Fri! Se Peaky Blinders säsong 5 från var som helst – januari 2020


Efter en explosiv fjärde säsong som såg Tommy Shelby gå upp till de högsta echelonsna av brittisk makt, var kan Peaky Blinds gå härifrån?

Det är allas fråga när säsong fem startar den här månaden.

Om du bor utanför Storbritannien måste du dock vänta ytterligare några månader för att ta reda på vad som är nästa för Shelby-klanen. För tillfället är det endast tillgänglig till invånare i Storbritannien.

För internationella fans av showen som inte kan vänta så länge finns det en snabb och enkel lösning. Genom att kombinera ett kraftfullt VPN- och BBC iPlayer-konto kan du kringgå sändningsbegränsningarna och titta på varje nytt avsnitt den dagen det släpps online.

Snabbguide: Hur man tittar på toppblindrar med ett VPN

1. Välj ett VPN med massor av strömoptimerade servrar i Storbritannien. Vi rekommenderar NordVPN, med över 600 servrar bara i Storbritannien.

2. Ladda ner och installera ditt VPN på vilken enhet som helst.

3. Anslut till en höghastighetsserver i Storbritannien.

4. Gå med i BBC iPlayer.

5. Njut de senaste felaktigheterna av Tommy Shelby och familjen!

Se Peaky Blinds With NordVPN!

Varför du behöver en VPN för att titta på toppblindrar

Peaky Blinders Season Five är för närvarande endast tillgängligt för streaming på BBC iPlayer. Som Storbritanniens statliga programföretag använder BBC en teknik som heter 'geoblocking' begränsa åtkomsten till streamingplattformen utanför landet. BBC iPlayer spårar IP-adressen för alla för att avgöra om de är bosatta i Storbritannien.

Om din IP-adress visar att du är fysiskt belägen utanför Storbritannien, BBC iPlayer kommer att blockera dig från att strömma Peaky Blinders.

Om du vill komma åt Peaky Blinds utanför Storbritannien, du behöver ett VPN för att flytta din IP-adress. Genom att ansluta till internet via ett VPN kan du göra det flytta din IP-adress till alla länder som den är värd för har en server. I det här fallet ansluter du till en server i Storbritannien.

Tillsammans med att kryptera dina data, detta lurar BBC iPlayer att tro att du för närvarande är i Storbritannien. Du kommer att njuta av fullständig åtkomst till Peaky Blinders och många andra fördelar som vi diskuterar nedan.

En sak att komma ihåg: BBC iPlayer försöker också blockera VPN-användare. För att kringgå webbplatsens VPN-spårning, du behöver en kraftfull VPN som förblir dold utan att bromsa din anslutning eller äventyra din integritet.

Se Peaky Blinds With NordVPN!

Det är inte allt en VPN kan göra

Fördelarna med att använda en VPN går mycket mer än bara hålla jämna steg med dina favorit-TV-program. Omkoppling av geoblock och kryptering av dina data är bara två funktioner i tekniken som helt kommer att förändra hur du använder internet.

Geoblock används av alla större webbplatser för att begränsa åtkomst till deras innehåll, av olika skäl. En VPN kan bryta igenom dem alla och ge dig ofiltrerad tillgång till ”gränslöst internet” var som helst i världen.

Genom att kryptera dina data, en VPN håller dig dold och anonym online. Med din IP-adress maskerad och trafik insvept i en skyddande tunnel för kryptering av militär kvalitet hålls din online-aktivitet och identitet privat från externa parter.

Detta skyddar dig från de största farorna på internet: skadlig programvara, hackare, spårning, phishing, DDoS-attacker och mer. Du kommer också att vara säker på att irritera och manipulera reklam.

Detsamma gäller för censur. Genom att ansluta till internet utanför ditt hemland, du kringgå alla lokala begränsningar som ställts av din regering.

För att upprätthålla din integritet investerar du i en kraftfull premium VPN-tjänst som använder AES 256-bitars kryptering, erbjuder en automatisk kill-switch, och håller en strikt no-logs policy. Dessa senaste funktioner förhindrar dataläckage som kan äventyra din säkerhet och anonymitet.

Du behöver också en VPN med ett stort urval av höghastighetsservrar över hela världen, inte bara i Storbritannien. Detta säkerställer att din anslutning aldrig saktar ner när du strömmar Peaky Blinds eller någon annan show från var som helst i världen.

Se Peaky Blinds With NordVPN!

De bästa VPN: erna för att titta på toppblindrar

1. NordVPN

Fri! Se Peaky Blinders säsong 5 från var som helst - januari 2020

NordVPN är det mest populära valet på marknaden och har mer än 600 servrar bara i Storbritannien. Du har många IP-adresser för att komma åt Peaky Blinds.

NordVPN s SmartPlay-alternativet gör det enkelt att konfigurera ditt VPN för att få tillgång till strömmande innehåll över plattformar. Med bara ett klick på en knapp kan du växla från BBC till Netflix.

Om du letar efter ett VPN med hög säkerhetsnivå, är NordVPN: s 256-bitars kryptering, ingen loggpolicy och kill switch hjälper till att se till att dina uppgifter inte faller i fel händer. Dessutom är det 30-dagars återbetalningsgaranti och live chattar dygnet runt gör NordVPN till ett fantastiskt alternativ för dig som vill titta på Peaky Blinds. Du kan se vad mer läsare har att säga om NordVPN.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Se Peaky Blinds With NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN vinner konsekvent när det gäller hastighet, så du slösar inte med dyrbar tid på att vänta på att ett avsnitt ska buffra eller ladda. ExpressVPN erbjuder användare en obegränsad mängd bandbredd, så du kan till och med binge hela säsongen om du väljer.

Med över många servrar i Storbritannien, ExpressVPN kan komma förbi även de tuffaste av geoblock. Vi har funnit att ExpressVPN har konsekvent åtkomst till BBC iPlayer, men om du har några problem är det 24/7 livechatt är tillgängligt är att hjälpa dig med alla frågor.

Deras strikt no-logs policy har visat sig skydda användardata, plus en automatisk dödsbrytare och AES 356-bitars kryptering kommer att hålla all din aktivitet privat. Du kan enkelt ge ExpressVPN ett riskfritt försök med deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

Du kan se varför ExpressVPN är en av de bästa VPN-tjänsterna bland användare som letar efter en snabb och säker VPN.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Se Peaky Blinds med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost är en av de mest användarvänliga VPN: er när det gäller åtkomst till geoblockerat innehåll. Det har dedikerade servrar för olika streaming-plattformar, inklusive BBC iPlayer.

Nya användare behöver inte studsa runt och försöka hitta den bästa servern för att låsa upp Peaky Blinders. CyberGhost har redan gjort det åt dig. Men streaming är inte den enda aktiviteten som är lättillgänglig med CyberGhost. Till exempel finns det också en dedikerad flik bara för att strömma.

CyberGhost tar sitt kundservice på allvar. Det erbjuder kundsupport dygnet runt, oavsett var du kan bo.

Med en 45-dagars återbetalningsgaranti, CyberGhost har en av de mest generösa prövningspolicyn. Men det går ett steg längre. De erbjuder också en sju-dagars gratis rättegång. Du kan se varför användare älskar att använda CyberGhost för dig själv.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Titta på Peaky Blinds med CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark-enheter

Surfshark kan vara en relativt ny VPN på marknaden, men den utmärker sig snabbt för sin utmärkta service. Surfshark s servernätverksnummer över 800, och det växer ständigt. Du behöver inte oroa dig för att bli blockerad från BBC iPlayer var du än går.

Det erbjuder användares höga hastigheter och fantastiska säkerhetsprotokoll, inklusive ett MultiHop-alternativ. MultiHop låter dig ansluta till två VPN-platser samtidigt för att öka säkerheten för din anslutning.

En av de största fördelarna som Surfshark har är förmågan att ha ett obegränsat antal samtidiga anslutningar. Detta gör att hela familjen får tillgång till vilket BBC visar att de är intresserade av, även om du redan har tagit på Peaky Blinders. Om du fortfarande är osäker på Surfshark erbjuder den också en 30-dagars återbetalningsgaranti så att du kan känna hur det fungerar innan du går in på en längre plan.

Om du fortfarande har några tvivel om denna VPN kan du se varför läsarna har gnällt om Surfshark.

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Titta på Peaky Blinds With Surfshark!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

Om du har en budget erbjuder PrivateVPN de bästa funktionerna för gruppens lägsta pris. Även om deras serveralternativ är mer begränsade har PrivateVPN fortfarande tillräckligt med alternativ till förbi de svåraste geoblocken. Detta gör PrivateVPN till ett särskilt bra alternativ för att komma åt BBC iPlayer.

PrivateVPN håller sin verksamhet liten genom design. Detta gör att de kan hålla mer kontroll över sina servrar, som alla ägs och drivs av PrivateVPN ensam. Detta minskar ytterligare chansen att dina data kan avlyssnas av en tredje part. Dessutom är de också en no-logs-tjänst, så ingen kan spåra din internetaktivitet.

PrivateVPN har inte en livechatt tillgänglig för kundservice, men de är fortfarande enkla att kontakta om du stöter på problem. För att prova det innan du köper kan du göra det dra nytta av deras 7-dagars gratisversion. Du kan också se vad användare säger om PrivateVPN.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Titta på Peaky Blinds med PrivateVPN!

Sammanfattning

Med varje ny säsong överskrider Peaky Blinders sig själv och höjer insatserna. Missa inte de senaste vändningarna, eftersom du inte kan komma åt den nya säsongen.

Med en VPN, du kringgå irriterande geoblock, njut av säkrare och privat internet och kan titta på varje nytt avsnitt av Peaky Blinders utanför Storbritannien, just nu det är tillgängligt online.

Se Peaky Blinds With NordVPN!

Se den här 2 minuters videon för att se hur lätt det är att titta på Peaky Blinders med en VPN

Vidare läsning

Om du vill lära dig mer om de bästa erbjudandena på VPN kan du titta på vår lista över de bästa VPN-erbjudanden.

Du kanske fortfarande undrar varför du behöver ett VPN. Detta är en bra guide för nybörjare.

Nu när du har avblockerat Peaky Blinds kan du lära dig hur du kommer åt Netflix var som helst i världen!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me