Bästa VPN: er för BitTorrent – Ladda ner med snabba hastigheter 2020


Det är inte nödvändigtvis olagligt att torrentera sig själv, många länder har förbjudit flödande kunder som BitTorrent för att förhindra nedladdning av upphovsrättsskyddat material.

Regeringar i Italien, Ryssland, Kina, Australien, Sydafrika och USA arbetar för närvarande med att stänga av torrentplatser. Andra länder, t.ex. Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Finland kommer att böta alla användare som har piratkopierats av upphovsrättsskyddad programvara eller media.

Även om du inte bor i ett av dessa länder är det inte utan risker att använda BitTorrent. Från copyright-troll och ISP-throttling till malware till hackare, torrenting kan öppna dig för alla typer av cybersäkerhetshot.

Om du fortfarande vill gå vidare och komma åt BitTorrent använder du den med en VPN är det säkraste valet.

De bästa VPN: n för BitTorrent: snabbvy

 1. NordVPN - NordVPN erbjuder dedikerade P2P-servrar och de snabba snabba hastigheterna du behöver för att strömma snabbt och enkelt.
 2. Cyberghost - Erbjuder utmärkt säkerhet för att skydda dig medan du torrent, CyberGhost håller inga loggar och har även anti-malware programvara.
 3. ExpressVPN - Med sitt enorma globala nätverk och fantastiska säkerhetsalternativ erbjuder ExpressVPN de snabbaste hastigheterna för snabb torrenting.
 4. Surfshark - Genom att erbjuda torrentoptimerade servrar i över 50 länder är Surfshark ett säkert, pålitligt och snabbt sätt att använda BitTorrent.
 5. PrivateVPN - Enkelt och lättanvänt, PrivateVPN är en nybörjarvänlig tjänst för snabb och riskfri strömning.

Varför behöver du använda en VPN för spännande?

En VPN döljer din IP-adress genom att omdirigera all din internettrafik via en specialiserad server på en annan plats än din egen. Det är också krypterar alla dina uppgifter och förhindrar övervakning eller spårning av din Internetleverantör (ISP) eller andra tredje parter.

Detta kan vara användbart av flera olika skäl när det gäller att använda BitTorrent.

För det första, om du bor någonstans där torrenting är olagligt, kan du upptäcka att BitTorrent är blockerad i ditt land. Om du använder ett VPN kommer du att dölja din aktivitet från din Internetleverantör, förhindrar att den blockerar BitTorrent.

Dölja torrenting från din internetleverantör kan också vara användbart när det gäller strypning. Torrenting tar upp en enorm mängd bandbredd så många internetleverantörer stryker din bandbredd och minskar dina hastigheter om de upptäcker misstänkt aktivitet.

Med en VPN är ditt online-beteende emellertid dold för din internetleverantör. den kommer inte att kunna upptäcka torrenting och så kommer inte att placera några begränsningar för din bandbredd eller anslutningshastigheter.

Slutligen med ett VPN skyddar dig mot cybersäkerhetshot medan du torrent.

När du går med i en stormande svärm, din IP-adress blir synlig till alla andra kamrater i den svärmen. Inte bara gör detta lämnar dig öppen för upptäckt genom brottsbekämpning eller troll för upphovsrätt, det också gör dig sårbar för hacking.

En VPN döljer din IP-adress och ser till att du stannar osynliga för skadliga tredje parter.

Använda BitTorrent kommer också med risk för skadlig programvara. Mjukvarufiler på flödande webbplatser har ofta knäckts för att göra dem användbara. Ibland tillåter BitTorrent också att ladda ner själva sprickan, eller patchar och nyckelgeneratorer som tillåter dig åtkomst till betald mjukvara gratis.

Knäckt programvara har i sin natur ändrats. Detta betyder dess enkelt för hackare att ändra programvaran också på andra sätt, dölja skadlig programvara som legitima filer eller dölja det i en legitim nedladdning.

Många VPN kommer med inbyggd anti-malware programvara, vilket borde gå någon väg mot att skydda dig mot hot.

Vad ska du leta efter i en VPN för BitTorrent?

När du väljer det bästa VPN för BitTorrent bör du hålla koll på följande funktioner:

 • P2P-aktiverade servrar - Eftersom användning av BitTorrent tar upp så mycket bandbredd stöder inte alla VPN: er. Leta efter en tjänst som är torrentvänlig eller, bättre, har servrar som är optimerade för torrent.
 • Obegränsad bandbredd - Om du talar om bandbredd måste du välja ett VPN som inte begränsar din.
 • Blixtsnabba hastigheter - Dåliga anslutningshastigheter kan göra att torrentering blir outhärdligt långsam. Välj ett VPN som kan erbjuda de snabbaste hastigheterna.
 • säkerhet - En VPN kommer att dölja din IP-adress men det är avgörande att du inte lämnas sårbar i händelse av en tappad anslutning när du torrent. Välj ett VPN med högsta klasskryptering, DNS-läckskydd och en kill-switch för att hålla din IP-adress och dataskyddad.
 • Anti-malware-funktioner - Även om du verkligen behöver en dedicerad brandvägg eller antiviruspaket för att hålla dig verkligen säker, är det en bra idé att använda ett VPN som innehåller programvara mot skadlig programvara. Detta kan upptäcka och blockera din åtkomst till misstänkta webbplatser och filer.
 • Ingen-loggar policy - Att använda en VPN för integritet är inte bra om VPN sedan lagrar dina data och överlämnar dem till en tredje part. Välj ett VPN med en strikt no-logs-policy för att se till att din användning av BitTorrent förblir helt privat.

De bästa VPN: n för BitTorrent

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN är vårt bästa val för BitTorrent för dess otroliga hastigheter och förstklassiga säkerhet. Du kan ansluta automatiskt till torrentoptimerade servrar med ett klick och njuta av pålitliga, supersnabba hastigheter. Du kommer att skyddas av AES 256-bitars kryptering och NordVPNs unika CyberSec-programvara mot skadlig programvara och annonsblockering. Tjänsten är också baserad i Panama så fungerar en strikt no-logs policy. Det är därför våra användare rankar NordVPN så högt.

Skaffa NordVPN för BitTorrent nu

2. CyberGhost

Bästa VPN: er för BitTorrent - Ladda ner med snabba hastigheter 2020

CyberGhost tillåter mer än bara BitTorrent-trafik, det erbjuder en dedikerad "Anonymt spännande läge". Det här kommer att ansluter dig automatiskt till den bästa servern för torrent och starta din BitTorrent-klient samtidigt. Dina uppgifter skyddas av kryptering av militär kvalitet, medan inbyggd skadlig programvara kommer att varna dig för misstänkta filer. Se vad riktiga användare har att säga om denna favorit på cybersäkerhet.

Skaffa CyberGhost för BitTorrent nu

3. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Om du letar efter snabbaste nedladdningar och uppladdningar av BitTorrent, ExpressVPN är ratest som ett av de bästa valen. Erbjuder några av de snabbaste tillgängliga hastigheterna med ett VPN, ExpressVPN har inga begränsningar för bandbredd antingen. Högsta säkerhet och a strikt no-logs policy avrundar höjdlistan för detta utmärkta VPN.

Skaffa ExpressVPN för BitTorrent nu

4. Surfshark

Bästa VPN: er för BitTorrent - Ladda ner med snabba hastigheter 2020

Inte bara Surfshark stöder fullständigt P2P-fildelning, de flesta servrar över hela sitt nät är jämnt optimerad för strömning. Anständiga hastigheter garanterar inga irriterande förseningar och tjänsten erbjuder alla nödvändiga säkerhetsfunktioner inklusive stark kryptering, DNS-läckskydd, och en automatisk dödsbrytare. Läs våra användares recensioner om du vill veta mer.

Skaffa Surfshark för BitTorrent nu

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

För VPN-nybörjare som letar efter ett säkert sätt att använda BitTorrent är PrivateVPN ett högt rankat alternativ. Enkelt och mycket användarvänligt, tjänsten har inga förvirrande konfigurationsinställningar. Trots denna enkelhet är PrivateVPN lika väl inrättad för strömning som motsvarigheterna. Den har torrentvänliga servrar, inklusive dedikerade servrar för port vidarebefordran. Det erbjuder också obegränsad bandbredd, bra säkerhet, och a no-logs policy.

Skaffa PrivateVPN för BitTorrent nu

Sammanfattning och vidare läsning

Att välja den bästa VPN för torrenter kommer till dina behov men du kan inte gå fel med något av våra fem bästa alternativ.

Vill du inte använda en betald tjänst? Här är de fem bästa gratis VPN: n för torrent.

Om du är baserad i USA och vill ha mer specifika råd om BitTorrent, läs vår guide till torrenting i USA.

Om du inte är säker på lagarna kring torrent där du bor, kan du också ta en titt på vår land-för-land guide till torrent lagstiftning.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me