för att inkludera Linux-system?

Vi har planer för att tillhandahålla appar i Linux; men de stöds redan. Linux-användare kan konfigurera mycket av systemet själva. Linux-användare är relativt tekniska, så det borde vara väldigt enkelt för dem.

Det är fortfarande bra att veta att SaferVPN är ett mycket stort företag med omfattande marknadsutveckling och utmärkt kundsupport på flera nivåer. Vi investerade mycket i att erbjuda ett mycket effektivt kundtjänstområde med självbetjäning, och vi erbjuder också utmärkt kundsupport, vilket resulterar i ett kundcentrerat företag.

safervpn android

SaferVPN Android-app - 4 stjärnor av 107 användare

vpnMentor: Netflix och andra organisationer försöker bekämpa VPN-industrin och blockera användare. Vem vinner denna kamp och hur kan du bekämpa jättar som Netflix och den kinesiska regeringen?

I grund och botten är det ett katt- och musspel. VPN är ett vanligt och kommersiellt verktyg som många företag ger sina anställda för att få kontakt med världen. Det är väldigt svårt att blockera VPN: er helt.

Med SaferVPN kan vi erbjuda den bästa upplevelsen med tjänster i länder som Kina som ständigt försöker blockera VPN-användning.

Jag måste betona att VPN är ett grundläggande verktyg som kan användas av olika skäl, och VPN-användning bör inte blockeras helt.

SaferVPN-systemfack

Välja ett land att surfa från, SaferVPN Windows Aktivitetsfackikon

vpnMentor: Vad mer är i SaferVPNs framtid?

Vi kunde uppnå mer om vi inte behövde spela katt- och musspelet.
Helst är de flesta av våra kunder som bor i Kina brittiska och amerikanska ex-pats som vill och behöver internet. Den kinesiska regeringen måste förstå att de ska ge tillgång, och det finns ingen god anledning att blockera den.

Alla lider eftersom de har dessa block, och det inkluderar falska positiver, de människor som inte använder VPN-tjänster. De lider också.

Det kommer många saker i framtiden. Vi lanserar ett nytt hemtillägg, en ny app för iPhone och tillhandahåller Android-uppdateringar. Men alla dessa kunde ha gjorts fyra månader tidigare om vi inte hade att göra med Netflix och Kina.

vpnMentor: Hur tror du att VPN kommer att utvecklas under de kommande två åren? 5? 10?

Tänk på att internet börjar börja som en by och växa till en mycket segmenterad geografi.

Internet kommer att bli ännu mer segmenterat och VPN blir mer och mer väsentligt. Baserat på liknande teknik kan du bygga massor av produkter som tillhandahåller specifika användarslutprodukter.

Jag tror att infrastrukturen på internet totalt sett kommer att ta mer än tjugo år att ändra, om det överhuvudtaget ändras, men det kommer att bli ett ökat behov av VPN som en slutprodukt för användare snarare än en lösning. I slutändan kommer VPN att vara mycket mer tillgängligt för alla att använda.

vpnMentor: Vad skiljer dig från andra företag som tillhandahåller liknande tjänster?

Vi försöker förbli fokuserade genom att tillhandahålla en snabb och enkel lösning. Högkvalitativa, pålitliga, sömlösa appar och utmärkt kundsupport utgör vem vi är. Det handlar om hur du behandlar dina kunder. Vi investerar mycket arbete inom företaget för att vara kundorienterade.

Vi får god feedback som vi är.

vpnMentor: Om du inte var på jobbet just nu, var skulle du vara och vad skulle du göra?

Ärligt talat skulle jag vara någon annanstans fysiskt men ändå tänka på SaferVPN och hur man gör våra kunder lyckligare.

Jag funderar alltid på hur vi kan förbättra det vi gör.

vpnMentor: SaferVPN erbjuder flera skäl för att använda VPN-tjänster, inklusive att ta sig runt geo-block och öka säkerheten, säkerheten och besparingar. Enligt din åsikt, vad är det vanligaste skälet för att använda VPN och vilken annan motivation trender?

Safer VPN låter dig hoppa med ett klick på en knapp mellan olika segment, och slutanvändare kan uppleva stora fördelar genom att använda SaferVPN.

Till exempel kan du få åtkomst till tjänster medan du är hemifrån eller köpa flygbiljetter till hälften av priset. Genom att tillhandahålla gränslöst internet kan vi tillhandahålla enorma tjänster för personer som använder SaferVPN. Det här är en stor sak på dagens internet.

I slutändan är konsumenterna mest intresserade av en sömlös upplevelse. Deras internetupplevelse bör fungera utan kopplingar. SaferVPN har försökt göra upplevelsen så sömlös som möjligt.

Kolla in vad SaferVPN har att erbjuda

* Intervjun genomfördes av Debi Christensen på uppdrag av vpnMentor.

Lägg till din recension på SaferVPN här >>

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me