Gör dig redo för Gulf Information Expo & Conference (GISEC) i januari 2020


Sedan starten har GISEC, organiserat av Dubai World Trade Center (DWTC), utvecklats och etablerat sig som regionens enda verkliga konferens och utställning för informationssäkerhet. Den sjätte upplagan av GISEC, som löper från och med 1-3 maj på DWTC, kommer att sammanföra cybersecurity-experter från regionala och globala myndigheter, nationella myndigheter och företag under ett tak för att diskutera, debattera och dela insikter om de senaste cyberhoten och hur man tackla dem.

Vilka är de viktigaste målen och uppdraget för GISEC?

  • För att lyfta fram vikten av kunskapsdelning mitt i den allt ökande förekomsten av cyberhot och attacker globalt och tillhandahålla ett forum för branschledare demonstrerar de senaste lösningarna och bästa metoderna för att skydda mot attacker.
  • Att ge regionen och den globala informationssäkerhetssektorn en strategisk peer-to-peer kunskapsdelningsplattform
  • Att underlätta unika möjligheter för besökare att träffa och nätverka med ledande IT-säkerhetsföretag och likasinnade proffs över hela spektrumet av branschvertikaler som nationell säkerhet, bank- och finansiella tjänster, styrning, olja & gas, IT och läkemedel.
  • Att ge utställare en skräddarsydd plattform för att visa upp sina senaste innovationer och ge enklare tillgänglighet för deras målgrupp inklusive utvecklare, leverantörer av säkerhetslösningar och beslutsfattare från hela regionen utanför.
  • Att sätta riktmärket i regionen för att utveckla IT-säkerhetsstrategier för branschen och proffs.
  • Bekräfta GISECs rykte som ett måste-deltagande-evenemang för alla som är kopplade till informationssäkerhet och cybersäkerhet.

Vem ska delta i GISEC?

Som den främsta cybersäkerhetskonferensen i Asien, Mellanöstern och Afrika kommer den tre dagar långa showen att innehålla mer än 120 utställare från 80-plus länder, med fyra dagars lärande och mer än 40 konferenssessioner ledda av 60-plus branschexperter.

GISEC 2018 kommer att ge besökarna oöverträffad tillgång till de senaste trenderna och tekniken som formar cybersäkerhet över hela världen. Utställningen kommer att locka mer än 7 500 branschfolk till nätverk, dela kunskap och handel.

Showen tilltalar alla som är anslutna till cybersecurity-industrin och de som är intresserade av cybersecuritys framtid. Även om övervägande en handelsspecifik händelse är GISEC 2018 öppet för allmänheten. Alla som vill utöka sin kunskap om cybersäkerhet och lyssna från globala experter på området kan registrera sig för att delta i utställningen för AED100.

Vilka intressanta samtal / aktiviteter kan vi förvänta oss att se vid evenemanget?

Tredagars evenemangs- och pre-show-masterclasses kommer att erbjuda en rad engagerande aktiviteter, funktioner, nycklar och diskussioner, och belyser världsledande metoder och lösningar för att minimera effekten av cyberattacker. GISEC 2018 kommer att lysa ljuset på spelförändrade innovationer och koncept för att förändra världen i denna digitala era. En sådan funktion är den nya en-dagen AI-samtal - med innovatörer och teknikguruer som tar upp effekterna av AI på företag och samhällen bland ökande antagande av omdefinierings tekniken.

BFSI Cyber ​​Focus Day, ytterligare ett tillägg till evenemanget kommer att belysa utmaningarna inom bank-, finansiella tjänster och försäkringssektorn. I en speciell förhandsvisning av huvudevenemanget, den 30 april, kommer tidigare CISOs från BP och Shell att leverera en djupgående session och dela bästa praxis för att skydda olje- och gasindustrin under Oil and Gas Masterclasses.

Samtidigt, tillsammans med GISEC, är Internet of Things Expo (IoTX) 2018 ett tre-dagars toppmöte med fokus på smarta städer, och hanterar frågor kring hur man gör en stad verkligen smart, effektiv och effektiv. Inspirera samtal ger en plattform för nyåldersuppfinnare från hela världen för att dela insikt och deras spelförändrade uppfinningar som ska förändra vårt sätt att leva. Dessutom gratis-att-delta sessionerna kl X-Labs kommer att belysa den senaste utvecklingen inom AI, blockchain och IoT.

Bland de viktigaste globala talarna som leder konferensen är NG Hoo Ming, vice verkställande direktör (operationer), Cyber ​​Security Agency, Singapore; David Cass, CISO, Cloud & Saas, IBM; Jarrko Rautula, Group CISO, IKEA Group; Rudra Murthy, CISO, Amazon Pay; Alejandro Becerra Gonazalez, Group CISO, Telfonica; Pierre Barreau, VD, Aiva Technologies; Amer Sharaf, VD - Compliance Support and Alliances, Dubai Electronic Security Center; Överste Saeed M. Al Hajri, chef för Cybersecurity-avdelningen, bland andra Dubai Police.

Datum, platser och var du kan få biljetter

Organiserat av Dubai World Trade Center (DWTC), GISEC och IoTX förenas under paraplyen av Future Tech Week 2018. De samlokaliserade evenemangen kommer att ansluta globala ledande teknikföretag, myndigheter och branschkamrater från regionen och över hela världen.

Evenemanget som måste delta kommer att äga rum 1-3 maj 2018. Intresserade besökare kan förregistrera sig online. Besökare som deltar i utställningshallen måste köpa biljetter för att delta i evenemangens konferenser.

De samlokaliserade showerna kommer att vara öppna för besökare från 10:30 till 18:00 den 1 maj; 10.00-18.00 den 2 och 3 maj.

För mer information, besök www.gisec.ae och www.iotx.ae

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me