Få 33% rabatt på ProtonVPN med denna SECRET-kod i 5 enkla steg


ProtonVPN har ett speciellt tvåårigt avtal som du bara kan nå via dess instrumentbräda när du registrerar dig hos leverantören.

De 2-årsavtal var ursprungligen en Black Friday-kampanj, men för bara några veckor sedan återinfördes den för befintliga användare. ProtonVPN har inte marknadsfört affären eller spridit några nyheter om den.

Lyckligtvis ligger vårt flitiga team framför kurvan och kan dela med dig de goda nyheterna.

Vill du få 33% rabatt på ProtonVPN? Här är hur!

  1. Registrera dig för en månatlig prenumeration på ProtonVPN (även om du planerar att köpa senare en längre affär).
  2. Logga in i instrumentpanelen med ditt användarnamn och lösenord
  3. Klicka på affären (som endast är tillgänglig för befintliga användare) och spara 33% på en tvåårig prenumeration!

Få 33% rabatt nu!

Varför ProtonVPN?

Effektivitet, transparens och hastighet är bara tre av anledningarna till att ProtonVPN: s växande fanbas rekommenderar denna VPN-tjänst. Dess krypteringsnivå är ytterligare ett skäl till att användare väljer ProtonVPN.

Det är enkelt att installera och konfigurera automatiskt inom några minuter. ProtonVPN har inte det största antalet servrar eller platser, men med över 200 servrar i 20 länder, inklusive i Storbritannien och USA, du är tvungen att hitta en server som uppfyller dina behov.

ProtonVPN tar säkerhet på allvar med att använda AES-256 för att kryptera nätverkstrafik, tillsammans med 2048-bitars RSA för nyckelutbyte. Det erbjuder bara OpenVPN-protokoll, eftersom tjänsteleverantören anser att detta är det säkraste. Företaget är baserat i Schweiz, så det ligger utanför EU och USA: s jurisdiktion och kan inte tvingas att tillhandahålla information om användare. Detta stöds av dess stränga policy för icke-loggning.

Det erbjuder också DNS-läckskydd, en inbyggd kill-switch och inbyggt Tor-stöd. Om du registrerar dig för den översta planen kan du använda tjänsten på upp till 10 enheter samtidigt och ha tillgång till obegränsad bandbredd, enkla och lättanvända gränssnitt och stabila anslutningshastigheter. P2P- och torrentaktiviteter stöds, tjänsten kan användas för streaming, inklusive geo-blockerade tjänster som Netflix, men endast från specifika servrar.

ProtonVPN erbjuder en minskad kostnadsfri service, en 7-dagars gratis provperiod och en 30-dagars återbetalningsgaranti, emellertid återbetalar det bara alla oanvända delar av ditt prenumeration.

Få 33% rabatt på ProtonVPN i 5 enkla steg

Steg 1: Välj ditt paket

Gå till ProtonVPN, klicka Bli Medlem och välj ditt paket. Vi började med gratispaketet.

get-33-procent-off-protonvpn (1)

Steg 2: Skapa ett konto

Rulla nedåt på sidan och öppna ett ProtonVPN-konto genom att skapa ett användarnamn och lösenord, Ange sedan din e-postadress.

get-33-procent-off-protonvpn (2)

Steg 3: Verifiera ditt konto

Rulla ner igen och Klicka på den gröna skicka-knappen bredvid din e-postadress. Detta skickar en kod till dig som du måste ange i utrymmet strax under din e-postadress innan du kan fortsätta. Acceptera sekretesspolicyn och villkoren (efter att du naturligtvis har läst dem) och sedan Klicka på den stora gröna knappen för att slutföra registreringen.

get-33-procent-off-protonvpn (3)

Steg 4: Välj planen (du kan se rabatten längst upp till höger)

Överst på nästa sida ser du en rullgardinsmeny med olika betalningsalternativ. Klicka på pilen och välj 2-årigt (33% rabatt). Detta ändrar priserna på alla olika planer för att återspegla rabatten. Välj nu det paket du vill ha och klicka på "uppgraderingsplan".

ProtonVPN Deal

Steg 5: Slutför ditt köp

Ange dina betalningsuppgifter och klicka på skicka. Följ instruktionerna om hur du gör ladda ner VPN till din enhet.

get-33-procent-off-protonvpn (5)

Genom att följa dessa fem steg kan du komma åt en bra VPN-tjänst till mycket låg kostnad. Men om du fortfarande är osäker på fördelarna med ett VPN, läs vår VPN-guide för att lära dig mer. Och om ProtonVPN inte helt passar dina behov hittar du många andra fantastiska alternativ här.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me