Hur man får en honduransk IP-adress var som helst under 2020 [+ VIDEO]


Du kanske har svårigheter med att använda ditt honduranska bankkonto eller titta på program på Canal 11 om du är utanför Honduras. Det beror på att webbplatser läser din IP-adress för att se var du är. Om du inte är i Honduras utlöses restriktioner som kallas geoblock för att begränsa din åtkomst.

Du kan komma runt problemet genom att få en IP-adress i Honduras. Det säkraste, enklaste sättet att få en honduransk IP-adress är att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN).

Vi visar hur enkelt det är att prenumerera på ett VPN och ansluta. Du surfar på nätet som om du var i Tegucigalpa på nolltid.

Snabbguide: Hur man får en honduransk IP-adress med en VPN

 1. Välj en VPN med servrar i Honduras. HMA VPN är vårt nummer 1-val.
 2. Ladda ner VPN-programvaran och installera den på din dator eller annan enhet.
 3. Starta programvaran och anslut till en server i Honduras.
 4. Kontrollera din nya IP-adress med vårt specialverktyg.

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan ge dig en Honduras IP-adress
 • En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt
 • Vad man ska leta efter i ett VPN
 • De bästa VPN: erna för att få en Honduras IP-adress

Hur en VPN kan få dig en honduransk IP-adress

EN VPN ansluter din enhet till en säker server på en plats du väljer. Din internettrafik dirigeras via VPN-servern innan den når sin slutliga destination. Resultatet av denna process, kallad VPN-tunneling, är det webbplatser ser serverns IP, inte din.

Välj bara en server i Honduras, så ser det ut som om du surfar inifrån landet. Med ett par klick, du kommer ha åtkomst till de honduranska webbplatserna du vill använda.

Den enda fången är att väldigt få VPN har Honduran-servrar. Våra experter grävde djupt för att hitta två pålitliga leverantörer som direkt kan få dig en Honduras IP.

Möjligheten att maskera din plats är bara en av många imponerande funktioner i en bra VPN. Fortsätt läsa för att ta reda på hur mycket mer rätt VPN kan göra för dig. Vi ger dig också några tips om hur du väljer det bästa VPN för dig.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

Om du slutför bank- eller affärstransaktioner online, särskilt om du använder offentlig wi-fi, riskerar du att hackare eller andra tredje parter stjäl din känsliga information. En kvalitets VPN använder stark kryptering för att skydda din privata data alltid.

Med hot mot journalister och sociala medieanvändare i Honduras växer varje dag är internet säkerhet avgörande. Om du använder din Honduras IP för att kommunicera med nära och kära i landet, antar du att dina meddelanden och samtal kan övervakas.

Se till att använda ett VPN med spårningsförebyggande teknik, vilket garanterar det din online kommunikation kan inte spåras tillbaka till dig.

Det är möjligt att få en annan IP-adress från en gratis proxy eller gratis VPN med begränsad tjänst. Men dessa tjänster är alldeles för riskabla att använda för ett land som Honduras, där människor förlorar sina liv bara för att säga fel sak på nätet.

De fattig kryptering som används av många gratis IP-växlare kommer inte att skydda dig från hackare eller statliga spioner. Vissa gratis VPN säljer till och med dina data. Och även om dina data förblir skyddade måste du hantera långsamma hastigheter och begränsad åtkomst till webbplatsen, även efter att du har ändrat din IP.

Med en premium-VPN kommer du inte att uppleva dessa problem. Kvalitets VPN: er kan passera Proxy IP-blockeringsteknologi för att ge dig tillgång till strömmande webbplatser som amerikanska Netflix och BBC iPlayer, tillsammans med allt du behöver i Honduras.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Servrar i Honduras: Du behöver minst en för att få en honduransk IP-adress.
 • Ingen-loggar policy: En VPN som inte registrerar din aktivitet ger dig fullständigt skydd mot Honduras internetövervakning.
 • Avancerad säkerhet: Se till att din VPN har AES-kryptering såväl som en kill-switch och DNS-läckeskydd.
 • Avblockera förmågor: Sök efter ett VPN som kan få åtkomst till geobegränsade webbplatser som US Netflix. VPN som kan göra det är de mest pålitliga alternativen för att nå innehåll i Honduras.
 • Höghastighetsanslutningar: Välj ett VPN med ett stort nätverk av snabba servrar för smidig streaming och snabba nedladdningar.

De bästa VPN: erna för att få en Honduras IP-adress

1. HMA VPN

Övergripande betyg: 4.6 - Den bästa globala täckningen bland alla premium-VPN

hidemyass enhet

SÄRSKILT ERBJUDANDE: HÅLL DIN 75% RABATT för att få en honduransk IP-adress med HMA NU!

HMA har ett gigantiskt nätverk, med servrar i nästan alla länder i världen, Inklusive 2 i Honduras. Användare älskar HMA: s intuitivt gränssnitt med tre förinställda lägen att välja ifrån.

Genom att välja platsläge kan du få ditt ny Honduran IP-adress med bara ett klick. Uppmuntra dina vänner och familj i Honduras att använda HMA: s frihetsläge, som direkt ansluter dig till ett land med fri ytringsskydd.

En annan populär egenskap hos HMA är dess snabb filuppladdningstjänst, vilket låter dig dela stora filer gratis. Dedikerade strömningsservrar ger dig smidig åtkomst till allt från Liga Nacional-matcher till BBC iPlayer.

Om du vill prova HMA själv kan du dra nytta av gratis rättegång erbjudande. Du kommer också att omfattas av en 30-dagars återbetalningsgaranti när du prenumererar.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av HMA VPN.

Skaffa HMA nu!

2. PureVPN

Övergripande betyg: 4.1 - Säker VPN med ett expansivt nätverk

PureVPN-enheter

SÄRSKILT ERBJUDANDE: HÅLL DIN 88% RABATT för att få en honduransk IP-adress med PureVPN NU!

PureVPN är en populär leverantör med ett nätverk som sträcker sig över 140 länder och inkluderar 6 servrar i Honduras. Den använder 256-bitars kryptering och det kan du säkra upp till 5 enheter under en prenumeration, vilket är bra för familjer.

En sällsynt split-tunneling-funktion gör att du kan skicka data via din VPN och annan trafik via din ISP-anslutning. Det betyder att du kan använd Honduras webbplatser och håll kontakten med lokala tjänster samtidigt.

Du får tillgång till alla PureVPN-servrar med alla prenumerationsplaner och du få obegränsad serverväxling för att komma åt innehåll över hela världen. Du kan själv se vad PureVPN har att erbjuda med en 31-dagars återbetalningsgaranti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av PureVPN.

Skaffa PureVPN nu!

Vidare läsning

Spara lite pengar på ditt VPN genom att kolla in vår sida för erbjudanden för de senaste erbjudandena.

Lär dig om potentiella internetrisker under resan och hur du undviker dem.

Ta reda på hur du kan hålla jämna steg med levande sporter på ESPN och ESPN Deportes med en VPN.

Tror du inte att någon spionerar på dig på nätet? Tänk om.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me