Hur man får en IP-adress från Ecuador var som helst under 2020 [+ VIDEO]


Det är svårt att komma in på Ecuador-baserade webbplatser om du inte är i landet. Så vad gör du om du vill nyheter i Quechua, exakt information om Sopladora vattenkraftverk eller en chans att hantera dina bankkonton i Ecuador?

Eller kanske du bara vill kunna strömma den senaste Pablo Agüero-filmen det ögonblick det är tillgängligt i Ecuador. Du kan vara blockerad från att göra något av dessa saker om du går in på internet från en IP-adress i ett främmande land.

För att få en ecuadoriansk IP-adress på ett säkert sätt behöver du bara välja rätt VPN. I fyra enkla steg har du obegränsad tillgång till allt innehåll du vill, var som helst i världen.

Snabbguide: Hur man får en IP-adress från Ecuador med ett VPN

 1. Välj ett VPN med servrar i Ecuador. ExpressVPNär vårt # 1 val.
 2. Ladda ner VPN-programvaran och installera den på din dator / enhet.
 3. Starta programvaran och anslut till en server i Ecuador.
 4. Kontrollera din nya IP-adress med vårt enkla onlineverktyg.

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan få dig en Ecuadors IP-adress
 • En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt
 • Vad man ska leta efter i ett VPN
 • De bästa VPN: erna för att få en ecuadoriansk IP-adress

Hur en VPN kan få dig en Ecuadors IP-adress

När du ansluter till en VPN-server i Ecuador blir din internettrafik markerad med serverns Ecuador IP-adress, medan din verklig IP är maskerad. Ingen kan spåra din aktivitet tillbaka till dig, din enhet eller din verkliga plats.

På samma gång, högkvalitativa VPN: er krypterar dina data för att skydda känslig information som dina användarnamn, lösenord och kontonummer. Och det är fortfarande bara början på vad de bästa VPN: n kan göra för dig.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

Med rätt VPN tar det bara några minuter att säkra dina data och ändra din IP-adress för att få samma internetåtkomst som någon i Quito. Du får Ecuador-centrerade rubriker på ditt nyhetsflöde och Ecuador-baserade sökresultat.

Även dina sociala mediekonton kommer att uppdateras med den senaste aktiviteten i Ecuador. Dessutom kommer all surfning du gör när du är ansluten till VPN anonym och privat, även om du ström ecuavisa från ett offentligt internetkafé.

Om du är en journalist, lärare eller någon som uttrycker åsikter som den ecuadorianska regeringen kan invända mot, se till att välja det bästa VPN-kortet för att dölja din identitet. Du kommer att kunna kommunicera fritt utan att oroa dig för att din meddelanden kan avlyssnas.

Dina nära och kära i Ecuador kan också säkra sina anslutningar med hjälp av en betrodd VPN. Det är ett billigt och enkelt sätt för dem att göra förbli skyddad från övervakning, censur och cyberbrott.

Gratis VPN erbjuder inte samma skydd eller samma åtkomst till geoblockerade webbplatser som premium VPN. Du hamnar fast med långsamma hastigheter, ofullständig åtkomst till de webbplatser du mest vill använda och bandbreddgränser. Många gratis IP-växlare skördar och säljer också dina data.

För att få det innehåll du vill ha och det skydd du behöver, få din ecuadorianska IP-adress från en VPN-leverantör med dessa nyckelfunktioner.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Serverplats: Minst en server måste vara i Ecuador om du vill ha en ecuadoriansk IP-adress.
 • Streamingprestanda: Höghastighetsservrar, pålitliga anslutningar och obegränsad bandbredd är alla viktiga för en smidig strömningsupplevelse.
 • Säkerhet: Ett läckagesäker nätverk, en inbyggd kill-switch och servrar utan minne är alla tecken på ett VPN som skyddar dig i alla situationer, även när du använder allmän wi-fi.
 • Enkel användning: Appar bör vara enkla att installera och använda på alla dina enheter.
 • Pengar tillbaka garanti: Ett långsiktigt VPN-abonnemang är ett stort åtagande. Du förtjänar en chans att testa tjänsten först utan risk.

De bästa VPN: erna för att få en ecuadoriansk IP-adress

1. ExpressVPN

Övergripande betyg: 4.9 - Den snabbaste VPN-testade vi för Ecuador

ExpressVPN-fördelar

Missa inte det: Få 49% rabatt på VPN # 1 & prova det i 30 dagar riskfritt

ExpressVPN ger dig snabbaste anslutningar av de hundratals VPN som vi har testat. Servrar i Ecuador gör det enkelt att få din ecuadorianska IP-adress inom några minuter efter registreringen.

Det finns användarvänliga appar för nästan alla enheter, inklusive smarta TV-apparater och e-läsare. Du kan ansluta upp till 5 enheter samtidigt. Webbläsarextensions för Chrome, Safari och Firefox gör det enkelt att surfa i hög hastighet utan att ge upp ditt VPN-skydd.

Kunder ger konsekvent ExpressVPN: s kundsupport utmärkta betyg, särskilt de mycket professionella 24/7 livechattjänst. Testa tjänsten själv med a 30-dagars återbetalningsgaranti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av ExpressVPN.

Skaffa ExpressVPN nu!

2. HideMyAss! VPN

Övergripande betyg: 4.6 av 5.0 - Premium VPN med det största globala servernätverket

hidemyass enhet

Ta 75% rabatt på en Ecuadors IP-adress med HideMyAss! 

HideMyAss! VPN (HMA) har världens största nätverk bland personliga VPN, inklusive 2 servrar i Ecuador. Du kan välja mellan 6 IP-adresser, med gratis obegränsad växling.

Kunderna rapporterar att det är enkelt att ansluta, tack vare HMA: s tre automatiska anslutningslägen för vanliga VPN-användningar. Platsläget gör det enkelt att ansluta till en server i Ecuador.

Frihetsläge, vilket ansluter dig automatiskt till en server i närmaste land med yttrandefrihet, är perfekt för dina vänner och familj i Ecuador.

HMA skyddar upp till 5 enheter samtidigt med appar för alla större operativsystem. Du vill ha 30 dagar för att be om dina pengar tillbaka om du inte är lycklig. Innan du ger upp HMA ska du se till att checka in med 24/7 livechatt stöd för svar på dina frågor.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av HideMyAss! VPN.

Skaffa HideMyAss! Nu!

3. PureVPN

Övergripande betyg: 4.1 - En mycket anpassningsbar VPN med en imponerande uppsättning funktioner

PureVPN-enheter

PureVPN har servrar i 141 länder, inklusive Ecuador. Om du är ny på VPN: n kommer du att älska alternativet att välja ett förinställt läge där konfigurerar automatiskt inställningar för att passa dina behov. Lägena inkluderar strömning, internetfrihet, fildelning och säkerhet / integritet.

PureVPN-kunder uppskattar nätverkets höga hastigheter för strömning och nedladdning.  För att skydda dig använder PureVPN kryptering av militär kvalitet och stöder flera säkerhetsprotokoll.

Avancerade funktioner som kill-switch och DNS-, IPv6- och WebRTC-läckeskydd garanterar det din identitet och data exponeras aldrig.

PureVPN har ett antal supportkanaler, inklusive 24/7 livechatt. Du kan ansluta upp till 5 enheter på din plan, så har du en 30-dagars återbetalningsgaranti för att testa tjänsten.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av PureVPN.

Skaffa PureVPN nu!

Vidare läsning

Kolla in vår samling av de bästa erbjudandena och kupongerna på högsta VPN-skivor.

Få proffstips för att hitta den bästa VPN för dina ecuadorianska älskade.

Vad är ett VPN? Behöver du en? VPN-guiden för nybörjare

Lär dig hur våra experter testar VPN: er för att hitta VPN: n med den bästa säkerheten.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me