Hotspot Shield fungerar med Netflix USA – så här är 2020-uppdatering

Finns det två ord som en VPN-användare drar mer än "proxy upptäckt"?

Om du har försökt få åtkomst till ditt Netflix-konto medan du är utomlands eller logga in på ett annat regionalt Netflix, kan du ha stött på strömningssystemets strikta geo-restriktioner.

Och om du har försökt kringgå Netflix geoblockering med fel VPN, har du upplevt det anti-VPN-programvara för.

Eftersom innehållslicenser måste köpas per land är inte allt Netflix-innehåll tillgängligt i alla regioner. Netflix måste geoblockera detta innehåll så det upphäver inga upphovsrättslagar. Netflix är det också blockerad i vissa regioner på grund av censur.

En konsekvens är att användare i en region kan få tidig tillgång till en ny show eller film medan användare i en annan region måste vänta. Netflix-kunder som reser kan också hitta sig själva blockerade från att visa deras vanliga innehåll medan de inte är i sitt hemland.

För att förhindra VPN som går förbi dessa geoblock använder Netflix avancerade VPN-blockeringstekniker. Tack och lov finns det några VPN-er tillgängliga som jobbar fortfarande med Netflix.

I skrivande stund, Du kan för närvarande använda Hotspot Shield för att komma åt Netflix USA och Storbritannien.

Men du får inte åtkomst till Netflix med gratisversionen av Hotspot Shield. Du kommer behöva köpa VPN: s Elite-plan att strömma framgångsrikt. Du kommer också inte kunna komma åt Netflix från andra regioner.

Så här använder du Hotspot Shield för att titta på Netflix: Snabbguide

 1. Besök Hotspot Shield och registrera dig till en Premium plan.
 2. Ladda ner och installera Hotspot Shield på din valda enhet.
 3. Anslut till VPN och välj en server baserad i det aktuella området.
 4. Logga in till ditt Netflix-konto.
 5. Börja titta!

Hur Hotspot Shield avblockerar Netflix

För att ta sig runt Netflix sofistikerade geoblockering och anti-VPN-programvara måste en VPN vara otroligt kraftfull. Det borde ha numerous servrar för att undvika att fångas och svartlistas av Netflix.

Hotspot Shield har en mycket anständig 2 500+ servrar i 25 länder. Ett nätverk av denna storlek inte bara garanterar utmärkta strömningshastigheter, det tillåter också tjänsten att besegra Netflix geo-restriktioner och VPN-block.

Netflix har ett antal sätt att upptäcka VPN-servrar. Det kan identifiera krypterad trafik som fungerar som en giveaway och det kan flagga misstänkta IP-adresser som används av flera kunder.

När dessa IP-adresser och servrar har identifierats är de det automatiskt svartlistad av streamingtjänsten. En VPN med ett begränsat antal servrar kommer snart att upptäcka att dess nätverket är helt blockerat.

En stor VPN som Hotspot Shield har dock resurserna till kontinuerligt uppdatera och lägga till i sin serverlista. Om en server blir svartlistad är det inte ett problem som användare kan byt helt enkelt till en annan server.

Det är viktigt att notera det inte alla användare har upplevt sömlös Netflix-blockering med Hotspot Shield. Flera användare har rapporterat ha svårigheter att ansluta eller problem med vissa servrar.

För närvarande ser det ut som dessa frågor kan fixas ganska enkelt. Allt du behöver göra är att följa Hotspot Shields snabbguide.

Vad annat gör Hotspot Shield bra för Netflix?

 • Unik Catapult Hydra-protokollet komprimerar data, vilket möjliggör snabbare överföring och förbättrade anslutningshastigheter - idealisk för streaming.
 • Obegränsad bandbredd betyder ingen strypning eller förseningar.
 • Programvara för blockering av annonser förhindrar irriterande avbrott.
 • Ansluta upp till 5 enheter under en licens, så du kan titta på Netflix hur du än vill.

Andra fördelar med Hotspot Shield

 • En av de mest prisvärda VPN: erna att arbeta med Netflix.
 • Kryptering av militär kvalitet och skydd mot skadlig kod så att du kan strömma i sekretess och säkerhet.
 • Lätt att använda från nedladdning till installation.
 • 24/7 live support om du stöter på några problem.
 • En generös 45-dagars återbetalningsgaranti.

Slutsats och vidare läsning

När det gäller att avblockera Netflix, rapporteras att Hotspot Shield erbjuder stort värde och vad som verkar vara en ganska tillförlitlig tjänst.

Om du inte är övertygad och vill kolla in några andra alternativ är här några av de bästa VPN: n för Netflix.

Vill du använda ditt VPN för mycket mer än bara streaming? Bläddra igenom vår lista över de bästa VPN: n totalt sett.

Titta på Netflix med Hotspot Shield

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me