Är 123movies lagliga och säkra under 2020? Inte om du gör detta

Om du gillar att strömma filmer online gratis, finns det en god chans att du har hört talas om 123 filmer. Streaming-filmtjänsten är känd för sitt omfattande bibliotek med filmer och videor som används av miljoner människor över hela världen.

Trots att 123movies är populärt har tjänsten ställts inför lagliga utmaningar på grund av upphovsrätt. I vissa länder är tjänsten geo-begränsade. Detta har lett till ett antal klonade 123filmsidor.

123movies ommarkerade kort till GoMovies 2017, men ändrade sedan sitt namn tillbaka till 123movies 2018. Det finns klonade 123movieswebbplatser under båda domännamnen. Vissa av dessa klonade webbplatser har rapporterats vara värd för virus och skadlig programvara, vilket kan skada ditt system om din enhet är utsatt.

De säkraste sättet att besöka 123filmer och strömma online är att använd ett VPN. En VPN kommer att maskera din IP-adress, så att du kan gå förbi geobegränsningar och komma åt det innehåll du vill se.

VPN: er använder stark kryptering, vilket förhindrar tredje part och internetleverantörer från att se din online-aktivitet.

Många VPN erbjuder också virus- och skadlig kodskydd, vilket håller dig säker om du besöker en strömmande webbplats som har irriterande popup-fönster, eller värre, farlig skadlig programvara.

Att rekommendera 123-filmer utan VPN-skydd rekommenderas inte. Men med en säker VPN kan du koppla av och njuta av allt det 123movies har att erbjuda.

Läs vidare för att lära dig hur du kan håll dig skyddad medan du använder 123 filmer.

Hur man tittar på: Snabbguide

  1. Välj en snabb, säker VPN som erbjuder stark kryptering. För streaming av filmer vill du att en VPN med globala servrar ska gå förbi alla geobegränsningar. NordVPN är vårt bästa val.
  2. Ladda ner mjukvaran för din dator, surfplatta eller smartphone. Om 123movies är blockerad i ditt hemland, välj en NordVPN-server som finns i ett annat land.
  3. Det är allt! Du kan nu besöka 123filmer och njuta av att se filmen du väljer.

Börja titta på nu!

Är 123movies legal?

De lagligheten av videostreamningstjänster som 123filmer beror på det land där du för närvarande bor. Varje land har sina egna federala lagar när det gäller immaterialrätt, piratkopiering och intrång i upphovsrätten.

I vissa fall kanske strömningstjänster som 123filmer inte äger rätt licensiering för filmerna som de erbjuder sina besökare. I många västra nationer är det strömmande filmer eller videor från dessa webbplatser lagligt för användare, oavsett om webbplatsen äger rätt licens eller upphovsrätt.

Vissa juridiska yrkesmän tror dock att nedladdning av filmer från samma strömningswebbplatser kan vara olagligt för slutanvändare, eftersom de själva kan komma i besittning av ett annat företags immateriella rättigheter. I de flesta fall är webbplatsen dock ansvarig, inte slutanvändaren.

Denna potentiella risk belyser behovet av sekretess online och verktyg som VPN. Tredje parter kanske vill ta reda på vilka personer som strömmar filmer och videor från webbplatser som liknar 123filmer. Genom att få åtkomst till 123 film eller andra streamingwebbplatser via ett VPN kommer du att behålla din surfhistorik och personliga data säkert från tredje parter.

Streamingwebbplatser som 123movies kan också geo-restriktioner. Med andra ord kan onlinetillgång blockeras i ditt land. VPN: er hjälper dig att kringgå geografiska filter och få åtkomst till webbplatser som 123filmer oavsett vilket land du är i.

Kan 123filmer skada min dator?

Det finns ett antal klonade versioner av webbplatsen 123movies. Dessa klonade webbplatser kan också innehålla virus och skadlig programvara, vilket kan skada din enhet genom skadliga länkar eller popup-annonser.

Vi rekommenderar att du installerar en stark antivirus- eller brandväggsprodukt innan du besöker någon 123movies webbplats. Vissa VPN: er, som NordVPN, innehåller också en annons- och skadlig kodblockerare.

En VPN kan hålla dig säker när du använder 123filmer

Det är viktigt att komma ihåg att användning av VPN också kommer att förbättra säkerheten för din dator, surfplatta eller smartphone. Alla våra rekommenderade VPN-erbjudanden kraftfull kryptering, vilket gör det omöjligt för hackare eller tredje parter att se din online-aktivitet.

Även om systemet hade en bakdörr skulle krypteringen göra det omöjligt för hackare att faktiskt dechiffrera dina data.

VPN skyddar dig från vem som helst som vill snoka in din onlineaktivitet och privata personuppgifter. Det kan vara en hacker som installerar skadlig programvara på en klonad streamingwebbplats eller en internetleverantör som vill bestämma vem som besöker webbplatser som 123movies.

Genom att använda ett VPN har du bekvämligheten med att veta att din onlineupplevelse är det helt privat och säker.

De 5 bästa VPN: erna för 123filmer

1. NordVPN

NordVPN-enheter

Med 5 100+ servrar över hela världen, och erbjuder samtidiga anslutningar till 6 enheter i taget, NordVPN är ett utmärkt val för streaming av filmer. Dess kryptering av militär kvalitet hjälper till att skydda din online-aktivitet.

Tjänsten erbjuder CyberSec, en funktion som automatiskt blockerar virus, skadlig programvara och andra cyberhot.

Du kan prova NordVPN själv med dess 30-dagars återbetalningsgaranti. Eller läs vad VPN-användare säger om NordVPN.

Börja titta på nu

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN har servrar i 94 länder världen över. Tjänsten använder 256-bitars kryptering och erbjudanden obegränsad bandbredd, vilket är nyckeln för att titta på filmer online.

ExpressVPN erbjuder total kompatibilitet för iOS, Mac, Windows, Android och Linux.  

Testa ExpressVPN och dra nytta av tjänstens 30-dagars återbetalningsgaranti. Läs recensioner från ExpressVPN-användare och se varför det är en av de bästa VPN-tjänsterna på marknaden.

Börja titta på nu

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost har över 5,700+ servrar runt om i världen, och låter dig ansluta till 7 enheter på en gång. Tjänsten har en strikt no-logs policy, vilket betyder att det inte finns något sätt att din surfhistorik kan spåras.

Cyberghost s ad-blockerande funktion låter dig surfa på webben utan att äventyra din upplevelse.

Du kan prova CyberGhost VPN-produkten riskfri med sin generösa 45-dagars återbetalningsgaranti. Här är vad CyberGhost-användare har att säga om plattformen.

 Börja titta på nu

4. Surfshark

Är 123movies lagliga och säkra under 2020? Inte om du gör detta

Surfshark använder sin CleanWeb funktion för att blockera annonser, virus och skadlig kod medan du surfar på internet. multihop ger dig möjlighet att ansluta till flera VPN-servrar samtidigt, vilket ökar säkerheten och komplexiteten i den erbjudna krypteringen.

Med Surfshark kan du ansluta till ett obegränsat antal enheter. Detta gör att Surfshark sticker ut, eftersom många VPN: er har en gräns för antalet enheter du kan använda vid en viss tidpunkt.

Surfshark erbjuder alla sina användare a 30-dagars återbetalningsgaranti. Läs mer om Surfshark och se varför det anses vara en topp-VPN.

Börja titta på nu

5. IPVanish

ipVanish-enheter

IPVanish fungerar över 1 200 servrar runt om i världen. Plattformen erbjuder obegränsad bandbredd, noll-trafik loggar, och obegränsad serverväxling.

Denna tjänst förser användare med 24/7 kundsupport, vilket kan vara avgörande om du behöver hjälp med att komma igång eller byter till en ny enhet.

IPVanish erbjuder användare en 7-dagars återbetalningsgaranti. Se vad IPVanish-användare säger om VPN.

Börja titta på nu

Slutsats

Att använda en VPN för att titta på videor från webbplatser som 123movies eller GoMovies är det säkraste alternativet för online-streaming. Utan VPN kan internetleverantörer, hackare eller tredje parter se din online-aktivitet och bestämma att du har besökt 123 filmer.

VPN: erna som vi rekommenderar kommer håller dig skyddad online samtidigt som du ger dig tillgång till strömmande webbplatser som kan geobegränsas på din nuvarande plats.

Är du fortfarande osäker på vad som är rätt VPN för dig? Vi rekommenderar att du provar NordVPNa.

Vidare läsning

Vill du spara pengar på din nästa VPN-prenumeration? Besök vår VPN-erbjudanden och kupongsida för exklusiva erbjudanden.

Vill du lära dig mer om vad en VPN gör och varför du behöver använda en? Kolla in vår kompletta VPN-guide för att få all information du behöver.

Är du intresserad av att hitta fler gratis streamingtjänster som 123filmer? Besök våra favoritströmningstjänster online och sluta betala för strömningsabonnemang.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me