BIT WARS Hacking Report: Top Hacks and Attacks 2015 – Gratis kapitel ingår!


Vad fick dig att skriva den här boken?

Det finns många årliga rapporter om cybersäkerhet, men de flesta är mycket tekniska och extremt tråkiga att läsa för den genomsnittliga personen som inte är en cybersecurity-professionell. Jag tyckte att det skulle vara kul att skriva en kort, icke-teknisk bok som vem som helst skulle kunna läsa och få en bättre förståelse för de hot som alla på Internet står inför. Detta skulle öka medvetenheten, samt ge grundläggande utbildning i cybersäkerhet och tips för de genomsnittliga användarna.

Vilken ny kunskap fick du när du skrev boken?

Jag fick en bättre förståelse för det nuvarande hotlandskapet, liksom den allvarliga bristen på grundläggande cybersäkerhetsprinciper från stora företag. Både i sina nätverksprodukter såväl som i deras företagsnätverk. Några goda exempel är OPM-brottet som avslöjade bakgrundsinformation från över 20 miljoner federala anställda, militära medlemmar och federala entreprenörer som har hållit säkerhetsgodkännande; de 3 största hälsovårdshackarna genom tiderna som avslöjade register över över 100 miljoner människor och jag förutspådde hotet från Internet of Things (IoT) -enheter.

Boken kommer att vara GRATIS på Amazon de kommande tre dagarna för vpnMentor-läsare!

Hämta det nu via Amazon.

Nedan är introduktionen av BIT WARS Hacking Report: Top Hacks and Attacks of 2015 av Dr. Thomas S Hyslip

2015 var ett galen år för hackning och cyberbrott, och det verkar som om ingen är immun mot engagemang. Den federala regeringens Office of Personal Management (OPM) hackades och en regeringsdatabas med bakgrundsutredningar komprometterades. Barnens toymaker VTech hackades och den upptäcktes Hello Barbie-dockan av Mattell är osäker och kan användas för att lyssna på i samtal över internet.

De 3 största hälsovårdshackarna genom tiderna, och 5 av de 10 bästa, inträffade under 2015. Sammantaget komprominerades över 100 miljoner hälsojournaler. Det är 1/3 av hela befolkningen i USA. Detta får dig att undra om övergången till elektroniska medicinska journaler är en så bra idé.

Men antagligen var årets mest omtalade hack webbplatsen Ashleymadison.com. Cirka 37 miljoner människor exponerades för att ha konton på den äktenskapliga webbplatsen.
I år undersökte jag 15 hacks och attacker för BIT WARS, Hacking Report. När vi går mot tingenes internet (IOT) kommer hackarna att fortsätta att inkludera
vardagsartiklar som Mattells Hello Barbie, samt fordon som Fiat Chrysler's Jeep Cherokee.

Tack för att du köpte min bok och jag hoppas att du tycker om den.

Var försiktig,
Thomas S Hyslip

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me