Hur man får en gratis prøveversion från PrivateVPN – enklaste hack för 2020

Som en ganska ny tjänst på scenen växer PrivateVPN ändå i popularitet på grund av dess förstahastighetshastigheter och säkerhet.

Medan våra användarrecensioner ser lovande ut, vet ingen bättre än dig när det gäller att förstå exakt vad du behöver från ett VPN. Att ta någon annans ord för det är bra men det är mycket bättre att använda din egen bedömning och testa en tjänst innan du åtar dig att betala.

Tyvärr, PrivateVPN erbjuder inte en kostnadsfri testversion på det sätt som andra tjänster gör.

Det betyder dock inte att du inte kan testa det. Allt du behöver göra är att dra nytta av PrivateVPN: s 30-dagars återbetalningsgaranti istället.

Privatversion av gratisVPN: översikt

Att testa PrivateVPN är inte exakt gratis; måste du lämna dina kortinformation och göra en betalning till att börja med.

Men om du inte är nöjd med tjänsten efter 30 dagar kan du helt enkelt göra det avboka din prenumeration och begär återbetalning.

Det finns alla chanser att du kommer att vara så nöjd med tjänsten att du inte behöver avbryta ditt prenumeration. PrivateVPN har några vackra otroliga hastigheter via dess 150+ servrar i 60 länder - perfekt för att få ut det mesta av det P2P-vänliga servrar och anonym torrenting.

PrivateVPN erbjuder också imponerande säkerhetsfunktioner. Högsta möjliga betyg av 2048-bitars kryptering kommer att hålla din trafik helt säker och privat. En automatisk dödsbrytare, läckskydd, och a strikt nollloggningspolicy kommer också att skydda dina uppgifter.

Slutligen tillåter dig PrivateVPN anslut upp till 6 enheter samtidigt under en licens. Detta betyder att du kan se till att VPN fungerar på alla plattformar du använder.

Vill du prova det? Följ vår snabbguide nedan.

Börja din kostnadsfria PrivateVPN-test nu

PrivateVPN Free Trial: Quick Setup Guide

1. Gå till webbplatsen PrivateVPN och klicka på "Get PrivateVPN".

Hur man får en gratis prøveversion från PrivateVPN - enklaste hack för 2020
2. Välj planens längd som passar dig bäst. de är alla täcks av 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så det spelar ingen roll vilken du går efter.

privatvpn gratis provversion 1
3. Ange dina uppgifter och välj önskad betalningsmetod.

4. Ladda ner relevant PrivateVPN-app för den enhet du använder och tycker om 30 dagars säkerhet och integritet!

Du har använt din kostnadsfria testversion från PrivateVPN - Vad är nästa?

Vi bör varna dig nu när du avbryter ditt PrivateVPN-abonnemang och få tillbaka dina pengar kan vara svårt.

Det finns ingen automatisk avbokningsprocess så alla förfrågningar om avbokning måste gå via PrivateVPN-supportteamet. Du kommer måste ange en anledning till varför du avbryter, även om detta inte behöver vara lång eller komplicerat. Du med kan inte ha använt mer än 100 GB trafik under dina första 30 dagar.

Kundtjänst kan vara långsamt och vår granskare var inte kan få tillbaka sina pengar alls. Men i vår guide för att avbryta PrivateVPN och få återbetalning hade vi inga problem alls fick vår återbetalning samma dag.

Börja din kostnadsfria PrivateVPN-test nu

Sammanfattning

PrivateVPN: s inkonsekventa track record när det gäller återbetalningar gäller. Men med en sådan formidabel säkerhet, användarvänlighet och enkla betalningsplaner kanske du inte vill avbryta det ändå!

Inte villig att ta risken? Här är några VPN med gratis tester som är riktigt gratis.

Du kan också kolla in några andra VPN-skivor som är bra att torrentera.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me