Hur du verkligen tar bort ditt Twitter-konto på 3 sekunder (2020)


Så du har bestämt att du inte längre är bekväm med att använda Twitter, eller så har du bestämt att du verkligen behöver stoppa spridningen av den pinsamma Tweet som du publicerade.

Den goda nyheten är att det är fullt möjligt att ta bort ditt konto permanent.

Det är också riktigt enkelt att göra - när du väl vet hur! Allt du behöver göra är att bara följa dessa steg.

Steg 1 - Logga in på Twitter

Logga in på ditt Twitter-konto. Detta måste göras via hela webbplatsen snarare än Twitter-appen, eftersom appen inte innehåller deaktiveringslänken.

Hur du verkligen tar bort ditt Twitter-konto på 3 sekunder (2020)

Steg 2 - Gå till Inställningar och sekretess

Klicka på din profil och välj inställningar och sekretessalternativ.

Hur du verkligen tar bort ditt Twitter-konto på 3 sekunder (2020)

Steg 3- Klicka på Avaktivera mitt konto

Rulla ner till botten av sidan och klicka på länken "Deaktivera mitt konto".

Hur du verkligen tar bort ditt Twitter-konto på 3 sekunder (2020)

Steg 4 - Bekräfta ditt beslut

Vid denna tidpunkt omdirigeras du till en bekräftelsessida. Om du är säker på att du vill gå vidare med att ta bort ditt konto klickar du på den stora blå Deaktivera knappen längst ner i meddelandet.

Hur du verkligen tar bort ditt Twitter-konto på 3 sekunder (2020)Steg 5 - Ange ditt lösenord

Du går nu till en sida som dubbelkontrollerar att du verkligen vill ta bort ditt konto. För att bekräfta att du vill vidta den här åtgärden anger du ditt lösenord och klickar på knappen Deaktivera.

Hur du verkligen tar bort ditt Twitter-konto på 3 sekunder (2020)

Steg 6 - Avinstallera appen

Om du har Twitter-appen på din telefon, surfplatta eller annan enhet, avinstallera appen.

Du kan inte inaktivera ditt konto från appen, men om du av misstag klickar på appen kommer att inaktivera inaktiveringsprocessen under de första 30 dagarna efter att du har valt att inaktivera kontot. Så den bästa handlingen är att ta bort själva appen.

Steg 7 - Logga inte in på ditt konto på 30 dagar

Du är nästan där, men det är viktigt att notera igen att det finns en 30-dagars inaktiveringsperiod.

Om du loggar in på ditt konto eller appar eller tjänster som är integrerade med Twitter under denna tid kommer du att upptäcka att ditt Twitter-konto inte längre är inaktiverat. Du måste gå igenom processen igen.

Det bästa sättet att undvika detta är att gå igenom alla dina appar och tjänster och koppla bort dem från ditt Twitter-konto. Ja, det är tidskrävande, men det är nödvändigt att se till att din inaktivering blir permanent för att skydda din integritet.

När du har slutfört dessa sju steg och undviker att logga in i 30 dagar går ditt konto för gott.

Detta inkluderar alla dina kontakter och alla direktmeddelanden som du har skickat eller fått.

Liksom för de flesta andra tjänster finns all information som delas på andra sidor eller med andra via Direct Messaging fortfarande kvar på mottagarens slut.

Detta är viktigt att notera, för om du hoppas torka av alla spår av ett pinsamt samtal kan det inte vara möjligt om inte den andra personen är villig att ta bort informationen eller inaktivera sitt konto också.

Om du också är intresserad av att ta bort ditt Facebook-konto klickar du här.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me