Hur man får en IP-adress från Jamaica från var som helst under 2020 [+ VIDEO]


Om du vill För att titta på TVJ eller CVM-tv från utanför Jamaica måste du ändra din IP-adress. Din IP-adress är din digitala signatur, och webbplatser använder den för att ta reda på var du är.

Vissa webbplatser, inklusive bankportaler och regionala sociala nätverk, använd din plats för att bestämma vilket innehåll du ska visa dig. Dessa filter kallas geoblock. För att komma runt dem måste du få en jamaicansk IP-adress utan att äventyra din online-säkerhet.

Det är lätt att göra med en VPN som har jamaicanska servrar. Den rätta VPN kommer att ge dig en IP på Jamaica, skydda dig online och låt dig strömma innehåll från var som helst.

Snabbguide: Hur man får en jamaicansk IP-adress med ett VPN

 1. Välj ett VPN med servrar på Jamaica. Vi rekommenderar HMAför en jamaicansk IP-adress.
 2. Ladda ner VPN-programvaran och installera den på din dator eller annan enhet.
 3. Starta programvaran och anslut till en server på Jamaica.
 4. Kontrollera din nya IP-adress med vårt specialverktyg.

Skaffa en Jamaica IP-adress nu!

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan ge dig en Jamaica IP-adress
 • Vad kan en VPN göra? Undvik datainsamling och strömma någonting
 • Att välja det bästa VPN: du behöver dessa funktioner
 • De bästa VPN: erna för att få en Jamaica IP-adress

Hur en VPN kan få dig en jamaicansk IP-adress

En VPN omdirigerar din webbtrafik via en privat server drivs av leverantören. Allt du skickar och tar emot reser genom den servern innan du går till sin destination.

Denna process, kallad VPN-tunneling, ger din trafik en ny IP-adress baserad på platsen för VPN-servern. Om du använder en server på Jamaica ser webbplatser och tjänster serverns IP och tror att du verkligen är på ön.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

Din jamaicanska IP-adress från ditt VPN gör det enkelt att göra det titta på dina favoritprogram i Jamaica och hålla jämna steg med aktuella händelser på ön. Du kan också betala samma hotellpriser som öbor, vilket gör att du kan spara stora pengar på din jamaicanska semester.

Genom att gå med i regionala sociala nätverk kan du göra det undersöka jamaikanska marknader som en insider. Om du utökar din verksamhet till Karibien kommer att veta vad som är på jamaikanska medborgares sinne att ge dig en stor fördel jämfört med konkurrenterna.

Förutom att kringgå geoblock, en VPN hindrar spårare från att samla in dina data, även när du använder offentliga wi-fi-nätverk utan säkerhet. Kryptering av militär kvalitet och avancerade funktioner som läckageskydd håller dig anonym när du torrent, bläddra eller strömma.

Du kan använda gratis tjänster som proxyer för att ändra din IP-adress, men de är opålitliga för streaming på grund av långsamma eller instabila anslutningar. Många av dem använder osäkra peer-to-peer-nätverk (P2P), vilket ge andra användare tillgång till din anslutning.

VPN: er av högsta kvalitet skydda dina data, säkra dina enheter mot skadlig programvara och DoS-attacker och lås upp innehåll från hela världen på några sekunder. De ger dig obegränsad platsväxling och till och med kringgå VPN-blockerare till låsa upp amerikanska Netflix, de BBC iPlayer, och mer.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Servrar på Jamaica: Det är inte lätt att hitta jamaicanska VPN-servrar, men du behöver minst en server på ön för att få en jamaicansk IP-adress.
 • Avancerad säkerhet: High-end VPN skyddar dig med 256-bitars eller starkare AES-kryptering, tillsammans med en kill switch och DNS-läcksskydd.
 • Snabba servrar: För en smidig streamingupplevelse behöver du ett VPN som inte bromsar din anslutning.
 • Stort servernätverk: Leta efter ett VPN med många platsalternativ över hela världen.
 • Användarvänliga applikationer: De bästa VPN: erna erbjuder plattformsappar som gör det enkelt att ändra din plats och konfiguration, även om du är en VPN-nybörjare.

De bästa VPN: erna för att få en Jamaica IP-adress

1. HMA

Övergripande betyg: 4.6 - VPN med det största servernätverket över hela världen

hidemyass enhet

Spara 75% rabatt på HMA! Tidsbegränsat erbjudande!

HMA erbjuder servrar i fler länder (över 190) än någon annan premium-VPN. Det enorma nätverket inkluderar 2 jamaicanska serverplatser, med 6 unika IP-adresser att välja mellan.

HMA erbjuder plattformsappar med en enkel kartgränssnitt som gör det enkelt att byta plats. Apparna har också förinställda profiler som ansluter dig automatiskt till den bästa och säkraste servern för dina behov.

En mängd andra användarvänliga funktioner, tillsammans med pålitliga anslutningar över hela världen har bidragit till att göra HMA till en av världens mest populära VPN: er. En prenumeration skyddar upp till 5 enheter i taget.

Servrarna använder stark AES-kryptering och HMA: s avancerade säkerhetsfunktioner inkluderar en kill switch och DNS-läckskydd. Nya användare njuter av tryggheten i en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Läs mer om HMA från våra VPN-experter här.

Skaffa HMA nu!

2. PureVPN

Övergripande betyg: 4,1 - Prisvärd, tillförlitlig valmöjlighet för förbikoppling av geoblock

PureVPN-enheter

Missa inte det: Få 88% rabatt på PureVPN nu!

PureVPN har ett välförtjänt rykte för toppnotch säkerhetsinformation och överlägsna spärrfunktioner. Ett nätverk som sträcker sig över 140 länder inkluderar ett imponerande servrar på Jamaica.

PureVPN stöder P2P-aktiviteter och har bra nedladdningshastigheter för strömning. En ovanlig split-tunneling-funktion låter dig använda din egen IP för att komma åt dina lokala nätverk samtidigt som du använder en jamaicansk IP för att nå geobegränsat innehåll.

AES 256-bitars kryptering håller dina data säkra, medan Ozone-klara servrar blockera annonser och skadlig kod.

Du kan skydda upp till 5 enheter med ett PureVPN-prenumeration och nya prenumerationer kommer med en 31-dagars återbetalningsgaranti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av PureVPN.

Skaffa PureVPN nu!

Vidare läsning

Få det bästa erbjudandet på ditt VPN med dessa kupongkoder

Absolut allt du behöver veta om VPN: er

Hur man förbikopplar Geoblocks från var som helst för att få åtkomst till Netflix, Hulu och mer 

De snabbaste VPN: erna - snabb streaming och nedladdning över hela världen

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me