Hur man ändrar din plats i Pokémon GO [Super Easy Hack]

Pokémon GO-spelare som bor på landsbygden har en nackdel jämfört med människor som bor i städer och förorter. Om du bor på landsbygden, har du det färre Pokémon, gym och Pokestops till ditt förfogande vilket innebär att du får färre artiklar och kommer att ha svårt att komma åt vissa sällsynta Pokémon.

Lyckligtvis finns det en lösning för landsbygdsspelare i den populära mobilappen som gör att du kan ha samma upplevelse som dina urbana motsvarigheter.

Genom att använda ett VPN i kombination med en GPS-spoofing-app och en maskeringsmodul för hånliga platser, kan du effektivt ändra din plats i Pokemon GO.

För de flesta mobilappar räcker det med att använda ett VPN för att ändra din region eller din plats. Men Pokemon GO har börjat övervaka deras servrar för spelare med en plats som inte stämmer överens med deras telefons GPS-koordinater.

Sådana spelare kan få en upphängning eller ett förbud. Skräddarsydda appar och maskeringsmoduler hjälper till förhindra Pokemon GO från att upptäcka att du har ändrat din plats.

Att ändra din plats i Pokémon GO är ganska enkelt, och du kan komma igång med ditt nästa stora Pokémon-äventyr på bara några enkla steg:

Snabbguide - Hur du ändrar din region i Pokémon GO

Android:

 1. Välj VPN - Vi rekommenderar NordVPN för Pokemon GO.
 2. Installera NordVPN på din mobila enhet.
 3. Ladda ner appen Fake GPS Location från Google Play Store.
 4. Ladda ner modulen Mock Mock Locations.
 5. Anslut till VPN-servern du väljer med NordVPN.
 6. Öppna Pokémon GO och börja spela.

iPhone:

 1. Välj VPN - Vi rekommenderar NordVPN för Pokemon GO.
 2. Installera NordVPN på din mobila enhet.
 3. Ladda ner och installera Location Spoofer-appen från Cydia.
 4. Placera en stift på önskad plats.
 5. Anslut till VPN-servern du väljer med NordVPN.
 6. Öppna Pokémon GO och börja spela.

Börja spela Pokémon GO med NordVPN!

Hur en VPN hjälper dig att ändra region i Pokémon GO var som helst

Pokémon GO kan bestämma din plats genom att kontrollera din IP-adress. Företaget kommer också att titta på din mobila enhets GPS-koordinater för att se till att de matchar platsen för din IP-adress.

Om det är fastställt att du har lurat, Pokemon GO kan använda din IP-adress för att effektivt förbjuda dig att spela spelet.

En VPN (tillsammans med GPS-spoofing-appar i detta fall) låter dig undvika att identifieras av din IP-adress.

Det betyder att du kan maskera din online-aktivitet och ändra din plats inom Pokemon GO. När du ändrar din plats kan du få åtkomst till vissa Pokemon och objekt som du inte skulle ha hittat på annat sätt.

VPN ger också starkt skydd för dem som surfar på webben eller bläddra igenom olika appar. Kraftfull kryptering håller din information säker från hackare eller från andra tredje parter.

Hur du ändrar din region i Pokémon GO

Att ändra din region i Pokemon GO varierar beroende på om du använder en iPhone eller en Android-mobil enhet. När du har laddat ner och installerat ett VPN på din mobila enhet måste du också installera en GPS-spoofing-app.

Android:

 1. Välj ett VPN och registrera dig för tjänsten. Vi rekommenderar att du väljer NordVPN.
 2. Ladda ner och installera VPN på din mobila enhet. Du hittar NordVPN i Google Play Store.
 3. Gå tillbaka till Google Play Store och ladda ner appen Fake GPS Location.
 4. Besök nu inställningarna för din Android-enhet.
 5. När du är inställd klickar du på "Om telefon.”Hur man ändrar din plats i Pokémon GO [Super Easy Hack]
 6. Tryck på “Bygga nummer" sju gånger. Detta aktiverar utvecklarläget.Hur man ändrar din plats i Pokémon GO [Super Easy Hack]
 7. Gå tillbaka till inställningarna och besök "Utvecklaralternativ.”Hur man ändrar din plats i Pokémon GO [Super Easy Hack]
 8. Klicka på alternativet som säger “Mock Locations-app"Eller"Tillåt falska platser.”Hur man ändrar din plats i Pokémon GO [Super Easy Hack]
 9. Nu måste du installera en modul med namnet "Hånliga håliga platser.”Detta för att hindra appar som Pokemon GO från att räkna ut att du har hånliga platser aktiverade.
 10. Ladda ner Mock Mock Locations här från Xposed Module Repository.
 11. Slå på Mock Mock Locations.
 12. Slå nu på ditt VPN på din mobila enhet och välj en server på en plats där du vill hitta Pokemon.Hur man ändrar din plats i Pokémon GO [Super Easy Hack]
 13. Se till att du har aktiverat förfalskningsappen och välj en plats där också, helst samma plats så att din IP-adress anpassas till din GPS.
 14. Det är det - du är bra att gå. Slå på Pokémon GO och börja söka efter dina favorit Pokémon som Gengar, Snorlax och Pikachu.

iPhone:

 1. Välj ett VPN och registrera dig för tjänsten. Vår rekommendation är NordVPN.
 2. Ladda ner och installera VPN på din mobila enhet. Du hittar NordVPN i App Store.
 3. För att ändra din plats i Pokémon GO på din iPhone måste du göra det jailbreak enheten. Du kan lära dig mer om hur du gör det här.
 4. Nu när din iPhone är fängslad vill du besöka Cydia. Cydia är i huvudsak en app-butik för jailbrutna enheter.
 5. Pokémon GO söker efter jailbroken-enheter, så du behöver en app som döljer din telefons fängelsestatus. Ladda ner tsProtecter.
 6. Nu när tsProtector är installerad vill du också ladda ner Location Spoofer-appen från Cydia.
 7. Se till att både tsProtecter och Location Spoofer-appen körs. Välj en plats i Spoofer-appen.
 8. Slå på telefonens VPN och se till att det är i samma område som platsen du väljer i Spoofer-appen.
 9. Du är klar. Besök Pokémon GO och börja söka efter din favorit Pokémon!

Börja spela Pokémon GO med NordVPN!

NordVPN - Den bästa VPN-enheten för att fixa fördröjning och minska fördröjningen

Hur man ändrar din plats i Pokémon GO [Super Easy Hack]

Det bästa VPN-alternativet för Pokemon GO-spelare är NordVPN. NordVPN tillhandahåller ett brett utbud av viktiga funktioner, inklusive kraftfull kryptering, obegränsad bandbredd och sex samtidiga anslutningar. NordVPN har också över 5 000 servrar runt om i världen.

Fördröjning och latens tenderar att vara stora problem för spelare, så bandbredd är alltid ett problem. NordVPN lägger dessa bekymmer till sängs obegränsad bandbredd, vilket gör det till ett av de bästa VPN: n på marknaden för mobilspel som Pokemon GO.

NordVPN s kryptering av militär kvalitet hindrar tredje parter och hackare från att se din online-aktivitet. Det hindrar också andra Pokémon GO-spelare från att kunna se din IP-adress eller platsinformation.

NordVPN tillåter dig också att ha upp till sex samtidiga anslutningar, vilket är en enorm tillgång för Pokemon GO-spelare. Du kan ha NordVPN som skyddar flera enheter som alla spelar spelet samtidigt.

Börja spela Pokémon GO med NordVPN!

Sammanfattning

Du kan använd ett VPN tillsammans med andra GPS-spoofing-appar för att få full Pokémon GO-upplevelse oavsett var du befinner dig. När du använder ett VPN kan du få tillgång till Pokémon, gym och föremål som du annars inte skulle kunna nå.

NordVPN är ett fantastiskt alternativ för Pokemon GO-spelare eftersom det erbjuder stark kryptering och obegränsad bandbredd. Obegränsad bandbredd är särskilt viktigt för att hjälpa spelare att undvika fördröjning när det gäller spel online. Om du vill ändra din plats i Pokemon GO, NordVPN är appen du letar efter.

Vidare läsning

Vill du lära dig mer om vilka premium-VPN som passar dig bäst? Kolla in våra 5 bästa VPN-spel här.
Försöker du hitta de snabbaste VPN: erna för din spelupplevelse? Vi testade dem alla så att du inte behöver.
Är du intresserad av att hitta en ny VPN till rätt pris? Vi har de bästa VPN: n med rabatter tillgängliga här.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me