Hur man använder Outlook & Microsoft Office 365 med ett VPN


Office 365-användare har märkt det problem med anslutning till Outlook och Office-molnet medan deras VPN: er är aktiva. Våra användare rapporterade pågående problem när de försökte använda sina Office-appar och OneDrive när de är anslutna till ett VPN.

Detta är en pågående problem med vissa VPN-klienter. Det är särskilt frustrerande om du, som många människor under 2018, lagrar dina personliga och professionella filer i molnet.

Om du är en fjärrarbetare måste du komma åt molnet för att kunna arbeta. Företag kan drabbas särskilt eftersom de kräver resor, rörlighet och flexibilitet och måste hantera ett stort antal filer.

Dessutom verkar alla Office 365-produkter som använder molnet för lagring vara sårbara - inklusive viktiga tjänster som Outlook-postappen.

Under våra interna tester hade vi också problem med att ansluta till molnet med vissa VPN: er. Det verkar inte vara något problem med andra molntjänster. Vi kontaktade Microsofts support för att se om de planerar att lösa problemet i framtiden.

De berättade för oss att Microsoft anser att problemet är med VPN-leverantörerna och att de kan inte garantera att OneDrive och andra Office 365 molnbaserade tjänster fungerar medan en VPN är ansluten.

Vi hade dock inga problem att ansluta till andra molntjänster med en VPN-ansluten. Vi har inte heller hittat några betydande användarrapporter om liknande problem med andra molntjänster, vilket antyder att problemet är med Microsoft.

Läs vidare för att lära dig hur du använder ett VPN för problemfri åtkomst till Office.

Hur man använder Microsoft OneDrive med en VPN - snabbguide

Kom ihåg att de flesta bättre VPN: er erbjuder pengar-tillbaka-garantier för nya användare. Många erbjuder också gratis försök. Det betyder du kan testa hur Office-molnet fungerar med VPN innan du förbinder dig till ett längre prenumeration.

  1. Registrera dig för ett VPN med ett rykte för att du enkelt kan komma åt Office Cloud. För den här artikeln kommer vi att använda NordVPN som ett exempel. Under våra interna tester hade vi inga problem att ansluta till Office medan VPN var aktivt.
  2. Registrera dig för ett prenumeration med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti eller dra nytta av NordVPNs kostnadsfria testversion.vpnoutlook (1)
  3. Ladda ner VPN-appen till din enhet och starta.
  4. Använd knappen 'snabbanslutning' för att ansluta till den snabbaste servern beroende på din plats.vpnoutlook (2)
  5. Starta Office och gå till OneDrive.
  6. Bläddra igenom dina filer som vanligt.vpnoutlook (3)

Slutsats

Microsoft Office, OneDrive och andra appar verkar inte fungera med alla VPN: er. Detta är ett problem om du vill arbeta säkert och på distans.

Vi föreslår följande lösningar:

  1. Använd ett VPN som har ett rykte för att ansluta till Microsoft 365 molntjänster och OneDrive. Vi rekommenderar NordVPN och CyberGhost baserat på våra egna tester och användarrapporter.
  2. Försök innan du köper! En av de bästa sakerna med 30-dagars återbetalningsgarantier som erbjuds av bättre VPN-leverantörer är att du kan prova produkten innan du förbinder dig. Ladda ner och starta VPN som du vill registrera dig för och testa att det fungerar med OneDrive och Microsoft Office.
  3. Om du har problem med att ansluta till Outlook-appen - Du kan alltid använda webbläsarversionen.

Här på vpnMentor är vi engagerade i att testa, felsöka och granska hur VPN-leverantörer arbetar med produkter och som är bäst för särskilda behov.

Om du vill veta vilka VPN som erbjuder gratis tester, läs mer om det här.

Starta din kostnadsfria NordVPN-rättegång nu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me